Ζητουσα καποιον που...
να μην αναμασαει ολα εκεινα τα χαζα περι του αλλου φυλου,να μην κανει τον διαχωρισμο αντρας -γυναικα αλλα να ισχυει και για αυτον το "Ανθρωπος"
Να μην νοιωθει ανασφαλεια, φοβο και μειονεξια αν εγω εχω περισσοτερα τυπικα προσοντα, καλυτερα οικονομικα,καλυτερη δουλεια κλπ
Να εχει αρχες και αξιες,
Να ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ειλικρινης
Να μην το παιζει "ξερολας"
Να μην το παιζει "λατινος εραστης"
(υπαρχει μια αλλη λεξη που δεν μπορω να χρησιμοποιησω, ανηκει στα....μπιιιιπ)
Να εχει ζωντανια και να μην ειναι "αργα τα ζα μου" και "πεσε πιτα να σε φαω"
Να αγαπαει τη ζωη, να ειναι κοινωνικος,να αγαπαει την καλη παρεα, να εχει χιουμορ αλλα να μην ειναι ειρων.
Να μην ειναι μιζερος, μοιρολατρης και κατσουφης.
Αλλα να μην ειναι και αυτο που λεμε...."χαζο παιδι χαρα γεματο"
Να μην ειναι τζογαδορος, αλκοολικος, βιαιος και μαγκακος ταχα του γλυκου νερου και μπουζουκοβιος
Να δινει στα χρηματα την σημασια που τους πρεπει και να μην ειναι δουλος τους
Να μην μου λεει και αυτος....." α....εσυ εκανες τον κυκλο σου....παντρευτηκες εκανες παιδια χωρισες.....τι θελεις τωρα?Κοιτα να περνας καλα.....μαμ, νανι, καμια βολτα και κανενα πηδημα...." αλλα να πιστευει πως η ζωη οσο κανεις αναπνεει δεν κλεινει ποτε για κανεναν!
Να πιστευει στο "παραμυθι" της αγαπης και οχι να βλεπει τη σχεση σε σαρκικο επιπεδο μονο η σαν μια συμφωνια-συναλλαγη "συνεταιρων"
Να μην προσπαθει να με αλλαξει αλλα να με θελει για αυτο που ειμαι.
Να με σεβεται
Να με υπολογιζει
Να εχει τα κοτσια να "υπερασπιστει" την επιλογη του και να μην επιτρεπει σχολια για αυτην και για μενα απο τριτους.
Να αφουγκραζεται τις ανησυχιες, τους φοβους μου, τα θελω μου, να ενδιαφερεται και να κατανοει οσα με κουραζουν, με φοβιζουν οσα με ξεκουραζουν, με ευχαριστουν και θελω.
Να μου αφηνει χωρο και χρονο να αναπνεω
Να μην θεωρει δεδομενο οτι εγω πρεπει και εχω καθηκον να μαγειρευω, να κανω φασινα και να ειναι αραχτος σε ενα καναπε, αλλα, να μοιραζομαστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Να μην ειναι η σκεψη του πεζη κα επιπεδη αλλα να χωραει το ονειρο το παραμυθι (οχι ψεμα).
Να ειναι χαμογελαστος και τρυφερος
Αν κατι τον ενοχλει να μην ριχνει τα μουτρα μεχρι τα νυχια αλλα να το συζηταει.
Να μπορει στη σχεση το " εγω" και το "εσυ" να το αντικαθιστα με το "εμεις"
Να μην εχει νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου ουτε στην ζωη ουτε στην σχεση.
Να αντιλαμβανεται και να αναγνωριζει την διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στην ελευθερια και την ελευθεριοτητα
Να κραταει καλες σχεσεις με την οικογενεια του, να φροντιζει τους γονιους του αλλα να μην ειναι κρεμασμενος στον ποδογυρο της μαμας του.
Η εμφανιση μου ηταν σχεδον αδιαφορη, δεν θα αντεχα ομως καποιον με νυχακι μακρυ στο μικρο δαχτυλακι,κλαρωτο πουκαμισο, ασπρη καλτσουλα και σκαρπινι, μαλλι ποντικολαδωμενο και πανω απ την ιδρωτιλα μισο κιλο πατσουλι αντρικο
Αυτα ζητουσα.......και τα βρηκα.....
Αρσινοη
στα social media