Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πώς καταλαβαίνετε οτι μια γυναίκα κάνει καλό κρεβάτι;;;

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

DoctorZhivagos

# 41 στις 24/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22

Παράθεση:
Originally posted by DoctorZhivagos
Ντάξει δεν υπάρχει κάποια εξίσωση που σου λέει τον αριθμό.. αλλά φαίνετε απο διάφορα άμα η άλλη το χει δουμελένο το θέμα..

... φυκια.....

kalaxan_

# 42 στις 24/5/2013
author
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 190
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by sotos-1
Ναι αλλά μόνο αυτά πάνε στο κρεβάτι ρε καλαχαν.Με τα άλλα βγαίνεις,ξαναβγαίνεις,παρακαλάς,σου το παίζουν δύσκολες και αν τελικά μετά απ'όλο αυτό πάτε στο κρεβάτι πέφτεις...σε αράχνες,σε θάμνους κλπ.

Τώρα για τους αθλητές,συγγνώμη αλλά...ωραίο κορμί...λίγα λεφτά...και δόξα...είναι ο συνδιασμός που θα ήθελε να έχει ο κάθε άντρας στον πλανήτη.Τότε γίνεσαι πραγματικά 'μαμάω' μέχρι να βαρεθώ.

Οχι.. Εγω παντως δεν το εχω ρε παιδι μου με αυτη την κατηγορια..αν και με γουσταρουν πολλες απο αυτες,λογω εμφανισης στην πραξη δεν εχω κατι να συζητησω μαζι τους και δεν νιωθω ανετα και στο κρεβατι... Αντιθετα πολυ καλο φιλαρακι μου τις παιζει για την πλακα του και ειναι οι αγαπημενες του..Αλλα το εχει, φαινεται αλανακος..αν εβλεπες καμια φωτο μας απο κανενα bar/beach bar απο αυτες τυπου γκεστλιστ-ρεντ καρπετ κτλ θα καταλαβαινες...

Αντιθετα με τις πιο απλες κοπελες/ησυχες βγαινεις 1-2 ραντεβου συζητας πολυ, οπως συζητας και στο τηλεφωνο και στο φβ, και εκει στο 3-4 ραντεβου τις καλεις σπιτι.. θα σε πουν βιαστικο, οτι δε λειτουργουν ετσι..σκοπος ειναι να τις εχεις πεισει για το αντιθετο, οτι δεν ειναι κατι κακο αν το θελει ή οτι τις βλεπεις σοβαρα ενω τις εχεις αναψει πολυυ πριν τις καλεσεις (πχ στο δευτερο ραντεβου σε κανενα αυτοκινητο για πιο light καταστασεις)..

Ωραιο κορμι ρε Σωτο αν το γουσταρεις δεν ειναι κατι δυσκολο να κανεις..ενα γυμναστηριακι να πηγαινεις θελει μονο και να προσεχεις τι τρως..Σε μια διατροφολογο που βλεπομαστε καμια φορα και τη γνωρισα περυσι το καλοκαιρι της εδειξα φωτο μου απο το προπερσυνο καλοκαιρι μολις βγηκα απο 3χρονη σχεση και επαθε σοκ με τη διαφορα-εξελιξη που ειχα απο μονος μου ήμουν +9-10 κιλα εντελως αγυμναστος και οταν με γνωρισε ειχα 6-pack...

Λεφτα δε χρειαζονται και τα αφθονα..μια δουλιτσα να εχεις και ενα αυτοκινητακι..να μπορεις να πας να παρεις την κοπελα απο το σπιτι και να την κερασεις καποια ποτα/καφεδες παραπανω απο οτι αυτη εσενα... Για δοξα δεν εχω να σου πω κατι..σιγουρα μετραει και παραπανω απο τα αλλα, δεν μπορουμε ομως να τα εχουμε ολα..

ΥΓ Για πιο ησυχες-"αθωες" μιλησα, οχι για απεριποιητες ή μπουρουχες..

kalaxan_

# 43 στις 24/5/2013
author
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 190

Παράθεση:
Originally posted by Mystik_Male
Εγώ προσωπικά έχω μείνει πίσω σε τέτοια θέματα.
Δεν ξέρω ποιό είναι το περπάτημα που θα μου δείξει αν μια γυναίκα είναι καλή στο κρεβάτι ή όχι...
Δεν ξέρω επίσης ποιός είναι ο τρόπος φτερνίσματος [].

Δεν είναι αυτό το ζητούμενό μου, άλλωστε...
Το ζητούμενό μου είναι η οποιαδήποτε γυναίκα που θα με επιλέξει [είτε για μια βραδιά, είτε για περισσότερο] να φεύγει από το κρεβάτι μου [ή εγώ από το δικό της] και να ανυπομονεί να ξαναβρεθούμε...

Εν ολίγοις, να βρω το "κουμπί" της... και να την κάνω πύραυλο... όσο "μυξοπαρθενο-πουτανίστικα" κι αν συμπεριφέρεται...

Και αυτό είναι μόνο στο δικό μου το... "χέρι"... []

Αν καθόμουν να κοιτάζω ποιά περπατάει comme il faut και ποιά φυσάει τη μύτη της με τον τρόπο που μαθαίνεται στα παρθεναγωγεία και στα κολλέγια... θα είχα μείνει μόνο στο κοίταγμα και θα είχα ανάγει την αγαμία και το χειρογλύκανο σε επιστήμη...

Η δική μου άποψη;
Βρες μία γυναίκα που να "σε φτιάχνει", και σπρώχ'την βαθιά με δύναμη και πάθος , ώστε να της κοπεί το συνάχι και να της ανέβει ο ερωτικός πυρετός...

Και τί πάει να πει να περπατά κάπως;
Πάνω στο κρεβάτι [ή όπου αλλού] εγώ προσωπικά δε θέλω να περπατά...
Σκοπός είναι να της κάνω να πόδια να τρέμουν και να μην μπορεί να περπατήσει μετά...

Sto devil's advocate o al pacino σα διαβολος συμβουλευε το δικηγορο keanu reeves κατι παρομοιο για τις γυναικες (οποιος εχει δει την ταινια θα καταλαβει..)

Mystik_Male

# 44 στις 24/5/2013
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Παράθεση:
Originally posted by kalaxan_

Παράθεση:
Originally posted by Mystik_Male
Εγώ προσωπικά έχω μείνει πίσω σε τέτοια θέματα.
Δεν ξέρω ποιό είναι το περπάτημα που θα μου δείξει αν μια γυναίκα είναι καλή στο κρεβάτι ή όχι...
Δεν ξέρω επίσης ποιός είναι ο τρόπος φτερνίσματος [].

Δεν είναι αυτό το ζητούμενό μου, άλλωστε...
Το ζητούμενό μου είναι η οποιαδήποτε γυναίκα που θα με επιλέξει [είτε για μια βραδιά, είτε για περισσότερο] να φεύγει από το κρεβάτι μου [ή εγώ από το δικό της] και να ανυπομονεί να ξαναβρεθούμε...

Εν ολίγοις, να βρω το "κουμπί" της... και να την κάνω πύραυλο... όσο "μυξοπαρθενο-πουτανίστικα" κι αν συμπεριφέρεται...

Και αυτό είναι μόνο στο δικό μου το... "χέρι"... []

Αν καθόμουν να κοιτάζω ποιά περπατάει comme il faut και ποιά φυσάει τη μύτη της με τον τρόπο που μαθαίνεται στα παρθεναγωγεία και στα κολλέγια... θα είχα μείνει μόνο στο κοίταγμα και θα είχα ανάγει την αγαμία και το χειρογλύκανο σε επιστήμη...

Η δική μου άποψη;
Βρες μία γυναίκα που να "σε φτιάχνει", και σπρώχ'την βαθιά με δύναμη και πάθος , ώστε να της κοπεί το συνάχι και να της ανέβει ο ερωτικός πυρετός...

Και τί πάει να πει να περπατά κάπως;
Πάνω στο κρεβάτι [ή όπου αλλού] εγώ προσωπικά δε θέλω να περπατά...
Σκοπός είναι να της κάνω να πόδια να τρέμουν και να μην μπορεί να περπατήσει μετά...

Sto devil's advocate o al pacino σα διαβολος συμβουλευε το δικηγορο keanu reeves κατι παρομοιο για τις γυναικες (οποιος εχει δει την ταινια θα καταλαβει..)

Έτσι πρέπει να είναι ο άντρας.
Διάβολος με τις διαβολίνες και άγγελος με τις αγγελίνες.

Όσο για μένα, ψάχνω μια γυναίκα που να είναι άγγελος και διάβολος ταυτόχρονα...
Με μια τέτοια θα ήθελα να μοιραστώ την καθημερινότητά μου.
Εφόσον λοιπόν δεν έχω βρει μια τέτοια, "κάνω παιχνίδι" με αυτές που θέλουν να "παίξουν", να συμμετέχουν στο "παιχνίδι"...

Κι όλα πάνε κατ' ευχήν...

soulmemory

# 45 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 406

Παράθεση:
ΥΓ Για πιο ησυχες-"αθωες" μιλησα, οχι για απεριποιητες ή μπουρουχες..

Ακριβώς αυτό Σώτο.
Όταν λέμε "αθώα-γλυκούλα" δεν εννοούμε μυξοπαρθένα μπουρούχα όπως έχεις στο μυαλό σου.
Και κορμί μοντέλου έχουν, απλά δεν είναι ξέκωλα!!
Είναι ισσοροπημένες, έξυπνες, όχι όμως λυσσάρες με πλαστικοποιημένη ομορφιά όπως στη showbiz που χαζεύεις.
Έχουν χαμογελάρα αληθινή, αξίες και μπορείς να επικοινωνήσεις.
Και όχι, δε θέλουν όλες σχέση όπως έχεις στο μυαλό σου.
Απλά μια πιο σωστή και αληθινή προσέγγιση θέλουν, κι όχι λιγούρικη εμετική.
Όλες εκεί έξω είναι.

Μη φτάνεις στα άκρα, ή μο@νάρα bitch ή μυξοπαρθένα γλυκούλα-χαζούλα.
Υπάρχουν ουκ ολίγες κατηγορίες.
Αρέσει στο μέλος Lovengineer

naughtyM

# 46 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
Παντως ρε παιδι μου...αυτο το πραγμα με τις ταμπελες κ τη τσουβαλοποιηση, αηδια εχει καταντησει.

Εγω πχ τρελλαινομαι για ντροπαλους κ γλυκουληδες
Με κανει ασχημη; Μπαζο; χοντρη; Απειρη;
ή γλυκουλα μυξοπαρθενα;

Τρελλαινομαι ο αλλος να κομπλαρει κ να του κανω surprise με το γλυκο ετοιμο στο πιατο.
Γιατι μετα πεφτει με τα μουτρα
ΥΓ. Που σαι βρε χενς να με υποστηριξεις.
Αρέσει στο μέλος Lovengineer
Don't forget to fall in love with yourself first...

hns1602

# 47 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Απαντήσεις: 7.719

Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Παντως ρε παιδι μου...αυτο το πραγμα με τις ταμπελες κ τη τσουβαλοποιηση, αηδια εχει καταντησει.

ή γλυκουλα μυξοπαρθενα;

Τρελλαινομαι ο αλλος να κομπλαρει κ να του κανω surprise με το γλυκο ετοιμο στο πιατο.

Σε "άκουσα" και ήρθα... Δεν υπάρχει πιο καυλωτικό πράγμα... από το να κομπλάρεις τον άντρα... έτσι δεν είναι νονά; Και μόνο που γουρλώνουν τα μάτια... και έχουν μια έκφραση σαστίσματος... είναι αρκετό για να αρπάξουμε φωτιά...

Εγώ πάντως... δεν έχω καταλάβει κάτι για το Σώτο... τελικά, θέλει να κάνει σχέση... ή θέλει να πηδήξει το κάθε ξέκωλο που κυκλοφορεί; Με έχει μπερδέψει τελικά, αυτό το παιδί...

Συμφωνώ απόλυτα πάντως με την τοποθέτηση του Mystik... και απορώ πώς δεν σχολίασε κανείς νωρίτερα το ζήτημα του φτερνίσματος...

Αυτό που μου έμαθε πάντως κάποτε ο αδερφός μου... όταν ήμουν ακόμα πρωτάρα -και βγήκε αληθινός- είναι ότι όσο και να σου γεμίζει ή να μη σου γεμίζει κάποιος/α το μάτι... δεν ξέρεις ποτέ πώς θα είναι στο κρεβάτι... ενδεχομένως κάποιος/α που δεν σου αποπνέει τόσο ερωτισμό... να είναι ηφαίστειο...

Οπότε, θεματοθέτη... άτοπο το ερώτημά σου...

Να ξέρεις... πως τα καλύτερα κρεβάτια... έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις... από εκεί που δεν φαντάζεσαι...
I want a perfect body... I want a perfect soul...

naughtyM

# 48 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by hns1602

Παράθεση:

ή γλυκουλα μυξοπαρθενα;

Σε "άκουσα" και ήρθα... Δεν υπάρχει πιο καυλωτικό πράγμα... από το να κομπλάρεις τον άντρα... έτσι δεν είναι νονά; Και μόνο που γουρλώνουν τα μάτια... και έχουν μια έκφραση σαστίσματος... είναι αρκετό για να αρπάξουμε φωτιά...

Εγώ πάντως... δεν έχω καταλάβει κάτι για το Σώτο... τελικά, θέλει να κάνει σχέση... ή θέλει να πηδήξει το κάθε ξέκωλο που κυκλοφορεί; Με έχει μπερδέψει τελικά, αυτό το παιδί...

Συμφωνώ απόλυτα πάντως με την τοποθέτηση του Mystik... και απορώ πώς δεν σχολίασε κανείς νωρίτερα το ζήτημα του φτερνίσματος...

Αυτό που μου έμαθε πάντως κάποτε ο αδερφός μου... όταν ήμουν ακόμα πρωτάρα -και βγήκε αληθινός- είναι ότι όσο και να σου γεμίζει ή να μη σου γεμίζει κάποιος/α το μάτι... δεν ξέρεις ποτέ πώς θα είναι στο κρεβάτι... ενδεχομένως κάποιος/α που δεν σου αποπνέει τόσο ερωτισμό... να είναι ηφαίστειο...

Οπότε, θεματοθέτη... άτοπο το ερώτημά σου...

Να ξέρεις... πως τα καλύτερα κρεβάτια... έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις... από εκεί που δεν φαντάζεσαι...

Ε...μα... Πες τα βαφτησιμια

Υπαρχουμε κ εμεις...που γουσταρουμε ντροπαλα "αγορια"...
Ειναι βιτσιο, what can I say?

Ο σωτος που λες...θελει να πηδαει.
Γιατι αν ο αντρας-κατα τα γραφομενα του- ειχε ΚΑΙ τη δυνατοτητα αυτη (του να πηδαει μονο) απλα δε θα εκανε σχεσεις.
Σου λεει...τι ερωτες κ λαλακιες. Πηδημα ντε.
Αλλα επειδη οι καημενοι οι αντρες (τσ, τσ,τσ) αν δεν εχουν six pack, λεφτα κ αμαξαρα ή δεν ειναι ναυαγοσωστες, DJ και αθλητες...δεν πηδανε -γιατι για καθε γυναικα τα παραπανω ειναι ΤΑ στανταρ...
αρα οι καημενουληδες...αρκουνται σε μια σχεσουλα με μια μετριουλα (κ χαρη της κανουμε ομως!) για κανα σεξακι.
Αλλιως Μαρια Παλαμακη κ καλο τους κουραγιο...
Ειναι κουραση, δε λεω xD
Αυτη θαρρω πως ειναι η διαγνωση

Ντροπαλοι κ τα μυαλα στα καγκελα

hns1602

# 49 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση

Παράθεση:

Γιατι αν ο αντρας-κατα τα γραφομενα του- ειχε ΚΑΙ τη δυνατοτητα αυτη (του να πηδαει μονο) απλα δε θα εκανε σχεσεις.
Αλλα επειδη οι καημενοι οι αντρες (τσ, τσ,τσ) αν δεν εχουν six pack, λεφτα κ αμαξαρα ή δεν ειναι ναυαγοσωστες, DJ και αθλητες...δεν πηδανε -γιατι για καθε γυναικα τα παραπανω ειναι ΤΑ στανταρ...
αρα οι καημενουληδες...αρκουνται σε μια σχεσουλα με μια μετριουλα (κ χαρη της κανουμε ομως!) για κανα σεξακι.
Ειναι κουραση, δε λεω xD

Κοίτα τώρα τι παίζει με τους ντροπαλούς... στις ηλικίες που παίζεις εσύ μπάλα, υπάρχουν ακόμα αρκετά ντροπαλά αγόρια...

Στις ηλικίες που παίζω εγώ μπάλα... δεν υπάρχουν πια ντροπαλοί... αλλά υπάρχουν οι αρκετά συνεσταλμένοι ας πούμε... οι πιο προσεκτικοί... αυτοί, αν δεν τους ανάψεις δέκα πράσινα φανάρια ίσα με το μπόι σου... δεν κάνουν εύκολα βήμα... Και δεν έχουν την άγνοια του πρωτάρη...

Θες να φταίνε οι συσσωρευμένες χυλόπιτες με την πάροδο των ετών... θες να φταίει η ωρίμανση ή οι περισσότερες σχέσεις στο ενεργητικό τους που τους έκαναν (υποτίθεται) σοφότερους με τις γυναίκες;

Σε κάθε περίπτωση... αν πετύχουν αμαζόνα... τους έκατσε λαχείο...

Νaughty... οι άντρες έχουν ήδη τη δυνατότητα που θέλει ο Σώτος... να έχουν μόνο πήδημα δηλαδή... αλλά δεν την έχουν με την κάθε γυναίκα που τους αρέσει... γι' αυτό συνάπτουν σχέσεις...

Επιπλέον, η σχέση είναι το μέσο εξασφάλισης σίγουρου σεξ για τον άντρα...

Ακόμα και αν όλες οι γυναίκες ήταν τόσο ελεύθερες στο σεξ, ώστε να έκαναν όλες ons... οι άντρες πάλι θα επιδίωκαν σχέσεις... διότι οι σχεσάκηδες είναι συνήθως συναισθηματικοί και όλοι απαιτούν αποκλειστικότητα...

υ.γ. Ο αιφνιδιασμός είναι η καλύτερη επίθεση... δε συμφωνείς;

naughtyM

# 50 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by hns1602

Παράθεση:

Ειναι κουραση, δε λεω xD

Κοίτα τώρα τι παίζει με τους ντροπαλούς... στις ηλικίες που παίζεις εσύ μπάλα, υπάρχουν ακόμα αρκετά ντροπαλά αγόρια...

Στις ηλικίες που παίζω εγώ μπάλα... δεν υπάρχουν πια ντροπαλοί... αλλά υπάρχουν οι αρκετά συνεσταλμένοι ας πούμε... οι πιο προσεκτικοί... αυτοί, αν δεν τους ανάψεις δέκα πράσινα φανάρια ίσα με το μπόι σου... δεν κάνουν εύκολα βήμα... Και δεν έχουν την άγνοια του πρωτάρη...

Θες να φταίνε οι συσσωρευμένες χυλόπιτες με την πάροδο των ετών... θες να φταίει η ωρίμανση ή οι περισσότερες σχέσεις στο ενεργητικό τους που τους έκαναν (υποτίθεται) σοφότερους με τις γυναίκες;

Σε κάθε περίπτωση... αν πετύχουν αμαζόνα... τους έκατσε λαχείο...

Νaughty... οι άντρες έχουν ήδη τη δυνατότητα που θέλει ο Σώτος... να έχουν μόνο πήδημα δηλαδή... αλλά δεν την έχουν με την κάθε γυναίκα που τους αρέσει... γι' αυτό συνάπτουν σχέσεις...

Επιπλέον, η σχέση είναι το μέσο εξασφάλισης σίγουρου σεξ για τον άντρα...

Ακόμα και αν όλες οι γυναίκες ήταν τόσο ελεύθερες στο σεξ, ώστε να έκαναν όλες ons... οι άντρες πάλι θα επιδίωκαν σχέσεις... διότι οι σχεσάκηδες είναι συνήθως συναισθηματικοί και όλοι απαιτούν αποκλειστικότητα...

υ.γ. Ο αιφνιδιασμός είναι η καλύτερη επίθεση... δε συμφωνείς;

Ισχυει οτι στις ηλικιες που ριχνω ματιες εγω οι ντροπαλοι ειναι περισσότεροι. και μαρεσει
Καποτε ειχα πεσει σε εναν τυπο πολυ επιθετικο
Ειχα ξενερωσει ΜΠηκε στον παγο...
Μετα μου κανε το δυσκολο...κ κατι με πιασε
Μεγαλο βιτσιο αυτο.

Οσο για τους συναισθηματικους τυπους,δεν αντιλεγω.
Ασε που ποτε δε καταλαβα...γιατι αυτο να ειναι απαραιτητα κακο για εναν αντρα. Εγω τουλαχιστον θεωρω οτι αυτο το χαρακτηριστικο...ισως τον καθιστα περισσοτερο ωριμο...συναισθηματικα τουλαχιστον.
Ειναι μετρημενοι...δε λεω...Αλλα υπάρχουν.
οσο για αυτο που θελει αλλα δε βρισκει (κ καλα ο σωτος), σαφως κ υπαρχει!
Εγω το ξερω. Εκεινος δε το βλεπει. ΑΛλα δε βαριεσαι...
Ειπαμε...καταρράκτης
Οσο για τους σχεσακηδες, δεν ειμαι σιγουρη αν υπαρχει τελικα πραγματικα αυτη η κατηγορια στους αντρες με νορμαλ συναισθηματικο επιπεδο.
Γιατι καποιος που επιζητα με μανια τη σχεση...για την επιβεβαιωση, την ασφαλεια...τη σταθεροτητα...ειναι υγειης αραγε μεσα του;

Γιατι αν εμπνεεσαι κ γουσταρεις πολυ καποιον...σαφεστατα θα επιζητησεις μια σχεση μαζι του.
Αλλα ειναι "φυσιολογικο" να την επιζητας με ολους/ες;

hns1602

# 51 στις 24/5/2013
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση

Παράθεση:
Ισχυει οτι στις ηλικιες που ριχνω ματιες εγω οι ντροπαλοι ειναι περισσότεροι. και μαρεσει
Καποτε ειχα πεσει σε εναν τυπο πολυ επιθετικο
Ειχα ξενερωσει ΜΠηκε στον παγο...
Μετα μου κανε το δυσκολο...κ κατι με πιασε
Μεγαλο βιτσιο αυτο.

Οσο για τους συναισθηματικους τυπους,δεν αντιλεγω.
Ασε που ποτε δε καταλαβα...γιατι αυτο να ειναι απαραιτητα κακο για εναν αντρα. Εγω τουλαχιστον θεωρω οτι αυτο το χαρακτηριστικο...ισως τον καθιστα περισσοτερο ωριμο...συναισθηματικα τουλαχιστον.
Ειναι μετρημενοι...δε λεω...Αλλα υπάρχουν.
οσο για αυτο που θελει αλλα δε βρισκει (κ καλα ο σωτος), σαφως κ υπαρχει!
Εγω το ξερω. Εκεινος δε το βλεπει. ΑΛλα δε βαριεσαι...
Ειπαμε...καταρράκτης
Οσο για τους σχεσακηδες, δεν ειμαι σιγουρη αν υπαρχει τελικα πραγματικα αυτη η κατηγορια στους αντρες με νορμαλ συναισθηματικο επιπεδο.
Γιατι καποιος που επιζητα με μανια τη σχεση...για την επιβεβαιωση, την ασφαλεια...τη σταθεροτητα...ειναι υγειης αραγε μεσα του;

Γιατι αν εμπνεεσαι κ γουσταρεις πολυ καποιον...σαφεστατα θα επιζητησεις μια σχεση μαζι του.
Αλλα ειναι "φυσιολογικο" να την επιζητας με ολους/ες;

Και 'σένα σου αρέσουν τα δύσκολα... είναι βίτσιο αυτό πράγματι... σε νιώθω...

Οι συναισθηματικοί μας αρέσουν όταν ξέρουν να διαχωρίσουν πότε πρέπει να αντιμετωπίσουν κάτι δίχως επηρεασμούς από συναίσθημα... και πότε να το διοχετεύσουν εκεί που πρέπει... σε αντίθετη περίπτωση... εάν κάποιος δηλαδή είναι παντού και συνέχεια συναισθηματικός... τότε γίνεται μαλθακός... και αυτοί δεν αρέσουν σε καμία γυναίκα...

Θα σου αντιστρέψω το ερώτημα για τους σχεσάκηδες... Γιατί να είναι μη φυσιολογικοί μόνο οι άντρες που επιζητούν σχέση και να μην είναι οι γυναίκες;

Αν κάποιος είναι χορτάτος από ons, από πληρωμένο σεξ, από χαλαρές σχέσεις... δεν αποκλείεται να επιζητά μονίμως σχέση... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσο θα ψάχνει... θα πει όχι σε κάποιο τυχερό που θα του προκύψει...

Είναι απόλυτα υγιές να αποζητάς τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την επιβεβαίωση φυσικά (όλοι τη χρειαζόμαστε)... το αντίθετο είναι μη υγιές...

naughtyM

# 52 στις 25/5/2013
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Τα ιδια λεμε.
Σαφως και ειναι υγειες να αποζητας μια ωριμη σχεση, συναισθηματικα υγειη, με σταθεροτητα εμπιστοσυνη κ ολα τα σχετικα.
Απλα...οσο και αν το θες αυτο στη ζωη σου...σιγουρα δε μπορεις να το εχεις με ολους.
Σιγουρα δε μπορεις να το βρεις σε ολους...
Και σιγουρα δε θα στο βγαζουν ολοι.
Και ομως...υπαρχουν ανθρωποι με εμμονη ως προς αυτο.
Και φυσικα στο "ανθρωποι" εμπεριεχονται κ οι γυναικες.
Το οτι ανηκουν στο γυναικειο φυλο-το κ καλα αδυναμο - δε τις δικαιολογει ως προς τις εμμονες.
ΥΓ. Αυτο για τους μαλθακους ξαναπες το σε περικαλω...
Ξαναπες το..........

hns1602

# 53 στις 25/5/2013
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση

Παράθεση:
Τα ιδια λεμε.
Σαφως και ειναι υγειες να αποζητας μια ωριμη σχεση, συναισθηματικα υγειη, με σταθεροτητα εμπιστοσυνη κ ολα τα σχετικα.
Απλα...οσο και αν το θες αυτο στη ζωη σου...σιγουρα δε μπορεις να το εχεις με ολους.
Σιγουρα δε μπορεις να το βρεις σε ολους...
Και σιγουρα δε θα στο βγαζουν ολοι.
Και ομως...υπαρχουν ανθρωποι με εμμονη ως προς αυτο.
Και φυσικα στο "ανθρωποι" εμπεριεχονται κ οι γυναικες.
Το οτι ανηκουν στο γυναικειο φυλο-το κ καλα αδυναμο - δε τις δικαιολογει ως προς τις εμμονες.
ΥΓ. Αυτο για τους μαλθακους ξαναπες το σε περικαλω...
Ξαναπες το..........

Όταν μας αρέσει κάποιος αρκετά (διότι μόνο τότε μας το βγάζει ο άλλος)... αντικατοπτρίζουμε σε αυτόν όλες τις επιθυμίες-προσδοκίες μας... Φυσικά... δεν μπορεί να ανταποκριθεί ο καθένας...

Η ελπίδα όμως του να βρεις αυτό που ψάχνεις... δεν είναι κατακριτέα... το θεωρώ υγιές να ψάχνεις σε κάθε σου σχέση έναν άνθρωπο που θα σου χαρίσει λιμάνι... αν το βρεις... ρίχνεις άγκυρα...

naughtyM

# 54 στις 25/5/2013
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Το θέμα δεν ειναι η ελπίδα σ αυτο π λεω...
Το θέμα ειναι...η εμμόνη σε κάτι που δε βγαζει πουθενά...κ εσυ στρουθοκαμηλίζεις..

Αυτο δεν ειναι υγειες
ΥΓ. Εχει ενα 20λεπτο που κυνηγαω με τη παντοφλα ενα βρωμοκουνουπο. Μιλαμε...τα χω παρει
Εχουν εξελιχθει

# 55 στις 25/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...ρε καλαχαν...
...δεν σου πάει αυτό το αβαταρ

sotos-1

# 56 στις 25/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Τελικά φαίνεται ότι μας αρέσει αυτό που δεν έχουμε.Εσύ λες ότι σε γουστάρουν όλα τα ξέκωλα που κυκλοφορούν αλλά προτιμάς τις ήσυχες.Εμένα πάλι με γουστάρουν πιο πολύ οι ήσυχες αλλά θα προτιμούσα να με γούσταραν και κάποιες από τις άλλες.

Πάντως κακά τα ψέματα,αν η κοπέλα είτε είναι ξέκωλο είτε ήσυχη,δώσει πράσινο φως για κρεβάτι από την πρώτη μέρα ή από τη δεύτερη,αυτό είναι το καλύτερο.Το κάνετε και αν πετύχει ξεκινάτε και σχέση.

Είναι αυτό που λέγαμε,να βγεις τόσα ραντεβού,να μιλάτε βδομάδες στο fb και στο κρεβάτι να προκύψει μούφα,ε είναι μεγάλο ξενέρωμα.

sotos-1

# 57 στις 25/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Μειοψηφία είσαι όμως.Δεν 'πουλάνε' οι ντροπαλοί νοτι.Τόσα χρόνια που ήμουν σε σχολεία και πανεπιστήμια,όσοι ήταν τέτοιοι είχαν από ελάχιστες εως καθόλου εμπειρίες με γυναίκες.

Παράθεση:

Ειναι κουραση, δε λεω xD

Ε ναι ρε νότι είναι αλήθεια.Ο κανονικός άντρας θέλει πρώτα να πηδάει.Σκοτώστε μας.Εσείς δηλαδή δεν θέλετε να πηδιέστε?Κι εσείς δεν ξελαμπικάρετε με το σεξ,δεν ηρεμούν τα νεύρα σας,δεν είστε πιο χαμογελαστές?Τώρα αν οι δικοί σου οι ντροπαλοί προτιμούν αγκαλίτσες και καρδούλες απ'ότι σεξ,οκ.

Εγώ είμαι ο πρώτος που έχω γράψει εδώ ότι δυστυχώς στην Ελλάδα η σχέση είναι αυτή που εξασφαλίζει σεξ στην πλειοψηφία των αντρών.Και αν κάποιος απέχει για καιρό από το άθλημα,ακόμα και τη μετριούλα τη βλέπει Μπελούτσι και την έχει βασίλισσα.

naughtyM

# 58 στις 25/5/2013
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ψιτ...που σαι γλυκουλη, καταρχην μη γραφεις πραγματα που δεν εγραψα.
Σαφεστατα και το σεξ εχει πρωταρχικη σημασια.
ΓΙα μενα προσωπικα αρχικα...εχει τη σημαντικοτερη
Με τη παροδο του χρονου κ εφοσον αυτο ειναι εξασφαλισμενο-σε πλ καλο επιπεδο κοινως...χτιζουμε τα υπολοιπα.

Απλα......................δεν μας γινεται εμμονη εμας αγορακι μου.
Το σεξ αποτελει αναγκη του ανθρωπου σαφως.
Οταν δεν υπαρχει βλεπουμε τα αποτελεσματα σε γυναικες κ αντρες
Φαινονται. Κανουνε μπαμ λεμε

Αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι απαραιτητο να γινει αυτοσκοπος.
Εσυ το εχεις κανει αυτοσκοπο...
Τι να πω;...
ΥΓ. Οσο για τα ντροπαλα αγορια που δεν εχουν περαση...τι να πω, δεν εχεις ιδεα.
Γιατι προσωπικα γνωριζω πολλα τετοια αγορακια που σε μια γνωριμια ειναι περισσοτερο ντροπαλοι απο οτι ο ΜΟ, ειναι σοβαροι κ αξιολογοι ανθρωποι κ εχουν ανα διαστηματα αρκετες κοπελες διπλα τους.
Ειτε σαν μια πιο "φλου" κατασταση...ειτε πιο σοβαρη κ μακροχρονια.
Το λαθος δεν εγκειται σ αυτο- στο αν ειναι καποιος ντροπαλος ή οχι..και αν αυτο εχει περαση ή οχι.
ΓΙατι οπως κ να το κανουμε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα...κ συγκεκριμενοι τυποι αντρων εχουν περαση...σε συγκεκριμενες γυναικες επισης. Υπαρχουν ακομα περισσοτερες που δεν ελκύονται απο τα παραπανω...
Οταν λοιπον ενας αντρας δε μπορει να χτυπησει ουτε τις γυναικες με τα "αλλα" γουστα..τοτε λυπαμαι κατι κανει λαθος.
Και αν δε θελει να το βρει, προβλημα του.
Θα μεινει στασιμος.
Αντε καλημερα μας...

sotos-1

# 59 στις 25/5/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Σαφεστατα και το σεξ εχει πρωταρχικη σημασια.
ΓΙα μενα προσωπικα αρχικα...εχει τη σημαντικοτερη

Άρα πού διαφωνούμε?Και για μας έχει τη σημαντικότερη σημασία.Εγώ απλώς λέω πως όταν είσαι με κάποιον πολλά χρόνια και τα έχετε κάνει όλα στο κρεβάτι,έρχεται η στιγμή που πλέον γίνεται ρουτίνα για πολλούς.Κι αφού όπως λες κι εσύ το σεξ έχει πρωταρχική σημασία στη σχέση,τί γίνεται τότε?Χωρίζεις?Ή κάθεσαι και βουλιάζεις μαζί με τη σχέση?

Παράθεση:

ΓΙατι οπως κ να το κανουμε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα...κ συγκεκριμενοι τυποι αντρων εχουν περαση...σε συγκεκριμενες γυναικες επισης. Υπαρχουν ακομα περισσοτερες που δεν ελκύονται απο τα παραπανω...
Οταν λοιπον ενας αντρας δε μπορει να χτυπησει ουτε τις γυναικες με τα "αλλα" γουστα..τοτε λυπαμαι κατι κανει λαθος.
Και αν δε θελει να το βρει, προβλημα του.

Περι συγκεκριμένων χαρακτηριστικά που λες έχεις δίκιο.Αλλά απο'κει και πέρα χρειάζεσαι και την τύχη για να συναντηθείς με τον 'συγκεκριμένο' άνθρωπο που θα σου ταιριάζει.Ένας ντροπαλός πχ αν βρει κοπέλα που να γουστάρει ντροπαλούς και στην κατάλληλη στιγμή κιόλας,ε αυτό δεν είναι τύχη?

Κι όπως σωστά διάβασα και πιο πάνω,ντροπαλοί μόνο στις ηλικίες σου υπάρχουν.Κάποιοι βλέπεις αργούν να ξυπνήσουν...

achinos

# 60 στις 25/5/2013
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762
Όπως κ νάναι, όταν δε βρίσκεις α υ τ ό που ψάχνεις, ψάχνεις κι άλλο...κι άλλο...κι άλλο, παίρνεις μια ανάσα...κ ξαναβουτάς...κι όταν εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια, εντελώς, βλέπεις τότε, οτι υπάρχουν κι άλλα...
Η παραίτηση δεν είναι...του κόσμου τούτου...
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.