Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Το προφίλ του Άντρα

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

sinty

# 21 στις 16/9/2004
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Δωδεκανήσου / Ρόδος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 75
'Aρεσαν+: 0%
ο τέλειος άντρας για μένα θα ήταν :

Να είναι σοβαρός και όχι σοβαροφανής
Να είναι ισορροπημένος
Να έχει χιούμορ
Να είναι εργατικός
Να είναι φιλόδοξος
Χαμογελαστός εκεί που πρέπει, σοβαρός εκεί που πρέπει..
Να είναι δυναμικός
Να με καταλαβαίνει
Να είναι τρυφερός
Να είναι δίκαιος
Να είναι σύντροφος καλός
Να είναι καλός εραστής
Να συζητάει μαζί μου
Να μην είναι μαμάκιας
Να μπορώ να τον εμπιστευτώ

Εμφανισιακά , θα ήθελα αν γινότανε να είναι ψηλός, μελαχροινός, ίσια μαλλιά , πράσινα μάτια και σχετικά γυμνασμένος.
Ζητάω πολλά??

lianna

# 22 στις 16/9/2004
author
Γυναίκα / 70 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.055
Να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ολα τα συν και τα πλην ενος ανθρωπου

evans

# 23 στις 16/9/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828

Παράθεση:
Originally posted by lianna
Να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ολα τα συν και τα πλην ενος ανθρωπου

Α ρε γειτονισσα ......ο ανθρωπος για τον ανθρωπο!

lianna

# 24 στις 17/9/2004
author
Γυναίκα / 70 / Ελεύθερη
αν καλε μου γειτονα εχω αδικο διεψευσε με.Προσωπικη μου γνωμη οταν αποδεχεσαι τον ανθρωπο σαν οντοτητα ολα μπορουν να διευθετηθουν οσο σκαρτος κιαν αποδειχθει,γιατι και ο πιο διεφθαρμενος μεσα στο βαθος του τουνελ του εχει κιαυτος το φως του ,χωρις να θελω να πω για να μην παρεξηθηγω κιολας οτι εισαι υποχρεωμενος να μεινεις μαζι του.Του δειχνεις το φως ,αν θελει το βλεπει και συ επιλεγεις αν θες να φυγεις η να μεινεις με οσες συνεπειες ακολουθουν παντα

lianna

# 25 στις 17/9/2004
author
Γυναίκα / 70 / Ελεύθερη

Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου:

1. Να μη με κοιτάζει με απέχθεια ή οίκτο, για τον άμεσα επικείμενο θάνατό μου, όταν καπνίζω

2.Να μη νομίζει ότι με γουστάρουν όλοι του οι φίλοι όταν κάνουμε πλάκα όλοι μαζί και γελάμε ή απλώς συζητάμε

3.Να μην είναι σκυλάς

4.Να μην είναι πανίβλακας

5.Να μην έχει την απαίτηση να είμαι έτοιμη σε πέντε λεπτά για βόλτα

6.Να μη βλέπει Ψάλτη

7.Να μη με υποχρεώνει σε κατ'οίκον περιορισμό όταν πηγαίνει φαντάρος

8.Να μην τον πειράζει που δε μαγειρεύω (θα μάθω όταν μεγαλώσω!)

9.Να μην κομπλεξάρεται αν σε κάποια θέματα μπορεί να είμαι λίγο πιο έξυπνη

10.Να μην ανακατεύεται με τα ρούχα που θα φορέσω όπως κι εγώ δεν ανακατεύομαι με τα δικά του

11.Να μην του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι επειδή κλαίω εύκολα! (Στο κάτω κάτω ούτε κι εμένα μου αρέσει αυτό!)

12.Να μη στέλνει ετοιματζίδικα, βλακώδη (τύπου ''μωράκι, ψήνεσαι για καφεδάκι''κλπ) και ανορθόγραφα μηνύματα

Ο κατάλογος, όπως καταλαβαίνετε, είναι ανεξάντλητος...
(Το πρόσωπο της ιστορίας μας είναι φανταστικό. Οποιαδήποτε σύμπτωση με την πραγματικότητα είναι τυχαία.)

# 26 στις 17/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

μονα λισα . . .

Καλώς ώρισες . . .

Η τοποθέτησή σου , μου άρεσε πολύ . . .
Πάντα τέτοια . .

george82

# 27 στις 17/9/2004
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 56

Παράθεση:
Originally posted by MonaLisa
7.Να μη με υποχρεώνει σε κατ'οίκον περιορισμό όταν πηγαίνει φαντάρος

1) Κανείς δε σε υποχρεώνει να κάνεις κάτι...εσύ ανέχεσαι καταστάσεις...έχεις πάντα το δικαίωμα να επιλέξεις κάτι διαφορετικό...
2) Ανασφάλεια δείχνει αυτή η συμπεριφορά...

# 28 στις 18/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ο κύριος Τέλειος . .

Οι ψυχολόγοι, χρόνια τώρα επαναλαμβάνουν ότι αυτός ο άντρας δεν υπάρχει παρά μόνο στο μυαλό μας.

Το προφίλ του, που τόσο γνώριμο μας φαίνεται, είναι μια νοητή γραμμή που συνδέει, σαν σε χάρτη, όλες εκείνες τις ιδέες και τις εικόνες που έχουμε από μικρές πειστεί ότι συνθέτουν τον ιδανικό άντρα.
Eμάς αυτό καθόλου δεν μας πτοεί, αντίθετα, με το προφίλ του στο χέρι μας και στο μυαλό μας, τον αναζητάμε και φτάνουμε μακριά, αν χρειαστεί.
Είναι ήρεμος, θετικός και μέσα σ' όλα, χωρίς όμως να κάνει τον έξυπνο.
Απαντά στις ερωτήσεις σου αλλά δεν σε διορθώνει μπροστά στους φίλους. Παρατηρεί τα μαλλιά σου όταν είναι λαμπερά και όμορφα χτενισμένα και όχι μόνο όταν τυχαίνει να έχουν γίνει χάλια στα χέρια κάποιου trendy και πανάκριβου κομμωτή. Και σχολιάζει την εμφάνισή σου μόνο για να σου πει πόσο εκθαμβωτικά όμορφη είσαι. Δεν πάει γυρεύοντας για καβγά. Αντίθετα, ξέρει να αποκρυπτογραφεί και να ελαφραίνει τις καθημερινές εντάσεις. Kι όταν σε βλέπει να επιστρέφεις στενοχωρημένη από επίσκεψη στη μαμά σου, σε παίρνει αγκαλιά για να σου ψιθυρίσει στο αφτί ότι σ' αγαπάει.
O τέλειος άντρας σε προσέχει, σε φροντίζει, σε νοιάζεται. Είναι αρκετά ζηλιάρης ώστε να κολακεύεσαι, όχι όμως τόσο πολύ ώστε να νιώθεις ότι καταπιέζεσαι. Μαζί του στο κρεβάτι -ή όπου τύχει- το σύμπαν κι εσύ γίνεστε ένα. Kι όταν κατεβαίνετε από τα ουράνια όπου σ' έχει ταξιδέψει και σε κοιτά μ' εκείνο το χαμόγελο της ολικής επαναφοράς, σε κάνει να λάμπεις και να ακτινοβολείς.
Δίπλα του, οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται πριν τις εκφράσεις. Είναι σαν να γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να πει και ποια στιγμή πρέπει να το πει. Σε δέχεται όπως είσαι ή, ακόμη καλύτερα, όπως θα ήθελες να είσαι. Είναι ο μαγικός καθρέφτης που σου επιβεβαιώνει καθημερινά ότι είσαι η ομορφότερη, η εξυπνότερη και η πιο γλυκιά. Και το πιο μαγικό απ' όλα είναι ότι σιγά-σιγά γίνεσαι ακριβώς αυτό, ο πιο ακαταμάχητος εαυτός σου. Γι' αυτό και οι γυναίκες είναι αποφασισμένες να τον ανακαλύψουν. Όπου κι αν βρίσκεται.

O ορισμός του τέλειου άντρα περιέχει πάντα γενναιόδωρες δόσεις προστατευτικότητας. Χάρη στις σοφές συμβουλές του, έχεις καλύτερες σχέσεις με τους προϊστάμενούς σου. Σε βοηθάει να μάθεις να ζητάς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει, να καταπολεμάς τους φόβους σου, να απαντάς με σταθερή φωνή στην άδικη κριτική, να μη μειώνεις τον εαυτό σου με ατελείωτες υποχωρήσεις. Mε τον κύριο Tέλειο για σύντροφο αρχίζεις να είσαι ήρεμη σε όλες τις μικρές αναποδιές της ζωής. Όταν βρέχει και δεν βρίσκεις ταξί, σε παρηγορεί στο κινητό κι αν βρίσκεται κάπου κοντά έρχεται να σε πάρει. Όταν μπερδεύεσαι με την εφορία, σου λέει «να σε βοηθήσω» και όχι «ούτε μια δήλωση δεν ξέρεις να συμπληρώσεις». Όταν σου δίνουν κλήση ή σου παίρνουν τις πινακίδες, δεν σε αρχίζει στο δούλεμα, αλλά σε παρηγορεί δανείζοντάς σου το δικό του αυτοκίνητο. Και δεν σου βάζει τις φωνές αν τρακάρεις με σταθμευμένο όχημα.
Είναι λίγο της παλιάς σχολής το παιδί. Aπ' αυτούς που μόλις δουν πόρτα αντανακλαστικά σηκώνονται να την ανοίξουν και μόλις δουν γυναίκα με σκασμένο λάστιχο πατούν φρένο και σπεύδουν να το αλλάξουν. Βέβαια, όλοι αυτοί, επί βασιλείας τους, συνήθιζαν να θέλουν το κοκκινιστό αχνιστό κάθε μεσημέρι απ' τα χεράκια της συμβίας τους. Δεν είχαν μόνο υποχρεώσεις οι άνθρωποι, είχαν και δικαιώματα.
O κύριος Tέλειος, ωστόσο, προσδοκούμε να έχει την τεστοστερόνη του υπάκουη σαν εκπαιδευμένο σκυλάκι. Tο πρωί, να την παίρνει μαζί του στη δουλειά για να 'χει νίκες. Γυρίζοντας το απόγευμα σπίτι, να την αφήνει στο χαλάκι της εξώπορτας μέχρι να μας μαγειρέψει κάτι πεντανόστιμο (χωρίς να κάνει την κουζίνα Σαράγεβο) και να βάλει ένα μπουκάλι κρασί να παγώνει περιμένοντάς μας να γυρίσουμε από το γραφείο. Kατά το βραδάκι, αφού κατεβάσει πρώτα τα σκουπίδια, να πάρει πάλι την τεστοστερόνη μαζί του στην κρεβατοκάμαρα για να μας κάνει μια πλήρη ξενάγηση στα ουράνια.
Mε κάτι τέτοιες προσδοκίες, οι γυναίκες του '00 θυμίζουν τους άντρες του '50.

Που ήθελαν τη γυναίκα τους εργαζόμενη το πρωί, βασίλισσα της κουζίνας το μεσημέρι, παιδοψυχολόγο το απόγευμα και gold girl πολυτελείας το βράδυ. Eκείνοι οι άντρες, συμφωνήσαμε, ήταν υποκριτές. Oι δε γυναίκες που προσπάθησαν να τους κάνουν το χατίρι, διαπιστώσαμε, κατάφεραν μόνο να κάνουν την ζωή τους ποδήλατο. Και, τέλος πάντων, όλα αυτά είναι βαρετά κλισέ και στερεότυπα. Που ξεπεράστηκαν.
Τελικά, μάλλον έχουν δίκιο οι ψυχολόγοι: Ο άντρας για τον οποίο μιλάμε δεν υπάρχει παρά μόνο στο τρίτο θεοσκότεινο υπόγειο του γυναικείου μυαλού.

Tο γεγονός ότι κάποιες γυναίκες επιμένουν να τον αναζητούν αποδεικνύει απλώς ότι δεν έχουν καμία όρεξη να κάνουν αυτό που στην καθομιλουμένη λέγεται σχέση. Μπορεί να θέλουν να κάνουν πλάκα. Αυτό καθόλου δεν πειράζει. Αντίθετα, για ανέκδοτο είναι πολύ καλό.
Aκόμη όμως κι αν ο κύριος Tέλειος υπάρχει, ελπίζουμε να μην τον γνωρίσουμε ποτέ. Αφενός επειδή η τελειότητα είναι καθεστώς απολυταρχικό και ασφυκτικό - με ποιον θα τα βάζεις όταν μαλώνετε, πάλι με τα παιδικά σου τραύματα;
Αφετέρου επειδή την τελειότητα κατά κανόνα τη θέλουμε δίπλα μας απλά για να χαϊδέψουμε το Εγώ μας.
Αυτό στην αρχή είναι ωραίο - οι άλλοι ζηλεύουν κι εσύ νιώθεις εξ αντανακλάσεως σπουδαία, με το τρόπαιο στο πλευρό σου. Ρομαντικό όμως δεν είναι.
Ρομαντική ήταν η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας επειδή έπρεπε να κάνουν ηρωικά πράγματα και να γεφυρώσουν αγεφύρωτες διαφορές. Ρομαντικό είναι να σας λένε αστρολόγοι και ψυχολόγοι ότι δεν ταιριάζετε κι εσείς να τους κάνετε να σκίζουν τα πτυχία τους και να τα τρώνε.
Γι' αυτό οι γυναίκες εξακολουθούν να βγαίνουν με κοινούς θνητούς που μπορεί να μην είναι απαραίτητα επιτυχημένοι, που είναι άλλοτε κυκλοθυμικοί και άλλοτε ευερέθιστοι, που δεν ξέρουν να τις βοηθήσουν στην εφοριακή τους δήλωση. Mε ατελή ανθρώπινα όντα που δεν έχουν άψογες γραμμώσεις να επιδείξουν ή σοφές συμβουλές πάντα να προσφέρουν.

Κρατούν όμως το προφίλ του κύριου Tέλειου σε κάποιο τσεπάκι και το κραδαίνουν πού και πού για δικούς τους λόγους, που θα σεβαστούμε και δεν θα εξερευνήσουμε περισσότερο.
Απόσπασμα από ένα αρθρο της MΠHΛIΩ TΣOYKAΛA

evans

# 29 στις 18/9/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by MonaLisa
1. Να μη με κοιτάζει με απέχθεια ή οίκτο, για τον άμεσα επικείμενο θάνατό μου, όταν καπνίζω

..............
Ο κατάλογος, όπως καταλαβαίνετε, είναι ανεξάντλητος...
(Το πρόσωπο της ιστορίας μας είναι φανταστικό. Οποιαδήποτε σύμπτωση με την πραγματικότητα είναι τυχαία.)

Μονο η πρωτη σου επιλογη με βρισκει ασυμφωνο....
Ειμαι αντικαπνιστης , το εχω ξαναγραψει ....ειδικα για μια γυναικα που σκοπευει να γινει μητερα (ποσο αλλο μητερα των παιδιων μου ... ) και ειναι και συντροφος μου ...αν μη τι αλλο θα προτιμουσα να το σκεφτει λιγο πιο ωριμα....
Αλλωστε προσπαθουμε να μειωσουμε ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ......και πιστεψε με δειχνει οτι καποιος νοιαζεται σοβαρα για σενα και οχι οτι καποιος προσπαθει να σου επιβαλλει κατι....

Εστω και σε αυτο το ενα .....τοτε ναι ΓΥΦΤΟΣ!

# 30 στις 18/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Έχουμε και λέμε

Να είναι εμφανίσιμος
Να είναι σοβαρός όταν πρέπει
Να μην είναι ζηλιάρης
Να έχει αίσθηση του χιούμορ
Να με νιώθει και να με καταλαβαίνει
Να μην είναι υποκριτής
Να μην λέει ψέματα
Και πάνω από όλα να είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ
Υπαρχει;;;;;;;;

izambella

# 31 στις 18/9/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260

Το προφιλ του αντρα!

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την αγαπητή αισιόδοξη...
Δεν πιστεύω ότι πρέπει να διαχωρίζονται τα φύλα,μιλάμε για ανθρώπους και όχι για κατηγορίες ψαριών ή ζώων κτλ.
Ο άντρας και η γυναίκα πλάστηκαν για να είναι μαζί,να ζουν μαζί...
Πώς καταφέραμε εμείς την σήμερον ημέρα να ζούμε χώρια αυτό είναι μια άλλη ερώτηση που ίσως απαντηθεί σε άλλο φόρουμ.

Όσο αφορά τα χαρακτηριστικά,προτερήματα που πρέπει να διαθέτει ένας άντρας αυτά κατά τη γνώμη μου ποικίλουν από γυναίκα σε γυναίκα όπως και από τη μεριά των αντρών επίσης.

Εκείνο που έχω επισημάνει εγώ σαν γενικό χαρακτηριστικό των αντρών στην εποχή μας είναι ότι δεν έχουν απογαλακτιστεί ακόμα και στη συμπεριφορά τους μοιάζουν με παιδιά εφηβικής ηλικίας.Φοβούνται τη δυναμικότητα της σημερινής γυναίκας και έχουν μια αμυντική στάση απέναντι της.Έχουν φοβίες στο να εκφράζουν τα αληθινά και κρύβονται από τον εαυτό τους και από εμάς.

Φυσικά δεν θέλω να γίνω άδικη,φυσικά υπάρχουν κι εκείνοι που είναι τελείως διαφορετικοί από αυτά που περιέγραψα πιο πάνω...αλλά είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα,όπως φαντάζομαι ότι το ίδιο ακριβώς θα λένε κι αυτοί για εμάς.

Γι αυτό κι εγώ είμαι της άποψης ότι τελικά έχει να κάνει με κάθε συγκεκριμένο άνθρωπο,άντρα ή γυναίκα που σε σχέση με το έτερο του ήμισυ "κολλάει" ή " δεν κολλάει".
Είμαι υπέρμαχη της χημείας δύο ανθρώπων και έχω αναφερθεί και παλαιότερα σε αυτό σε άλλα φόρουμ.
Όσο καλός,όσα προτερήματα και να διαθέτει ένας άντρας ή μια γυναίκα είναι ή δεν είναι για τον συγκεκριμένο άλλο άντρα ή συγκεκριμένη γυναίκα.

ΦΙΛΙΚΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ!
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!

# 32 στις 24/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Gianini
ΑΝΔΡΑΣ ειναι :

Αυτος που σεβεται την υπαρξη του πανω απο ολα.

Αυτος που εχει φιλοδοξιες και παλευει με τιμη να τις κατακτησει.

Αυτος που δεν πουλιεται με τιποτα και για τιποτα και δεν πουλαει.

Αυτος που ξερει να αγαπα αποδυκνειοντας το με πραξεις.

Αυτος που πιστευει στην οικογενεια και την τιμα.

Αυτος που ειναι στοργικος πατερας.

Αυτος που ειναι μεγαλοψυχος.

Αυτος που ειναι ευαισθητος.

Αυτος που ειναι δεν ειναι αντρας μονο γιατι η μαμα του, του ελεγε "οι ανδρες δεν κλαινε".

Αυτος που θα κλαψει αλλα παντα εχει το κεφαλι ψηλα.

Αυτος που ξερει μεχρι που μπορει να φτασει.

Αυτος που διαλεγει ΜΙΑ γυναικα στο πλευρο του.

Αυτος που ειναι στηριγμα.
ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ και οχι αυτος που φοραει παντελονια.
Και το να εισαι ΑΝΔΡΑΣ και να στο αναγνωριζουν ειναι πολυ μεγαλη τιμη για εναν ανδρα.

erotikomynima

# 33 στις 25/9/2004
author
Ανδρας / 44 / Σε σχέση
Ν. Χανίων / Χανιά
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 49

Φιλε εβανσ

Ειναι θλιβερο οτι μια γυναικα χρειαζεται κατα μεσο ορο πενηντα χρονια ζωης για να κατανοησει τι σημαινει να εισαι αντρας, με την αρχεγονη σημασια του ορου. Σε εκεινη την ηλικια μου ειναι δυσκολο να τις βρω γοητευτικες (προς το παρον). Ισως τελικα να μην υπαρχει σημειο τριβης αναμεσα στα δυο φυλλα οπου να κολλαει και το σιδερο. Ελπιζω να κανω λαθος...

Τελικα ψαχνω μια γυναικα που να μην καταργει το αντριλικι μου με τις ψευτοφιλοσοφιες της του καναπε. Δυσκολο και σπανιο αυτο. Κυριες μου ο αντρισμος ειναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ. Αντε γεια!
ωορδς, ωορδς, ωορδς...

# 34 στις 25/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by erotikomynima
Κυριες μου ο αντρισμος ειναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ. Αντε γεια!

Δεν διαφωνω, αντιθετα το επικροτω, αλλα θα ηθελα να (μου) πεις τι ειναι (ανδρισμος).

split

# 35 στις 26/9/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437
Πιστεύω ότι,
δεν υπάρχουν ιδανικοί άντρες ( γυναίκες, παιδιά?) Υπάρχουν άνθρωποι που μας διεγείρουν με τρόπο συγκινητικά όμορφο και οδυνηρά ευχάριστο!
Νιώθω πως,
απ’ αυτούς, ο άντρας εκείνος που κάνει την καρδιά μου να χτυπάει, το μυαλό μου να είναι σε εγρήγορση και το σώμα μου να αφήνεται ? είναι ο «ιδανικός» και, ευτυχώς, δεν αποτελεί κανένα πρότυπο!

evans

# 36 στις 26/9/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by erotikomynima
Ειναι θλιβερο οτι μια γυναικα χρειαζεται κατα μεσο ορο πενηντα χρονια ζωης για να κατανοησει τι σημαινει να εισαι αντρας, με την αρχεγονη σημασια του ορου. Σε εκεινη την ηλικια μου ειναι δυσκολο να τις βρω γοητευτικες (προς το παρον). Ισως τελικα να μην υπαρχει σημειο τριβης αναμεσα στα δυο φυλλα οπου να κολλαει και το σιδερο. Ελπιζω να κανω λαθος...

Τελικα ψαχνω μια γυναικα που να μην καταργει το αντριλικι μου με τις ψευτοφιλοσοφιες της του καναπε. Δυσκολο και σπανιο αυτο. Κυριες μου ο αντρισμος ειναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ. Αντε γεια!

....ομως φιλε μου για να σε κατανοησει , συμφωνα με τα λεγομενα σου , μια γυναικα θελει 50 χρονια !
50 χρονια διπλα σου για να μαθαινει τι ειναι ο ανδρισμος σου και που για να ειναι διπλα σου σημαινει οτι την επελεξες και την επελεξες επειδη ειχες καποια κριτηρια .
Αυτα τα κριτηρια ζητω να μου γραψεις ....εκτος αν αφηνεις τα μαθηματα στη μεση...

Harris33

# 37 στις 27/9/2004
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χολαργός
Απαντήσεις: 29

Παράθεση:
Originally posted by alismoniti

Iδανικός άντρας ;

Ιδανικός τελικά είναι στα μάτια μας ,αυτός που ερωτευόμαστε .Διότι άν δεν τον βλέπαμε ιδανικό δεν θα τον αγαπούσαμε .

Φυσικά τότε δεν είμαστε αντικειμενικές ,αλλά ίσως έτσι να να το έχει ορίσει η φύση ,γιατί άμα ερωτευόμαστε τους αντικειμενικά ιδανικούς ,όλοι οι άλλοι τι θα γινόντουσαν ; Θα μένανε δίχως ταίρι ;
Οχι και πάλι όχι ,τελικά όλοι βρίσκουν το ταίρι τους ,όμορφοι και άσχημοι ,καλοι και κακοί ιδανικοί και μη ιδανικοι.
Και μάλιστα σε απίθανους μεταξύ τους συνδυασμούς που πολλές φορές μας κάνουν να αναρωτιόμαστε " μα τι του(της ) βρήκε ;

Τέσπα ,επειδή τα πολλά λόγια δεν μου αρέσουν θα πω (χωρίς να ορκιστώ ) ποιός θάταν για μένα σε γενικές γραμμές ο ιδανικός άντρας

Ενας που θα ήταν δυνατός και αυτάρκης ,αλλά να με χρειάζεται .

Δυναμικός ,προσγειωμένος ,αλλά και ευαίσθητος και ρομαντικός

Σοβαρός αλλά και με πολύ χιούμορ

Ομιλητικός αλλά να με ακούει

Ερωτικός αλλά και τρυφερός

bon viveur αλλά όχι σνομπ

πολύξερος αλλά προσιτός

Χαδιάρης, πονηρούλης ,ατακτούλης με μένα μόνο

Να με «ταξιδεύει» με το μυαλό και τις αισθήσεις

Αυτά ! δεν πιστεύω να ξέχασα τίποτα άλλο σημαντικό.
Α ! εξωτερική εμφάνιση ;
Ούτε κούκλος ,ούτε και κουασιμόδος .

Καλησπερα ....
Συγνωμμη μηπως εχουμε γνωριστει...?
εχω μεινει....αφωνος..
Με εχεις περιγραψει....!!!!

takis_chr

# 38 στις 27/9/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Δωδεκανήσου / Γεννάδι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 15

Προσευχη επι του θεματος

Καταρχην να πω οτι τελικα οι γυναικες...ξερουν τι θελουν απο εναν αντρα... τωρα βεβαια το οτι τα πιο καλα κοριτσια πανε και πεφτουν πανω σε κατι ελεεινους τυπους αυτο ειναι αλλο θεμα!!!

Επι του θεματος τωρα.. εδω ακολουθει μια προσευχη για γυναικες που αναζητουν τον τελειο συντροφο. Συγνωμη προκαταβολικα που ειναι στα αγγλικα η προσευχουλα...

Now I lay down to sleep
I pray for a man who's not a creep
One who's handsome,smart and strong
He's not afraid to admit when he is wrong
One who thinks before he speaks
When he promises to call,doesn't wait six weeks.

I pray that he is gainfully employed
Won't lose his cool when he's annoyed
Pulls out my chair and opens my door
Massages my back and begs to do more.

Oh!Send me a man who will make love to my mind
Knows what to say,when i ask how fat is my behind.

One who'll make love till my body's itching
And bring ME a sandwich too,when he goes to the kitchen.

I pray that this man will love me to no end
And would never compare me with my best frined.

Thank You in advance and now I'll just wait
For I know,You will send him before it's too late.

ελπιζω να το χαρηκατε...
Οπως φυσαει εξω ο βοριας ετσι και συ που πια δε μ'αγαπας...

evans

# 39 στις 30/3/2005
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Διαβασα προσεχτικα ολες τις απαντησεις του θεματος και εβγαλα καποια συμπερασματα που ισως κυριοι μας βοηθησουν να καταλαβουμε που χανουμε το σημειο επαφης.....
Ειδα λοιπον πως σαν κυριο χαρακτηριστικο που θελουν απο εμας ειναι το ΧΙΟΥΜΟΡ!

ΧΙΟΥΜΟΡ: 13

ακολουθουν οι καλοι τροποι που θα θεωρηθει σοβαρο επισης χαρακτηριστικο μας ....

ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ: 11

μετα θεωρουν το κυριο φυσικο χαρακτηριστικο μας τον δυναμισμο και την ειλικρινεια σαν απαραιτητα!

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ: 10
ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ: 10

και συνεχιζουν, θελουν να ειμαστε κατι περισσοτερο απο το μετριο εξυπνοι (αυτο δεν ξερω αν διορθωνεται... ) καλοι συνομιλητες με προσωπικοτητα και στυλ και φυσικα τρυφεροι!

ΕΞΥΠΝΟΣ: 9
ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ : 9
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: 9
ΤΡΥΦΕΡΟΣ: 9

Θελουν να κατανοουμε τις ιδιαιτεροτητες τους , το φυλο τους , τις αναγκες τους

ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ: 6

Να μην ειμαστε σκυθρωποι και μουρμουρηδες αλλα αισιοδοξοι ,κοινωνικοι , εργατικοι με οραματα και τολμη (τωρα αυτο με προεκλογικο σλογκαν μοιαζει), το ερωτικο ταιριασμα στις μεχρι τωρα απαντησεις μενει πισω...οπως και τα διαφορα παθη μας ...γυναικες, ποτα , αθλητικα , χαρτια , σκοποβολη εντος wc ...κλπ τις αφηνουν σχεδον αδιαφορες!

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: 5
ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ: 5
ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ : 5
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ: 5
ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ: 5
ΜΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΣ: 5
ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΗ: 5

τα υπολοιπα ως στιγμης δεν συγκεντρωνουν σοβαρα ποσοστα....οποτε δεν αναφερονται....

# 40 στις 30/3/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by evans

ΧΙΟΥΜΟΡ: 13

Χιούμορ = υψηλός δείκτης ευφυίας.
ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ: 11

Καλοί τρόποι και αξίες = κοινωνική ευφυία.

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ: 10
ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ: 10

Δυναμισμός/ειλικρίνεια = καλή σχέση με τον Εαυτό, ισορροπία.

ΕΞΥΠΝΟΣ: 9
ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ : 9
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: 9
ΤΡΥΦΕΡΟΣ: 9

Εξυπνάδα/ευστροφία/προσωπικότητα/τρυφερότητα = καλλιέργεια.

ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ: 6

Κατανόηση = Άνθρωπος.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.