Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
Παράθεση:
Originally posted by DoctorZhivagos
Ντάξει δεν υπάρχει κάποια εξίσωση που σου λέει τον αριθμό.. αλλά φαίνετε απο διάφορα άμα η άλλη το χει δουμελένο το θέμα..
... φυκια.....
Παράθεση:
Originally posted by sotos-1
Ναι αλλά μόνο αυτά πάνε στο κρεβάτι ρε καλαχαν.Με τα άλλα βγαίνεις,ξαναβγαίνεις,παρακαλάς,σου το παίζουν δύσκολες και αν τελικά μετά απ'όλο αυτό πάτε στο κρεβάτι πέφτεις...σε αράχνες,σε θάμνους κλπ.
Τώρα για τους αθλητές,συγγνώμη αλλά...ωραίο κορμί...λίγα λεφτά...και δόξα...είναι ο συνδιασμός που θα ήθελε να έχει ο κάθε άντρας στον πλανήτη.Τότε γίνεσαι πραγματικά 'μαμάω' μέχρι να βαρεθώ.
Παράθεση:
Originally posted by Mystik_Male
Εγώ προσωπικά έχω μείνει πίσω σε τέτοια θέματα.
Δεν ξέρω ποιό είναι το περπάτημα που θα μου δείξει αν μια γυναίκα είναι καλή στο κρεβάτι ή όχι...
Δεν ξέρω επίσης ποιός είναι ο τρόπος φτερνίσματος [].
Δεν είναι αυτό το ζητούμενό μου, άλλωστε...
Το ζητούμενό μου είναι η οποιαδήποτε γυναίκα που θα με επιλέξει [είτε για μια βραδιά, είτε για περισσότερο] να φεύγει από το κρεβάτι μου [ή εγώ από το δικό της] και να ανυπομονεί να ξαναβρεθούμε...
Εν ολίγοις, να βρω το "κουμπί" της... και να την κάνω πύραυλο... όσο "μυξοπαρθενο-πουτανίστικα" κι αν συμπεριφέρεται...
Και αυτό είναι μόνο στο δικό μου το... "χέρι"... []
Αν καθόμουν να κοιτάζω ποιά περπατάει comme il faut και ποιά φυσάει τη μύτη της με τον τρόπο που μαθαίνεται στα παρθεναγωγεία και στα κολλέγια... θα είχα μείνει μόνο στο κοίταγμα και θα είχα ανάγει την αγαμία και το χειρογλύκανο σε επιστήμη...
Η δική μου άποψη;
Βρες μία γυναίκα που να "σε φτιάχνει", και σπρώχ'την βαθιά με δύναμη και πάθος , ώστε να της κοπεί το συνάχι και να της ανέβει ο ερωτικός πυρετός...
Και τί πάει να πει να περπατά κάπως;
Πάνω στο κρεβάτι [ή όπου αλλού] εγώ προσωπικά δε θέλω να περπατά...
Σκοπός είναι να της κάνω να πόδια να τρέμουν και να μην μπορεί να περπατήσει μετά...
Sto devil's advocate o al pacino σα διαβολος συμβουλευε το δικηγορο keanu reeves κατι παρομοιο για τις γυναικες(οποιος εχει δει την ταινια θα καταλαβει..)
Παράθεση:
Originally posted by kalaxan_
Παράθεση:
Originally posted by Mystik_Male
Εγώ προσωπικά έχω μείνει πίσω σε τέτοια θέματα.
Δεν ξέρω ποιό είναι το περπάτημα που θα μου δείξει αν μια γυναίκα είναι καλή στο κρεβάτι ή όχι...
Δεν ξέρω επίσης ποιός είναι ο τρόπος φτερνίσματος [].
Δεν είναι αυτό το ζητούμενό μου, άλλωστε...
Το ζητούμενό μου είναι η οποιαδήποτε γυναίκα που θα με επιλέξει [είτε για μια βραδιά, είτε για περισσότερο] να φεύγει από το κρεβάτι μου [ή εγώ από το δικό της] και να ανυπομονεί να ξαναβρεθούμε...
Εν ολίγοις, να βρω το "κουμπί" της... και να την κάνω πύραυλο... όσο "μυξοπαρθενο-πουτανίστικα" κι αν συμπεριφέρεται...
Και αυτό είναι μόνο στο δικό μου το... "χέρι"... []
Αν καθόμουν να κοιτάζω ποιά περπατάει comme il faut και ποιά φυσάει τη μύτη της με τον τρόπο που μαθαίνεται στα παρθεναγωγεία και στα κολλέγια... θα είχα μείνει μόνο στο κοίταγμα και θα είχα ανάγει την αγαμία και το χειρογλύκανο σε επιστήμη...
Η δική μου άποψη;
Βρες μία γυναίκα που να "σε φτιάχνει", και σπρώχ'την βαθιά με δύναμη και πάθος , ώστε να της κοπεί το συνάχι και να της ανέβει ο ερωτικός πυρετός...
Και τί πάει να πει να περπατά κάπως;
Πάνω στο κρεβάτι [ή όπου αλλού] εγώ προσωπικά δε θέλω να περπατά...
Σκοπός είναι να της κάνω να πόδια να τρέμουν και να μην μπορεί να περπατήσει μετά...
Sto devil's advocate o al pacino σα διαβολος συμβουλευε το δικηγορο keanu reeves κατι παρομοιο για τις γυναικες(οποιος εχει δει την ταινια θα καταλαβει..)
Παράθεση:
ΥΓ Για πιο ησυχες-"αθωες" μιλησα, οχι για απεριποιητες ή μπουρουχες..
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Παντως ρε παιδι μου...αυτο το πραγμα με τις ταμπελες κ τη τσουβαλοποιηση, αηδια εχει καταντησει.
Εγω πχ τρελλαινομαι για ντροπαλους κ γλυκουληδες
Με κανει ασχημη; Μπαζο; χοντρη; Απειρη;
ή γλυκουλα μυξοπαρθενα;
Τρελλαινομαι ο αλλος να κομπλαρει κ να του κανω surprise με το γλυκο ετοιμο στο πιατο.
Γιατι μετα πεφτει με τα μουτρα
ΥΓ. Που σαι βρε χενς να με υποστηριξεις.
Παράθεση:
Originally posted by hns1602
Παράθεση:
Παντως ρε παιδι μου...αυτο το πραγμα με τις ταμπελες κ τη τσουβαλοποιηση, αηδια εχει καταντησει.
Εγω πχ τρελλαινομαι για ντροπαλους κ γλυκουληδες
Με κανει ασχημη; Μπαζο; χοντρη; Απειρη;
ή γλυκουλα μυξοπαρθενα;
Τρελλαινομαι ο αλλος να κομπλαρει κ να του κανω surprise με το γλυκο ετοιμο στο πιατο.
Γιατι μετα πεφτει με τα μουτρα
ΥΓ. Που σαι βρε χενς να με υποστηριξεις.
Σε "άκουσα" και ήρθα...Δεν υπάρχει πιο καυλωτικό πράγμα... από το να κομπλάρεις τον άντρα... έτσι δεν είναι νονά;
Και μόνο που γουρλώνουν τα μάτια... και έχουν μια έκφραση σαστίσματος... είναι αρκετό για να αρπάξουμε φωτιά...
Εγώ πάντως... δεν έχω καταλάβει κάτι για το Σώτο... τελικά, θέλει να κάνει σχέση... ή θέλει να πηδήξει το κάθε ξέκωλο που κυκλοφορεί;Με έχει μπερδέψει τελικά, αυτό το παιδί...
Συμφωνώ απόλυτα πάντως με την τοποθέτηση του Mystik... και απορώ πώς δεν σχολίασε κανείς νωρίτερα το ζήτημα του φτερνίσματος...
Αυτό που μου έμαθε πάντως κάποτε ο αδερφός μου... όταν ήμουν ακόμα πρωτάρα -και βγήκε αληθινός- είναι ότι όσο και να σου γεμίζει ή να μη σου γεμίζει κάποιος/α το μάτι... δεν ξέρεις ποτέ πώς θα είναι στο κρεβάτι... ενδεχομένως κάποιος/α που δεν σου αποπνέει τόσο ερωτισμό... να είναι ηφαίστειο...
Οπότε, θεματοθέτη... άτοπο το ερώτημά σου...
Να ξέρεις... πως τα καλύτερα κρεβάτια... έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις... από εκεί που δεν φαντάζεσαι...![]()
Παράθεση:
Ε...μα... Πες τα βαφτησιμια
Υπαρχουμε κ εμεις...που γουσταρουμε ντροπαλα "αγορια"...
Ειναι βιτσιο, what can I say?
Ο σωτος που λες...θελει να πηδαει.
Γιατι αν ο αντρας-κατα τα γραφομενα του- ειχε ΚΑΙ τη δυνατοτητα αυτη (του να πηδαει μονο) απλα δε θα εκανε σχεσεις.
Σου λεει...τι ερωτες κ λαλακιες. Πηδημα ντε.
Αλλα επειδη οι καημενοι οι αντρες (τσ, τσ,τσ) αν δεν εχουν six pack, λεφτα κ αμαξαρα ή δεν ειναι ναυαγοσωστες, DJ και αθλητες...δεν πηδανε -γιατι για καθε γυναικα τα παραπανω ειναι ΤΑ στανταρ...
αρα οι καημενουληδες...αρκουνται σε μια σχεσουλα με μια μετριουλα (κ χαρη της κανουμε ομως!) για κανα σεξακι.
Αλλιως Μαρια Παλαμακη κ καλο τους κουραγιο...
Ειναι κουραση, δε λεω xD
Αυτη θαρρω πως ειναι η διαγνωση
Ντροπαλοι κ τα μυαλα στα καγκελα
Παράθεση:
Originally posted by hns1602
Παράθεση:
Ε...μα... Πες τα βαφτησιμια
Γιατι αν ο αντρας-κατα τα γραφομενα του- ειχε ΚΑΙ τη δυνατοτητα αυτη (του να πηδαει μονο) απλα δε θα εκανε σχεσεις.
Αλλα επειδη οι καημενοι οι αντρες (τσ, τσ,τσ) αν δεν εχουν six pack, λεφτα κ αμαξαρα ή δεν ειναι ναυαγοσωστες, DJ και αθλητες...δεν πηδανε -γιατι για καθε γυναικα τα παραπανω ειναι ΤΑ στανταρ...
αρα οι καημενουληδες...αρκουνται σε μια σχεσουλα με μια μετριουλα (κ χαρη της κανουμε ομως!) για κανα σεξακι.
Ειναι κουραση, δε λεω xD
Αυτη θαρρω πως ειναι η διαγνωση
Ντροπαλοι κ τα μυαλα στα καγκελα
Κοίτα τώρα τι παίζει με τους ντροπαλούς... στις ηλικίες που παίζεις εσύ μπάλα, υπάρχουν ακόμα αρκετά ντροπαλά αγόρια...
Στις ηλικίες που παίζω εγώ μπάλα... δεν υπάρχουν πια ντροπαλοί... αλλά υπάρχουν οι αρκετά συνεσταλμένοι ας πούμε... οι πιο προσεκτικοί... αυτοί, αν δεν τους ανάψεις δέκα πράσινα φανάρια ίσα με το μπόι σου... δεν κάνουν εύκολα βήμα...Και δεν έχουν την άγνοια του πρωτάρη...
Θες να φταίνε οι συσσωρευμένες χυλόπιτες με την πάροδο των ετών... θες να φταίει η ωρίμανση ή οι περισσότερες σχέσεις στο ενεργητικό τους που τους έκαναν (υποτίθεται) σοφότερους με τις γυναίκες;
Σε κάθε περίπτωση... αν πετύχουν αμαζόνα... τους έκατσε λαχείο...
Νaughty... οι άντρες έχουν ήδη τη δυνατότητα που θέλει ο Σώτος... να έχουν μόνο πήδημα δηλαδή... αλλά δεν την έχουν με την κάθε γυναίκα που τους αρέσει... γι' αυτό συνάπτουν σχέσεις...
Επιπλέον, η σχέση είναι το μέσο εξασφάλισης σίγουρου σεξ για τον άντρα...
Ακόμα και αν όλες οι γυναίκες ήταν τόσο ελεύθερες στο σεξ, ώστε να έκαναν όλες ons... οι άντρες πάλι θα επιδίωκαν σχέσεις... διότι οι σχεσάκηδες είναι συνήθως συναισθηματικοί και όλοι απαιτούν αποκλειστικότητα...
υ.γ. Ο αιφνιδιασμός είναι η καλύτερη επίθεση... δε συμφωνείς;![]()
Παράθεση:
Ισχυει οτι στις ηλικιες που ριχνω ματιες εγω οι ντροπαλοι ειναι περισσότεροι. και μαρεσει
Καποτε ειχα πεσει σε εναν τυπο πολυ επιθετικο
Ειχα ξενερωσειΜΠηκε στον παγο...
Μετα μου κανε το δυσκολο...κ κατι με πιασε
Μεγαλο βιτσιο αυτο.
Οσο για τους συναισθηματικους τυπους,δεν αντιλεγω.
Ασε που ποτε δε καταλαβα...γιατι αυτο να ειναι απαραιτητα κακο για εναν αντρα. Εγω τουλαχιστον θεωρω οτι αυτο το χαρακτηριστικο...ισως τον καθιστα περισσοτερο ωριμο...συναισθηματικα τουλαχιστον.
Ειναι μετρημενοι...δε λεω...Αλλα υπάρχουν.
οσο για αυτο που θελει αλλα δε βρισκει (κ καλα ο σωτος), σαφως κ υπαρχει!
Εγω το ξερω. Εκεινος δε το βλεπει. ΑΛλα δε βαριεσαι...
Ειπαμε...καταρράκτης
Οσο για τους σχεσακηδες, δεν ειμαι σιγουρη αν υπαρχει τελικα πραγματικα αυτη η κατηγορια στους αντρες με νορμαλ συναισθηματικο επιπεδο.
Γιατι καποιος που επιζητα με μανια τη σχεση...για την επιβεβαιωση, την ασφαλεια...τη σταθεροτητα...ειναι υγειης αραγε μεσα του;
Γιατι αν εμπνεεσαι κ γουσταρεις πολυ καποιον...σαφεστατα θα επιζητησεις μια σχεση μαζι του.
Αλλα ειναι "φυσιολογικο" να την επιζητας με ολους/ες;
![]()
Παράθεση:
Τα ιδια λεμε.
Σαφως και ειναι υγειες να αποζητας μια ωριμη σχεση, συναισθηματικα υγειη, με σταθεροτητα εμπιστοσυνη κ ολα τα σχετικα.
Απλα...οσο και αν το θες αυτο στη ζωη σου...σιγουρα δε μπορεις να το εχεις με ολους.
Σιγουρα δε μπορεις να το βρεις σε ολους...
Και σιγουρα δε θα στο βγαζουν ολοι.
Και ομως...υπαρχουν ανθρωποι με εμμονη ως προς αυτο.
Και φυσικα στο "ανθρωποι" εμπεριεχονται κ οι γυναικες.
Το οτι ανηκουν στο γυναικειο φυλο-το κ καλα αδυναμο- δε τις δικαιολογει ως προς τις εμμονες.
ΥΓ. Αυτο για τους μαλθακους ξαναπες το σε περικαλω...
Ξαναπες το..........
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ειναι κουραση, δε λεω xD
Παράθεση:
Σαφεστατα και το σεξ εχει πρωταρχικη σημασια.
ΓΙα μενα προσωπικα αρχικα...εχει τη σημαντικοτερη
Παράθεση:
ΓΙατι οπως κ να το κανουμε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα...κ συγκεκριμενοι τυποι αντρων εχουν περαση...σε συγκεκριμενες γυναικες επισης. Υπαρχουν ακομα περισσοτερες που δεν ελκύονται απο τα παραπανω...
Οταν λοιπον ενας αντρας δε μπορει να χτυπησει ουτε τις γυναικες με τα "αλλα" γουστα..τοτε λυπαμαι κατι κανει λαθος.
Και αν δε θελει να το βρει, προβλημα του.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media