Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Φίλοι μου, τις ιδέες σας!
Το νέο μου αμόρε έχει γενέθλια σε λίγες μέρες και... είναι πολύ νέο! που σημαίνει ότι υπάρχει ένα θεματάκι με την επιλογή δώρου. Μπορώ να σκεφτώ άπειρα πράγματα σ' αυτή την καταναλωτική κοινωνία που ζούμε, αλλά σπάω το κεφάλι μου για κάτι πρωτότυπο! (μην αρχίσετε το δούλεμα τώρα...!) Όχι δεν μπορώ να είμαι εγώ το δώρο του-λόγω δουλειάς θα είμαστε σε διαφορετικές πόλεις αυτές τις μέρες. Θα πρέπει να του στείλω κάτι. Είναι 28, χύμα τυπάκι γενικά.
(για να προλάβω τους "διαβασμένους" τσέκαρα κ τα άλλα αντίστοιχα ποστ αλλά δεν βοηθάνε για την περίπτωση αυτή)
Μια αντρική γνώμη πλιζ! (δεκτές κ γυναικείες!)
Μου αρέσει +
DoctorZhivagos
# 2στις 25/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Τι να σου πούμε βρε κοπελιά.. 28 χύμα στο κύμμα πάρτου μια σανίδα του σερφ..
Παράθεση: Originally posted by DoctorZhivagos
Τι να σου πούμε βρε κοπελιά.. 28 χύμα στο κύμμα πάρτου μια σανίδα του σερφ..
χουμορ-αμα σκεφτώ κάτι σοβαρό θα σου γράψω..
Χα! ωραία ιδέα! θ' αρέσει κ στον ταχυδρόμο που θα την κουβαλήσει!:>
Μου αρέσει +
nuvola
# 9στις 25/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
http://www.youtube.com/watch?v=mvgecrWXhgE
να τον βαράει η βελόνα και να το ακούει....
(ώρε κέφια!!!)
βρε συ κοπελιά δε τα κάνεις όλα μαζί;όλο και σε καποιο θα μεινει παγωτό...
την τυχη μου μεσα με τα γυναικεία μας πρωτότυπα...δε το πας για ενα πατσα λεω γω...
Προσεξε, γιατι μιας και η σχεση ειναι φρεσκια, δεν σηκωνει δωρα σοβαρα η ακριβα, διοτι μπορει να σκεφτει διαφορα δεσμευτικα εκ μερους σου, και να φας καμμια κρυαδα. Θα σου ελεγα να του στειλεις τον εαυτο σου, με μια ξαφνικη και απροσμενη επισκεψη σου στον τοπο που βρισκεται, και μια βραδυα γεματη αφρολουτρα και σεξακιον παθιασμενο, συνοδεια δροσερων ποτων και φρουτων, θαταν το καλυτεροτερο για την περιπτωση σας. Το χαραμα φευγεις χωρις να σε παρει μυρουδια, αφηνοντας στο μαξιλαρι σου το στριγκακι σου, με ενα μικρο σημειωμα να ζησει κλπ. Κουβεντα ομως για τους δυο σας. Αντε βρε. Και καλο βολι σε ευχομαι.
Μου αρέσει +
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
Είστε φοβεροί, είστε απίθανοι όλοι σας!!!!!!
Σας ευχαριστώ!!!
σκέφτηκα να του στείλω μια ερωτική φωτό μου με γραμμένη πάνω μου ευχή (κ ίσως κ το στρινγκάκι της φωτό). -πώς σας φαίνεται η ιδέα???
Παράθεση: Originally posted by Aggelo
Ασε τωρα τα προβληματα....φορα εκει τα απαραιτητα......
μπες μεσα σ ενα κουτι και πες να σε μεταφερουνε εξω απο την πορτα του...
και καντου Suprise
δεν συνεχιζω πιο περα γιατι θα πεσει ψαλιδι..........
"Ψαλίδι" στην κυριολεξία θα πέσει αν καταλάθος ανοίξει κάποια άλλη την πόρτα!
Μου αρέσει +
ypo_egkrisi
# 17στις 27/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by HADALAM
σκέφτηκα να του στείλω μια ερωτική φωτό μου με γραμμένη πάνω μου ευχή (κ ίσως κ το στρινγκάκι της φωτό). -πώς σας φαίνεται η ιδέα???
Πολύ ωραία, αλλά θα του κάνει το νούμερο του στρινγκακίου ??
Μου αρέσει +
gyftaki
# 18στις 27/5/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by inioxos52
Προσεξε, γιατι μιας και η σχεση ειναι φρεσκια, δεν σηκωνει δωρα σοβαρα η ακριβα, διοτι μπορει να σκεφτει διαφορα δεσμευτικα εκ μερους σου, και να φας καμμια κρυαδα. Θα σου ελεγα να του στειλεις τον εαυτο σου, με μια ξαφνικη και απροσμενη επισκεψη σου στον τοπο που βρισκεται, και μια βραδυα γεματη αφρολουτρα και σεξακιον παθιασμενο, συνοδεια δροσερων ποτων και φρουτων, θαταν το καλυτεροτερο για την περιπτωση σας. Το χαραμα φευγεις χωρις να σε παρει μυρουδια, αφηνοντας στο μαξιλαρι σου το στριγκακι σου, με ενα μικρο σημειωμα να ζησει κλπ. Κουβεντα ομως για τους δυο σας. Αντε βρε. Και καλο βολι σε ευχομαι.
....Διαφωνω....κι αν τον πιασει με αλλη???Αντροχωριστρας με φαινεσαι....Απροσμενη επισκεψη...γιοκ!
στα social media