Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Δε μου ξεφευγεις...Εχω τον τροπο να μαθω ολα οσα θελω να ξερω για σενα...

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

anny1568

# 101 στις 22/5/2013
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 55
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by maraki_lar

Παράθεση:
Originally posted by anny1568
Maraki σ΄ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου!
θα το εκτυπώσω για να το μελετήσω καλύτερα.
Για σχέση μεταξύ Ταύρου και Λέοντα τι λένε τα άστρα?parakalw de kanei tipotis!

de mou eipes...se antiproswpeuoyn ayta pou soy egrapsa?

gia th sxesh ayth pou me rwtas...einai dyskolh sxesh genika...dwse
imer/nia toy dikoy soy na dw th synastria sas an thes.


χτύπησες τζακ ποτ!!
το έτερον ήμισυ 17/8/71
ςυιδςυιδ λατινε διψτυμ σιτ, αλτυμ βιδετυρ.

maraki_lar

# 102 στις 22/5/2013
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.364
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by _Kiki_Bibikou_

Παράθεση:
Originally posted by VLEMMA

Υ.Γ.1
εχει πλακα αν το δοκιμασεις
με σενα και σενα...

..το έκανα και άκου να δεις τί μου λέει

"Αυτή η όψη μας δείχνει ότι έχετε παρεμφερή χαρακτηριστικά στην προσωπικότητάς σας. Αυτό βοηθάει την σχέση σας γιατί μπορείτε να κατανοήσετε ο ένας τον άλλο σε πιο βαθύ επίπεδο."

...αμ δεΟ ερωτας είναι σαν τη θαλασσα για 2 λόγους: α)χίλιοι τη χαίρονται?ενας την πληρώνει! β)μπαίνεις και δεν ξέρεις αν θα βγεις...!

maraki_lar

# 103 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.364
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by anny1568

το έτερον ήμισυ 17/8/71


Αστρολογία είναι η μελέτη των συσχετίσεων των πλανητικών δυνάμεων με τον άνθρωπο. Δεν είναι είδος λαϊκής μαντείας. Είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους για τον άνθρωπο να μάθει τον εαυτό του, από πού ήρθε και πού πηγαίνει. Η αστρολογία αποκαλύπτει το ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και ο χαρακτήρας είναι πεπρωμένο. Από τις πρωταρχικές χρησιμότητες της αστρολογίας είναι η ανάλυση του χαρακτήρα, η επαγγελματική καθοδήγηση, η ανάλυση των παιδικών ωροσκοπίων έτσι ώστε να βοηθηθούν οι γονείς στην καλύτερη ανατροφή τους, η ανάλυση της συμβατότητας ανάμεσα στους ανθρώπους και πολλά άλλα.

Η αστρολογία δε δείχνει τίποτα άλλο πέρα από τάσεις. Ο άνθρωπος μπορεί να «κυβερνήσει» τα άστρα αρκεί να το θελήσει και να προσπαθήσει. Εάν ο άνθρωπος αποφασίσει να συμπορευτεί με τη συμπαντική ροή στη ζωή του, τότε οι τάσεις που υποδηλώνονται στο γενέθλιο χάρτη του κάποια στιγμή θα τον επηρεάσουν. Το μοναδικό πράγμα που δεν μας δείχνει ένας γενέθλιος χάρτης είναι η ΘΕΛΗΣΗ του ανθρώπου και ο τρόπος με τον οποίο την ασκεί. Η ελεύθερη διαχείριση της θέλησης είναι ολοκληρωτικά στο χέρι του ανθρώπου. Ο σοφός άνθρωπος κυβερνά τα άστρα, ο ανόητος υποκύπτει σε αυτά. Η αστρολογία προαναγγέλλει και προαναγγέλλεται, ώστε ο άνθρωπος να είναι καλύτερα οπλισμένος να αντιμετωπίσει τους κανόνες στη ζωή του.

Ένας κλάδος της αστρολογίας, η Καρμική, πρεσβεύει ότι το καλό ή το αποκαλούμενο κακό δεν είναι αποτέλεσμα τύχης, αλλά αποτέλεσμα παρελθοντικών μας πράξεων. Το ωροσκόπιο δείχνει τί έχουμε κερδίσει από τις προηγούμενες ζωές μας και συνεπώς με τί έχουμε επωμιστεί στην τωρινή μας ζωή. Αυτό που μας λείπει σε αυτή τη ζωή μπορεί να το αποκτήσουμε στο μέλλον με το να επιδοθούμε κοντά στο καθήκον. Τα άστρα ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ αλλά δεν ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ. Όπως ο Γκαίτε, ο μεγάλος μυστικιστής, λέει: «Από κάθε δύναμη που κρατά τον κόσμο αλυσοδεμένο, ο άνθρωπος μπορεί να απελευθερωθεί όταν αποκτά αυτοέλεγχο.»

Ο Νόμος της Συνέπειας (ό,τι σπέρνουμε, θερίζουμε) λειτουργεί αρμονικά με τους πλανήτες. Το πνεύμα γεννιέται στο φυσικό κόσμο αυτή την κατάλληλη στιγμή που ο Νόμος και οι πλανήτες λειτουργούν αρμονικά μεταξύ τους. Η γέννηση του εγώ είναι χρονικά ρυθμισμένη από το Πεπρωμένο, όπου το ωροσκόπιο που είναι το ρολόι του πεπρωμένου, καταγράφει το είδος των χρεών που το Εγώ έχει κληρονομήσει από τις προηγούμενες ζωές, και τη στιγμή που τα χρέη αυτά έρχονται σε καρποφορία, όταν η σοδειά από τον καρπό που έχει φυτευτεί πρέπει να μαζευτεί. Παρόλα αυτά, το πεπρωμένο δεν είναι κάποιος τυφλός νόμος, μπορεί να τροποποιηθεί σημαντικά αναλόγως της δύναμης της θελήσεως που έχει αφυπνισθεί και χρησιμοποιείται από το Εγώ. «Μη γελιέσαι γιατί ο θεός δεν ξεγελιέται. Μπορεί οι μύλοι των Θεών να αλέθουν πολύ αργά αλλά αλέθουν εξαιρετικά.»

Υπάρχουν τρεις παράγοντες που μας αποκαλύπτουν το μυστικό μήνυμα των άστρων. Οι οίκοι, τα ζώδια και οι πλανήτες. Ο κάθε οίκος αντιπροσωπεύει έναν τομέα της ζωής, τα ζώδια είναι το μοίρασμα των ουρανών όπου με τη θέση τους στους οίκους υποδηλώνουν τη βασική μας ψυχοσύνθεση και συμπεριφορά στη ζωή και οι πλανήτες είναι οι αγγελιαφόροι του Θεού όπου με την κίνησή τους διαμέσου των οίκων και των ζωδίων μας φέρνουν ευκαιρίες για την ανάπτυξη της ψυχής μας που χρειαζόμαστε για την προσωπική μας εξέλιξη. Φανταστείτε τους πλανήτες σαν τους ηθοποιούς σε ένα έργο. Τα ζώδια θα περιέγραφαν το ρόλου του κάθε ηθοποιού και πώς εκφράζει το χαρακτήρα του, οι οίκοι θα περιέγραφαν τα ποικίλα σκηνικά του έργου και οι γωνιακές σχέσεις των πλανητών, οι όψεις, την πλοκή του έργου. Ο κάθε πλανήτης έχει μια χαρακτηριστική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια μπορεί να εκφραστεί είτε θετικά είτε αρνητικά. Ο τρόπος με τον οποίο αυτή η ενέργεια εκδηλώνεται ορίζεται από τις όψεις των άλλων πλανητών σε αυτό τον συγκεκριμένο πλανήτη.

Το ωροσκόπιο δείχνει μόνο τάσεις. Είναι δικό μας θέμα να προσδιορίσουμε πώς μία πλανητική θέση θα εκδηλωθεί. Αυτή θα προσδιοριστεί μόνο από τη χρήση της δικής μας ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ.
Ήλιος σε Λέοντα

Ζώδιο με φλόγα και ζωντάνια, αλλά μία φλόγα πιο σταθερή και ουσιαστική, καθώς είστε σε θέση να αναπτυχθείτε και να αναπτύξετε τις ιδιότητες που έχετε εισπράξει. Έτσι, θεωρείστε δημιουργικοί. Είστε μεγαλοπρεπείς, γενναιόψυχοι, γενναιόδωροι, ικανοί να ηγηθείτε αλλά και να συμμετάσχετε στη κάθε μάχη και γι αυτό ζητάτε την αναγνώριση. Πληγώνεστε όταν δεν επιβραβεύεστε, αλλά δεν είστε σε θέση να κρατήσετε κακία. Δραματοποιείτε εύκολα τις καταστάσεις, αγαπάτε και έχετε μία έμφυτη υπερηφάνεια. Καλό θα είναι να προσέχετε να μη φθάσετε σε εγωισμό αρνητικό, λόγω αυτής της υπερηφάνειας και να τη κρατήσετε στα όρια της αξιοπρέπειας.

Αγαπάτε το ωραίο, τη διασκέδαση, τα παιδιά, την προβολή και τη πολυτέλεια. Θέλετε να έλκετε τη προσοχή των άλλων, να σας σέβονται, να σας θαυμάζουν και σε αρνητική μορφή, μπορεί να γίνετε κυριαρχικοί και φανατικοί στις ιδέες σας, τις οποίες και υπερασπίζεστε με σταθερότητα και πείσμα.

Στη συναισθηματική σας ζωή, είστε ευχάριστοι και βιώνετε την αγάπη, προσφέροντας αλλά και ζητώντας να πάρετε. Είστε σπάταλοι συχνά, ευχάριστοι και γεμάτοι αισιοδοξία, όταν μπορείτε να κινείστε ελεύθερα, εκφράζοντας τα φυσικά σας ένστικτα. Δύσκολα θα βρείτε ένα Λέοντα χωρίς κοινωνικό κύκλο και μακροχρόνιες φιλίες. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με επιτυχία με επαγγέλματα που σχετίζονται με είδη πολυτελείας, χρυσό, κέντρα διασκέδασης, τυχερά παιχνίδια, το θέατρο, την εκπαίδευση, αθλητισμό, παιδιά, χρηματιστήριο, άγρια ζώα. Είστε, σαν Λέοντες, δημιουργικοί και το χάρισμά σας αυτό φαίνεται αμέσως, μια και οι άλλοι γύρω σας νιώθουν την ακτινοβολία σας και τη διάθεση να ηγηθείτε. Κάτι που πρέπει να αποβάλετε είναι η ανάγκη σας κάποιες φορές να έχετε το θαυμασμό των άλλων και την κολακεία τους. Αυτό θα το πετύχετε καλλιεργώντας μια προσωπική εκτίμηση στον εαυτό σας και στα χαρίσματά σας.

Η δύναμή σας βρίσκεται στη γνώση να κατευθύνετε τους άλλους να διοχετεύουν σωστά τις προσπάθειες τους. Όταν αντιληφθείτε έλλειψη προσοχής, που τη μεταφράζετε σε έλλειψη αγάπης, είστε έτοιμοι να περάσετε την εξουσία σας στα χέρια των άλλων. Χρειάζεστε να βρείτε έναν τρόπο για να συγκεντρώσετε όλη αυτή την ενέργεια γύρω από την ηγεσία θετικά. Επίσης πρέπει να εμπνευστείτε και να αλλάξετε συνήθειες που φανερώνουν καταστροφικές για τον εαυτό σας και για τους άλλους τάσεις. Αν όμως αλλάξετε κάποια μικρά πράγματα, θα μπορέσετε να αποκτήσετε πίστη στον εαυτό σας και να εμπνεύσετε και τους άλλους ταυτόχρονα.
Σελήνη σε Καρκίνο

Ανταποκρίνεστε έντονα στην γύρω σας συναισθηματική ατμόσφαιρα και μπορεί να εξουσιάζεστε από τις διακυμάνσεις και τις μεταβολές της διάθεσής σας. Έχετε έντονα αναπτυγμένους τους οικογενειακούς δεσμούς και δίνετε μεγάλο βάρος στην οικογενειακή σας ζωή, από την οποία έχετε έντονες μνήμες.

Η Σελήνη σε αυτή τη θέση σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς. Σπάνια παρεκκλίνετε από τον δρόμο σας και συγκεντρώνεστε σε ότι κάνετε με τέτοιον τρόπο ώστε να μένει χαραγμένο καλά στο μυαλό σας. Η μνήμη σας είναι πολύ δυνατή. Χρησιμοποιείτε περισσότερο το συναίσθημα παρά τη λογική, έχετε έντονη διαίσθηση, ενίοτε είστε και κάπως δύσπιστοι. Είστε από τους ανθρώπους που με την υπερβολική ζέση και το ενδιαφέρον τους, γίνεστε απαραίτητοι και πιθανή απώλειά σας είναι μεγάλο πλήγμα για τους δικούς σας. Έχετε ανάγκη για ασφάλεια και αρνείστε να αφήσετε πίσω το παρελθόν.

Συχνά φαίνεστε παράλογοι στους άλλους, επειδή δεν μπορείτε πάντοτε να δικαιολογείτε την αιτία ή την πηγή των συναισθημάτων σας. Πέρα όμως από το να φροντίζετε εσείς τους άλλους, αρέσκεστε ιδιαίτερα στο να σας φροντίζουν και να σας περιποιούνται. Είστε πολύ συναισθηματικοί και ευμετάβλητοι. Είστε πολύ τρυφεροί, αλλά έχετε την τάση να ανησυχείτε, αλλά και να προσκολλάστε υπερβολικά. Επίσης να προσέξετε την τάση σας για αυταρχικότητα και συναισθηματική επιβολή.

Η ασφάλεια είναι το παν και το χρήμα καθώς και η ιδιοκτησία, είναι σημαντικά για εσάς. Είστε οικονόμοι και συγκεντρωτικοί. Το πιο πιθανόν είναι το σπίτι σας να είναι πάντα γεμάτο από χρήσιμα, αλλά και πολλά άχρηστα αντικείμενα, ιδιαίτερης πάντα συναισθηματικής προέλευσης και αξίας για εσάς. Τέλος, λόγω του ότι η Σελήνη σχετίζεται άμεσα με τις διατροφικές μας συνήθειες, αγαπάτε να μαγειρεύετε για τους δικούς σας ανθρώπους. Το φαγητό είναι πρωταρχικό καθήκον και ανάγκη προσφοράς σας. Υπάρχει τάση για πάχυνση, καθώς τα γεύματα θα είναι πλήρη και πλούσια.

Όψεις Ηλίου και Σελήνης

Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη
Αγαπάτε και αγαπιέστε. Έχετε γοητεία και είστε ένα άτομο ευγενικό, αξιαγάπητο, συμπαθητικό, φιλικό και σας αρέσει να βοηθάτε. Έχετε την ικανότητα να κάνετε εύκολα φίλους, εξαιτίας της φιλικότητας σας και της μεγαλοψυχίας σας. Υπολογίζετε τα αισθήματα των άλλων. Σας συμβαίνουν ευχάριστα πράγματα, ή οτιδήποτε άλλο που εσείς ίσως χρειάζεστε, γιατί τα έλκετε με τον καλό σας τρόπο. Δε σας αρέσει να λερώνετε τα χέρια σας κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Είστε άνθρωπος στοργικός, αλλά όχι τόσο εκδηλωτικός αν δεν σας επιστρέψουν την αγάπη τους πρώτα. Έχετε όμως μια τάση να λέτε ακριβώς αυτά, που οι άλλοι θέλουν να ακούσουν … είτε είναι για το καλό τους, είτε όχι.

Η αισθητική παίζει μεγάλο ρόλο για εσάς, όπως και η εμφάνισή σας και η θελτικότητα που εκπέμπετε. Επιθυμείτε να σας περιτριγυρίζουν άνετα, όμορφα, ακόμα και πολυτελή πράγματα. Θέλετε το σπίτι σας να είναι ένα όμορφο μέρος με καλαίσθητα αντικείμενα. Εκτιμάτε τις τέχνες. Έχετε καλλιτεχνικές και δημιουργικές ικανότητες και σας αρέσει ότι κι αν κάνετε, να γίνετε με αρμονικό και ευχάριστο τρόπο.

Ήλιος τετράγωνο Δίας
Έχετε την τάση να είσαστε άτομο αισιόδοξο και με αυτοπεποίθηση, αλλά μάλλον σε υπερβολικό βαθμό. Άτομο παράλογα σπάταλο, που αρέσκεται στο να κακομαθαίνει τον εαυτό του. Υπάρχει μια δόση ατομισμού σε εσάς, η οποία κάποιες φορές σας εμποδίζει στο να αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά στους άλλους. Είναι ανάγκη να διερωτηθείτε: "πότε η αυτοπεποίθηση γίνετε έπαρση;" Θέλετε να αισθάνεστε σημαντικοί, αλλά αυτό μπορεί εύκολα να προκαλέσει μια αλλοπαρμένη συμπεριφορά. Στο χέρι σας είναι να το εμποδίσετε! Γενικά σας αρέσει να επιδεικνύεται τις ικανότητες σας. Αλλά όμως αυτό, μπορεί να φαντάζει σε κάποιους, σαν να τους παριστάνετε ότι εσείς είστε πιο σπουδαίοι. Μερικές φορές μπορεί να επιδεικνύετε αντικείμενα, για τα οποία έχετε ξοδέψει παράλογα ποσά. Εκ των υστέρων όμως, μπορεί να καταλάβετε ότι δεν τα άξιζαν. Δυστυχώς, τείνετε να κατασπαταλάτε τους πόρους και την ενέργεια που σας δόθηκαν. Καλό θα ήταν, να σκέφτεστε διπλά πριν την όποια πράξη σας, έτσι ώστε να μην βιώνετε διάφορες χασούρες, εξαιτίας κάποιων κερδοσκοπικών κινήσεων σας, πέραν του δέοντος όπως δανείων, επενδύσεων, τζόγων κ.λ.π. Για εσάς, είναι πολύ σημαντικό το κοινωνικό γόητρό σας.

Έχετε επίσης την τάση να επιδεικνύετε μια λανθάνουσας μορφής υπερηφάνεια, καμιά φορά υπερβάλλοντας στις διηγήσεις σας ή σε ότι αφορά τις ικανότητες σας. Διακατέχεστε από μεγάλες φιλοδοξίες, και την επιθυμία να επιτύχετε μεγάλα πράγματα στη ζωή, αλλά ίσως να μην διαθέτετε τα κίνητρα ή την επιμονή, ώστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ίσως να σας ανησυχούν και δυσαρεστούν, τα εμπόδια και οι υπευθυνότητες της ζωής. Σε κάποια φάση είναι πιθανό, η πίστη σας θα δοκιμαστεί…για να ανακαλύψετε κι εσείς ο ίδιος, πόσο δυνατή είναι. Μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικά προβλήματα, ιδίως με άτομα σε θέσεις εξουσίας. Ένα άλλο πρόβλημα που υπάρχει, είναι η δυσκολία του να εφευρίσκετε τις απαραίτητες λύσεις, οι οποίες θα σας βοηθούσαν να συνεχίσετε προς την ολοκλήρωση, όσων ξεκινάτε. Παρ’ όλα αυτά, δεν φαίνεστε να χάνετε ποτέ τις ελπίδες σας, για ένα «καλύτερο αύριο».

Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, μπορεί να παρατηρηθεί θρησκευτικός φανατισμός, με μία κλειστόμυαλη πίστη σε ένα συγκεκριμένο δόγμα. Μη διαθέτοντας και την καλύτερη των κρίσεων, ίσως έχετε συχνά την τάση να υπόσχεστε περισσότερα απ’ αυτά που είστε ικανοί να πραγματοποιήσετε.

Μπορεί να παρουσιάσετε μια ευπάθεια στο κυκλοφορικό. Ιδίως, προβλήματα της αρτηριακής κυκλοφορίας. Ο καλοζωισμός, η λεγόμενη «ντόλτσε βίτα» μπορεί να προσθέσει και περιττά κιλάκια, και αυτά με την σειρά τους συμβάλουν σε διάφορα προβλήματα υγείας. Η εντατική άσκηση, όπως και διάφορες δραστηριότητες που απαιτούν κίνηση, θα πρέπει να βρίσκονται στη ημερήσια διάταξη.

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας
Με την όψη αυτή, πιθανόν να έχετε την τάση να χρησιμοποιείτε το όνειρο ως υποκατάστατο, οποιασδήποτε δουλειάς πρέπει να φέρετε εις πέρας. Θα σας αρέσει μάλλον να χρονοτριβείτε και να αναβάλετε τις δύσκολες δουλειές, μέχρι εκεί που δεν πάει, ελπίζοντας να εξαφανιστούν ως δια μαγείας. Έχετε μια ζωηρή φαντασία, που μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες επειδή τα μισά για τα οποία ανησυχείτε, δεν συμβαίνουν τελικά ποτέ. Νιώθετε μια ανάγκη να εκφραστείτε δημιουργικά μέσα από κάποιο είδος τέχνης, αλλά μάλλον σας λείπει ο απαραίτητος δυναμισμός, η ενέργεια, η φιλοδοξία και η επιθυμία να ακολουθήσετε πιστά τα σχέδια σας. Έλκεστε από τα μεταφυσικά φαινόμενα και τoν αποκρυφισμό, αλλά σας περιμένει κάποιος κίνδυνος αν αναμειχθείτε με αρνητικές ψυχικές πρακτικές, όπως είναι η πνευματιστική δέλτος, η ύπνωση ή τα διάμεσα.

Είστε πολύ συμπαθητικό και συμπονετικό άτομο, και θα βγαίνατε απ’ τον δρόμο σας για να βοηθήσετε κάποιον, που θα είχε ανάγκη. Όμως λόγω έλλειψης διάκρισης, μπορεί να γίνετε εύκολα το θύμα όποιας θλιβερής ιστορίας ακούσετε, μιας και συχνά εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας οι υπόλοιποι. Η πικρή γεύση που σας αφήνει αυτό, σας προκαλεί κατάθλιψη μετά από το χάσιμο των ψευδαισθήσεων. Θα πρέπει να θυμάστε, παρ’ όλα αυτά, ότι κανείς δεν μπορεί να σας πληγώσει, να σας χρησιμοποιήσει ή να σας εκμεταλλευτεί, εκτός και εάν το επιτρέψετε εσείς οι ίδιοι. Πρέπει να μάθετε πως να γίνεστε περισσότερο άκαμπτοι, όταν αυτό απαιτείται και να μάθετε πως να λέτε «ΟΧΙ».

Επειδή είστε ευγενικός και φιλειρηνιστής, σας λείπει το ανταγωνιστικό πνεύμα που χρειάζεται για να επιτύχετε στη ζωή. Ο φανταστικός κόσμος στον οποίο ζείτε, σας δημιουργεί αυταπάτες ή σας κάνει να πέφτει θύμα εξαπάτησης. Είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσετε, πως πρέπει να αμυνθείτε των πνευματικών σας πεποιθήσεων και αρχών, έστω και αν αυτό συνεπάγεται διαπληκτισμούς. Πληγώνεστε εύκολα απ’ τα λόγια των άλλων, και πολλές φορές διαλέγετε τον εύκολο δρόμο διαφυγής, με το να μην τα αμφισβητείτε. Καλό θα ήταν επίσης να μάθετε να μην εξιδανικεύετε τους άλλους, αλλά να τους αποδέχεστε και να τους εκτιμάτε όπως πραγματικά είναι, και όχι όπως θα θέλατε εσείς να είναι. Μπορεί να κινδυνέψετε μάλιστα από κρυφούς εχθρούς, οι οποίοι μπαίνουν στη ζωή σας, ώστε να πατσίσουν για λάθη προηγούμενων ζωών σας. Ας προσέχετε ποιους διαλέγετε για «φίλους».

Επί την επήρεια της όψης αυτής, ίσως βιώσετε μία έλλειψη προσωπικών στόχων και να μην ξέρετε τι θέλετε να κάνετε στην ζωή σας. Είστε έντονα αισθηματίας, ρομαντικός και ευαίσθητος άνθρωπος. Λόγω της υπερβολικής ευαισθησίας σας, πρέπει να προσέχετε με ποιες καταστάσεις και ανθρώπους, περιβάλλετε τον εαυτό σας. Ακόμα έχετε χαμηλή ανεκτικότητα σε κάθε είδους φαρμακευτική αγωγή, και γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε τις δόσεις που λαμβάνετε, έστω κι αν είναι με συνταγή γιατρού- ιδίως υπνωτικά, αντικαταθλιπτικά, βαρβιτουρικά, και άλλες ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν εξάρτηση. Επίσης ένα άτομο με την επιρροή αυτής της όψης, επειδή μπορεί να πάσχει από έλλειψη ισχυρής θελήσεως, αυταπάτες μεγαλείου και να μην είναι και πολύ πρακτικό άτομο. Έτσι πολύ εύκολα να υποκύπτει σε πειρασμούς. Οι ναρκωτικές ουσίες ή το αλκοόλ, ίσως κάποιες φορές να το βάζουν σε πειρασμό, και εμφανώς να του προσφέρουν έναν τρόπο διαφυγής από τα προβλήματα. Αν όμως τελικά ενδώσει, δεν έχει να κερδίσει παρά μόνο θλίψη. Καλό θα ήταν να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.
Σελήνη εξάγωνο Ερμής
Διαθέτετε εξαιρετικό μυαλό και ισχυρή μνήμη. Θυμόσαστε πρόσωπα, ονόματα και παρελθόντα γεγονότα πολύ εύκολα. Είστε καταπληκτικοί ομιλητές και δάσκαλοι, καθώς εμπλουτίζετε το λόγο σας με μπόλικες δόσεις συναισθήματος. Η απόκτηση και η διάδοση της γνώσης είναι σημαντικά ζητήματα για εσάς, όπως και η ανάγκη σας να βρίσκεστε παρόντες στις τελευταίες εξελίξεις. Είστε από τη φύση σας σύμβουλοι, καθώς τείνετε ευήκοον ους σε όσους νιώθουν την ανάγκη να μοιραστούν μαζί σας τις σκέψεις τους, δείχνοντας σεβασμό στα προβλήματά τους. Τους δίνετε κουράγιο και τους βοηθάτε να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους. Αυτοί σας εμπιστεύονται και σας εκμυστηρεύονται τα προβλήματά τους, γιατί καταλαβαίνουν ότι δεν θα τους κρίνετε σκληρά. Είστε σε θέση να διακρίνετε το τι πραγματικά θα ήθελαν οι άλλοι να σας πούνε και ξέρετε τι θα ήθελαν να ακούσουν. Μπορείτε να τους βοηθήσετε να εκφραστούν καλύτερα. Δεν αποκλείεται να κρατάτε σημειώσεις σε ημερολόγιο, καταγράφοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα που νιώθετε, έτσι ώστε διαβάζοντάς τα αργότερα να μαθαίνετε από αυτά. Έχετε ταλέντο στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Συνήθως η σκέψη σας είναι ξεκάθαρη και λογική, καθώς σας είναι εναρμονισμένο το συναίσθημα με τον ορθολογισμό. Μπορείτε εύκολα να επικοινωνείτε, να εκφράζετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, προφορικώς ή γραπτώς. Σας αρέσουν η ποικιλία, τα ταξίδια και η ανάγνωση βιβλίων. Το λογοτεχνικό ταλέντο είναι πολύ πιθανό.

Σελήνη τετράγωνο Ουρανός
Είστε συναισθηματικά ασταθείς και οι διαθέσεις σας μπορούν να αλλάξουν με την παραμικρή αφορμή. Είστε απόλυτα ανεξάρτητοι και μισείτε οποιονδήποτε περιορισμό. Σας έλκουν οι παράξενες καταστάσεις, οι αντισυμβατικές και οι ασυνήθιστες. Δεν αποκλείεται να είστε απείθαρχοι και χωρίς αυτοέλεγχο. Είστε αρκετά ενθουσιώδεις, αυθόρμητοι και πολύ εξωστρεφείς, έως και πιεστικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες, όπως είναι φυσικό, δεν θέλετε να σας περιορίζουν. Είναι πολύ πιθανό να μην τηρείτε τις υποσχέσεις σας, καθώς οι διαθέσεις σας μπορεί εύκολα να αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη και μαζί με αυτές και οι προθέσεις σας.

Μάλλον είστε ιδιότροποι και θεωρείτε ότι οι ανάγκες σας προηγούνται των άλλων. Ο εσωτερικός σας κόσμος δεν διακρίνεται για την ευστάθειά του και οι σχέσεις σας με τις γυναίκες είναι εξίσου ασταθείς. Κατά περιόδους μπορεί να είστε αρκετά απόμακροι και άλλες φορές να είστε πολύ φιλικοί με τους άλλους, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε σύγχυση στους άλλους, που με τη σειρά τους μπορεί να εκφραστούν με τέτοιο τρόπο που να θεωρηθεί από εσάς σαν επιβουλή κατά της ελευθερίας σας, ως αποτέλεσμα της δικής σας αναποφασιστικότητας. Η πρόκληση εδώ είναι να προσπαθήσετε να κοντρολάρετε τις ψυχικές σας μεταπτώσεις και να μην ενεργείτε χωρίς σκέψη όταν υπάρχουν αυτές οι συναισθηματικές εναλλαγές. Έτσι θα μπορέσετε να αποφύγετε και τα μικροατυχήματα, στα οποία είστε επιρρεπείς.

Σε γενικές γραμμές είστε νευρικά άτομα, θέλετε την ανεξαρτησία σας και σας είναι δύσκολο να κρατήσετε σε ισχύ μια σχέση με κάποιον για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πλανήτες (Ερμής έως Πλούτωνας) στα ζώδια

Ερμής σε Παρθένο
Η οργάνωση είναι απαραίτητη για σας, αφού μόνο μέσα από την τάξη μπορείτε να λειτουργείτε σωστά. Η έλλειψη προγράμματος και το χάος όχι μόνο σας αποπροσανατολίζουν, αλλά διαταράσσουν και την ψυχική ισορροπία σας.

Η ανάγκη σας να ελέγχετε και να ξαναελέγχετε τα πράγματα για να σιγουρευτείτε ότι είναι ακριβώς όπως πρέπει, μπορεί πολλές φορές να παρερμηνευθεί σαν έλλειψη εμπιστοσύνης. Είστε πρακτικοί, αναλυτικοί, τελειομανείς, επίμονοι και με οξύ πνεύμα. Δίνετε πάντα σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια σε σημείο να γίνεστε αρκετά σχολαστικοί.

Συχνά μπορεί να γίνεστε αρκετά αυστηροί με την κριτική σας. Προσπαθείτε να εκφράζεστε σωστά και περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους. Είστε προικισμένοι για τον τομέα της έρευνας, καθώς η επιμονή για τελειότητα, δεν σας αφήνει να παραβλέψετε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Είστε πρακτικοί, τείνετε να αναπτύσσετε ιδιαίτερες τεχνικές ικανότητες σε κάποιον πρακτικό τομέα. Για να πετύχετε στη ζωή θα πρέπει να μετριάσετε κάπως τη σχολαστικότητά σας που δεν σας αφήνει να αφεθείτε στις μικροχαρές της καθημερινότητας. Το μεγάλο σας προσόν είναι το αναλυτικό πνεύμα σας, που σε συνδυασμό με την έμφυτη εξυπνάδα σας θα σας βοηθήσουν να διαπρέψετε σε οτιδήποτε αποφασίσετε να ασχοληθείτε.

Η γνώση, οι ιδέες και οι θεωρίες δε σας ενδιαφέρουν πραγματικά αν δεν είναι χρήσιμες σε κάποιον χειροπιαστό στόχο. Η θέση αυτή του Ερμή είναι θαυμάσια για ενασχόληση με επικοινωνιακά αλλά και οικονομικά επαγγέλματα. Ταλέντο στο εμπόριο, στη γραμματεία επιχειρήσεων, αλλά και σε ασχολίες που βασίζονται στην επιδεξιότητα των χεριών.

Αφροδίτη σε Λέοντα
Φλογεροί και γοητευτικοί, αποζητάτε τον θαυμασμό και την προσοχή. Πληθωρικοί καθώς είστε, εκφράζετε τα συναισθήματά σας με όλο σας το είναι. Πολύ περήφανοι, αρέσκεστε να είστε το κέντρο της προσοχής και συνήθως περιβάλλεστε από μία αυλή με ανθρώπους που σας θαυμάζουν ή απλώς εκμεταλλεύονται την ανάγκη σας αυτή. Είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι άνθρωποι, σας αρέσει η διασκέδαση και έχετε υψηλή αισθητική.

Είστε έντιμοι άνθρωποι, διαθέτετε ακεραιότητα, σέβεστε τους άλλους και αυτό αποζητάτε από τους γύρω σας. Έχετε αρκετό πείσμα και όταν θέλετε ή πιστεύετε κάτι, δεν αλλάζετε εύκολα γνώμη. Στις προσωπικές σας σχέσεις, θέλετε ο σύντροφός σας να είναι κάτι ξεχωριστό και σημαντικό, κάποιος που θα σας κάνει περήφανους.

Η ερωτική σας φύση χαρακτηρίζεται από μια σχεδόν παιδική ορμητικότητα που αιχμαλωτίζει την καρδιά των άλλων. Είσαστε αρκετά έτοιμοι να κάνετε θυσίες για το αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά θέλετε ίση αντιμετώπιση. Αν ο εραστής σας προσβάλλει τον εγωισμό σας ή πληγώσει την υπερηφάνειά σας, σύντομα θα ψάχνετε για νέο σύντροφο.

Εσείς, το μόνο που έχετε να προσέξετε είναι η υπερβολή, τόσο στα συναισθήματά σας, όσο και στις οικονομικές σας υποθέσεις. Η Αφροδίτη στον Λέοντα συνήθως δηλώνει αγάπη για το θέατρο και ταλέντο στην ηθοποιία. Η μουσική και άλλη καλλιτεχνική ικανότητα φαίνονται επίσης. Η σωματική ομορφιά είναι ένα άλλο δώρο της Αφροδίτης που σας δίνεται απλόχερα.

Αρης σε Υδροχόο
Οι στόχοι σας είναι κυρίως νοητικού περιεχομένου και στην θεωρητική πλευρά των πραγμάτων παρά στην πρακτική ή συναισθηματική. Σας αρέσει να συμμετέχετε σε πρωτοποριακές ή καινοτόμες ομάδες και συχνά ταυτίζετε την ύπαρξή σας με αυτή σας την ενασχόληση. Αυτή η θέση ευνοεί την ενασχόληση με τις επιστήμες, οπότε είναι μια πιθανότητα να εργάζεστε ή ασχολείστε σαν χόμπι με αυτές.

Θεωρείτε ότι είστε ανοιχτόμυαλοι και η αλήθεια είναι ότι είστε αλλά πολύ συχνά η επιμονή σας να διαφέρετε πάντα και να καινοτομείτε σε κάθε τομέα της ζωής σας οδηγεί συνήθως να απορρίπτετε τις απόψεις των άλλων. Τείνετε περισσότερο να αγορεύετε παρά να συζητάτε ακούγοντας τις απόψεις των άλλων και να μένετε περισσότερο στην σκέψη και την θεωρία ιδεών παρά στην ουσιαστική εφαρμογή τους στην καθημερινότητα. Είστε επαναστάτες, νευρικοί και ανυπόμονοι.

Αισθηματικά έλκεστε από οτιδήποτε ασυνήθιστο και καινούργιο. Αναζητάτε πάντα την ποικιλία στην ερωτική σας ζωή και έτσι συχνά αλλάζετε συντρόφους. Πάνω από όλα αναζητάτε την ανανέωση και την γοητεία του καινούργιου διότι απεχθάνεστε την ρουτίνα και τις σχέσεις που βασίζονται στα κλασσικά, παραδοσιακά πρότυπα και από την άλλη θέλετε την ελευθερία σας. Όταν όμως βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει γίνεστε σταθεροί και αξιόπιστοι.

Η θέση του Aρη σε γυναικείο ωροσκόπιο μας δείχνει και τον τύπο του άνδρα που την διεγείρει σεξουαλικά. Με αυτή την θέση λοιπόν στον χάρτη σας φαίνεται πώς σας ελκύουν οι εκκεντρικοί, ασυμβίβαστοι άνδρες που τους αρέσει η μποέμικη ζωή και διαθέτουν εμφάνιση που ξεχωρίζει. Επιθυμείτε να είναι έξυπνοι, πνευματώδεις και διασκεδαστικοί, απρόβλεπτοι και κάποτε κάπως απόμακροι, που όμως ταυτόχρονα είναι οραματιστές και διαθέτουν υψηλά ιδεώδη.

Δίας σε Σκορπιό
Αγαπάτε το μυστήριο, και καταπιάνεστε με έρευνες όλων των τύπων (εγκληματικές, φιλοσοφικές, επιστημονικές, κ.λπ.) με την πιθανότητα ότι θα πάρετε τις απαντήσεις που ψάχνετε. Έχετε την παράξενη δυνατότητα να αποκαλύπτετε πράγματα που είναι κρυμμένα, απόκρυφα ή απρόσιτα για την πλειοψηφία του κοινού νου και για τη διάκριση της αλήθειας σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είστε εμπαθείς στις πεποιθήσεις σας, κοινωνικές, φιλοσοφικές, πολιτικές ή θρησκευτικές, και μερικές φορές γίνεστε ενεργό στέλεχος, και είστε πρόθυμοι να κάνετε μεγάλες θυσίες για τα πράγματα ή τα πρόσωπα για τα οποία αισθάνεστε έντονα συναισθήματα.

Μπορεί να υπάρξει ακραία πονηριά σε οικονομικά θέματα σχετικά με διαπραγματεύσεις. Αυτό τείνει να σας βάλει σε μια συμφέρουσα θέση σχετικά με το μισθό, τις επιτροπές, τα δικαιώματα, ή τα θεωρητικά θέματα.
Η θέση αυτή σας κάνει βαθιά συναισθηματικούς, ισχυρά θεληματικούς, πολύ ικανούς στο να κατορθώνετε να επιτυγχάνετε τους στόχους σας και γενικότερα ανθρώπους που λατρεύουν τη ζωή. Εδώ ο Δίας λόγω των υπερβολών του μπορεί να σας στιγματίσει με πνευματική κόπωση και τάση προσκόλλησης σε άσχημες συνήθειες. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα πράγματα λοιπόν. Αν σχηματίζεται άσχημη γωνία, μπορεί να γίνετε επιθετικοί, αλαζονικοί, καθώς και να μην εμπιστεύεστε κανέναν και τίποτα.

Οτιδήποτε αγγίζει το μυστήριο σας εξιτάρει και αν έχετε συγγραφικές ικανότητες, αυτό σας οδηγεί στη συγγραφή διηγημάτων που σχετίζονται με την περιπέτεια και τη δράση. Μπορείτε να ασχολείστε με κάτι ακατάπαυστα μέχρι να το ολοκληρώσετε γι' αυτό και συχνά επιτυγχάνετε για ότι αγωνίζεστε στη ζωή. Έχετε ή πολύ καλές φιλίες, ή πολύ δυνατούς εχθρούς. Στενοχωριέστε συχνά και εύκολα διότι είστε αξιοπρεπείς και υπερήφανοι.

Κρόνος σε Διδύμους
Η θέση αυτή μπορεί να περιορίζει κάπως τον λόγο και να υπάρχει ένα εμφανές πρόβλημα επικοινωνίας με τα άτομα γύρω σας. Μπορεί να είστε κάπως εσωστρεφείς αλλά προσπαθείτε και πετυχαίνετε να έχετε πολλές γνωριμίες.

Η φυσική περιέργειά σας και η προθυμία να δοκιμάσετε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει να κάνετε αλλαγές επαγγελματικής φύσεως μέχρι να βρείτε την σωστή, αυτήν που θα ταιριάζει σε σας. Επίσης, η τάση να γεμίζετε την μέρα σας με πολλές δραστηριότητες μπορεί να σας κάνει να διασκορπιστείτε σε πολλά και διαφορετικά θέματα με αποτέλεσμα να χάσετε την δύναμή σας. Γι' αυτούς τους λόγους, είστε πιθανώς καταλληλότεροι για μια πολύπλευρη σταδιοδρομία, δηλαδή μια σταδιοδρομία η οποία θα συνδυάζει πολλούς τύπους δραστηριοτήτων μαζί, που θα καταλήγουν σε ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον.

Αν σχηματίζεται κάποια δύσκολη όψη μπορεί να είστε κάπως ψυχροί. Πιθανά επαγγέλματα που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε είναι: δάσκαλος, συγγραφέας, σχολιαστής ειδήσεων, ερευνητής, δημοσιογράφος, εκφωνητής, γλωσσολόγος, γραμματέας, ταχυδρομικός υπάλληλος, τεχνικός υπολογιστών, εικονογράφος, σκιτσογράφος, βιβλιοθηκάριος.

Πλούτωνας σε Παρθένο
Γεννηθήκατε στην διάρκεια μιας 20χρονης περιόδου ανθρώπων που έλκονται από την ανάγκη να βρουν ένα ηθικό πρότυπο και να καθορίσουν τι είναι σωστό και τι λάθος. Υπάρχει ένας υποσυνείδητος πόθος για να επανορθωθούν όλες οι αδικίες του κόσμου και να δημιουργηθεί ένας κόσμος με μια τέλεια τάξη. Υπάρχει ένα αίσθημα αποστροφής επίσης συχνά και μια έλξη προς τα ίδια αυτά πράγματα όπου είναι τόσο απεχθή και συχνά ένα αίσθημα απελπισίας και απόγνωσης για την κατάσταση του κόσμου.

Αυτές οι εσώτερες συναισθηματικές και αντιφατικές ιδιότητες αντανακλώνται μέσα στην στάση και στο στυλ ζωής της γενιάς σας. Πολλοί άνθρωποι της ομάδας ηλικίας σας είναι συντηρητικοί και ηθικοί, και μια μικρή μειονότητα φθάνει στο αντίθετο άκρο και απολαμβάνει την παράξενη ή ασυνήθιστη εμφάνιση και τους ακατάστατους ή αλλόκοτους τρόπους. Φαίνεται να μην υπάρχει μέση οδός για την γενιά σας. Συνήθως η επαναστατική συμπεριφορά κάνει την εμφάνισή της στην διάρκεια της εφηβείας και τείνει να υποχωρεί από κει κι έπειτα, και η ομάδα σας τείνει νάναι πολύ συντηρητική στην μετέπειτα ζωή.

Η ομάδα σας δεν είναι πολύ καλή στους συμβιβασμούς και τείνει νάχει έντονες ιδέες γύρω από το τι είναι σωστό και τι λανθασμένο. Υπάρχει ένα ισχυρό αίσθημα ότι πρέπει να εξαλείψετε το κακό από τον κόσμο. Οπωσδήποτε, η ενθάρρυνση των καλών έργων είναι κάτι πολύ αξιέπαινο αλλά μια κατηγορηματική και μονόπλευρη ανταπόκριση σε πολύπλοκα ζητήματα δεν βοηθά. Η ομάδα ηλικίας σας θα επιχειρήσει μεγάλους μετασχηματισμούς στις στάσεις σχετικά με το καλό και το κακό και θα ταλαντευτεί ανάμεσα σε ακραίες θέσεις. Η γενιά σας θα συμβάλλει επίσης πολύ στον χώρο της ιατρικής και της διατροφής της οικολογίας και της εκπαίδευσης.
Πλανητικές Όψεις

Από τη στιγμή που οι πλανήτες αντιπροσωπεύουν ενέργειες και κοσμικές δυνάμεις που εκδηλώνονται με διαφορετικούς τρόπους, τότε οι πλανητικές όψεις δείχνουν πώς αυτές οι ενέργειες και οι δυνάμεις τείνουν να δρουν και να αντιδρούν, η μία με την άλλη, εάν η θέληση του ανθρώπου δεν είναι τόσο ισχυρή ώστε να το αλλάξει.

Ερμής τετράγωνο Κρόνος
Η σκέψη σας είναι λογική, σοβαρή, βαθιά και ικανή να προσηλωθεί. Μπορεί να μην είναι απαραίτητα γρήγορη, αλλά βλέπει όλες τις λεπτομέρειες. Σας αρέσει να μελετάτε ή να σκέφτεστε σχετικά απομονωμένοι και δεν θα εκφράσετε κάποια άποψη αν πρώτα δεν έχετε εξετάσει όλες τις πτυχές που μπορεί να έχει. Κατά καιρούς μπορεί και να αισθάνεστε πιο έντονη την ανάγκη να μην έχετε και πολλές επαφές με άλλους, είστε προσεκτικοί και συντηρητικοί από τη φύση σας. Οι συντηρητικές προσεγγίσεις άλλωστε είναι ο φυσικός τρόπος λειτουργίας σας. Έχετε κάτι από έναν σκεπτικιστή ο οποίος μπορεί να είναι αδιάλλακτος και να μην δέχεται νέες ιδέες, εάν δεν έχει κάποια επιστημονική απόδειξη ή σοβαρή ένδειξη ως προς την ισχύ και την ακρίβειά τους. Έχετε την ικανότητα να ερευνήσετε κάτι μεθοδικά, με ακρίβεια, οργανωμένα και με προσοχή γιατί έτσι ακριβώς σκέπτεστε. Την κοινωνική σας εικόνα την διακρίνει η σοβαρότητα, χωρίς περιττές επαφές, και μάλλον σας ενοχλούν οι επιφανειακές και επιπόλαιες συζητήσεις. Αγαπάτε την εργασία και είστε πολύ ευσυνείδητοι όσον αφορά την πραγματοποίηση των καθηκόντων και την τήρηση των ευθυνών σας. Για σας, η εργασία είναι διασκέδαση. Οτιδήποτε που δεν έχει και πρακτική διάσταση το θεωρείτε έως και χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Οι συνομιλητές σας, όταν σας ακούνε, ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με κάποιον αξιόπιστο και έμπιστο άνθρωπο. Είστε οργανωτικοί αλλά και ικανοί στην υλοποίηση των αποφάσεων. Είστε πρακτικοί και πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος σκοπός σε ό,τι κάνετε. Πολλές φορές είναι δύσκολο να εκφράσετε, ή εκφράζετε περιορισμένα, τα αισθήματα της φιλίας ή της αγάπης προς τους άλλους. Πρέπει να δίνετε έμφαση στην στοματική υγιεινή και στο νευρικό σας σύστημα, το οποίο μπορεί να ευαισθητοποιηθεί λόγω υπερκόπωσης ή αυξημένης αρτηριακής πίεσης.

Η πνευματική αγκύλωση ή διάφορες εμμονές δεν είναι απίθανη κατάσταση με την ύπαρξη δυσαρμονικής όψης μεταξύ των Ερμή και Κρόνου. Πολλές φορές, αδικαιολόγητες ανησυχίες και φόβοι μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Αντί να προτάξετε την λογική σας, μπορεί η ανασφάλεια και η ανησυχία να σας καταλάβουν. Το αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις θα είναι να μην αντιλαμβάνεστε όλες τις πτυχές μιας κατάστασης. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι λογικό να εκλαμβάνετε πάντα από την αρνητική πλευρά τα όσα σας λένε. Μπορεί κατά καιρούς να μην μπορείτε να εκφράζεστε όπως και όσο πρέπει προκειμένου να γίνεστε κατανοητοί, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει η επικοινωνιακή σας δυνατότητα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να απορρίπτετε χωρίς σκέψη ό,τι καινούργιο σας προτείνεται. Η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι μεν σημαντική, αλλά όταν υπερβαίνει κάποια όρια σας περιορίζει από το να δείτε όλη την εικόνα μιας κατάστασης –και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε.
Αρης τρίγωνο Ουρανός
Είστε δυναμικοί, αποφασιστικοί, γρήγοροι, παρορμητικοί, επινοητικοί και ίσως με ικανοποιητική αντίληψη των μηχανικών/τεχνικών λειτουργιών. Ανταποκρίνεστε άμεσα σε όλες σχεδόν τις καταστάσεις, προτιμάτε τον αυθορμητισμό από τη ρουτίνα και απολαμβάνετε τις έντονες φυσικές δραστηριότητες που απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά και μία καλή αίσθηση ρυθμού και συγχρονισμού. Έχετε σε αφθονία ενεργητικότητα και ζωτικότητα, μαζί με μια διαρκή επιθυμία αναδιάρθρωσης, εξέλιξης και αλλαγής. Η κοινωνική θέση δεν σας ενδιαφέρει πολύ και βαριέστε πολύ πιο εύκολα από τους άλλους. Σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε καθώς σας αρέσει να βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση. Είστε αρκετά ανεξάρτητοι και δεν σας αρέσει να δεσμεύεστε. Το να αναλαμβάνετε την αρχηγία σε καινούργια πράγματα και να εμπνέετε τους άλλους για τους σκοπούς σας είναι δύο χαρακτηριστικά που σας διακρίνουν. Σας φαίνεται δύσκολο να ακούσετε συμβουλές άλλων καθώς νιώθετε την ανάγκη να βιώσετε τα πράγματα μόνοι σας -σωστά ή λάθος, καλά ή κακά. Σύμφωνα με την καρμική αστρολογία, τις προηγούμενες ζωές είχατε καταφέρει να ισορροπήσετε την παρορμητικότητα και το θυμό σας και καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τον ίδιο δρόμο και σε αυτή τη ζωή.

Έχετε πολύ καλή διαίσθηση και αν καταφέρετε και μάθετε να την χρησιμοποιείτε περισσότερο, σίγουρα θα ωφεληθείτε. Σας αρέσει να πιέζετε καταστάσεις και να επαναστατείτε, αλλά επίσης ξέρετε σε πράγματα που εμπίπτουν στα ενδιαφέροντά σας πότε να σταματάτε να πιέζετε και να προχωράτε παρακάτω. Παρ’ όλο που σας αρέσει η αναμόρφωση, δεν θα τη δεχτείτε υπομένοντας όλες τις συνέπειες. Έχετε έναν προσωπικό μαγνητισμό και γίνεστε αρχηγοί όχι εξαιτίας της δύναμής σας, αλλά εξαιτίας τις ικανότητάς σας να προβλέπετε πώς τα πράγματα θα εξελιχθούν και θα δουλέψουν. Τέλος, υπάρχει η πιθανότητα να βιώνετε ασυνήθιστες εμπειρίες, αλλά τις αντιμετωπίζετε χωρίς εκνευρισμό καθώς απολαμβάνετε μια καλή πρόκληση.
Δίας σύνοδος Ποσειδώνας
Μάλλον είστε ιδεαλιστές, αισιόδοξοι και έχετε μεγάλη πίστη και φαντασία. Τα όνειρά σας είναι πολλά και ποικίλα. Οι ιδέες σας είναι μεγάλες. Ίσως το μεγαλύτερό σας ελάττωμα να είναι ότι είστε υπερβολικά αισιόδοξοι και ότι υπόσχεστε παραπάνω από αυτά που μπορείτε να δώσετε. Είστε ένας εκ φύσεως πωλητής και διαφημιστής. Υπάρχουν στιγμές που είστε υπερευαίσθητοι και για αυτό πολύ ευάλωτοι. Είστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσετε τους άλλους, αλλά οι άλλοι μπορούν εύκολα και να επωφεληθούν από εσάς εκμεταλλευόμενοι τα συναισθήματα σας. Πιστεύετε στην ενότητα και την ολότητα της ζωής και στο ότι όλοι και όλα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και έτσι αυτό που πληγώνει τον έναν πληγώνει και τους πάντες. Ακόμα ενδέχεται να υπάρξει μεγάλο κέρδος από μη αναμενόμενες πηγές, όπως επίσης και μεγάλη οικονομική απώλεια εξαιτίας κάποιας ενδεχόμενης απάτης, κακού υπολογισμού ή κάποιας υπερβολής. Υπάρχει ανάγκη να μείνετε προσγειωμένοι αν και υπάρχει σε εσάς η τάση να είστε πάντα ευδιάθετοι στις οποιεσδήποτε συνθήκες. Γενικά, η πίστη σας στο μέλλον και στο αύριο είναι πολύ δυνατή. Αυτό που ίσως χρειάζεται είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στην πραγματικότητα και στην πρακτική πλευρά της ζωής. Καλό είναι να μην παγιδεύεστε στην σκέψη ότι όλα είναι θαυμάσια ενώ στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Τέλος, είστε άτομα συμπαθητικά, γενναιόδωρα και στοργικά. Ίσως να ενυπάρχει σε εσάς και μία δυνατή μυστικιστική πλευρά και για αυτό να γοητεύεστε πάντα από την πνευματικότητα και τη θρησκεία.

Δίας εξάγωνο Πλούτωνας
Έχετε τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες να αναλαμβάνετε αρχηγικές θέσεις ώστε να βοηθήσετε ομάδες ανθρώπων να αυξήσουν το επίπεδο της ζωής τους όπως και να βελτιώσουν την ηθική και τη δεοντολογία τους. Εσείς οι ίδιοι, πιθανώς, έχετε μεγάλη αίσθηση της ηθικής και οι άλλοι ανταποκρίνονται θετικά σε αυτή. Το να οργανώνετε και να διαχειρίζεστε μεγαλόπνοα σχέδια είναι κάτι που σας ταιριάζει. Ακόμα, αν ανήκετε σε κάποια ομάδα, μπορεί και να είστε εσείς ο καταλύτης της αλλαγής και της επέκτασης της ομάδας αυτής.

Σύμφωνα με την καρμική αστρολογία, ίσως σε προηγούμενες ζωές να είχατε συμβάλλει στην ανάπτυξη των ιδιοτήτων της αξιοπρέπειας, της ανεκτικότητας και του σεβασμού στις απόψεις άλλων ανθρώπων. Είναι πιθανό να έχετε έμφυτη την αίσθηση του σωστού και του λάθους και αυτό καθιστά εύκολο για εσάς την προσπάθεια της αναδιαμόρφωσης σε αυτά που εσείς αισθάνεστε ότι πρέπει να διαφοροποιηθούν. Απολαμβάνετε την πρόκληση να βοηθάτε τον εαυτό σας ή τους άλλους προς την επίτευξη υψηλών και ανώτερων στόχων. Άλλα χαρακτηριστικά που συνήθως έχετε είναι η γενναιοδωρία, η εσωτερική διείσδυση, η ικανότητα να αξιολογείτε σωστά και γρήγορα ανθρώπους και καταστάσεις και η ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων.

Δίας τετράγωνο Ωροσκόπος
Ίσως πρέπει να μάθετε καλύτερα τις έννοιες των λέξεων «σεμνότητα», «ταπεινότητα» και «συνεργασία», καθώς είναι πολύ πιθανό η εικόνα που προβάλλετε στους άλλους να είναι η εικόνα ενός υπερτονισμένου «εγώ». Θα πρέπει να ξέρετε ότι αν βοηθούσατε απλώς έστω και λίγο περισσότερο κάποιους άλλους, οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες σας θα πολλαπλασιάζονταν. Πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν είναι σωστό και πρέπον να είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους ανθρώπους και να μην δείχνετε επιείκεια στα λάθη τους, στην ανεπάρκειά τους ή στις διαφορετικές απόψεις τους. Ακόμη, θα πρέπει να δείχνετε αυτοσυγκράτηση και να περιορίσετε την τάση σας για υπερβολές, γαστριμαργικές και όχι μόνο.

Κρόνος αντίθεση Ποσειδώνας
Η όψη αυτή «βγάζει» μια τάση φυγής από τις υποχρεώσεις και τις φοβίες που μπορεί να υπάρχουν. Αυτή η τάση ίσως καταλήξει σε χρήση ναρκωτικών ουσιών ή σε κάποια άλλη δραστηριότητα, η οποία βοηθάει στην δραπέτευση από την πραγματικότητα. Ίσως υπάρχει φοβία για το άγνωστο, για τον θάνατο και τον Θεό. Είναι απαραίτητο ίσως για σας να καταλάβετε ότι ο μόνος τρόπος να υπερνικήσετε τις φοβίες σας, είναι να τις αντιμετωπίσετε καταπρόσωπο. «Η σκιά μας» εξάλλου, «χάνετε μονό αν κάτσουμε κάτω από το φως! Να την πατάμε. Όσο τρέχουμε να της ξεφύγουμε, τόσο μας κυνηγάει».

Ίσως να δίνετε μεγάλη έμφαση στην συσσώρευση χρήματος, ισχύος και υλικών αγαθών. Αυτό έχει μάλλον, ως αποτέλεσμα να χάνετε την επαφή, με το τι είναι πραγματικά σημαντικό. Καλό θα ήταν να επανεξετάσετε και να επαναπροσδιορίσετε, τις προτεραιότητές σας, στην περίπτωση που ισχύει το παραπάνω. Η υλική ευρωστία, δεν φέρνει απαραιτήτως και την ευτυχία. Κι αυτό είναι κάτι που αν δεν το έχουμε καταλάβει, το μαθαίνουμε συνήθως, με σκληρό τρόπο.

Κάτω από τη επιρροή αυτής της όψης, μπορεί επίσης να έχετε δυσκολία στο να εμπιστεύεστε τους άλλους. Αυτό, κατά την καρμική θεώρηση, ίσως είναι απόρροια βιωμάτων προηγούμενων ζωών, όπου αναγκαστήκατε να χάσετε, υλικά αποκτήματα και κοινωνική θέση, λόγω της υπερβολικής σας αγάπης και εμπιστοσύνης, απέναντι σε κάποια πρόσωπα. Αυτό έγινε για να διδαχθείτε την ματαιότητα, του να προσπαθείτε να συσσωρεύετε υπερβολικά μεγάλες ποσότητες υλικών αποκτημάτων, αντί να προσπαθείτε να κερδίσετε «ένα κομμάτι απ’ τους θησαυρούς της Βασιλείας των Ουρανών», χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα.

Πρέπει να μάθετε να απολαμβάνετε και να εκτιμάτε, τα υλικά αγαθά και την κοινωνική καταξίωση που επιτυγχάνετε, αλλά να είστε έτοιμοι να τα αποχωριστείτε, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Να μην προσκολλάστε στην ύλη.

Η όψη αυτή, μπορεί επίσης να προκαλέσει σύγχυση, αυταπάτες, υπερηφάνεια για την νοημοσύνη που διαθέτετε, αλλά και εξαπάτηση. Ίσως να υπάρχει μια έλλειψη φιλοδοξιών, χωρίς προφανή αίτια. Αυτό είναι μάλλον αποτέλεσμα, της επιθυμίας σας, για «δραπέτευση» από της ευθύνες της ζωής. Πολύ πιθανό, σε προηγούμενες ζωές να κάνατε κατάχρηση της εξουσίας που διαθέτατε, τότε που δεν είχατε και τόση κατανόηση, ευαισθησία και συμπόνια για τον συνάνθρωπό σας. Αυτά είναι και τώρα, που πρέπει να αναπτύξετε… και όλα τ’ άλλα θα έρθουν από μόνα τους.
Χείρων σε Κριό

Σε αυτή την θέση σάς ωθεί να βοηθάτε τους απανταχού άτυχους, να γίνεστε ας πούμε ο Ρομπέν ο προστάτης των φτωχών, ενώ ταυτόχρονα αγνοείτε παντελώς τις δικές σας ανάγκες! Μπορεί να σας κάνει έναν σοφό δάσκαλο ή απλά καλό σύμβουλο για τους άλλους (ιδίως σε θέματα υγείας), αλλά το κακό είναι πως δεν ακολουθείτε καμία από τις συμβουλές σας. Επίσης υπάρχει η περίπτωση να νιώθετε «αόρατοι» και να αυτοπροσδιορίζεστε μέσω των άλλων. Όταν συγκεντρώσετε την προσοχή σας στον εαυτό σας για λίγο, σα να ήταν ένας άνθρωπος σε ανάγκη, θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητές σας και να βρείτε τις ισορροπίες.
Β. Δεσμός σε Υδροχόο
Ν. Δεσμός στον Λέοντα

Η πορεία σας έγκειται στην καλλιέργεια του ιδεαλισμού και των ανθρωπιστικών συναισθημάτων, στην ανησυχία σας για το πώς οι ενέργειές σας επιδρούν, γενικά, στον κόσμο. Ισως γίνεστε περισσότερο γνώστης των κοινωνικών επιπτώσεων στο ρυθμό της ζωής σας και των προσωπικών σας επιλογών ή γίνεστε πολιτικά ενεργό μέλος. Η συμμετοχή σας σε οργανισμούς στηρίζει τα ιδανικά σας είναι ο μόνος δρόμος.

Όταν διακατέχεστε από άγχος τότε πιθανόν ότι "κλείνεστε" περισσότερο στον εαυτό σας και στο μικρό σας κόσμο.

Αντί του "πώς θα με ωφελήσει ή θα με βλάψει αυτό;", οι πραγματικές ανάγκες σας μετατοπίζονται στο "Πώς αυτό θα μας επηρεάσει όλους;".

Θεωρητικά, έχετε την ανάγκη να προξενήσετε την ισορροπία μεταξύ αυτού που κάνετε για τον εαυτό σας και αυτού που κάνετε για τους άλλους, ανακαλύπτοντας πώς τα μοναδικά σας προσόντα μπορούν να συμβάλουν για το καλό όλων.
Ο ερωτας είναι σαν τη θαλασσα για 2 λόγους: α)χίλιοι τη χαίρονται?ενας την πληρώνει! β)μπαίνεις και δεν ξέρεις αν θα βγεις...!

9_xwris_bournouzi

# 104 στις 25/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by hns1602

Εσύ κοπελιά... όχι απλά είσαι διπλό... αλλά τριπλό (και βάλε) προφίλ...

Μα να αλλάξεις μόνο το στυλ και όχι τον τρόπο έκφρασής σου; Και τόσο ζόρι πια που τραβάς... μόνη σου καρφώθηκες...αμαν πια με αυτα τα ψευτικα προφιλ εδω μεσα.

9_xwris_bournouzi

# 105 στις 25/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
μπορω να παρω οοοοοοολο αυτο το σεντονι, για κοιμηθω το βραδυ?

hns1602

# 106 στις 25/5/2013
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Luisella
Αγαπητή σέρλοκ χόλμς θα ήθελα να με ενημερώσετε για τα άλλα μου προφίλ
για να τα μάθω και εγώ, αφού δεν τα ξέρω.

Να είστε σίγουρη πως έχετε πέσει έξω και πλάνασθε πλάνην οικτράν.

Περιμένω με μεγάλη αγωνίαΌλα στην ώρα τους αγαπητή μου... όλα στην ώρα τους... εάν και εφόσον...

Παράθεση:
Από το μέλος 9_xwris_bournouzi
...

αμαν πια με αυτα τα ψευτικα προφιλ εδω μεσα. ...Ενώ με εσένα... πήξαμε στα αληθινά...
I want a perfect body... I want a perfect soul...

Red_Alert

# 107 στις 25/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by 9_xwris_bournouzi
μπορω να παρω οοοοοοολο αυτο το σεντονι, για κοιμηθω το βραδυ?anny1568

# 108 στις 30/5/2013
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 55
'Aρεσαν+: 0%
Ευχαριστώ Μαράκι!!
Αρέσει στο μέλος maraki_lar
ςυιδςυιδ λατινε διψτυμ σιτ, αλτυμ βιδετυρ.

__mikeman

# 109 στις 4/6/2013
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299
'Aρεσαν+: 0%
Πολύ πολύ ωραίο θέμα!!

Θα βάλω ένα και για το δικό μου χόμπι!

Προσωπικά, μελετάω από 6 χρονών τα μοτίβα των κακαδιών από τις γάτες που έχω στην αυλή μου, σε σχέση με τις ατμοσφαιρικές συνθήκες, το πέταγμα των σταχτιών σπουργιτιών και την συχνότητα εμφάνισης του σκουπιδιάρικου.

Εχω μεγάλη επιτυχία στην πρόβλεψη προσωπικών, οικονομικών, ερωτικών, γεωπολιτικών εξελίξεων, χρηματιστηρίου, αγώνες Α+Β Εθνικής(και Ισπανικό), την τιμή του μπρόκολου και την υπόθεση του επόμενου επεισοδίου του Σουλειμαν.

(παρακαλώ πολύ να λείπουν οι ειρωνίες απο όσους δεν έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο και άρα δεν μπορούν να έχουν γνώμη!)

http://www.youtube.com/watch?v=lwjvhnIg60o

skaskaskasousou

# 110 στις 4/6/2013
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 3.091
'Aρεσαν+: 0%
Για πες και μένα που βρίσκομαι σε μια περίεργη ψυχολογική καμπή..
2/11/81

9:50 πμ
Βόλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Με βουντού και κλαδευτήρι, είδα πια κι εγώ χαΐρι..

Kiki-Bibikou

# 111 στις 9/6/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by skaskaskasousou

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

maraki_lar

# 112 στις 19/6/2013
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.364
'Aρεσαν+: 0%

,...

σκασκα...

 

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από skaskaskasousou
Για πες και μένα που βρίσκομαι σε μια περίεργη ψυχολογική καμπή..
2/11/81

9:50 πμ
Βόλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

 Λιγο καθυστερημενα Σκα...αλλα...ελπιζω να αξιζε τον κοπο η αναμονη!Το μέλος maraki_lar έχει επισυνάψει το αρχείο: gia thn skaska.docx (53.67KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 15 φορές
Αρέσει στο μέλος skaskaskasousou
Ο ερωτας είναι σαν τη θαλασσα για 2 λόγους: α)χίλιοι τη χαίρονται?ενας την πληρώνει! β)μπαίνεις και δεν ξέρεις αν θα βγεις...!

skaskaskasousou

# 113 στις 29/6/2013
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 3.091
'Aρεσαν+: 0%

Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο...

Μέσα έπεσε πάντως.. Είμαι ΟΛΑ αυτά και μερικά χειρότερα!! χαχα

Αρέσει στο μέλος maraki_lar

Katerina1965

# 114 στις 30/6/2013
author
Γυναίκα / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αίγινα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 370
'Aρεσαν+: 0%

Ωραία γκόμενα είσαι, αλλά άλλη φάση είχε το χελωνάκι

skaskaskasousou

# 115 στις 30/6/2013
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 3.091
'Aρεσαν+: 0%

χαχαχαχα!!

Το χελωνάκι δυστυχώς δεν το δέχονται..

9_xwris_bournouzi

# 116 στις 7/7/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

περιμενω με αγωνια τις αποκαλυψεις της hns1602 για το προφιλ της Luisella.

μην αργησει ομως κιαλλο.δεν εχω πολλες αντοχες.

Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από hns1602

Όλα στην ώρα τους αγαπητή μου... όλα στην ώρα τους... εάν και εφόσον...


Ενώ με εσένα... πήξαμε στα αληθινά...

 

maraki_lar

# 117 στις 17/7/2013
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.364
'Aρεσαν+: 0%

Σεξουαλική Χημεία - Ανθρώπινες σχέσεις


Η αστρολογία παρέχει πολλά στοιχεία για τη συμβατότητα των ανθρωπίνων σχέσεων. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι αυτό που αφορά τα τέσσερα στοιχεία των ζωδίων: Φωτιά, Νερό, Αέρας και Γη. Βέβαια, αυτά τα στοιχεία δεν έχουν να κάνουν με τη σύγχρονη χημεία, είναι παλιές κατηγορίες, που η χρήση τους ως σύμβολα οδηγούν πολλά χρόνια πίσω, από τους αλχημιστές του Μεσαίωνα μέχρι τους Καμπαλάχ.

Σύμφωνα με την Αστρολογία τα ζώδια της Φωτιάς είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης.

Του Νερού είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες.

Του Αέρα είναι οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος.

Της Γης είναι ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως.

¶τομα που τα ζώδιά τους έχουν το ίδιο στοιχείο, συχνά έλκονται και ταιριάζουν. Για παράδειγμα, όσοι ανήκουν στον Λέοντα και στον Τοξότη, και τα δύο ζώδια της Φωτιάς, συχνά βρίσκουν αρμονία στις σχέσεις τους αν και φαίνεται ότι δεν τα βρίσκουν με έναν Καρκίνο, που έχει στοιχείο το Νερό. Πράγματι, μερικοί Παρθένοι λένε ότι δύο ζώδια της Φωτιάς ταιριάζουν μεταξύ τους, γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί να τους ανεχτεί.Το ίδιο στοιχείο στο συνδυασμό με τον Ήλιο είναι ένας καλός οδηγός συμβατότητας, που συνήθως τον χρησιμοποιούν στα λαϊκά ωροσκόπια.

Όμως το ζώδιο του Ήλιου, όπως ξέρουμε, δεν είναι ο μόνος βασικός παράγοντας ενός ωροσκοπίου.

Το σεληνιακό ζώδιο, για παράδειγμα μπορεί να αποδειχτεί πολύ βοηθητικό για να κατανοήσουμε πώς οι άνθρωποι σχετίζονται σε συναισθηματικό επίπεδο και πώς ταιριάζουν τα προσωπικά τους χόμπι. Για παράδειγμα, κάποιος με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αναζητήσει ένα συγκάτοικο που η Σελήνη του να είναι συμβατή με τα ζώδια της Γης: Παρθένοι ή Ταύροι. ¶τομα που τα πάνε καλά, όπως Δίδυμοι και Ζυγοί, μπορεί να διαπιστώσουν ότι δεν τα πάνε καλά αν ο ένας από αυτούς έχει τη Σελήνη στον αυστηρό Αιγόκερω και θέλει να διακοσμήσει το σπίτι με σκούρα χρώματα και βαριά έπιπλα, ενώ κάποιος άλλος που έχει τη Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να θελήσει να βάψει το λίβιγκ-ρουμ με έντονα χρώματα και να σκορπίσει παντού χρωματιστά μαξιλάρια.

Αλλά τι γίνεται με το ρομαντικό έρωτα, αυτό το μυστηριώδες ανθρώπινο αίσθημα; Πολλά ζευγάρια, ενώ έχουν φιλικές σχέσεις πολύ καλές, διαπιστώνουν ότι έχουν διαφορετική προσέγγιση στον έρωτα και στο σεξ.

Η Αφροδίτη και ο ¶ρης είναι τα πιο σημαντικά σύμβολα στον τομέα αυτό. Συχνά, οι πλανήτες αυτοί ονομάζονται και πλανήτες «ατομικών επιθυμιών».

Ο ¶ρης αντιπροσωπεύει τον ανδρισμό και συνεπώς τη σεξουαλική ενεργητικότητα του άντρα με την οποία πετυχαίνει αυτό που επιδιώκει, ενώ η Αφροδίτη συμβολίζει τη σεξουαλική θηλυκότητα, με την οποία προσπαθεί να έλκει ό,τι επιθυμεί να έχει.

Η μοντέρνα ψυχολογία διδάσκει ότι είμαστε ενδόμυχα αμφισεξουαλικοί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είμαστε ομοφυλόφιλοι ή ότι δεν είμαστε ετεροσεξουαλικοί. Σημαίνει ότι μέσα μας έχουμε ποιότητες αρσενικού και θηλυκού. Η Αστρολογία βέβαια το ήξερε αυτό από πολύ καιρό πριν, μια και σε κάθε γενέθλιο ωροσκόπιο υπάρχει η «θηλυκότητα»: Σελήνη, Αφροδίτη και ο «ανδρισμός»: Ήλιος, ¶ρης. Οι άντρες μπορούν να εκφράσουν πιο εύκολα τον ¶ρη τους και οι γυναίκες την Αφροδίτη τους.

Αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε ότι και άλλοι παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν την ισορροπία έκφρασης των ποιοτήτων αυτών.

Κάποιος με τον ¶ρη να ανατέλλει είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, θα θελήσει να δείξει εξωστρέφεια, κυριαρχικότητα «αντρικές» ποιότητες, ενώ κάποιος με τον Ήλιο ή τη Σελήνη σε σύνοδο ή σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, θα επιδείξει χάρη και λατρεία για καθετί το όμορφο και καθετί που συνδέεται με τη θηλυκότητα.

Μια δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο - για παράδειγμα, μια σύνοδος ή ένα τετράγωνο με τον Κρόνο - μπορεί να δυσκολέψει την έκφραση του ¶ρη ή της Αφροδίτης, αν οι πλανήτες αυτοί έχουν την επιρροή της συνόδου.

Οι τοποθετήσεις της Αφροδίτης και του ¶ρη και οι όψεις τους στο γενέθλιο ωροσκόπιο, μιλούν για τις συνήθειες του ενδιαφερομένου, για τις προσδοκίες που έχει από τον έρωτα, και το σεξ.

Ένας προεξέχων ¶ρης - σημαίνει ότι ο Αρης βρίσκεται σε γωνία, εξυψώνει τον οίκο ή το ζώδιο ή σχηματίζει ιδιαίτερα καλή όψη - δείχνει ένα άτομο που έχει την ευκολία να εκφράζει τις ποιότητες του Αρη, όπως δραστηριότητα, θετικότητα, είτε το άτομο αυτό είναι άντρας είτε γυναίκα. Κάποιος που έχει σε πιο προεξέχουσα θέση την Αφροδίτης από τον Αρη, μπορεί και έχει μεγαλύτερη άνεση με τις λεγόμενες γυναικείες δραστηριότητες - που είναι οι κοινωνικές ή καλλιτεχνικές, κι εδώ δεν παίζει ρόλο αν το άτομο είναι γυναίκα ή άντρας.

Η κλασική «ιδανική» σχέση είναι αυτή ανάμεσα σε ένα άντρα «Αρειανά» και μια γυναίκα με «Αφροδιτιακά» προσόντα, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι ζευγάρια με διαφορετικούς σχηματισμούς δεν τα περνάνε καλά. Όταν και τα δύο μέλη του ζευγαριού έχουν τον ¶ρη σε προεξέχουσα θέση από την Αφροδίτη, η σχέση τους θα είναι θυελλώδης, αλλά με πολλή πάθος. Στα ζευγάρια αυτά φαίνεται ότι αρέσουν οι καβγάδες, όσο και τα φιλιά και οι συμφιλιώσεις. Αλλά μπορεί να διοχετεύουν και τα προσόντα τους αυτά, δηλαδή τις ενέργειες του ¶ρη, σε δράση, σε σπορτίβα ζωή, αφού σε ένα αγώνα π.χ. τένις μπορεί να εκφραστούν μέσα από το συναγωνισμό. ¶τομα που και τα δύο έχουν στοιχεία του ¶ρη, μπορεί να αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα.

Η εμφάνιση αρμονίας και ομόνοιας μπορεί να είναι τόσο σημαντική για αυτά, που οι τυχόν διαφωνίες, ασυμφωνίες και προστριβές μπορεί να κρύβονται για να μην προκληθεί διατάραξη της γαλήνης για ανοιχτές διαφορές.

Από την άλλη, αυτό το ζευγάρι πιθανά να έχει ένα καλά διακοσμημένο σπίτι και να οργανώνει εκεί συχνά γιορτές.

Για κάθε άτομο, το στοιχείο της Αφροδίτης ή του Αρη είναι ο πιο σημαντικός οδηγός των βασικών συνηθειών και των προσδοκιών για τις αισθηματικές του σχέσεις.

Όταν η Αφροδίτη και ο ¶ρης είναι στο ίδιο στοιχείο ή αν τα στοιχειά είναι αρμονικά - για παράδειγμα Αέρας και Φωτιά ή Γη και Νερό - πιθανά το άτομο αυτό να μπορεί εύκολα να διαπιστώνει τι θέλει και τον τρόπο που θα το αποκτήσει. (Βέβαια, δυσαρμονικές όψεις από άλλους πλανήτες, όπως Κρόνος, Ουρανός ή Ποσειδώνας μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα). Αν το άτομο έχει την Αφροδίτης και τον Αρη με στοιχεία μη συμβατά, για παράδειγμα ¶ρης στον Αιγόκερω (Γη) και Αφροδίτη στους Διδύμους (Αέρα) - μπορεί να διαπιστώσει ότι τον κατέχει μια τάση να πάει μια από τη μια και μια από την άλλη κατεύθυνση, και ότι τα αισθήματα του είναι αντιφατικά.

Ένας άντρας με αυτό το σχηματισμό μπορεί να αναρωτιέται συχνά γιατί η μοίρα τον κάνει να έχει σχέσεις με γυναίκες ανεύθυνες που τον αφήνουν να κάνει όλες τις δουλειές αυτός.Και η απάντηση είναι ότι η Αφροδίτη στους Διδύμους που φέρνει τα δύο άτομα κοντά και ο ¶ρης στον Αιγόκερω που τους θέλει να αγωνίζονται σκληρά για να πετύχουν ένα κοινό σκοπό.

Μία γυναίκα με την Αφροδίτης στον Καρκίνο (Νερό) και τον Αρη στον Τοξότη (Φωτιά) αναρωτιέται γιατί οι ενθουσιώδεις άντρες που ερωτεύεται δεν θέλουν να κάνουν νόμιμο το δεσμό τους και να δημιουργήσουν ένα σπίτι μαζί της.

Αν έχετε την Αφροδίτης και τον ¶ρη σε μη συμβατά στοιχεία στο χάρτη σας, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να φέρετε κάποια ισορροπία στη σχέση σας. Μπορεί να θελήσετε να αποδώσετε την ευθύνη των προστριβών σας στο σύντροφό σας, αλλά θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο εύκολο να λύσετε τα προβλήματα σας αν αναγνωρίσετε ότι οι δικές σας απαιτήσεις μπορεί να είναι αυτές που προκαλούν τις πρoστριβές και οι οποίες βρίσκουν αδιαλλαξία από μέρους του συντρόφου σας.

Αν η Αφροδίτη και ο ¶ρης βρίσκονται στο ίδιο ή σε συμβατά στοιχεία θα έχετε μεγάλη ανάγκη να διατηρήσετε μια ήπια σχέση, ίσως με κάποιον που σας μοιάζει πολύ.

Παρακάτω γίνεται μια αναφορά για τη σημασία και την εφαρμογή της απουσίας του ¶ρη και της Αφροδίτης σε κάθε στοιχείο. Θυμηθείτε ότι τα στοιχεία Γη και Νερό και Αέρας και Φωτιά είναι πιο συμβατά.

¶ρης/Αφροδίτη σε ζώδια Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Αυτά τα φλογερά ρομαντικά ζώδια, αγαπούν τις μεγάλες χειρονομίες.

Η πρακτική αξία ενός δώρου είναι λιγότερο σημαντική από το δράμα και την παρουσίαση του. Μια νύχτα στην πόλη, ένα κόσμημα, ή ένα απλό μπουκέτο λουλούδια - μπορεί να κάνουν το άτομο που τα δέχεται να νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα. Αυτά τα άτομα έχουν πραγματική ανάγκη να υπάρχει στη σχέση τους ο ενθουσιασμός. Γίνονται θαυμάσιοι γονείς και δεν αρνούνται τη σπιτική ζωή, ιδιαίτερα αν η Σελήνη έχει καλές όψεις, αλλά αντιπαθούν την καθημερινή ρουτίνα και χρειάζονται πάντα κάποιο στοιχείο φαντασίωσης για να συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για κάτι.

¶ρης/Αφροδίτη σε ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Τα άτομα αυτά αισθάνονται ότι ο έρωτας εκφράζεται καλύτερα με αποδείξεις αγάπης πρακτικές και φυσικές. Οι λέξεις δεν έχουν μεγάλη σημασία, θέλουν να έχουν αποτελέσματα. «Τι σημαίνει αν σε αγαπάω. Σε παντρεύτηκα και σου αγόρασα το σπίτι αυτό, έτσι δεν είναι;» λέει ο σύζυγος που έχει στοιχείο του τη Γη σε μια δυστυχισμένη σύζυγο με την Αφροδίτη της στο Λέοντα (και ίσως με τον ¶ρη στους Διδύμους).

Μια γυναίκα με τον Αρη ή την Αφροδίτη σε στοιχείο Γης μπορεί να εκτιμήσει ένα άντρα που περνάει την Κυριακή του στο σπίτι, περισσότερο από να της απαγγείλει ένα ποίημα που έγραψε για αυτήν. Ένας άντρας με την Αφροδίτης του στον Ταύρο θεωρεί ένα καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό ή ακόμα καλύτερα - ένα μοσχοβοληστό κέικ σοκολάτας την καλύτερη έκφραση έρωτα.

Ατομα με την Αφροδίτης και τον ¶ρη σε στοιχεία της Γης θεωρούν τις φυσικές εκφράσεις τρυφερότητας το πιο σημαντικό μέρος της σχέσης τους.

¶ρης/Αφροδίτη σε ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) Αυτά τα ζώδια είναι πραγματικά ρομαντικά. ¶σχετα από ό,τι κάνετε για αυτά με έργα προτιμούν να ακούσουν μια καλή κουβέντα. Η επικοινωνία και η λεκτική έκφραση των αισθημάτων είναι κάτι πολύ σημαντικό για αυτά. Πώς θα αγαπήσετε ένα άνδρα με την Αφροδίτη στο Ζυγό και τον ¶ρη στους Διδύμους; Προχωρήστε και μετρήστε τους τρόπους. Γράψτε του ένα ποίημα ή ένα γράμμα. Πείτε του πώς αισθάνεστε για αυτόν. Κι ακόμα καλύτερα, ρωτήστε τον πώς αισθάνεται κι αυτός για σας. Η γυναίκα με την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον ¶ρη στον Υδροχόο, δεν μπορεί να ανεχτεί μια σιωπηλή μεταχείριση. Θέλει μια ζωηρή συνομιλία - όχι μόνο για αυτήν, αλλά για βιβλία ή για την τελευταία ταινία που είδατε - που θα κερδίσει και την καρδιά της. Τα άτομα αυτά χρειάζονται μια έντονη κοινωνική ζωή και συνήθως δεν ανέχονται σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφό τους. Χρειάζονται ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία.

Αρης/Αφροδίτη σε ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς)

¶ντρες και γυναίκες με τον ¶ρη ή την Αφροδίτη σε ζώδια με στοιχείο το Νερό, αισθάνονται πολύ βαθιά για καθετί. Η συναισθηματική τους ζωή είναι πολύ σημαντική, είτε αυτή εκφράζεται εσωτερικά ή εξωτερικά. Η υπερβολική ευαισθησία μπορεί να χαρακτηρίσει μια σχέση από το τι αισθάνεται το άλλο πρόσωπο, από το τι πραγματικά είναι. Το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό μέσο συναισθηματικής συνύπαρξης και φέρνει μια φυσική απελευθέρωση στη σχέση. Ο άντρας ή η γυναίκα με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ή τον Αρη στον Καρκίνο χρειάζεται πολύ στοργή για να αισθανθεί ερωτευμένος/η. Μια γυναίκα με την Αφροδίτη στους Ιχθείς μπορεί να λειτουργεί τόσο με το ένστικτο που δεν απατάται. Ξέρει πότε ο σύντροφός της αισθάνεται απόμακρα από αυτήν, ακόμα και χωρίς να λέει τίποτα κι αν έχει τον Αρη στον Σκορπιό, τα πληγωμένα της αισθήματα δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Οι Ιχθύες είναι λιγότερο κτητικοί από τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς, αν μια αίσθηση πνευματικής πίστης θα είναι πιο ουσιαστική σε ένα άντρα ή γυναίκα με την Αφροδίτη ή τον ¶ρη στο ζώδιο αυτό.

Αν ξέρετε τη θέση της Αφροδίτης και του ¶ρη στο γενέθλιο χάρτη το δικό σας και του συντρόφου σας, θα μπορέσετε να κατανοήσετε εύκολα γιατί κάτι σας έλκει ή σας απωθεί σε αυτόν. Μη συμβατά στοιχεία σημαίνουν ότι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να καταλάβετε ο ένας τον άλλον, αλλά δεν σημαίνουν ότι δεν θα πρέπει να είστε μαζί, ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις ταιριάζουν σε πολλούς άλλους τομείς. Η Αστρολογία είναι ένα «όργανο» που μας διδάσκει πως να προχωρήσουμε, δεν είναι «καταδίκη θανάτου» σε κανένα άτομο. Το ωροσκόπιο κάθε ατόμου αντανακλά τον ιδιαίτερο συνδυασμό των χαρακτηριστικών που κάνουν αυτόν ή αυτή να έχει τις δικές του ανάγκες, αλλά να αποζητάει και τον έρωτα του άλλου.

Πηγή: Αστρολογία για όλους


http://www.astrologers.gr

Ο ερωτας είναι σαν τη θαλασσα για 2 λόγους: α)χίλιοι τη χαίρονται?ενας την πληρώνει! β)μπαίνεις και δεν ξέρεις αν θα βγεις...!

Bliss_

# 118 στις 2/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

μαράκι

άσε τα γαμωπίλαφα


και πιάσε δουλειά,

να βγάλουμε τα πουγκάκια...Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost