Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Προβλήματα στο γάμο.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

sunnyeyes-

# 41 στις 5/6/2013
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.925
'Aρεσαν+: 0%
Μπορει καποιος να μου εξηγησει

ενα ζευγαρι ηλικιωμενων ποσα πια εξοδα εχουν..

ωστε να "ζηταν" απο το παιδι τους καθε μηνα "τρελα λεφτα"...

Δηλαδη τι ζωη κανουν? Στα μπουζουκια τα σπανε οι συμπεθεροι καθε βραδυ??
Μπραβο αντοχες
"Τους δρακους τους σκιζουμε στα τεσσερα... και καμια φορα και στα 8. Δρακοι πολλοι υπηρξανε. Ηλιος ομως ΕΝΑΣ και ΚΑΙΕΙ."

DoReMaKi

# 42 στις 5/6/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by morgoth
ε τραβηγμενο... κλειδι πανω στη πορτα??
αλλα δεν εχω προβλημα με αυτό.. για να συννενοουνται μανα και κορη..
[img]http://1.bp.blogspot.com/-eRmGkx9oYbQ/UH3Oy9G0AQI/AAAAAAABhUQ/J_mC_13ontE/s1600/5283walkie_talkie.jpg[/img]

αρκεί να θυμάστε να το κλείνετε στις ιδιωτικές σας στιγμές!

Pianist_

# 43 στις 6/6/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes-
Μπορει καποιος να μου εξηγησει

ενα ζευγαρι ηλικιωμενων ποσα πια εξοδα εχουν..

ωστε να "ζηταν" απο το παιδι τους καθε μηνα "τρελα λεφτα"...

Δηλαδη τι ζωη κανουν? Στα μπουζουκια τα σπανε οι συμπεθεροι καθε βραδυ??
Μπραβο αντοχες

Σιγά μην πηγαίνει στους γονείς του συνέχεια και σιγά μην σπαταλάει σχεδόν όλα τα λεφτά του γι αυτούς.....
Για ,να του κάνει έναν "έλεγχο" η θεματοθέτης αρκετές φορές με ¨τρόπο" ,αν είναι ΠΑΝΤΑ εκεί,και ΚΥΡΙΩΣ αν ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ απο εκεί στο σπίτι τους.Πολύ φοβάμαι ότι αν το "ψάξει" κάποιες φορές θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη!!!!

alis_sa

# 44 στις 6/6/2013
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 9
aladin polla like.......prwta apo ola....epeidh telika pantou ta idia ginontai...an ontws exeis thn oikonomikh dunatothta kai tous goneis sou dipla sou se avto kai esy omws na to pareeis sovara apofash fyge...nai wraia apofasises na kaneis oikogeneia alla telika eiai yperdysthxismenh avto den shmainei oti den agapas h oti den thes ta paidia sou...allo ta paidia sou kai allo o anras sou...poso mallon otan se apeilei me to mistho tou otan exete dyo paidia kai tetoies epoxes kiolas....soutare ton na deis gia pote tha erthei ekei pou ton theleis...h tha mathei na ksexwrizei ta pragmata h na paei sto kalo....epeidh exeis paidia den shmainei oti h zwh teleiwnei...eimai 23 an erxotan h mama moy kai m elege oti den hmoun evtyxismenoi me ton patera sas kai m elege ola avta (prosekse tou mpampa m tou exw adynamia) tha setnaxwriomoun para poly kai tha eniwtha typseis giati tha skeftomoun oti an den yphrxa egw h mama mou tha eixe fygei kai tha htan evtyxismenh...den tha skeftomoun ton patera mou katholou an hksera oti eixe symperiferthei etsi...kai epeidh kata kapoion tropo exei perasei kai h mama mou polla me ta petherika ths exw malwsei para polles fores meton patera mou giati den goustarw na tous xairetaw...h zwh einai mia kai telika den prepei na mizeriazoume kai oti mas xalaei to stelnoume apo ekei pou hrthe...

kisina

# 45 στις 6/6/2013
author
Γυναίκα / 43 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 17
Σχεση δεν έχει εξωσυζυγική.Αυτο ειναι σίγουρο,καρατσεκαρισμενο.
Οι δικοι του ειναι μεγαλοι αλλα οταν οι ανθρωποι εχουν τη νοοτροπια οτι εγω εχω τον ελεγχο της ζωης σου,ειναι ανθρωποι που δεν παραιτουνται απο δηθεν ευθυνες.Και τα χρηματα αν θες να τα ξοδεψεις ξοδευοντα,μην τρελαθουμε.Επειτα επαναλλαμβανω δεν τον εχουν οικονομικα αναγκη απλα ετσι εχουν μαθει,να κλαιγονται κ να τους βοηθαει.Οσο για την πεθερα δεν νομιζω οτι με εχει κατηγορησει ποτε σε αυτον για να μην τον στρεψει εναντιον της.Οταν θελει να περασει το δικο της εχει τροπο ..
Στην παρουσα φαση προσπαθω να δω ποσο μπορει να συμμαζευτει ,ξερω οτι αν χωρισω αυτος θα ειναι χαμενος κ οτι θα του ρθει το μυαλο αλλα δεν ειμαι ετοιμη να ξεκινησω κατι τετοιο.

aladdin30

# 46 στις 6/6/2013
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292
Τουλαχιστον εισαι ειλικρεινης...λες οτι ξερεις οτι εισαι θυμα αλλα δεν εχεις τα κοτσια να χωρισεις. Κατι ειναι κι αυτο.

ML-1984

# 47 στις 17/6/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Λοιπον βλεπω οτι για να μενεις εκει ακομη τον αγαπας.Εχετε και δυο παιδια μαζι.Εχουν σπασει τα νευρα σου πολυ σωστα τα λες και πως να μην σπασουν με τοση πιεσηηη.Θελεις επιγοντως διακοπες και θα σου συνηστουσα να παρεις μονη σου τα παιδια σου και να τρεξεις στο κοντινοτερο μερος για διακοπες να φορτησεις μπαταριες.Να κατσεις να σκεφτεις οτι πρεπει να κανετε μια σοβαρη συζητηση τα δυο σας.Αυτα ποου μας λες εσυ τωρα καλο ειναι να τα ξερει και ο αντρας σου.
Ομως δεν θα αναφερεις τι κανει η μανα του αλλααα τι κανει αυτος.Οτι ουσιαστικα σας παραταει καθε τις και λιγο,οτι νιωθεις μονη σου σε ολο αυτο.Οτι εκανες θυσιες,ηρθες σε μια πολη που δεν ξερεις κανεναν.
Εστιασε σε οτι εχει να κανει με αυτον και οχι στην μανα του γιατι νομιζω θα σου ερθει μπουμεραγκ!
Επειδη οι αντρες πρεπει να δουν...πρωτα και μετα να καταλαβουν τι συμβαινει και δεν εχεις αποδειξης μπορει να σου πει καλα ζηλευεις την μανα μου?Δεν το θελεις αυτο.
Επισης καλο ειναι να μην τα λες πλεον ολα στους γονεις σου τους φορτωνεις και αυτους!Σκεφτονται περναει ασχημα η κορη μας,Αληθεια ειναι αλλα αυτο ειναι δικο σου θεμα και πρεπει να το λυσεις εσυ!Εσυ να ακουσεις την καρδουλα σου!

Για μενα καλο ειναι να κατσεις να κανεις μια συζητηση με τον αντρα σου.Οπως επισης να αρχησεις να εχεις ασχολειες και εσυ αλλες για τον εαυτο σου ωστε να κραταει και αυτος τα απογευματα τα παιδακια σας και να πηγενεις εστω μια ωριτσα ενα γυμναστηριο ή να πηγενεις να μαθεις παραδοσιακους χορους ή οτι αλλο σου αρεσει.Ποτε δεν ειναι αργα πες του οτι ξεκηνισες μια νεα ασχολεια διοτι εισαι μονη σε ξενη πολη και θελεις να κανεις καινουργιες παρεες.
Επισης οτι νευρα και να εχεις παντα θα του μιλησεις ηρεμα προσπαθησε τουλαχιστον και με ηπιο τονο π.χ. θα κρατησεις σε παρακαλω λιγο τα παιδια να παω εκει?Ας τα περνει μαζι του αν θελει και στην μανα του αυτο να μην σε πειραζει! Εσυ καλο ειναι να δεις και λιγο τον εαυτο σου οπως κανει και αυτος!

Εχει γινει εγωιστης με το να σου λεει τον δικο του μισθο θα τον φαει μονος του.Αυτο το ειπε πανω στα νευρα του διοτι ειπαμε σου ερχεται σπιτι αλλος ανθρωπος.

Αν τον βλεπεις νευριασμενο πανε βαλε πληντυριο κανε οτι δουλεια μπορεις αλλα φυγε για λιγο απο το οπτικο του πεδιο διοτι ηρθε φορτωμενος απο τα λογια της μανας του ή απο ολη την συμπεριφορα των γονιων του που τον τρεχουν.Ξερω θελεις χρονο για εσας αλλα πιστεψε με αν φυγεις απο το σαλονι και κανεις κατι μετα θα τον δεις που θα σε φωναξει ο ιδιος να καθησετε μαζι στο σαλονι.Διοτι περασε η φαση αποφορτισμου! Μην ρωτας τι εκανε στην μανα του κ.τ.λ να μιλας παντα για εσας τι θα κανετε! πως θα περασετε το σαββατοκυριακο αν ειναι αρνητικος αστον θα το πει και θα του περασει.Μιλα παντα γλυκα πες του π.χ. οτι πιστευα αυτο το σαββατοκυριακο θα καναμε κατι ολοι μαζι αλλα δεν πειραζει αφου εχεις σημαντικοτερο θεμα πρεπει να πας.Δειξε λιγο οτι σε λυπει αλλα μην αφησεις να σε παρει απο κατω επικροτησε αυτο που κανει παραλληλα! πες του μετα απο λιγο λυπαμαι που δεν θελεις να κανουμε τιποτα γιατι εχεις να πας εκει...(γονεις) αλλα αφου ειναι θεμα υποχρεωσεις μεγαλης καλα θα κανεις και θα πας.

Μην χαλας το δικο σου προγραμμα πες του οτι θα ειμαι με τα παιδια στον ταδε παιδοτοπο π.,χ. οταν τελειωσει ας ερθει.Του δινεις την ελευθερια να σκεφτει οτι μηπως καλυτερα να παω να τελειωσω με την υποχρεωση αλλα ας παω και στην οικογενεια μου!Που θα ερθει σιγουρα μιληστε για θεματα ωραια που θα σας κανουν να γελατε!
θυμηθειτε τα παλια και γελάστε βρε παιδι μου!

Δουλεψε το λιγο αλλα αν δεις οτι δεν θελεις οτι δεν αξιζει πλεον στο χερι σου ειναι ειτε να γυρισεις πισω στους γονεις σου ειτε να σταθεις μονη σου στα ποδια σου και δεν θα ξανα ασχολειθεις με τον μαμακια!

Αυτα απο εμενα ελπιζω να σε καλυψα!Παντως δεν ειναι και τραγικο αυτο που ζεις θα μπορουσες να εχεις εναν αντρα που ολη μερα θα επινε ή θα χαρτοπαιζε και θα γυρνουσε σπιτι αργα και γιατι οχι να σηκωνε και χερι πανω σου.Θα μπορουσες να εχεις εναν γυναικα να γυρναει ολη την ωρα στα μπουρδελα ή εξω να χτυπαει πιπινια.Πολλα θα μπορουσες να εχεις.Το να ειναι μαμακιας και το ξερεις δηλαδη εκ τον προτερων δεν ειναι τοσο σοβαρο αρκει να εστιασεις στο εσεις και οχι στο τι κανει η μανα του και τον σερνει απο δω και απο εκει.Να εστιασεις με τον τροπο σου να τον φερεις πιο κοντα σου επικοινωνιακα:!

kisina

# 48 στις 17/6/2013
author
Γυναίκα / 43 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 17

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Εχω κανει πολλες κουβεντες αλλα νιωθει οτι τους εχει υποχρεωση που τον μεγαλωσαν κ εκει τρελενομαι λες κ εκαναν κατι περισσοτερο απο αλλους γονεις.Τον τελευταιο καιρο δεν πηγαινε συνεχεια λογω καποιων υποχρεωσεων που ειχε(π.χ σκ δεν πηγε καθολου) κ αισθανθηκα οτι εχω κ εγω αντρα στο σπιτι.Νιωθω οτι εχω κανει πολλα γι αυτον οτι σε πολλες αποφασεις μου ακουω τη γνωμη του κ τελικα βλεπω οτι η αποψη του κρυβει απο πισω το θεμα να ειναι κοντα στους δικους του.Δεν εχω τη δυνατοτητα οπως λες να κανω πολλα πραγματα εδω για μενα αφενος γτ δεν εχω καθολου γνωστους αφετερου γτ το 2ο παιδακι μου ειναι μολις λιγων μηνων κ με εχει πολυ αναγκη.Απο τοτε που ηρθαμε δεν υπαρχει χρονος για εμας και τα νευρα μου χτυπανε κοκκινο.Απλα προσπαθησα ηρεμα να του περασω οτι εχει αναγκη κ η μικρη τις βολτες της κ τρελενεται το παιδι μεσα κ οτι αδυνατω να ικανοποιω τις αναγκες ολων πρακτικα κ καπως ενσωματωσε στο προγραμμα κ τις βολτες της μικρης κ βοηθαει λιγο στο σπιτι.Απλα δεν θελω να ξανακανω καμια θυσια γι αυτον.Η ζωη ειναι ροδα κ γυριζει κ επειδη λογω δουλειας υπαρχει περιπτωση να χωρισουμε του χρονου θα θελα να τον δω τι θα κανει χωρις εμας.Ποση ευχαριστηση θα παιρνει με το να τρεχει σαν παρατρεχαμενος γι αυτους οποτε τον ζητανε..

ML-1984

# 49 στις 18/6/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μιλας αγανακτησμενα και με το δικιο σου,μιλας εγωιστικα και παλι με το δικαιο σου.Ειδες οτι καλμαραν εστω και λιγο τα πραγματα.Σου το ειπε ο ιδιος υποχρεωση του ειναι για τους γονεις του
Αν εχεις διαθεση να το δουλεψεις λιγο οπως σου ειπα πολυ πιο πανω αν εχεις αντοχες ακομη σωσε ατυτην την σχεση.Το θεμα ειναι εχεις?αγαπας για δυο?Διοτι αυτην την στιγμη αυτο ειναι πρεπει να αγαπας λιγο παραπανω εσυ!Φυσικα ροδα ειναι και γυριζει.Θα ερθει στιγμη που και αυτος θα προσπαθησει να αγαπαει περισσοτερο απο οτι εσυ!
Θα πω μονο οτι οσο και μηνων να ειναι το κοριτσακι σου και το αλλο το παιδακι σου μπορεις να εχεις την θεληση να ξεσκας μονη σου και λιγο!δεν ειναι κακο! παρε το καροτσακι σου το μικρουλικο σου και το αλλο το παιδακι σου και πηγεναι βολτες στην αγορα της πολης! παρε γυαλακι ,καφεδακι στο χερι και καπου καπου πηγαινε και χαζευε εστω τις βιτρινες!Δες το οτι ολη την ωρα δεν θα ειστε και μαζι στο σπιτι ασχετα με την δουλεια του!
Ξεσκασε λιγο θα σου κανει καλο! παρε τηλ μια ξαδερφη του να βγειτε! συγγενης δεν εχει? δεν χρειαζεται να πειτε τα εσωψυχα σας αλλα παρε τηλ καποιον συγγενη για αρχη να κανετε καμια βολτα,

Ειπες για λογους επαγγελματικους θα λειπεις με τα παιδια σου του χρονου? εισαι εκπαιδευτικος?
Μα ηδη του λειπεις ασχετα αν τρεχει σου το ξανα ειπα για αυτους! Κανε εσυ την κινηση βρε κοριτσι μου παει σε αυτους πριν φυγει δωστου ενα φιλακια πεταχτο! ή φυγε και εσυ μαζι και πανε στο σουπερ μαρκετ!
Οδηγας? αν οχι πανε βγαλε διπλωμα για να κινησε πιο ευκολα! Αν ναι  μην καθεσαι στο σπιτι τα παιδια στα καθησματακια τους και βολτες!
Ξεκινα να πηγενεις κομμωτηριο δεν σου λεω καθε εβδομαδα αλλα 2 φορες τον  μηνα πανε κανε κατι για εσενα!

Νομιζω κριση ειναι θα περασει.Θελεις λιγο οι ορμονες οι ατιμες που ανευβοκατευενουν?Καλοκαιρακι ειναι παρε τα παιδια σου και πατε διακοπες στους δικους σου ή τελος παντων αν εχετε κοντινη παραλια να τα περνεις και να πηγενεται εστω και μονη σου!

Γιατι σου λεω συνεχεια μονη σου με τα παιδια σου...γιατι? θα το νιωσει θα το καταλαβει διοτι παντα να του λες εμεις θα παμε εκει θα ερθεις μαζι μας ή θελεις αργοτερα να ερθεις να μας βρεις!!!
Αστο εκει και μην απαντησεις!!!θα ερθει...και ξεκινα να κανεις φιλες λιγο μαμαδοφιλες! πανε σε κανεναν παιδοτοπο και θα δεις πως θα κανεις.

Κριση ειναι θα περασει μην σκεφτεσαι εγωιστικα ομως!Ηξερες απο την αρχη ποιον επερνες!

ML-1984

# 50 στις 18/6/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μιλας αγανακτησμενα και με το δικιο σου,μιλας εγωιστικα και παλι με το δικαιο σου.Ειδες οτι καλμαραν εστω και λιγο τα πραγματα.Σου το ειπε ο ιδιος υποχρεωση του ειναι για τους γονεις του
Αν εχεις διαθεση να το δουλεψεις λιγο οπως σου ειπα πολυ πιο πανω αν εχεις αντοχες ακομη σωσε ατυτην την σχεση.Το θεμα ειναι εχεις?αγαπας για δυο?Διοτι αυτην την στιγμη αυτο ειναι πρεπει να αγαπας λιγο παραπανω εσυ!Φυσικα ροδα ειναι και γυριζει.Θα ερθει στιγμη που και αυτος θα προσπαθησει να αγαπαει περισσοτερο απο οτι εσυ!
Θα πω μονο οτι οσο και μηνων να ειναι το κοριτσακι σου και το αλλο το παιδακι σου μπορεις να εχεις την θεληση να ξεσκας μονη σου και λιγο!δεν ειναι κακο! παρε το καροτσακι σου το μικρουλικο σου και το αλλο το παιδακι σου και πηγεναι βολτες στην αγορα της πολης! παρε γυαλακι ,καφεδακι στο χερι και καπου καπου πηγαινε και χαζευε εστω τις βιτρινες!Δες το οτι ολη την ωρα δεν θα ειστε και μαζι στο σπιτι ασχετα με την δουλεια του!
Ξεσκασε λιγο θα σου κανει καλο! παρε τηλ μια ξαδερφη του να βγειτε! συγγενης δεν εχει? δεν χρειαζεται να πειτε τα εσωψυχα σας αλλα παρε τηλ καποιον συγγενη για αρχη να κανετε καμια βολτα,

Ειπες για λογους επαγγελματικους θα λειπεις με τα παιδια σου του χρονου? εισαι εκπαιδευτικος?
Μα ηδη του λειπεις ασχετα αν τρεχει σου το ξανα ειπα για αυτους! Κανε εσυ την κινηση βρε κοριτσι μου παει σε αυτους πριν φυγει δωστου ενα φιλακια πεταχτο! ή φυγε και εσυ μαζι και πανε στο σουπερ μαρκετ!
Οδηγας? αν οχι πανε βγαλε διπλωμα για να κινησε πιο ευκολα! Αν ναι  μην καθεσαι στο σπιτι τα παιδια στα καθησματακια τους και βολτες!
Ξεκινα να πηγενεις κομμωτηριο δεν σου λεω καθε εβδομαδα αλλα 2 φορες τον  μηνα πανε κανε κατι για εσενα!

Νομιζω κριση ειναι θα περασει.Θελεις λιγο οι ορμονες οι ατιμες που ανευβοκατευενουν?Καλοκαιρακι ειναι παρε τα παιδια σου και πατε διακοπες στους δικους σου ή τελος παντων αν εχετε κοντινη παραλια να τα περνεις και να πηγενεται εστω και μονη σου!

Γιατι σου λεω συνεχεια μονη σου με τα παιδια σου...γιατι? θα το νιωσει θα το καταλαβει διοτι παντα να του λες εμεις θα παμε εκει θα ερθεις μαζι μας ή θελεις αργοτερα να ερθεις να μας βρεις!!!
Αστο εκει και μην απαντησεις!!!θα ερθει...και ξεκινα να κανεις φιλες λιγο μαμαδοφιλες! πανε σε κανεναν παιδοτοπο και θα δεις πως θα κανεις.

Κριση ειναι θα περασει μην σκεφτεσαι εγωιστικα ομως!Ηξερες απο την αρχη ποιον επερνες!

ML-1984

# 51 στις 18/6/2013
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κατι τελευταιο το οτι μιλησατε αυτο ειναι ωραιο.Στο πισω μερος του μυαλου του ξερει την γνωμη σου πλεον! Μην πιεζεις τα πραγματα να ειναι ετσι ,ετσι και ετσι! Αυτο θα το καταλαβει μονος του αν του το δειξεις με ηρεμια και οχι φωνες.
Εγω δεν μπορω να σε νιωσω πληρος και δεν μπορω να σε καταλαβω απολυτα.Καταλαβενω  μονο οτι η ολη κατασταση σου προξενη μονο νευρα.Οτι χειροτερο τα νευρα.
Νευρα εχουμε οταν δεν ειμαστε καλα με τον εαυτο μας,μας ενοχλουν συνεχεια οι γυρω μας με τις πραξης τους και με τα λογια τους.Αν δεις οτι με τα νευρα σου δεν βγενει τιποτα και οντως δεν βγαζει πουθενα σταματα τα παντα.Ξεκινα να δινεις αγκαλιες στον αντρα σου και φιλια!

Ετσι θα το καταλαβει και θα ερθει ακομη πιο διπλα σου!

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost