Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Το προφίλ του Άντρα

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

evans

# 1 στις 15/5/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%

Το προφίλ του Άντρα

Κυρίες μου ας προσπαθήσουμε μέσα από αυτό το θέμα να σκιαγραφήσουμε το προφίλ του άντρα , έτσι όπως τον θέλετε εσείς σήμερα .
Έτσι ίσως μας βοηθήσετε να καταλάβουμε , να κατανοήσουμε καλύτερα τα θέλω του φύλου σας .
Να βρούμε απαντήσεις , να μάθουμε , να διορθώσουμε , να βελτιωθούμε και να εκπληρώσουμε καλύτερα την φυσική αποστολή μας και επιθυμία σας.
Δεν θα αναζητήσουμε τον τέλειο άντρα η τον άντρα τον ονείρων σας αλλά εκείνο , ψυχή με σάρκα και οστά που πραγματικά θέλετε να πορευτεί μαζί σας και σε χαρές και σε λύπες , σε φτώχια και πλούτη .

ilektra38

# 2 στις 16/5/2004
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
Λοιπόν....φίλε μου evanouli...

θα απαντήσω μάλλον πρώτη...

Δεν είναι ο τέλειος άντρας ... αλλά είναι ίσως αυτός που θα μπορεί να με ανέχεται...

Οσον αφορά τον χαρακτήρα του θα ήθελα να είναι δυναμικός... να μπορεί σε κάποιες αδύναμες στιγμές δικές μου να με συγκρατεί...

Να έχει χιούμορ...

Να μπορεί να ανέχεται τα παράπονά μου...
όχι γκρίνια... δεν είμαι γκρινιάρα... παραπονιάρα μόνο... και όχι πολύ.

Να είναι γλυκός και τρυφερός όποτε το νοιώθει και φυσικά όποτε του το βγάζω και εγώ...(που θα είναι συνέχεια)!
Να με προσέχει... (κάποιος να με προσέχει), όπως θα τον προσέχω και εγώ και θα τον νοιάζομαι. Αυτό βέβαια όχι επειδή θα υπάρχουν ανασφάλειες, όπως έχει υποθεί σε άλλα threads.

Να είναι καλός συζητητής, μου αρέσει να συζητώ τα πάντα (σαν δυο καλά φιλαράκια), να έχει κατανόηση.

Και κάτι τελευταίο.. αν φυσικά αυτό είναι εφικτό... να ξέρει μόνο με μια ματιά τι θέλω. Οπως και εγώ, να τον κοιτώ στα μάτια και να ξέρω τι θέλει... έτσι απλά.

Να ξέρει τι θέλει πάντα και να το διεκδικεί... σε όλους τους τομείς.

'Οσον αφορά τώρα την εξωτερική εμφάνιση... το "περίβλημα" δηλαδή...

Θα ήθελα να ήταν ψηλός (1,80 το λιγότερο). Χωρίς περιττά κιλά και κοιλίτσα

Να είναι μελαχροινός

Αυτά... νομίζω ότι είναι για μένα τα πιο σημαντικά καλέ φίλε μου evans...
Οσο για το.... "μόριο".... επέτρεψέ μου να μη το σχολιάσω... (ξέρεις την άποψή μου)

**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**

tea_77

# 3 στις 16/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ιταλία
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 280
Αγαπητε φιλε evans,
θα προσπαθησω να απαντησω στο θεμα σου,δινοντας σου αρχικα ενα παραδειγμα,κατι που συνεβη σε'μενα.
Γενικα,δε μπαινω στο ιντερνετ για να βρω συντροφο,αλλα να γνωρισω ανθρωπους,ιδεες,αποψεις.
Παλιοτερα λοιπον,ημουν σ'ενα site που δεν ξερω αν μπορω να αναφερω,γι αυτο δεν το κανω,οπου οποιος ηθελε μπορουσε να μου στειλει μηνυμα,για ν'αρχισουμε να γνωριζομαστε.
Μεσα στα απειρα μηνυματα που ελαβα,ηταν κι ενα που μου κινησε το ενδιαφερον(το μηνυμα!).Μετα απο καμια δεκαρια φορες που ειχαμε μπει στο chat του καναλιου να μιλησουμε,η περιεργεια με εκανε να κοιταξω και το προφιλ του.
Δε μ'ενδιεφερε να βρω καποιο συγκεκριμενο χαρακτηριστικο του,παρα μονο να σιγουρευτω οτι ηταν πραγματικα αυτος που μου ελεγε.....
Εχουν περασει τρια χρονια απο τοτε...Με αυτο το παιδι εχουμε μιλησει απειρες φορες στο τηλεφωνο,εχουμε συναντηθει,εχουμε γνωριστει πολυ καλα πλεον.Μπορω να πω οτι ειμαστε φιλοι τωρα,οταν εχω καποιο προβλημα ειναι απο τα πρωτα ατομα που θα το πω,οταν χρειαζεται μια συμβουλη,ειμαι απο τους πρωτους που θα τον ακουσουν....
Ισως,αν το προφιλ του δεν ηταν αληθινο,αυτα ολα να μην ειχαν συμβει.Ισως,αν απο την αρχη ζητουσε να με γνωρισει σα γυναικα και οχι σαν ανθρωπο,να μην του ειχα απαντησει ποτε στο πρωτο μηνυμα που μου εστειλε.
Οποτε,η απαντηση η δικη μου στο θεμα σου ειναι οτι δεν εχει τοση μεγαλη σημασια το προφιλ καποιου,αλλα οι προθεσεις του.(Τουλαχιστον στην αρχη μιας τετοιας γνωριμιας).Σε δευτερη μοιρα μπαινει το προφιλ του,το οποιο-για'μενα τουλαχιστον-πρεπει απλα να αντιπρωσωπευει τον ανθρωπο αυτο.....Στην ουσια να δειχνει τον πραγματικο εαυτο του.....

malvina

# 4 στις 16/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167

Ο ιππότης με το άσπρο άλογο;

Κάποτε είχα φτιάξει μια λίστα, με όλα αυτά που θα ήθελα να έχει ένας άντρας και με όλα αυτά που δεν θα ήθελα να έχει.
Αργότερα ανακάλυψα ότι πράγματα που δεν θα με ενδιέφερε να έχει θα πρέπει τελικά να τα έχει, αλλιώς θα είναι μίζερος μαζί μου. Ακόμα, δεν έχει βρεθεί αυτός ο άντρας, αλλά είναι και πιθανό να τον βρω κάποτε, γιατί κινούμαι σε χώρους που υπάρχουν τέτοιου είδους αρσενικά.

Μάλλον αυτό που θέλω εγώ είναι κάποιος ανάλογος με μένα, για να μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του, έτσι το έχω καταλάβει.

1. Αυτοδημιούργητος.

2. Όχι καταθλιπτικός. Αισιόδοξος, αλλά με ρεαλιστικό τρόπο σκέψης. Κοινώς, να μην πανικοβάλλεται, όταν κάτι δεν πάει καλά, αλλά να βρίσκει τρόπους να ξεπαράσει το πρόβλημα.

3. Πιο έξυπνος από μένα. Αυτό πάντοτε είναι σχετικό. Δεν θεωρώ ότι είμαι η μις διάνοια. Όλα συγκριτικά είναι. Απλά θέλω να κυνηγάω τον τρόπο που σκέφτεται.

4. Με δυνατό λόγο. Να μιλάει σωστά ελληνικά, να έχει επιχειρηματολογία χωρίς να είναι στενόμυαλος.

5. Κοινωνικός. Όχι χαζοχαρούμενος ή κοινωνικός με τον καθένα, απλά να βγάζει μια υγιή προσωπικότητα, έναν χαρακτήρα όταν κάθεται σε μια παρέα.

6. Με τρόπους. Με τους παλιούς τρόπους, που ακόμα έχουν οι άντρες ηλικίας από 40 και πάνω. Και με τις ανάλογες ιδιαιτερότητες βέβαια. Μου αρέσει η καταπίεση και η κτητικότητα, να μου πει ο άλλος ότι "με αυτή τη φούστα, δεν θα βγεις", μου αρέσει. Ως ένα σημείο βέβαια, έτσι. Μην το ρίξουμε και στις σφαλιάρες! αλλά αυτό το "κοίτα μπροστά σου" που λένε οι άντρες από 40 και πάνω στους τύπους που απλά έπεσε το μάτι τους επάνω μου, εμένα μου αρέσει. Όπως μου αρέσει να με περιποιούνται και να μην με αφήνουν να πληρώσω. Έτσι είναι για μένα τα καλώς γραμμένα κείμενα.

7. Να έχει χιούμορ! Πηγαίο χιούμορ. το χιούμορ είναι ένδειξη φαντασίας και με έναν άντρα που έχει φαντασία, ανοίγεις τις πιο όμορφες συζητήσεις.

8. Να διαβάζει βιβλία. Και μαζί με αυτό, ακολουθούν διάφορα του τύπου, να μην είναι ρατσιστής, να μην το παίζει βαρύμαγκας, να μην τη βρίσκει με τις πολεμικές τέχνες κλπ. Η μόρφωση, σου κόβει το βήχα των δογμάτων, όταν είσαι ανοιχτόμυαλος.

9.Τώρα όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, παιδιά σόρρυ, δεν είμαι οπτικός τύπος. Το μόνο που θέλω είναι να είναι ψηλότερος από μένα ή έστω στο ίδιο ύψος και να μην ντύνεται σαν λατέρνα. αν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, ε, θα ξέρει και να ντύνεται! Αυτά.

Υ.Γ Και ο σεξουαλικός τομέας είναι πολύ σημαντικός για μένα, αν τα βρίσκουμε ή όχι, αλλά τώρα τι να κάνουμε! Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα, που δεν αφορά το συγκεκριμμένο θέμα!

# 5 στις 16/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Iδανικός άντρας ;

Ιδανικός τελικά είναι στα μάτια μας ,αυτός που ερωτευόμαστε .Διότι άν δεν τον βλέπαμε ιδανικό δεν θα τον αγαπούσαμε .

Φυσικά τότε δεν είμαστε αντικειμενικές ,αλλά ίσως έτσι να να το έχει ορίσει η φύση ,γιατί άμα ερωτευόμαστε τους αντικειμενικά ιδανικούς ,όλοι οι άλλοι τι θα γινόντουσαν ; Θα μένανε δίχως ταίρι ;
Οχι και πάλι όχι ,τελικά όλοι βρίσκουν το ταίρι τους ,όμορφοι και άσχημοι ,καλοι και κακοί ιδανικοί και μη ιδανικοι.
Και μάλιστα σε απίθανους μεταξύ τους συνδυασμούς που πολλές φορές μας κάνουν να αναρωτιόμαστε " μα τι του(της ) βρήκε ;

Τέσπα ,επειδή τα πολλά λόγια δεν μου αρέσουν θα πω (χωρίς να ορκιστώ ) ποιός θάταν για μένα σε γενικές γραμμές ο ιδανικός άντρας

Ενας που θα ήταν δυνατός και αυτάρκης ,αλλά να με χρειάζεται .

Δυναμικός ,προσγειωμένος ,αλλά και ευαίσθητος και ρομαντικός

Σοβαρός αλλά και με πολύ χιούμορ

Ομιλητικός αλλά να με ακούει

Ερωτικός αλλά και τρυφερός

bon viveur αλλά όχι σνομπ

πολύξερος αλλά προσιτός

Χαδιάρης, πονηρούλης ,ατακτούλης με μένα μόνο

Να με «ταξιδεύει» με το μυαλό και τις αισθήσεις

Αυτά ! δεν πιστεύω να ξέχασα τίποτα άλλο σημαντικό.
Α ! εξωτερική εμφάνιση ;
Ούτε κούκλος ,ούτε και κουασιμόδος .

-blond-amazona-

# 6 στις 16/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Λιγα και καλα....

1)να ξερει οτι υπαρχω χωρις να του το θυμιζω....

2)να εχει χιουμορ με δοσεις σοβαροτητας.....

3)να ειναι εξυπνος για να μη χρειαζετε καθε φορα κατι που θα λεω η κανω να του το εξηγω....

4)να ειναι τυπας...

5)να ειναι μαγκακι και οχι κουτσαβακι....

6)εμφανισιμος...

7)και τελευταιο και σημαντικοτερο,και σορρυ evans μου για την διορθωση,να ειναι ανδρας (οχι αντρας) με νδ οπως λεμε δενδρο με ολη την σημασια της λεξης!

Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

aisiodoxi

# 7 στις 17/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580

εγω παλι δεν εχω παραπονο...

εχω γνωρισει σε αντρες και χιουμορ-και μη, και καταθλιπτικους-και μη, και γενναιοδωρους-και μη......
οπως εχει ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ η γλωσσα μου να λεω... ΔΕΝ ειναι θεμα φυλου αλλα ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!
Ουφ...
τωρα για παραπανω απο οσα εχετε εσεις οι αντρες...?? Κατι που ζηταω απο ΟΛΟΥΣ τους ανθρωπους....να ειστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ!!!
ΟΚ..?? αρκει??
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

# 8 στις 17/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ζητουσα καποιον που...

να μην αναμασαει ολα εκεινα τα χαζα περι του αλλου φυλου,να μην κανει τον διαχωρισμο αντρας -γυναικα αλλα να ισχυει και για αυτον το "Ανθρωπος"

Να μην νοιωθει ανασφαλεια, φοβο και μειονεξια αν εγω εχω περισσοτερα τυπικα προσοντα, καλυτερα οικονομικα,καλυτερη δουλεια κλπ

Να εχει αρχες και αξιες,

Να ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ειλικρινης

Να μην το παιζει "ξερολας"

Να μην το παιζει "λατινος εραστης"
(υπαρχει μια αλλη λεξη που δεν μπορω να χρησιμοποιησω, ανηκει στα....μπιιιιπ)

Να εχει ζωντανια και να μην ειναι "αργα τα ζα μου" και "πεσε πιτα να σε φαω"

Να αγαπαει τη ζωη, να ειναι κοινωνικος,να αγαπαει την καλη παρεα, να εχει χιουμορ αλλα να μην ειναι ειρων.

Να μην ειναι μιζερος, μοιρολατρης και κατσουφης.
Αλλα να μην ειναι και αυτο που λεμε...."χαζο παιδι χαρα γεματο"

Να μην ειναι τζογαδορος, αλκοολικος, βιαιος και μαγκακος ταχα του γλυκου νερου και μπουζουκοβιος

Να δινει στα χρηματα την σημασια που τους πρεπει και να μην ειναι δουλος τους

Να μην μου λεει και αυτος....." α....εσυ εκανες τον κυκλο σου....παντρευτηκες εκανες παιδια χωρισες.....τι θελεις τωρα?Κοιτα να περνας καλα.....μαμ, νανι, καμια βολτα και κανενα πηδημα...." αλλα να πιστευει πως η ζωη οσο κανεις αναπνεει δεν κλεινει ποτε για κανεναν!
Να πιστευει στο "παραμυθι" της αγαπης και οχι να βλεπει τη σχεση σε σαρκικο επιπεδο μονο η σαν μια συμφωνια-συναλλαγη "συνεταιρων"

Να μην προσπαθει να με αλλαξει αλλα να με θελει για αυτο που ειμαι.

Να με σεβεται

Να με υπολογιζει

Να εχει τα κοτσια να "υπερασπιστει" την επιλογη του και να μην επιτρεπει σχολια για αυτην και για μενα απο τριτους.

Να αφουγκραζεται τις ανησυχιες, τους φοβους μου, τα θελω μου, να ενδιαφερεται και να κατανοει οσα με κουραζουν, με φοβιζουν οσα με ξεκουραζουν, με ευχαριστουν και θελω.
Να μου αφηνει χωρο και χρονο να αναπνεω

Να μην θεωρει δεδομενο οτι εγω πρεπει και εχω καθηκον να μαγειρευω, να κανω φασινα και να ειναι αραχτος σε ενα καναπε, αλλα, να μοιραζομαστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Να μην ειναι η σκεψη του πεζη κα επιπεδη αλλα να χωραει το ονειρο το παραμυθι (οχι ψεμα).

Να ειναι χαμογελαστος και τρυφερος
Αν κατι τον ενοχλει να μην ριχνει τα μουτρα μεχρι τα νυχια αλλα να το συζηταει.

Να μπορει στη σχεση το " εγω" και το "εσυ" να το αντικαθιστα με το "εμεις"

Να μην εχει νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου ουτε στην ζωη ουτε στην σχεση.

Να αντιλαμβανεται και να αναγνωριζει την διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στην ελευθερια και την ελευθεριοτητα

Να κραταει καλες σχεσεις με την οικογενεια του, να φροντιζει τους γονιους του αλλα να μην ειναι κρεμασμενος στον ποδογυρο της μαμας του.
Η εμφανιση μου ηταν σχεδον αδιαφορη, δεν θα αντεχα ομως καποιον με νυχακι μακρυ στο μικρο δαχτυλακι,κλαρωτο πουκαμισο, ασπρη καλτσουλα και σκαρπινι, μαλλι ποντικολαδωμενο και πανω απ την ιδρωτιλα μισο κιλο πατσουλι αντρικο

Αυτα ζητουσα.......και τα βρηκα.....
Αρσινοη

dancer

# 9 στις 18/5/2004
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345

Παράθεση:
Originally posted by evans
έτσι όπως τον θέλετε εσείς σήμερα .

Σήμερα??
θελω εναν αντρα που μου φερεται υπεροχα,
με κανει να νιωθω η ωραιοτερη γυναικα του κοσμου,
με κοιταει στα ματια και λιωνει,
φιλαει τελεια,
με αγγιζει και τρεμω,
ταιριαζουμε απολυτα στο σεξ,
πεθαίνει για το σωμα μου,
με εξιταρει το δικο του,
γελαμε το καθε λεπτο που ειμαστε μαζι,
εχουμε την ιδια αισθηση χιουμορ,
μας αρεσουν τα ιδια ειδη διασκεδασης,
του αρεσει να χορευει οσο κι εμενα,
μου αφιερωνει ολα τα τραγουδια που ξερει,
μου στελνει τα πιο τρυφερα sms για καλημερα και καληνυχτα,
εχει την φωτογραφια μου walpapper στον υπολογιστη του,
κάνουμε την ιδια δουλεια,
μας αρεσουν τα ιδια φαγητα,
ντυνομαστε ταιριαστα,
ειμαστε ζευγαρι εδω και 2,5 χρονια
και τον λενε Τολη.

τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...

# 10 στις 18/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να είναι τρυφερός , να δείχνει με πράξεις το ενδιαφέρον του και την αγάπη του , να είναι έξυπνος , και δουλευταράς .
Αυτά τα ολίγα . Για μένα είναι αρκετά .

Zelda

# 11 στις 19/5/2004
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 174
Έξυπνος, με ευρηματικότητα, με δυνατή προσωπικότητα, καλλιεργημένος, (να διαβάζει πολλή λογοτεχνία. Τώρα, αν επάγγελμά του ήταν σχετικό με το βιβλίο, καλά θα 'τανε...), όχι βίαιος, ομιλητικός, όχι φλύαρος, με ευαισθησίες, ευγενικός. ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ. Να μιλά με σαφήνεια, χωρίς να γίνεται αυταρχικός. Να ξέρει να μιλά και να φέρεται. Να σέβεται τις γυναίκες, τη Φύση, τον Άνθρωπο. Να αγαπά τη γνώση, αλλά να μη θεωρεί ποτέ πως την έχει κατακτήσει (κοινώς, να μην είναι ψωνάρα). Εξοπλισμένος με υπομονή, κατανόηση. Να αφήνει 'χώρο' στη σύντροφό του, να μην την πνίγει, αλλά και να μην αδιαφορεί. Τακτικός στα πράγματά του, όσο γίνεται... Αν έχει όλα τ' άλλα, βέβαια, ας τα πετάει όπου βρει, δε με νοιάζει! Να αγαπά την καθαριότητα. Να μην έχει κακές συνήθειες του τύπου χαρτί, drugs, ποτό. Ανοιχτόμυαλος, από αρκετά ως πολύ... Με αγάπη και περιέργεια για τους άλλους λαούς και τις συνήθειές τους, όχι ρατσιστής, να αγαπάει τα ταξίδια και, φυσικά, να έχει τη διάθεση γι αυτά! Όχι βία στα γήπεδα ή, τουλάχιστον, να μη βάζει φωτιά σε γάτες... Το λέω γι αυτούς που το έκαναν, μου φαίνεται αδιανόητο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι... Συνεχίζω... Να διαθέτει φαντασία (σε όλους τους τομείς..., αλλά να μη γίνεται πιεστικός όταν κάτι δε θέλω να το κάνω ή όταν για τον Α ή Β λόγο δεν μπορώ εκείνη τη στιγμή. Να έχει κατανόηση.) Να με συμβουλεύεται, να μην παίρνει αποφάσεις σημαντικές χωρίς να ρωτήσει τι πιστεύω. Αλλά να μην είναι άβουλος. Να με θεωρεί φίλη του, να με εμπιστεύεται και να μου ανοίγεται. Να είναι προστατευτικός. Κοινωνικός, αλλά όχι να βγαίνουμε έξω και να χαιρετάει τη μισή πολιτεία (χωρίς να με συστήνει κι όλας...) Τρυφερός. (Όχι "άντε σου κάνω τη χάρη να σε πάρω και μία αγκαλιά" γιατί τότε γίνομαι λούης.) Να με σέβεται και να με στηρίζει. Να μην προσπαθήσει να με κάνει να νιώσω μειονεκτικά για κανένα λόγο. Να μην υποτιμά τους άλλους. Να μην είναι δειλός. ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ !!! Να μην κάνει κακεντρεχή σχόλια για τους άλλους, να μην εκδικείται. Να είναι δίκαιος, αλλά να μην εκδικείται. Να διαθέτει χιούμορ. Να είναι ειλικρινής και να μην εκμεταλλεύεται τους άλλους. Να είναι έντιμος και εντάξει στις υποχρεώσεις του. Να μη λέει ψέματα, να μην κλέβει. Να προσέχει πώς μου μιλάει όταν είμαστε μπροστά σε κόσμο και να μη με κάνει ρόμπα. Να μην ασκεί πάνω μου σωματική ή ψυχολογική βία. Να μη με ειρωνεύεται. Να μη ζηλεύει παθολογικά. Και να μ' αγαπάει. Αυτά. Ίσως να είναι κι άλλα και να μου διαφεύγουν, αλλά, νομίζω πως είπα τα σημαντικότερα. Την εμφάνιση την κοιτάζω όπως και την ηλικία, αλλά δεν έχω τρομερές απαιτήσεις. Φυσιολογικά πράγματα. Το ντύσιμο μόνο να είναι προσεγμένο. Γενικά, μ' αρέσει να έχουν οι άντρες το προσωπικό τους στυλ και να φοράνε ρούχα που τους πηγαίνουν. Ακόμη κι αν το δωμάτιό του είναι σα βομβαρδισμένο, όταν βγαίνει έξω, θέλω να είναι αξιοπρεπής. Όχι σα λατέρνα, που λέει κι η αγαπητή Μαλβίνα. Όχι 2 νούμερα μεγαλύτερο τζιν. Όχι ρούχα ξηλωμένα, τσαλακωμένα, βρώμικα. Όσο για το στυλ, αυτό πάει αναλόγως με την προσωπικότητά του. Πάντα, όμως, έχω αδυναμία στα παλτό, στα προσεγμένα και καλοδιαλεγμένα υφάσματα, στα καλοραμμένα ρούχα (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να 'ναι και πανάκριβα.)

Είπα πολλά, ε;...

deilino

# 12 στις 19/5/2004
author
Γυναίκα / 64 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Σαρωνίδα
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 333
Συμφωνώ απολύτως με την Zelda και να προσθέσω,
να σκύβει πάνω από την ψυχή μου,
να ενδιαφέρεται για τα θέλω μου,
να με καταλαβαίνει,
να δείχνει κατανόηση όταν θέλω να απομονωθώ
ή όταν θέλω να ασχοληθώ με πράγματα που μου αρέσουν.

Είμαστε ...λιγάκι απαιτητικές, ή μου φαίνεται?

# 13 στις 21/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εξυπνος
Μάγκας (Οπως έχει δωσει τον ορισμο του μαγκα σε αλλο αρθρο ο aegean_sea)
Ανεξαρτητο πνευμα
Να λεω ενα και να "πιανει" πεντε
Να μην κατινιαζει
Να είναι φίλος
Να εχει χιουμορ
Να φροντιζει τον εαυτό του
Να μη μου "τα χωνει" οποτε κανω μα***ια
Να συζηταει πολύ
Να ειναι αισιόδοξος
Να εχει "μπεσα"
Να μην ειναι καταπιεστικός και γκρινιάρης
Να ειναι Κύριος στην συμπεριφορά του.
Να έχει επίπεδο και όχι δάπεδο.
Να ειναι "ψαγμενος" και "υποψιασμένος"
Να μην πανικοβαλλεται
Να μην πιανεται "κωτσος"
Να ειναι καθαρός, εργατικός, συνεπής.
Να μην είναι "μαμάκιας", επιρρεπής, βολεψάκιας, ευθυνόφοβος.

Αυτα τα.....ολιγα!!

# 14 στις 21/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
O αντρας που με συγκινει ειναι αυτος που ειναι πρωτα απο ολα ανθρωπος ..........που στεκεται διπλα μου ,με στηριζει ,με νοιαζεται..............
Δεν θα πω πλεον για εμφανιση γιατι απο αυτην εχω φαει πολυ και αλλωστε αυτη μετραει μονο για τα πρωτα 5 λεπτα.............
Θα πω ομως για την χημεια γιατι απο αυτην ξεκινανε ολα και χωρις αυτην ολα γκρεμιζονται.........
Και κατι που θελω οπωσδηποτε ειναι να εχει κυρος και αερα ..........ποτε δεν μου αρεσαν οι ανθρωποι χωρις στοχους.......
Δεν ξερω αν θελω πολλα αλλα σιγουρα
αλλα εγω θελω.................
Πολλα φιλια
YASSMINE

ΥΓ: Στελνω τα φιλια μου εκει που ξερω οτι θα κανει το παν για να με κανει ευτυχισμενη και θα με καμαρωνει διπλα του .............και θελω να του πω οτι θα ειμαι εκει οταν με χρειαστει και οτι ετοιμαζομαι για την μεγαλη αλλαγη............
Μην ειστε περιεργοι.............. Το ξερει αυτος και εγω και αυτο φτανει.....................

endless

# 15 στις 21/5/2004
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 153
Να ακούει όταν του μιλάω
Να είναι τρυφερός
Να μην γκρινιάζει
Να μην είναι ξερόλας
Να είναι πιο έξυπνος από μένα
Να έχει χιούμορ
Να μην είναι του καναπέ και της τηλεόρασης

# 16 στις 23/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by lidaki
Εξυπνος
Μάγκας (Οπως έχει δωσει τον ορισμο του μαγκα σε αλλο αρθρο ο aegean_sea)
Ανεξαρτητο πνευμα
Να λεω ενα και να "πιανει" πεντε
Να μην κατινιαζει
Να είναι φίλος
Να εχει χιουμορ
Να φροντιζει τον εαυτό του
Να μη μου "τα χωνει" οποτε κανω μα***ια
Να συζηταει πολύ
Να ειναι αισιόδοξος
Να εχει "μπεσα"
Να μην ειναι καταπιεστικός και γκρινιάρης
Να ειναι Κύριος στην συμπεριφορά του.
Να έχει επίπεδο και όχι δάπεδο.
Να ειναι "ψαγμενος" και "υποψιασμένος"
Να μην πανικοβαλλεται
Να μην πιανεται "κωτσος"
Να ειναι καθαρός, εργατικός, συνεπής.
Να μην είναι "μαμάκιας", επιρρεπής, βολεψάκιας, ευθυνόφοβος.

Αυτα τα.....ολιγα!!

Λιγα η πολλα δε ξερω αν ειναι ....
παντως κι εγω αυτα θα ηθελα απο εναν ανδρα...

evans

# 17 στις 28/5/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Εχω μια απορια και θελω να μου την λυσετε!!

Ο φιλος μας ο evans εβαλε δυο ιδια θεματα σε ιδια χρονικη στιγμη που το ενα αφορουσε τους ανδρες και το αλλο τις γυναικες!!

Η απορια μου λοιπον ειναι....

Γιατι το θεμα....Το προφιλ της γυναικας διαβαστηκε 1527 φορες και εχει 43 ως τωρα βεβαια απαντησεις ενω το θεμα ....Το προφιλ του ανδρα διαβαστηκε 681 φορες και εχει 16 απαντησεις ως τωρα??
Η διαφορα μεταξυ τους ειναι μεγαλη.....

Αυτο σημαινει οτι εμεις οι γυναικες δεν δεχομαστε την κριτικη η την γνωμη ενος ανδρα για το πως μας θελει?

Η εμεις οι γυναικες ζηταμε λιγοτερα απο οσα ζητανε εκεινοι απο εμας?

Η μπορει να παιζει βεβαια και να εχουμε περισσοτερα γυναικεια μελη!

Απλα μου φανηκε περιεργο και ηθελα να με διαφωτισει...οποιος φυσικα μπορει να δωσει καποια λογικη εξηγηση για αυτη την διαφορα των 2 θεματων του evans!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!
................................................................
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ....

η -blond-amazona- ειχε το θαρρος της γνωμης της .....
Μου εκανε και μενα εντυπωση η αδιαφορια σας κυριες μου για το τι θελετε,
τελικα μονο να κατηγορατε τους αντρες εισαστε ικανες;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ
ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ
κι εσεις ;
Χμ....

Απο μια ταινια που ειδα προσφατα ...σας μεταφερω τον διαλογο μεταξυ γυναικων....

- Εγω ειμαι μεταφεμινιστρια
- Δηλαδη;
- Να μωρε ....αποδεσμευτηκα απο τις αρχες του φεμινισμου αλλα κρατησα τη κακια για τους αντρες....

.................

evans

# 18 στις 15/9/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Το προφιλ μας κυριες μου παραμενει φτωχο....ας ελπισουμε τα νεοτερα μελη να εχουν και τις μπογιες μαζι τους....

CatWoman30

# 19 στις 15/9/2004
author
Γυναίκα / 54 / Χήρα
Ρωσία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 38
Εγω τον ιδανικο αντρα...τον θελω..οπως ειναι ο αντρας μου.
Με αγαπη, κατανοηση συμπαρασταση,παθος.....(παντα χρειαζετε).
Ικανος να σταθει σε μια σοβαρη συζητηση..αλλα και με τις καταληλες δοσεις χιουμορ...με υπομονη...και καλη συζητηση...
Τι να την κανεις μια σχεση αν δεν υπαρχει συζητηση να τα λετε ολα σα φιλαρακια...
να σε νιωθει να σε καταλαβενει...να ναι μαζι σου τρυφερος και ας μου βαζει τις φωνες αν κανω η σκεφτομαι καμοια μ......α...Να με αντεχει γιατι και εγω τα ιδια κανω...
Δε ζηταω πολλα...
Ας γκριανιαζει που και που..
Ας εχει και αυτος την μελαγχολια του μερικες φορες...να κανω και εγω για αυτον.....
Με λιγα λογια να με χρειαζετε και να τον χρειαζομαι...
Α...εννοειτε να βλεπει μπαλα.....
Και στις πρωσοπικες μας στιγμες....να παιρνουν και οι δυο πρωτοβουλιες...
Τον ηθελα με περισσοτερα θετικα και χωρις ψεγαδια...αλλα αυτα ειναι που τον κανουν ανθρωπινο....και τοσο γλυκο.Ετσι τον πετυχα...ποιος δεν εχει ελλατωματα?

TPOLL

# 20 στις 15/9/2004
author
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 95
μμμμ..!λοιπόν το προφίλ του άντρα για μένα έχει ως εξής:

1.Πάνω από όλα να είναι έξυπνος.Να τα παίρνει με την πρώτη βρε παιδί μου.Να μη χρειάζεται να του μιλάω λες πάει πρώτη μέρα στο σχολείο...

2.Να είναι τρυφερός(πολύ σημαντικό για μια γυναίκα).να σε αγκαλιάζει ,να σου λέει καμιά γλυκιά κουβέντα κι όχι βουρ στο κρεβάτι κι όποιoν πάρει ο χάρος.Δεν μπορώ να καταλάβω βρε παιδί μου που πας σαν άνθρωπος να τον αγκαλιάσεις να κουρνιάσεις και αμέσως αυτός το γυρνάει στο sex.Κάτσε καλέ λίγο περίμενε,όποτε σε αγκαλιάζω σημαίνει ότι θέλω και sex??

3.Να είναι ειλικρινής αλλά να έχει και ένα τακτ βρε παιδί μου..π.χ να μη σου λέει πω πω χάλια είναι το φαί τί έβαλες μέσα? αλλά να σου πει την άλλη φορά ήταν καλύτερο το φαγητό άλλαξες τη συνταγή?Γιατί εμένα κύριε μου βγήκε η πίστη για να κάνω αυτή έστω την αηδία..και προς Θεού να λείπουν οι ατάκες "η μαμά μου το κάνει καλύτερα".

4.Να πετάει τα σκουπίδια.μη γελάτε μη γελάτε.Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι το σκουπίδι σε ένα σπίτι? μετά το μεσανατολικό έρχεται το σκουπίδι.Οικογένειες κι οικογένειες έχουν χαλάσει για τα ρημαδοσκούπιδα.Κι άδικο έχω?κάνεις ολόκρηρη κουβέντα και λες αγάπη μου μια ευθύνη θέλω να έχεις στο νυκοκυριό του σπιτιού ,να κατεβάζεις τα σκουπίδια και τελικά μπαινάκης ,βγαινάκης.Ξέρετε πόσο ποιό όμορφος θα ήταν ο κόσμος αν υπήρχαν άντρες που βγάζουν τα σκουπίδια απο μόνοι τους???

5.Να αγαπάει τα παιδιά.Δείχνει όπως και να το κάνουμε καλόν άνθρωπο αυτό.Και για να ξέρουμε σε περίπτωση γάμου τι μέλλει γενέσθαι.Τώρα θα μου πείτε πως το αντιλαμβάνεσαι αυτό.Περνάς απο τις κούνιες π.χ και του έρχεται μια μπάλα στο κεφάλι τι κάνει? λέει ουστ κωλόπαιδο η΄χαμογελά και δίνει φιλικά τη μπάλα πίσω?

6.Να είναι άντρας με τα ούλα του.Τί σημαίνει αυτό.. ε! βρε παιδί μου μην τρελαίνεται ας πούμε για τη "Λάμψη" και για τη νέα διαφήμιση της μάσκαρας της Lancome...Να βλέπει και λίγο μπάλα ας πούμε (άντε έστω τέννις),μη μου τρελαίνεται για χορό στον πάγο....

7.να με σέβεται...δεν μπορεί να βγαίνουμε για καφέ π.χ και να παίρνει μέτρα σε κάθε γκόμενα που περνάει ...υπάρχουν άλλες ώρες που μπορεί να το κάνει αυτό, όταν εγώ δεν είμαι μαζί...

8.να ξέρει να χορέυει...έστω τα τυπικά...μη γινόμαστε ρεζίλι και μου τα χορέυει όλα τσάμικο δεν το αντέχω δεν το αντέχω...΄΄αμα δεν ξέρεις κύριε παλουκώσου κάτω..τι μου σηκώνεσαι και δίνεις ρέστα και οι γύρω γύρω σου σου δίνουν πενηντάλεπτα νομίζοντας ότι είσαι από έρανο για τα σπαστικά...

9.να ξέρει να πίνει,ή μάλλον καλύτερα να ξέρει που σταματάει,μην τον σέρνω εγώ στην πλάτη μου για το σπίτι ξερνώντας (μπλιαχ!) κινδυνέυωντας να σπάσω το τακούνι μου από το βάρος...

10.να είναι νοικοκύρης..μη μου πετάει σώβρακα και φανέλες από εδώ κι από εκεί...μη σκύβω να πιάσω το στυλό που έπεσε και καλημερίζω τη μάυρη κάλτσα που βρίσκεται κάτω από τον καναπέ..

αυτά για τώρα και βλέπουμε....
Θεούλη μου,κάνε σε παρακαλώ να έρθει γρήγορα το επόμενο καλοκαίρι να ξαναπάω διακοπές.. Σε ευχαριστώ!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.