Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Γιατί, εδώ δε μπορείς να τις καταλάβεις πώς σκέφτονται εκτός κρεβατιού, και γυρεύεις να τις καταλάβεις το πώς είναι στο κρεβάτι από τη συμπεριφορά τους;
Παράθεση:
Originally posted by ypo_egkrisi
Όταν κάνεις εσύ καλό κρεβάτι οπότε έχεις τη γνώση και την εμπειρία να κρίνεις τις επιδόσεις των άλλων!!!
τι σημαινει καλο και κακο κρεβατι ...
το μετρο του καθενος ειναι υποκειμενικο ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 87 από tzoulia49τι σημαινει καλο και κακο κρεβατι ...
το μετρο του καθενος ειναι υποκειμενικο ...
κι ολα τα κρεβατια δεν ειναι το ιδιο απολαυστικα κι αναπαυτικα ...
αλλιως ξαπλωνω σ ενα κρεβατι με στρωμα νερου λεμε τωρα γιατι ανακατευτηκα ...
κι αλλιως σ ενα στρωμα με σουμιεδες...
Να πω και κατι αλλο miss Tzoulia για υποχρωτικα πρεπει καποιος να το κανει στο κρεβατι......
τοσα μερη υπαρχουν...Τζακουζι πχ. σουπερ...
Ζιβαγκο φιλε δεν καταλαβαινεις αν μια γυναικα αν ειναι καλη στο κρεβατι...
ουτε απο το περπατημα.. ουτε απο τη ματια...
το γνωριζεις μονο μετα το περας των ασκησεων
εδαφους-αερος......
Παράθεση:
Πώς καταλαβαίνετε οτι μια γυναίκα κάνει καλό κρεβάτι;;; Νομίζω οτι απ το περπάτημα της καταλαβαίνω πως είναι και στο κρεβάτι κάποια..
Σχόλιο # 1 από DoctorZhivagos
Μετά απ το τρόπο που χρησιμοποιεί το βλέμμα της για να περάσει μηνύματα..
Απ τον τρόπο που φτερνίζετε..
Απο τον σωματοτυπο της
Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από _aidiothir_1978
Απο τον σωματοτυπο της
Τελικά όλες οι απαντήσεις σου είναι άτοπες! Η άλλη μπορεί να είναι μοντέλο και να είναι αγγούρι στο κρεβάτι και μπορεί να αποδειχτεί σούπερ μια κοπέλα που είναι κατώτερης εμφάνισης και με παραπανίσια κιλά...μη λέμε κι ότι θέλουμε!!!
Δε ξέρω.. νομίζω αυτές που είναι μες στα νεύρα συνέχεια κάνουν καλό κρεββάτι.. το εχει τσεκάρει κανείς;
ντοκτορακο επειδη η σκεψη σου εχει εναν χ ελιγμο κατα την γνωμη μου εχεις δικιο ...
και να το αιτιολογησω ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από tzoulia49ντοκτορακο επειδη η σκεψη σου εχει εναν χ ελιγμο κατα την γνωμη μου εχεις δικιο ...
και να το αιτιολογησω ...
η σεξουαλικοτητα του καθενος ξεκιναει απο τον χαρακτηρα ...
εισαι μυαλο ξουραφι δραστηριος με φαντασια εξου και εξυπνος ζωηρος ενιοτε και νευρικος ...
υπαρχει περιπτωση στο σεξ να εισαι κατι αλλο ;
αποκεκλειεται ...
εχω ακουσει ομως και για τις παχουλες ...
εκει πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο το θεμα ...
κανω τα παντα για να κερδισω τον αλλον με τα κολπα αφου χανω απο εμφανιση ...
αν ημουν αντρας ουτε αυτην ουτε τα κολπα της ...να μενει ...
Τι εννοείς έχω χ ελιγμό;;
Συμφωνώ με αυτό που λές.. στο σέξ μπαίνει η ιδιοσυγκρασία του καθένα.. εκεί είναι το ταίριασμα..
Παράθεση:
Πώς καταλαβαίνετε οτι μια γυναίκα κάνει καλό κρεβάτι;;; Νομίζω οτι απ το περπάτημα της καταλαβαίνω πως είναι και στο κρεβάτι κάποια..
Σχόλιο # 1 από DoctorZhivagos
Μετά απ το τρόπο που χρησιμοποιεί το βλέμμα της για να περάσει μηνύματα..
Απ τον τρόπο που φτερνίζετε..
Απο το σωματοτυπο της
μου ελεγε μια φιλη ...
ειχα δει καποτε εναν θεο κουκλο και μολις με φιλησε ενιωσα να με φιλαει ψαρι ...όλες κάνουν καλό κρεβάτι,απλά πρέπει να ξέρεις τι ερεθίσματα να δώσεις και ποία κουμπιά να πατήσεις είτε είναι παρθένα καλόγρια είτε η μεγαλύτερη πόρνη .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media