Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Η δικαιολογία!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

-blond-amazona-

# 1 στις 15/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
'Aρεσαν+: 0%

Η δικαιολογία!

Ποια ειναι η ποιο περιεργη δικαιολογια που σας εχουν πει ποτε για να χωρισετε η για να μπαλωσουν τα αδικαιολογητα?

Επισης αν εχετε εσεις πει κατι ιδιαιτερο καταθεστε το!
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

gallidoula

# 2 στις 15/5/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Χωρίζουμε γιατί δεν σου αξίζω...
Τότε το πίστεψα γιατί ήμουν μικρή!
Τώρα όμως καταλαβαίνω περισσότερα!!!
Δεν πειράζει,όλα εμπειρίες είναι!
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος... Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...

# 3 στις 15/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
-"Ο θειος μου ο ταξιτζης επιασε τον πατερα μου και του ειπε οτι καθε μερα σε βλεπει και με αλλο αυτοκινητο και μου κανανε φασαρια στο σπιτι!!Αντε γεια!!Εγω παρτιδες με την αστυνομια δεν θελω!!!"

Αλλο...

-"Αν δεν σταματησεις τους αγωνες χωριζουμε!!Φοβαμαι!(Λες και της ειπα να καθισει...διπλα!)Κι αμα παθεις τιποτα?Και καλα τωρα που εχουμε απλα δεσμο.Αν παθεις τιποτα μετα που θα ειμαστε .....παντρεμενοι?
Ακομα τρεχω.....σε αγωνες!!!!

Και το θεοκουφο!
-"Δεν εισαι του κυκλου μου!!"

# 4 στις 15/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μαζι σου αισθανομαι οτι "δενομαι" πολυ και δεν το θελω...!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε γεια!!!!!!!!!!!!!!
Το συμπερασμα δικο σας!!!!

observer1

# 5 στις 15/5/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
"Δεν μπορώ να είμαι άλλο μαζί σου γιατί έκανες Τατού".;;;;;!!!!!!;;;;;
Μετά από 2 χρόνια παντρεύτηκε έναν μπασίστα χεβυμεταλά (γεμάτο τατού) που γνώρισε στην Ιο, μετά από 6 μήνες χώρισε.

"Δεν μπορώ να είμαι μαζί σου αφού αδιαφορείς, χθες μου την έπεσε ένας τύπος μεθυσμένος κι εσύ που ήσουν;"
Ε, ένας είμαι, δεν μπορώ να είμαι σε δέκα μέρη ταυτόχρονα. Η εν λόγω ήταν (και ίσως είναι ακόμα) μπαργούμαν και ήθελε να πηγαίνω κάθε μέρα να την παίρνω από τη δουλειά της. Σχόλαγε κατά τις 4.00 κι εγώ ήμουν -που αλλού- στην κρεβατάρα μου.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

# 6 στις 15/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
"πρεπει να χωρισουμε γιατι ετσι δεν μπορουμε να ειμαστε φιλοι."
φυσικα ουτε πριν ουτε μετα ημασταν φιλοι!

aisiodoxi

# 7 στις 15/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580
diamanto

Μαζι σου αισθανομαι οτι "δενομαι" πολυ και δεν το θελω...!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε γεια!!!!!!!!!!!!!!

Το εχω και στην αντιθετη version γλυκια μου....

αισθανομαι οτι "δενεσαι" πολυ μαζι μου και φτανει μεχρι εκει...(εννοειται δε οτι το ¨συνθημα" για το δεσιμο ειχε ερθει απο τη δικη του πλευρα...)
Το θεοκουφο...?? Το ειπε για¨"το καλο μου" και ΦΥΣΙΚΑ μπορουμε να ειμαστε φιλοι....
Αντε...ας μη σχολιασω παλι...
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

# 8 στις 15/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

η τελευταια φορα ηταν χωρις λογια....
χωρις κουβεντες, χωρις πολλα πολλα..

ευτυχως δηλαδη....
σκεφτεσαι πανω στο μπλα μπλα να μετανοιωνε και να μην εφευγε;;;

ανατριχιασα και μονο που το σκεφτηκα..

lactaki

# 9 στις 15/5/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317

Παράθεση:
Originally posted by observer1
Η εν λόγω ήταν (και ίσως είναι ακόμα) μπαργούμαν και ήθελε να πηγαίνω κάθε μέρα να την παίρνω από τη δουλειά της. Σχόλαγε κατά τις 4.00 κι εγώ ήμουν -που αλλού- στην κρεβατάρα μου.

Δεν θα ρωτούσα αλλά θα σκάσω!!!
Εγώ...το μικρό γλυκό κι αθώο απλά αναρωτιέμαι (χωρίς να πηγαίνει επ ουδενί στο πονηρό το μυαλό μου, πίστεψέ με!)...στην εν λόγω "κρεβατάρα" ήσουν σαν την καλαμιά στον κάμπο ή τελικά η μπαργουμάνα δεν ήταν και τόσο τρελλή;;;!!!

Εγώ πάντως γελάω πολύ (ΤΩΡΑ, γιατί τότε είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα!) όταν σκέφτομαι έναν απίστευτο τύπο ο οποίος με χώρισε με την εξής ανεπανάληπτη ατάκα:
Δεν μπορώ, με πιέζεις. Τα χουμε και δεν μπορώ να στείλω λουλούδια στην κολλητή σου...αμέσως στραβώνεις!!!

Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.

Alexandra21

# 10 στις 15/5/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339
Δόξα το Θεώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο...

Γιατί πολύ απλά ακόμα δεν έχω χωρίσει...
και ούτε που το σκέφτομαι...

Τα ιδανικά είναι σαν τ'αστέρια. Ποτέ δεν τα φτάνουμε, αλλά σαν τους ναυτικούς βασιζόμαστε σ'αυτά για να χαράξουμε την πορεία μας.

gallidoula

# 11 στις 15/5/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646

Παράθεση:
Originally posted by lactaki

Παράθεση:
Η εν λόγω ήταν (και ίσως είναι ακόμα) μπαργούμαν και ήθελε να πηγαίνω κάθε μέρα να την παίρνω από τη δουλειά της. Σχόλαγε κατά τις 4.00 κι εγώ ήμουν -που αλλού- στην κρεβατάρα μου.

Εγώ...το μικρό γλυκό κι αθώο απλά αναρωτιέμαι (χωρίς να πηγαίνει επ ουδενί στο πονηρό το μυαλό μου, πίστεψέ με!)...στην εν λόγω "κρεβατάρα" ήσουν σαν την καλαμιά στον κάμπο ή τελικά η μπαργουμάνα δεν ήταν και τόσο τρελλή;;;!!!

Εγώ πάντως γελάω πολύ (ΤΩΡΑ, γιατί τότε είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα!) όταν σκέφτομαι έναν απίστευτο τύπο ο οποίος με χώρισε με την εξής ανεπανάληπτη ατάκα:
Δεν μπορώ, με πιέζεις. Τα χουμε και δεν μπορώ να στείλω λουλούδια στην κολλητή σου...αμέσως στραβώνεις!!!

Οντως πολύ ο τύπος!!!
Α ρε τι κόσμος τι υπάρχει τριγύρω μας..
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος... Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...

MAYBE

# 12 στις 15/5/2004
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 40
"Σου αξίζει κάτι καλύτερο..."
"Αυτήν την περίοδο της ζωής μου δε θέλω να δεθώ συναισθηματικά με καμία..."
"Είναι στιγμές που σε θέλω και άλλες φορές που δεν σε θέλω..."
"Δεν ξέρω αν σε θέλω σαν σύντροφο ή σαν φίλη ...!!!"
Ο νοών νοείτο...

malvina

# 13 στις 16/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167

6 μήνες σχέση...

Εγώ: "¨Μωρό μου δεν μπορούμε να πάμε Αμοργό τελικά, γιατί έχασα τη δουλειά μου και δεν μπορώ να ξοδέψω λεφτά για διακοπές μέσα στο πάσχα. "

Αυτός: "Δεν πειράζει, θα βρω ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!"

...το είπε και το έκανε. Α, ήταν τρία χρόνια φίλος πρωτού μπλέξουμε.

Επίσης να προσθέσω ότι λίγες ώρες μετά τη δήλωση εξαφανίστηκε από προσώπου γης, ούτε στο κινητό ούτε στο σταθερό δεν απαντούσε και τον είδα την επομένη με μια άλλη....;;;;;

tea_77

# 14 στις 16/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ιταλία
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 280
3 μηνες σχεση:
Μωρο μου,να δε μ'αρεσει να ανεβαινεις στα τραπεζια και να χωρευεις ειδικα οταν φορας φουστα,ντρεπομαι......
Σωστος.Κι εγω το ιδιο ειπα,γιατι ειχα 3 μηνες ν'ανεβω σε τραπεζι.......
Το αστειο της υποθεσης;Οτι γνωριστηκαμε ενω χωρευα πανω στο τραπεζι και ανεβηκε μαζι μου!!!!!!!
Η τιμωρια του;Η τωρινη γκομενα που κυκλοφορει,φοραει παντα μινι φουστες και που τη χανεις που τη βρισκεις,πανω σε τραπεζια ή μπαρες να χωρευει................
ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!!!!!!!

Υ.Γ.Εχω κι αλλα,αλλα τωρα δε θυμαμαι ακριβως.....Οταν θα μου ερθουν θα ξαναγραψω!!!!!!!

I_will_survive

# 15 στις 16/5/2004
author
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Ν. Χανίων / Πυθάρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 41
Το ωραιο ειναι να μη πει τιποτα!!απλα να χαθει ετσι ξαφνικα...
και μετα απο κανα μηνα μαθαινεις πως,ενταξει ως 3 ειναι σχεση αλλα απο 4 και πανω γινομαστε πολλοι οποτε καποιος επρεπε να παρει ποδι.................

ΥΓ οχι δεν ειναι τυπ.λα8ος !!!!4 και 3!Τελικα εμειναν 3!Και ο 'κυριος' θεωρηται εξυπνο παιδι στην ηλικια των 23 να εχει χαρεμι!!
Ό,τι πικραίνει την καρδιά σου, ό,τι βάζει τέλος στα όνειρά σου διωξτο μακρια και κράτα μονο ό,τι σε κάνει να χαμογελάς...αγάπα ό,τι αξίζει ν'αγαπας!!!

observer1

# 16 στις 16/5/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742

Παράθεση:
Originally posted by lactaki

Παράθεση:

Ευτυχώς lactaki που είσαι μικρό και αθώο και δεν πήγε το μυασλό σου στο πονηρό.
Γιατί ποιός ξέρει τι κακό θα σκεφτόσουν.

Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

lactaki

# 17 στις 16/5/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317

Παράθεση:
Ευτυχώς lactaki που είσαι μικρό και αθώο και δεν πήγε το μυασλό σου στο πονηρό.
Γιατί ποιός ξέρει τι κακό θα σκεφτόσουν.

Εγώ τουλάχιστον το σκέφτηκα...μήπως όμως κάποιος άλλος το έπραξε;;!!!!!
Δικαιολογίες σου λέει μετά!!!!
Σε τσάκωσα!!

Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.

# 18 στις 16/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να εγώ φταίω τώρα ?
Κάτι τέτοια θέματα ανεβάζεται .... και με κολάζεται , πάω να ξεχάσω και πάλι .... θυμάμαι ....
Άντε και είναι όλα πρόσφατα ....

Ας μην γράψω τι μου είπε , ας το αφήσω να πάει στο καλό ....

Είπα παλαιότερα .....
Baby νομίζω ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον μπαμπά μου ......
( Ακόμα τρέχει . Ήταν κατά του γάμου, και πανικοβλήθηκε. )
Ετσι έφυγε εκείνος από τη σχέση και εγώ ..... καμία τύψη!

deerhunter

# 19 στις 16/5/2004
author
Γυναίκα / 54 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 710
Δεν του έβγαινε η μετάθεση (ΕΛΑΣ) και μου λέει αφού έχει χαθεί για δύο εβδομάδες ότι δεν είναι καλά λόγω του παραπάνω και δεν έχει κέφια και δεν θέλει να μου χαλάει και μένα το κέφι (τι μεγαλόψυχος ΘΕΕ μου!!!!).Το πήρα το μήνυμα του λέω και την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.Το πιο ωραίο ήταν μετά από τρείς μήνες ξαφνικά με παίρνει τηλέφωνο και με κατσαδιάζει γιατί χάθηκα και που είμαι!!!!! Τελικά υπάρχει μεγάλη ψυχασθένεια στον κόσμο.Φυσικά τον πλήρωσα με το ίδιο νόμισμα!!! Μην του χαλάσω το κέφι του παιδιού.... Α και τη μετάθεση δεν την πήρε ποτέ

verywindy

# 20 στις 16/5/2004
author
Γυναίκα / 62 / Παντρεμένη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 341

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
-"Ο θειος μου ο ταξιτζης επιασε τον πατερα μου και του ειπε οτι καθε μερα σε βλεπει και με αλλο αυτοκινητο και μου κανανε φασαρια στο σπιτι!!Αντε γεια!!Εγω παρτιδες με την αστυνομια δεν θελω!!!"

Αλλο...

-"Αν δεν σταματησεις τους αγωνες χωριζουμε!!Φοβαμαι!(Λες και της ειπα να καθισει...διπλα!)Κι αμα παθεις τιποτα?Και καλα τωρα που εχουμε απλα δεσμο.Αν παθεις τιποτα μετα που θα ειμαστε .....παντρεμενοι?
Ακομα τρεχω.....σε αγωνες!!!!

Και το θεοκουφο!
-"Δεν εισαι του κυκλου μου!!"

οσον αφορα το δευτερο...επαιξε και εχασε ! θα επρεπε να ακολουθησει το ασμα : oι κυβερνησεις πεφτουνε.....μα η αγαπη μενει και στη δικη σου περιπτωση η αγαπη για τους 4 τροχους ...ειναι πολυ εκδηλη !

- τωρα ως προς το τελευταιο ...και εσυ βρε παιδι μου γιατι δεν δοκιμαζες κανενα αλλο σχημα...ισως δεν της πηγαινε ο κυκλος !!!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.