Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Ρε Μαράκι, πολύ δύσκολα και πολλά μας βάζεις!
Αυτό το θέμα θα μπορούσες να "το σπάσεις" σε πέντε έξι κομμάτια, να απαντήσουμε κι εμείς σαν άνθρωποι και να βοηθήσουμε την περίπτωσή σου
(μην κοιτάς την άλληνα που είπε "εγω θελω γκομενο βαρβατο, ολα τα υπολοιπα ειναι σαλτσες και να΄χαμε να λεγαμε" ...)
Δε μπορούν να το πουν όλες αυτό, όσο κι αν το θέλουν, διότι ενδρέπονται!
Και το ρίχνουν στη φιλοσοφία![]()
Παράθεση:
Originally posted by Andreanna
Τι γίνεται όταν θέλεις να φύγεις , το έχεις κάνει ξεκάθαρο με κάθε τρόπο , αλλά για πρακτικούς λόγους δεν μπορείς να φύγεις άμεσα ;[/font]
Παράθεση:
Κι αν είσαι αναγκασμένη να βιώνεις μια εμπόλεμη κατάσταση καθε μέρα (μούτρα , εκνευρισμοί, ειρωνείες ) , επειδή τόλμησες να απορρίψεις ερωτικά τον μεχρι πρότινος σύντροφό σου, πως το αντιμετωπίζεις αυτο;
Παράθεση:
είναι τόσο δύσκολο να υποτάξει κάποιος τον εγωισμό του ;
Παράθεση:
όλη αυτή η αγάπη που υπήρχε κάποτε που πάει ;
ή μήπως δεν υπήρξε ποτέ και ήταν "παραμύθι" ;
Παράθεση:
Originally posted by POYLAKI-TSIOU
Αν και βαριεμαι απιστευτα τις μεγαλες αναρτησεις.
Το διαβασα !!!!
Το μονο που εχω να πω ειναι πως κατα την γνωμη μου ΕΧΕΙΣ τις απαντησεις...
ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ (κυρίως απο την δευτερη ερωτηση καθε παραγραφου σου ).
Αρα δεν χρειαζεσαι τιποτα περισσοτερο παρα εφαρμογή των...
Να συμπληρωσω δε , πως ολα οσα σωστα εγραψες δεν πανε μαζι στην ψυχούλα μας.
Ερχονται ως αναγκες ενα-ενα.
Για να σού ζητήσει "αυτη" να ερωτευθεις πχ θα πρεπει να εχει καλυψει την πρωταρχική της αναγκη που ειναι το " μάμ" " η στεγη" δηλαδη το χρημα..
Μετα θα σού ζητησει αισθηματα, διασκεδαση, φιλους κλπ...
Συνεπως η εποχη που ζουμε (της ανεργιας δηλαδη ) ειναι ενα τροχοπέδι το οποιο θα ληξει καποια στιγμη αλλα γιαυτο ακους συνεχεια ...
ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ !!!
Ξεκινα να κανεις καταφαση τις ερωτησεις σου![]()
Παράθεση:
Τι θελει ενας ανθρωπος σημερα-στην ηλικια των 30-35-για να ειναι ευτυχισμενος?
Παράθεση:
Απο τι εεξαρταται το ειδος των ανθρωπων που θα γνωρισουμε και θα συναψουμε σχεσεις μαζι τους?Απο τη μοιρα?απο εμας?απο τη φαση που βρισκομαστε?απο τι το εκπεμπουμε?
Παράθεση:
Από το μέλος maraki_lar - 11/05/13 07:33
... Τι θελει ενας ανθρωπος σημερα-στην ηλικια των 30-35-για να ειναι ευτυχισμενος?Να εχει μια επαγγελματικη απασχόληση (ή/και εστω ενα χομπυ που να του δινει ψυχικη ικανοποιηση-να νιωθει χρησιμος,δημιουργικος), για να βγαζει καποια χρηματα που ειναι απαραιτητα για λογους επιβιωσης (αντε και για κανενα ταξιδακι για μερικες ψυχες!), να εχει 2-3 καλους φιλους και μια ομορφη σχεση ή μια ομορφη οικογενεια.
Πολλα ειναι αυτα?
Λενε οτι οι ανθρωποι ειμαστε απληστοι, κι οσα κι αν εχουμε θελουμε παντα περισσοτερα...Υπαρχει καποιος εδω μεσα που να τα εχει τα παραπανω και να θελει κι αλλα???
...
Παράθεση:
... Ειναι πολλα αυτα?ειναι tragic απαιτησεις?
Γιατι δεν τα εχουμε ολοι?
Ειναι τυχερα αυτα θα πουνε καποιοι...οι ανθρωποι ‘μαζοχιζομαστε’ θα προσθεσω εγω...μας ελκει το δυσκολο, το διαφορετικο...
γιατι να πρεπει καποιος ντε και καλα να εχει το πανω χερι στη σχεση?η ισορροπια γιατι ειναι τοσο δυσκολο να επιτευχθει?
Και ποτε φευγει κανεις απο μια σχεση?
...
Παράθεση:
... Γιατι μενουμε σε μια σχεση αφου δεν περναμε καλα?
Για τον ερωτα που ζουμε>?Εθελοτυφλούμε?Ερμηνευουμε τη σταση του συντροφου οπως μας βολευει?
Και απο τι εξαρταται η υπομονη που κανει καποιος?
Απο το χαρακτηρα του?Τη δυναμη των συναισθηματων που τρεφει για το συντροφο?Το ποσοστο στο οποιο ικανοποιουνται οι προσδοκιες του?Το αν εχει η δεν εχει μια καβατζα?
Το επιπεδο της αυτοεκτιμησης του?Η ολα αυτα μαζι?
...
Παράθεση:
... Ποιες οικογενεις ειναι πραγματικα ευτυχισμενες σημερα?Ειναι τοσο απιαστη πια αυτη η ευτυχία ή μήπως εμεις κανουμε τα ευκολα δύσκολα?
...
Παράθεση:
by thalassa27 + maraki_lar
... Τι θελει ενας ανθρωπος σημερα-στην ηλικια των 30-35-για να ειναι ευτυχισμενος?Να εχει μια επαγγελματικη απασχόληση (ή/και εστω ενα χομπυ που να του δινει ψυχικη ικανοποιηση-να νιωθει χρησιμος,δημιουργικος), για να βγαζει καποια χρηματα που ειναι απαραιτητα για λογους επιβιωσης (αντε και για κανενα ταξιδακι για μερικες ψυχες!), να εχει 2-3 καλους φιλους και μια ομορφη σχεση ή μια ομορφη οικογενεια.
για όλα αυτά που μιλάς στις πρώτες γραμμές , θα έπρεπε να είναι τα αυτονόητα και όχι να υπάρχει ανάγκη να αποδείξουμε το ότι δεν είναι ζήτημα πλεονεξίας ή απληστίας...
Παράθεση:
Γιατι καποιος πρεπει να εχει παντα το πανω χερι?Μι ισορροπία δε γινεται να επιτευχθει?
πιστεύω ότι στο ζήτημα των σχέσεών μας με το άλλο φύλο καθοριστικός παράγον είναι μόνο ο εγωισμός μας ,αν υποθέσουμε ότι όλα τ΄άλλα όπως : κοινωνικά, μορφωτικά, ίσως οικονομικά, κριτήρια δεν δημιουργουν "ζήτημα'' και υπάρχει χημεία και κοινά ενδιαφέροντα...
ο εγωισμός μας λοιπόν και η ωριμότητα της διαχείρησής του και από τις δύο μεριές, αν όλα τ άλλα είναι τακτοποιημένα, θα καθορίσει
την πορεία της σχέσης ή του γάμου , την ποιότητα και τη διάρκεια...
αν τα παραπάνω δεν υφίστανται ,καλύτερα να ...πηγαίνουμε
Παράθεση:
... "Γιατι μενουμε σε μια σχεση αφου δεν περναμε καλα?
Για τον ερωτα που ζουμε>?Εθελοτυφλούμε?Ερμηνευουμε τη σταση του συντροφου οπως μας βολευει?
Και απο τι εξαρταται η υπομονη που κανει καποιος?"
όλα αυτά θα πρέπει να τα αποφύγεις γιατί δεν παλεύονται...
και είναι υποχρεωσή σου να τα καταφέρεις εφ΄ όσον δεν έχεις τη δικαιολογία της πολύ νεαρής ηλικίας...
Παράθεση:
"Ποιες οικογενεις ειναι πραγματικα ευτυχισμενες σημερα?Ειναι τοσο απιαστη πια αυτη η ευτυχία ή μήπως εμεις κανουμε τα ευκολα δύσκολα?"
ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ...
ότι και ναχεις κάνει για να τα καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητο, παει στράφι αν χαλαρώσεις.
στην εξίσωση πάντα θα πρέπει να μπαίνει η ''επιλογή'' του σωστου για μας ανθρώπου ,ως συντελεστής και να μην τα ρίχνουμε όλα στο ''μοιραίο''![]()
Παράθεση:
Originally posted by 9_xwris_bournouzi
εγω θελω γκομενο βαρβατο
ολα τα υπολοιπα ειναι σαλτσες και να΄χαμε να λεγαμε
Παράθεση:
Από το μέλος VLEMMA - 12/05/13 08:10
...Παράθεση:
εγω θελω γκομενο βαρβατο
το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν......
Παράθεση:
Από το μέλος maraki_lar - 12/05/13 07:58
... Ki edw symfwnw.Esy me poia kritiria diatireis mia sxesh gia kairo?
Oi dikes mou proteraiotites einai: na yparxei erwtas/agaph kai na to eispratw kai mesa apo poiotiko sex,kali epikoinwnia, taksidakia-ekplikseis-dwrakia,koina endiaferonta/protimiseis.
...
Παράθεση:
Από το μέλος maraki_lar - 12/05/13 07:58
... Ta oikogeneika biwmata kai to patriko/mitriko protypo kata poso pisteyeis oti epireazoyn tis sxeseis mas me toys metepeita syntrofous mas?
...
Παράθεση:
Originally posted by VLEMMA
Παράθεση:
εγω θελω γκομενο βαρβατο
το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...![]()
Παράθεση:
Από το μέλος somebody961 - 17/05/13 06:04
... Ούτε σκέψεις, ούτε προβληματισμούς έχω.
Δεν αναλώνομαι να ψάχνω την ευτυχία γιατί, έχω καταλάβει πως
ευτυχία είναι αυτό που μας συμβαίνει, ό,τι και αν είναι αυτό. Σημαίνει ότι ζούμε! Υπάρχει κάτι καλύτερο;;
Αυτό εμένα μου αρκεί.
Το μόνο που ήθελα ήταν ένας άνθρωπος σαν και μένα, και τον βρήκα.
Το μόνο που δέχομαι σαν πηγή δυστυχίας είναι η μοναξιά και να μη μοιράζεσαι τη ζωή σου.
Ολα τα άλλα είναι παρλαπίπες μίζερων.
Δυστυχία είναι, να είσαι ευτυχισμένος και να μην το βλέπεις! ...
στα social media