sotos-1
# 61
στις 25/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Όπως κ νάναι, όταν δε βρίσκεις α υ τ ό που ψάχνεις, ψάχνεις κι άλλο...κι άλλο...κι άλλο
Ναι αρκεί να έχεις επιλογές και περιβάλλον γύρω σου για να μπορείς να ψάχνεις.Οι γυναίκες συνήθως το έχουν αυτό το περιβάλλον γι'αυτό και ψάχνουν-βρίσκουν συνεχώς.Πόσοι άντρες το έχουν όμως?Ε αυτοί που δεν το έχουν λοιπόν και δεν έχουν την δυνατότητα να ψάχνουν-δοκιμάζουν συνήθως κολλάνε σε όποια βρίσκουν και σέρνονται απ'τα φουστάνια της.
nuvola
# 62
στις 25/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by DoctorZhivagos
Απ τον τρόπο που φτερνίζετε..
εμ αλλιώς ειναι να ακούς το θηλυκό να κάνει τσσσ,τσσσ, τσσσ, τσσσ σα το κατσίκι
αλλιώς αααατσουυυυυ...βαρβάτο και να το φχαριστιέται
αλλιώς να κλείνει τη μυτη να μη βγει ήχος...."τσ" και να κοιτά μη την ακουσε και κανείς...
[IMG]http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/patpat-dance-crazy-rabbit-emoticon.gif[/IMG]
τώρα μου ρθε αυτό που λέει ένας φίλος...
''εδω δε μπορούμε να ξεχωρίσουμε το έλξατε απ το ωθήσατε,και λέμε ότι καταλαβαίνουμε το γυναικείο μυαλό ...''
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
'Aρεσαν+: 0%
Παράθεση:
Originally posted by sotos-1
Ναι αρκεί να έχεις επιλογές και περιβάλλον γύρω σου για να μπορείς να ψάχνεις.Οι γυναίκες συνήθως το έχουν αυτό το περιβάλλον γι'αυτό και ψάχνουν-βρίσκουν συνεχώς.Πόσοι άντρες το έχουν όμως?Ε αυτοί που δεν το έχουν λοιπόν και δεν έχουν την δυνατότητα να ψάχνουν-δοκιμάζουν συνήθως κολλάνε σε όποια βρίσκουν και σέρνονται απ'τα φουστάνια της.
Να σέρνεται απ τον άλλον/ην, αρέσει σε πολλούς/ες...το βλέπω συνεχώς, είναι η αντίληψη που έχουν για τις σχέσεις τους...μπορούν κ το κάνουν...οκ, είναι κ ευχαριστημένοι, πολύ ωραία.
Αν εμένα δε το σηκώνει το...κέλυφος μου...ΔΕΝ το κάνω, καλύτερα στο ψάξιμο, μου κάνει περισσότερο καλό στην υγεία μου...κ φτερνίζομαι κ όπως γουστάρω...κάθε φορά, διαφορετικά.
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 190
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by kalaxan_
Τελικά φαίνεται ότι μας αρέσει αυτό που δεν έχουμε.Εσύ λες ότι σε γουστάρουν όλα τα ξέκωλα που κυκλοφορούν αλλά προτιμάς τις ήσυχες.Εμένα πάλι με γουστάρουν πιο πολύ οι ήσυχες αλλά θα προτιμούσα να με γούσταραν και κάποιες από τις άλλες.
Πάντως κακά τα ψέματα,αν η κοπέλα είτε είναι ξέκωλο είτε ήσυχη,δώσει πράσινο φως για κρεβάτι από την πρώτη μέρα ή από τη δεύτερη,αυτό είναι το καλύτερο.Το κάνετε και αν πετύχει ξεκινάτε και σχέση.
Είναι αυτό που λέγαμε,να βγεις τόσα ραντεβού,να μιλάτε βδομάδες στο fb και στο κρεβάτι να προκύψει μούφα,ε είναι μεγάλο ξενέρωμα.
Να και καπου που συμφωνουμε Σωτο...
ΥΓ Δεν ειπα ολες..ειπα καποιες, λογω εμφανισης μου..γιατι απο συμπεριφορα συνηθως περιμενουν κατι αλλο απο μενα...
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Παράθεση:
Originally posted by _Kiki_Bibikou_
...ρε καλαχαν...
...δεν σου πάει αυτό το αβαταρ
Αν και τωρα που το προσεχω το αβαταρ καλυτερα δεν ταιριαζουν τα επιμερους χαρακτηριστικα και τοσο με αυτα που με ελκυουν...
anyway..
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Παράθεση:
...ρε καλαχαν...
Δεν αντικατοπτριζει εμενα ή τα αισθηματα μου.. αλλα τη γυναικα που μου αρεσει.. γλυκεια, ομορφη, φαινομενικα "αθωα" αλλα πολλα υποσχoμενη/γεματη εκπληξεις αν τη διαβασεις και την ξεκλειδωσεις προσεκτικα...
Απο το 2007 που πρωτομπηκα εδω χρησιμοποιω αυτο το avatar..
gyftaki
# 67
στις 25/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...Aπ τη φτερνα...Αν ειναι σκληρη..ειναι κουρασμενη η γυναικα...αν ειναι μαλακη ειναι οκ..ξεκουραστη...Π-ρκα-λη!Στο φτερνισμα κολλησα...τι εννοεις???Αν φτερνιζεται και το πνιγει,ειναι α-αυλη...ενω οταν ακουγεται...δεν βαζει το χερι στο στομα...και τις φευγουν και τα σαλια...να γεμισει τον κοσμο ολο...ειναι...τουρμπο???!!!!....Ρε....πες μας...ποσες φορες την ημερα κι εσυ???Μολογα...!Καλα ενταξει...κανε οτι θες,δε λεω...αλλα ο αλλος...42-46(δεν θυμαμαι κιολας) φορες...και..τα τιναξε!!!Αμα σε λεω!!!Νεο παιδι ο...Μ@λ@κ@ς!!!Αμαρτια γμτο!!!...Προσοχη...δεν παιζουμε...Ολη την Ωρα μ αυτο...Κινδυνος!!!

...Φτερνισμα=-αυλα!!!Ελα Μ-ουνι στον τοπο σου!!!
psaromallis
# 68
στις 24/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Από μια χαμηλή, ντροπαλή, συχνά ΕΝΟΧΙΚΗ ματιά!!!
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Παράθεση:
Originally posted by nuvola
''εδω δε μπορούμε να ξεχωρίσουμε το έλξατε απ το ωθήσατε,και λέμε ότι καταλαβαίνουμε το γυναικείο μυαλό ...''
Το γυναικείο μυαλό, αποτελεί ένα από τα...ευρύτερα πεδία...αναζητήσεων...αναμενόμενο, αφού χρησιμοποιεί μια ανεξάντλητη ποικιλία συμβόλων...για να εκφράσει κ την πιο απροσδιόριστη κ ασήμαντη διαφορά των συναισθηματων που το ερεθίζουν...κ το ωθούν στις...παρορμήσεις του...γιαυτό κ όποιος κατέχει...έστω κ λίγο απ αυτό... έλκει πολλές γυναίκες κ τον ζηλεύουν τ αγόρια...
Το πως χρησιμοποιεί κανείς τα...χαρίσματά του, είναι άλλο καπέλο...
VLEMMA
# 70
στις 25/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Πώς καταλαβαίνετε οτι μια γυναίκα κάνει καλό κρεβάτι;;;
οταν εχει σπουδασει την μαραγκουδικη
διπλα σε καλους τεχνιτες
οι οποιοι ηξεραν να επεξεργάζονται την ξυλεία
και να δημιουργούν την επιθυμητή κατασκευή
με πριόνι, ροκάνι, τόρνο, σκεπάρνι, σφυρί, φαλτσοκόφτη, κατσαβίδια
ειτε με
ηλεκτρικό τόρνο, αλυσσοπρίονο, κομπρεσέρ
κτλ. κτλ.
το φινίρισμα καθε φορα ειναι θεμα της στιγμης...
τα υπολοιπα θελουν σπουδες...
υ.γ.
εσεις ρωτατε ως τεχνιτης
ή
ως αγοραστης;;;
sotos-1
# 71
στις 25/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Να σέρνεται απ τον άλλον/ην, αρέσει σε πολλούς/ες...το βλέπω συνεχώς, είναι η αντίληψη που έχουν για τις σχέσεις τους...μπορούν κ το κάνουν...οκ, είναι κ ευχαριστημένοι, πολύ ωραία.
Αν εμένα δε το σηκώνει το...κέλυφος μου...ΔΕΝ το κάνω, καλύτερα στο ψάξιμο, μου κάνει περισσότερο καλό στην υγεία μου...κ φτερνίζομαι κ όπως γουστάρω...κάθε φορά, διαφορετικά.
Ευχαριστημένοι μπορεί να μην είναι όλοι,αλλά έχουμε πει ότι πολύς κόσμος το προτιμάει αυτό απ'το να είναι εντελώς μόνος.
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Παράθεση:
Ευχαριστημένοι μπορεί να μην είναι όλοι,αλλά έχουμε πει ότι πολύς κόσμος το προτιμάει αυτό απ'το να είναι εντελώς μόνος.
Αμα το προτιμαει...τον αφήνω
Για νάναι έτσι, παναπεί οτι γουστάρει, οτι το διαλέγει...είμαστε οι επιλογές μας τελικά, τα υποδέλοιπα, "δεν μπορώ να κάνω τπτ άλλο, τον αγαπάααααω, δεν μπορώ μόνοοοος μου..." είναι νάχαμε να λέγαμε...
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599
Παράθεση:
Originally posted by hns1602
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
...οι πιο προσεκτικοί... αυτοί, αν δεν τους ανάψεις δέκα πράσινα φανάρια ίσα με το μπόι σου... δεν κάνουν εύκολα βήμα...
Και δεν έχουν την άγνοια του πρωτάρη...
Θες να φταίνε οι συσσωρευμένες χυλόπιτες με την πάροδο των ετών... θες να φταίει η ωρίμανση ή οι περισσότερες σχέσεις στο ενεργητικό τους που τους έκαναν (υποτίθεται) σοφότερους με τις γυναίκες;
Hns 1602, με όλο το σεβασμό που έχω στο πρόσωπό σου, δεν παίζεις πια μπάλλα... με την κλασσική έννοια τουλάχιστον...
Στο δικό σου γήπεδο, το παιχνίδι είναι πριβέ.
Έχεις απομονώσει όλη την ομάδα και βαράς πέναλντι μόνο μ' έναν συγκεκριμένο τερματοφύλακα που έχεις ήδη επιλέξει...
Όσον αφορά τα πράσινα φανάρια ίσα με το μπόι, ορισμένοι γυναικείοι σηματοδότες είναι "σκόπιμα χαλασμένοι" γιατί με το που βλέπεις πράσινο φως και πας να περάσεις τη... διάβαση, αυτομάτως γίνεται κόκκινο... ούτε καν [προειδοποιητικό] πορτοκαλί...
Έτσι, προκαλείται ατύχημα, αφού πέφτει πάνω σου με δύναμη (και υπερβολική ταχύτητα) το ανασφάλιστο βανάκι -αφού κανείς δε σου εγγυάται ότι θα αποζημιωθείς για τη ζημιά που γίνεται- που είναι γνωστό και ως "γυναικείος εγωισμός" με επιγραφή στα πλάγια "ΧΥΛΟΠΙΤΑΔΙΚΟ: Πάντα φρέσκια και ζεστή χυλόπιτα εκεί που δεν το περιμένεις..."
Εγώ προσωπικά αυτούς τους σηματοδότες τους μυρίζομαι από χιλιόμετρα και τους αποφεύγω συστηματικά, αγνοώντας τις συγκεκριμένες διαβάσεις...
Όταν αντικατασταθεί η κόκκινη και η πορτοκαλί λάμπα με πράσινες [ώστε να ανάβει όλο το φανάρι πράσινο κάθε λεπτό], όταν ασφαλιστεί το βανάκι, και όταν η επιγραφή στα πλάγια αντικατασταθεί και αυτή με ένα "ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ", [μια που οι γυναίκες που έχουν αυτά τα βανάκια και τα φανάρια θεωρούνται ανοιχτόμυαλες και "προχώ"], τότε προσωπικά θα είμαι απόλυτα καλυμμένος και θα ασχοληθώ [και] με αυτές...
# 74
στις 25/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by kalaxan_
Παράθεση:
...ρε καλαχαν...
Δεν αντικατοπτριζει εμενα ή τα αισθηματα μου.. αλλα τη γυναικα που μου αρεσει.. γλυκεια, ομορφη, φαινομενικα "αθωα" αλλα πολλα υποσχoμενη/γεματη εκπληξεις αν τη διαβασεις και την ξεκλειδωσεις προσεκτικα... 
Απο το 2007 που πρωτομπηκα εδω χρησιμοποιω αυτο το avatar..
...φαντάστηκα πως για αυτό το έβαλες...
..απλά σου είπα πώς μου φαίνεται...
..περίεργο, είδες?
το αβαταρ, θεωρώ ως δεδομένο, ότι αντικατοπτρίζει εμάς, όχι αυτό που επιθυμούμε
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719
Παράθεση:
Originally posted by Mystik_Male
Hns 1602, με όλο το σεβασμό που έχω στο πρόσωπό σου, δεν παίζεις πια μπάλλα... με την κλασσική έννοια τουλάχιστον...
Στο δικό σου γήπεδο, το παιχνίδι είναι πριβέ.
Έχεις απομονώσει όλη την ομάδα και βαράς πέναλντι μόνο μ' έναν συγκεκριμένο τερματοφύλακα που έχεις ήδη επιλέξει...
Χρησιμοποίησα λάθος χρόνο... έχεις δίκιο...
Αναφερόμουν στο παρελθόν...
I want a perfect body... I want a perfect soul...
DoctorZhivagos
# 77
στις 25/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Παράθεση:
Το γυναικείο μυαλό, αποτελεί ένα από τα...ευρύτερα πεδία...αναζητήσεων...αναμενόμενο, αφού χρησιμοποιεί μια ανεξάντλητη ποικιλία συμβόλων...για να εκφράσει κ την πιο απροσδιόριστη κ ασήμαντη διαφορά των συναισθηματων που το ερεθίζουν...κ το ωθούν στις...παρορμήσεις του...γιαυτό κ όποιος κατέχει...έστω κ λίγο απ αυτό... έλκει πολλές γυναίκες κ τον ζηλεύουν τ αγόρια...
Το πως χρησιμοποιεί κανείς τα...χαρίσματά του, είναι άλλο καπέλο...
Πςςςς μου δωσες ιδέα.. θα γράψω βιβλίο με τίτλο ''Η σημειωτική του γυναικείου μυαλού''..
DoctorZhivagos
# 78
στις 25/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by VLEMMA
Παράθεση:
Πώς καταλαβαίνετε οτι μια γυναίκα κάνει καλό κρεβάτι;;;
οταν εχει σπουδασει την μαραγκουδικη
διπλα σε καλους τεχνιτες
οι οποιοι ηξεραν να επεξεργάζονται την ξυλεία
και να δημιουργούν την επιθυμητή κατασκευή
με πριόνι, ροκάνι, τόρνο, σκεπάρνι, σφυρί, φαλτσοκόφτη, κατσαβίδια
ειτε με
ηλεκτρικό τόρνο, αλυσσοπρίονο, κομπρεσέρ
κτλ. κτλ.
το φινίρισμα καθε φορα ειναι θεμα της στιγμης...
τα υπολοιπα θελουν σπουδες...
υ.γ.
εσεις ρωτατε ως τεχνιτης
ή
ως αγοραστης;;;
Τον πολυτεχνίτη και ερημοσπίτη τον γνωρίζεις;; Καμία σχέση..
DoctorZhivagos
# 79
στις 25/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Παράθεση:
Απ τον τρόπο που φτερνίζετε..
εμ αλλιώς ειναι να ακούς το θηλυκό να κάνει τσσσ,τσσσ, τσσσ, τσσσ σα το κατσίκι
αλλιώς αααατσουυυυυ...βαρβάτο και να το φχαριστιέται
αλλιώς να κλείνει τη μυτη να μη βγει ήχος...."τσ" και να κοιτά μη την ακουσε και κανείς...
[IMG]http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/patpat-dance-crazy-rabbit-emoticon.gif[/IMG]
τώρα μου ρθε αυτό που λέει ένας φίλος...
Να καταλάβουμε το γυναικείο μυαλό; Δε τρελαθήκαμε ακόμη..
POYLAKI-TSIOU
# 80
στις 26/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλα παλι απουσα απο τετοιο θεμα ;;; Θα σε μαλωσω...
στα social media