Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πώς καταλαβαίνετε οτι μια γυναίκα κάνει καλό κρεβάτι;;;

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

Mystik_Male

# 21 στις 24/5/2013
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by DoctorZhivagos
Νομίζω οτι απ το περπάτημα της καταλαβαίνω πως είναι και στο κρεβάτι κάποια..
Μετά απ το τρόπο που χρησιμοποιεί το βλέμμα της για να περάσει μηνύματα..
Απ τον τρόπο που φτερνίζετε..

Εγώ προσωπικά έχω μείνει πίσω σε τέτοια θέματα.
Δεν ξέρω ποιό είναι το περπάτημα που θα μου δείξει αν μια γυναίκα είναι καλή στο κρεβάτι ή όχι...
Δεν ξέρω επίσης ποιός είναι ο τρόπος φτερνίσματος [].

Δεν είναι αυτό το ζητούμενό μου, άλλωστε...
Το ζητούμενό μου είναι η οποιαδήποτε γυναίκα που θα με επιλέξει [είτε για μια βραδιά, είτε για περισσότερο] να φεύγει από το κρεβάτι μου [ή εγώ από το δικό της] και να ανυπομονεί να ξαναβρεθούμε...

Εν ολίγοις, να βρω το "κουμπί" της... και να την κάνω πύραυλο... όσο "μυξοπαρθενο-πουτανίστικα" κι αν συμπεριφέρεται...

Και αυτό είναι μόνο στο δικό μου το... "χέρι"... []

Αν καθόμουν να κοιτάζω ποιά περπατάει comme il faut και ποιά φυσάει τη μύτη της με τον τρόπο που μαθαίνεται στα παρθεναγωγεία και στα κολλέγια... θα είχα μείνει μόνο στο κοίταγμα και θα είχα ανάγει την αγαμία και το χειρογλύκανο σε επιστήμη...

Η δική μου άποψη;
Βρες μία γυναίκα που να "σε φτιάχνει", και σπρώχ'την βαθιά με δύναμη και πάθος , ώστε να της κοπεί το συνάχι και να της ανέβει ο ερωτικός πυρετός...

Και τί πάει να πει να περπατά κάπως;
Πάνω στο κρεβάτι [ή όπου αλλού] εγώ προσωπικά δε θέλω να περπατά...
Σκοπός είναι να της κάνω να πόδια να τρέμουν και να μην μπορεί να περπατήσει μετά...

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τα λόγια μου, πήγαινε κανένα θεατράκι μέχρι την Άμφισσα...

http://www.youtube.com/watch?v=EgQwywbUABo

naughtyM

# 22 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097

Παράθεση:
Originally posted by kalaxan_

Παράθεση:
Originally posted by sotos-1
Κάτσε,δηλαδή λες ότι οι bitch που τα πετάνε όλα έξω και στάζουν κ..λα έχουν περισσότερες αναστολές και είναι χειρότερες στο κρεβάτι από τις γλυκούλες μυξοπαρθένες?
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

Σωτο... ξερεις πολυ λιγα για τις γυναικες...

Ναι μια που τα πεταει το κανει αυτο για να τραβηξει τα βλεμματα, τα πεσιματα, ισως ειναι ανασφαλης κ.α πολλα....
Δεν εχει σχεση με το τι κανει στο κρεβατι...

Καλυτερο σεξ-ερωτα παντως εχω κανει με αυτες που αποκαλεις γλυκουλες-μυξοπαρθενες-κρυες κτλ και οχι με τα κοπροσκυλα (τα οποια δε μου βγαζουν κατι το ερωτικο στην πραξη).. αλλα περι ορεξεως......

Salonica λεμε> Δεν εχουμε σκυλια λεμε.
Λεμε τωρα
Don't forget to fall in love with yourself first...

12nikolakis21

# 23 στις 24/5/2013
author
Ανδρας / 37 / Χήρος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.302

Παράθεση:
Επι της ουσιας τωρα, οσο καλο κρεβατι και να κανει, αν δεν τη γουσταρεις τοσο, ή δεν υπαρχει χημεια, δωρο αδωρο...
Ενω με μια που δε θα σου κανει πιρουετες στο κρεβατι, αν με το που τη φιλας ή τη μυρίζεις αναβεις και τη γουσταρεις πολυ, το ευχαριστιεσαι πολυ περισσοτερο.. απλα δινεις εσυ το ρυθμο

Αν δεν γουστάρεις τόσο μια γυναίκα τότε δεν σε νοιάζει καν πόσο καλή είναι η άλλη στο κρεβάτι, περιμένεις απλά να τελειώσεις εσύ λες και κάνεις αγγαρεία. Η χημεία αν κολάς ή όχι βγαίνει πριν γίνει το φίκι φίκι συνήθως και όχι στη διάρκεια ή μετά. Αν δεν κολάς με την άλλη γενικά πριν την πας στο κρεβάτι τότε είναι σίγουρο ότι το κρεβάτι θα είναι μούφα! Με λίγα λόγια και ο άντρας και η γυναίκα πρέπει να είναι πολύ κ@υλ.ωμένοι πριν το κάνουν (δεν εννοώ 10 λεπτά πριν γδυθούν ) για να μπορούν και οι 2 να τα δώσουν όλα μετά. Βεβαίως υπάρχουν και περιπτώσεις να μην κολάς με την άλλην στο πρώτο σεξάκι αλλά μετά το 3-4ο απλά να μην ξεκολάτε γιατί θα έχετε "ξεψαρώσει"!

DoctorZhivagos

# 24 στις 24/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ντάξει σίγουρα παίζουν ρόλο και τα γούστα του καθένα και το πώς εννοεί ο καθένας καλό το σέξ..

Στη διαδρομή προς το σέξ είναι η όλη δουλειά κατ εμέ..

Υπάρχουν και περιπτώσεις που βλέπεις μια καλλίγραμμη γυναίκα και σου την δίνει και μόνο που την βλέπεις αλλά όταν βγούν τα ρούχα αλλάζουν πολλά.. όποτε το point είναι στη διαδρομή μέχρι να βγούν τα ρουχαλάκια με τι κουβέντες-πράξεις-συναισθήματα φόρτίστηκε το όλο θέμα..

Επίσης να τονίσω προφανώς οτι άλλο σέξ και άλλο έρωτας.. δηλαδή άλλο να σφυροκοπάς ένα ωραίο κορμί στα τέσσερα.. στα πλάγια κτλ.. να τραβάς το μαλλάκι και να δείνεις και σφαλιαρίτσες στο πισινό.. να βρέχεις το προσωπάκι της κορασίδος και να σε κοιτάει με λάγνο βλέμμα.. και τελείως διαφορετικό όταν υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα και το σέξ πέρα απο την επαφή δύο κορμιών με τις καύλες τους είναι και μία ένωση..

Αρα υπάρχουν γυναίκες που σου βγάζουν το σφυροκόπημα.. φαίνετε απο τον αέρα τους οτι έτσι τους αρέσει.. και υπάρχουν και γυναίκες που πρέπει να αισθανούν πρώτα για να φτάσει το θέμα στο κρεββάτι.. δηλαδή το θέμα δε παίζετε στις καύλες σκέτο.. αυτές που είναι και περισσότερες φαίνονται απο τον τρόπο που σου παραχωρούν όρια.. με επικοινωνία.. με σεβασμό απέναντί τους.. με ανθρώπινο ενδιαφέρον και όχι ωμό ερωτικό.. οι δεύτερες είναι και πιό ερωτικές τελικά ενώ οι πρώτες που σπανίζουν στην ελλάδα είναι για πιό ''τσοντοκατάσταση'' φάση λέμε τώρα.. αποπνέουν περισσότερο δυναμισμό.. μιλάνε πιό άνετα για το οτιδήποτε κτλ..

Μεγάλη υπόθεση στο όλο θέμα παίζει η ενσυναίσθηση.. π.χ. τι να σφυροκοπάω εγώ σαν τον ταρζάν όταν η παρτενέρ θέλει αργά και σταθερά με ολίγον απο συναίσθημα ή τι να αγαπουλιάζω με κάποια άλλη όταν αυτή θέλει να την κάνεις μπαούλο..

DoctorZhivagos

# 25 στις 23/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
.. απο το βιογραφικο της.....

Δε νομίζω οτι άμα έχει γράψει το κοντέρ έχει να λέει.. άσε που το βιογραφικό της δε στο λέει και καμία.. το μαντεύεις απο διάφορες λεπτομέρειες..

# 26 στις 23/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Κάτσε,δηλαδή λες ότι οι bitch που τα πετάνε όλα έξω και στάζουν κ..λα έχουν περισσότερες αναστολές και είναι χειρότερες στο κρεβάτι από τις γλυκούλες μυξοπαρθένες?
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

Κι ομως ετσι ειανι Σοτο. Δεν ειναι κανονας, αλλα αλλο περιμενεις λογω εμφανισησ κι αλλο σου βγαινει...

KLELIA22

# 27 στις 24/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
το μαντεύεις απο διάφορες λεπτομέρειες..

.... θα τις πεις.... ?....
ή πουλας φυκια....?

DoctorZhivagos

# 28 στις 24/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22

Παράθεση:
το μαντεύεις απο διάφορες λεπτομέρειες..

.... θα τις πεις.... ?....
ή πουλας φυκια....?

Ντάξει δεν υπάρχει κάποια εξίσωση που σου λέει τον αριθμό.. αλλά φαίνετε απο διάφορα άμα η άλλη το χει δουμελένο το θέμα..

KLELIA22

# 29 στις 24/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Ντάξει δεν υπάρχει κάποια εξίσωση που σου λέει τον αριθμό.. αλλά φαίνετε απο διάφορα άμα η άλλη το χει δουμελένο το θέμα..

... φυκια.....

soulmemory

# 30 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 406

Παράθεση:

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

πφφφ

Αρχικά, μη μιλάς με κανόνες και πάψε να είσαι απόλυτος.
Μάθε να μη παραποιείς τα λόγια μας.
Είπα συγκεκριμένα ότι ναι, υπάρχουν πολλά παραδείγματα, αυτό αυτομάτως δεν ορίζει κάποιο κανόνα, αλλά υποστηρίζει υπαρκτές καταστάσεις.

Δηλαδή εσένα δε σου έχει τύχει ποτέ να εκπλαγείς ερωτικά με μια αθώα-γλυκούλα και αντίστοιχα να ξενερώσεις με μια (φαινομενικά) bitch όπου περίμενες πολλά περισσότερα?
Ή να έχει συμβεί σε κάποιο γνωστό σου?

Αν όχι, τότε έχεις ακόμη πολύ δρόμο μπροστά σου φίλε μου..
ή ζούμε σε διαφορετικές πραγματικότητες!

sotos-1

# 31 στις 24/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by soulmemory

Δηλαδή εσένα δε σου έχει τύχει ποτέ να εκπλαγείς ερωτικά με μια αθώα-γλυκούλα και αντίστοιχα να ξενερώσεις με μια (φαινομενικά) bitch όπου περίμενες πολλά περισσότερα?

Ε όχι ρε παιδιά,δε μου έχει τύχει.

Όπως και σε σας δεν αρέσουν οι ήσυχοι/χαμηλών τόνων έτσι κι εμάς μας αρέσουν οι bitch,που ντύνονται προκλητικά,που τις χαζεύουν όλοι με ανοιχτό στόμα και που μόνο που τις βλέπεις εκσπερματώνεις.

Γιατί και οι δικές σου μετοχές ανεβαίνουν ως άντρα όταν έχεις γκόμενα που την θέλουν όλοι.Να έχεις δηλαδή κάποια 'γλυκούλα' που θα σου είναι βεντούζα και που μετά από λίγο καιρό θα την έχεις βαρεθεί,δε λέει.

Βλέπετε εσεις κανέναν αθλητή να προτιμάει γλυκούλες?Όλοι με μοντέλα,ξέκωλα και 'σκυλιά' γυρνάνε,αυτές θέλουν όλοι αν έχουν την δυνατότητα αλλά δυστυχώς δεν την έχουν.

achinos

# 32 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Originally posted by soulmemory

Αν όχι, τότε έχεις ακόμη πολύ δρόμο μπροστά σου φίλε μου..
ή ζούμε σε διαφορετικές πραγματικότητες!

Σουλ...μην τον ρωτάς το σοτο...δν τούχει τύχει τπτ, ούτε σ αυτόν, ούτε σε κανένα γνωστό του, ούτε σε κανέναν που να τον ξέρει κανένας που ξέρει...όλα απ την τηλεόραση τα μαθαίνει...κι απ τα νιτρο, κοσμο, εξπρέσσο...τέτοια...

sotos-1

# 33 στις 24/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by achinos

Σουλ...μην τον ρωτάς το σοτο...δν τούχει τύχει τπτ, ούτε σ αυτόν, ούτε σε κανένα γνωστό του, ούτε σε κανέναν που να τον ξέρει κανένας που ξέρει...όλα απ την τηλεόραση τα μαθαίνει...κι απ τα νιτρο, κοσμο, εξπρέσσο...τέτοια...

Όχι αχινέ,ακριβώς επειδή η δική μου κατηγορία έχει επιτυχία μόνο σε γλυκούλες που ψάχνουν μακροχρόνιες σχέσεις γι'αυτό και ψάχνω το διαφορετικό.

Τα ξέκωλα που στάζουν κ..λα και ξεσηκώνουν τον κόσμο δυστυχώς τα χαίρονται οι ρηχοί,οι μλκες,οι νταήδες κλπ.Αν ήμουν κι εγώ έτσι θα με προτιμούσαν.

nefelena

# 34 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 47 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ιωνία
Απαντήσεις: 1.558

Παράθεση:
Τα ξέκωλα που στάζουν κ..λα και ξεσηκώνουν τον κόσμο δυστυχώς τα χαίρονται οι ρηχοί,οι μλκες,οι νταήδες κλπ.Αν ήμουν κι εγώ έτσι θα με προτιμούσαν.

Ρε Σωτο ?????

υπαρχει πιο ευκολο πραγμα απο το να γινεις ρηχος.....μαλ@κας και νταης?

Σαματι τι θελει?.....μακροχρονιες σπουδες ή εμφυτα ταλεντα?
Θελω τη μερα που θα φυγεις,απ το πρωι να μου γελας...κι οταν την πορτα θα ανοιγεις να ειναι σαν να μ αγαπας...

sotos-1

# 35 στις 24/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by nefelena

Αυτά είναι έμφυτα 'ταλέντα' δυστυχώς...

achinos

# 36 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Ο σοτος βιώνει μια δυνατή σύγκρουση με τον εαυτό του...θέλει να γίνει...κάτι που δεν του αρέσει...γιατί οφκορς, αν του άρεσε θα γινόταν τσάαααφ...ξαφνικά...κ τότε θα τρέχαν από πίσω του...αυτές που στάζουν κ@υλα...γιατί τις άλλες, που στάζουν οτιδήποτε άλλο...κ τον κυνηγάνε...ε δε τις θέλει...

Εχω την υποψία μάλιστα, οτι ούτε αυτές που στάζουν αυτό που θέλει τις θέλει, γιατί κι αυτές θέλουν κάτι που θέλει να γίνει...αλλά δεν του αρέσει...

Μπέρδεμα...

nefelena

# 37 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 47 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ιωνία
Απαντήσεις: 1.558

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by nefelena

Αυτά είναι έμφυτα 'ταλέντα' δυστυχώς...

Ε τοτε τι να πω......
εισαι πολυ ατυχος ρε παιδι μου,αν σκεφτεις ποσα "ταλεντα" κυκλοφορουν εκει εξω!
Θελω τη μερα που θα φυγεις,απ το πρωι να μου γελας...κι οταν την πορτα θα ανοιγεις να ειναι σαν να μ αγαπας...

kalaxan_

# 38 στις 24/5/2013
author
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 190

Παράθεση:
Ε όχι ρε παιδιά,δε μου έχει τύχει.

Όπως και σε σας δεν αρέσουν οι ήσυχοι/χαμηλών τόνων έτσι κι εμάς μας αρέσουν οι bitch,που ντύνονται προκλητικά,που τις χαζεύουν όλοι με ανοιχτό στόμα και που μόνο που τις βλέπεις εκσπερματώνεις.

Γιατί και οι δικές σου μετοχές ανεβαίνουν ως άντρα όταν έχεις γκόμενα που την θέλουν όλοι.Να έχεις δηλαδή κάποια 'γλυκούλα' που θα σου είναι βεντούζα και που μετά από λίγο καιρό θα την έχεις βαρεθεί,δε λέει.

Βλέπετε εσεις κανέναν αθλητή να προτιμάει γλυκούλες?Όλοι με μοντέλα,ξέκωλα και 'σκυλιά' γυρνάνε,αυτές θέλουν όλοι αν έχουν την δυνατότητα αλλά δυστυχώς δεν την έχουν.

Σωτο επιτηδες το κανεις και εισαι τοσο απολυτος.. δεν εξηγηται αλλιως...

Εμενα μια φορα τα υπερβολικα ξεκωλα και τα σκυλια(που εχουν μονο ωραιο σωμα και μια αγριοφατσα) με ξενερωνουν στην πραξη..

Αλλα εγω θεσνικη μενω, και γενικα εχω γυρισει πολυ... δεν τις βλεπω μονο απο το star να κουναν τα βυζια τους και τον κωλο τους στην μυκονο.. εχω τριφτει επανω τους εκεινη την ωρα και οχι μονο αυτο...

Ο αθλητης οταν εχει να επιδειξει μονο ενα ωραιο κορμι και λιγα λεφτα και δοξα..που θα παει? Σε καμια σοβαρη ομορφη μεσα και εξω κοπελα? Σε κατι αντιστοιχο θα παει και θα νομιζει οτι ειναι και ο μαμαω...

sotos-1

# 39 στις 24/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Σωτο επιτηδες το κανεις και εισαι τοσο απολυτος.. δεν εξηγηται αλλιως...

Εμενα μια φορα τα υπερβολικα ξεκωλα και τα σκυλια(που εχουν μονο ωραιο σωμα και μια αγριοφατσα) με ξενερωνουν στην πραξη..

Αλλα εγω θεσνικη μενω, και γενικα εχω γυρισει πολυ... δεν τις βλεπω μονο απο το star να κουναν τα βυζια τους και τον κωλο τους στην μυκονο.. εχω τριφτει επανω τους εκεινη την ωρα και οχι μονο αυτο...

Ο αθλητης οταν εχει να επιδειξει μονο ενα ωραιο κορμι και λιγα λεφτα και δοξα..που θα παει? Σε καμια σοβαρη ομορφη μεσα και εξω κοπελα? Σε κατι αντιστοιχο θα παει και θα νομιζει οτι ειναι και ο μαμαω...

Ναι αλλά μόνο αυτά πάνε στο κρεβάτι ρε καλαχαν.Με τα άλλα βγαίνεις,ξαναβγαίνεις,παρακαλάς,σου το παίζουν δύσκολες και αν τελικά μετά απ'όλο αυτό πάτε στο κρεβάτι πέφτεις...σε αράχνες,σε θάμνους κλπ.

Τώρα για τους αθλητές,συγγνώμη αλλά...ωραίο κορμί...λίγα λεφτά...και δόξα...είναι ο συνδιασμός που θα ήθελε να έχει ο κάθε άντρας στον πλανήτη.Τότε γίνεσαι πραγματικά 'μαμάω' μέχρι να βαρεθώ.

achinos

# 40 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Είναι σαφές οτι έχετε διαφορετικά γούστα...αλλά δε νομίζω οτι έχει σημασία, ποιός το ευχαριστιέται έχει...μάλλον...
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.