Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Το προφίλ της Γυναίκας

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

lorna

# 61 στις 3/6/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 446
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by oluja
Αφουγκραζομενοι τις επιταγες των καιρων , ο ευγενης εαυτος μου και γω, συνηλθαμε (δεν ειμαι και πολύ σιγουρος) σε ολομελεια και εκδιδουμε το εξης κοινο ανακοινωθεν.

Οι εκπροσωποι του αδυνατου (λεμε τωρα) φυλου πρεπει να συγκεντρωνουν τα κατωθι χαρακτηριστικα ενώ ταυτοχρονως να είναι απηλλαγμενοι από καποια αλλα:

Θελουμε λοιπον (εγω και ο εαυτος μου) να μας δινουν την εντυπωση ότι είναι 100% μεσα στο κεφαλι τους και ότι η χρηση του δεν περιοριζεται μονο στη στηριξη της κώμης.

Να μην κανουν μακροσκελης αστρολογικες αναλυσεις σε ολους οσους δεν εχουν δυνατοτητα αμεσης απομακρυνσης.. η δε χρηση του φλυτζανιου του καφε να είναι αποκλειστικα και μονο για την ποση...

Να είναι ωραιες,μοιραιες, αναιδεις, να εχουν μαζι τους το πορτοφολι τους κατά τις εξοδους μας και να μην μπαινοβγαινουν με τις φιλες τους στις τουαλετες..
Επισης να μην μπαινοβγαινουν ουτε με τους φιλους μας..

Να μην χαχανιζουν γιατι μας πιανει μια ακατανικητη επιθυμια να τις πεταξουμε απ το παραθυρο και δεν αντεχουμε τους στενους χωρους με τα καγκελα στα παραθυρα.

Να μην εχουν δικεφαλους, τρικεφαλους , τετρακεφαλους. Να τους αρεσουν οι πιτσες , τα σουβλακια και να μην πινουν μονο φυσικους χυμους..

Να είναι καλλιγραμες και να μην εχουν πονοκεφαλους σε ακαιρες στιγμες γιατι μας βαζουν κακες σκεψεις και θελουμε να μεταλαβουμε την κυριακη.

Να είναι γνωστριες του καμα σουτρα και να το εφαρμοζουν με τα φωτα ανοιχτα γιατι θελουμε να βλεπουμε τι μας συμβαινει..

Να εχουν διαθεσεις υποταγης και να μας παραχωρουν οικειοθελως την χρηση του τηλεκοντρολ της τουβου και του ντου βου ντου.

Και προς θεου να μην ξερουν καρατε , βαρατε και συναφη πολεμικες τεχνες διοτι μπορει να παρασυρθουν και δεν το αντεχουμε το ξυλο..

Μα αν τρώμε πίτσες και σουβλάκια πως θα είμαστε καλλίγραμες για να κάνουμε καμα σούτρα?? μου λές???

lorna

# 62 στις 3/6/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 446

Παράθεση:
Originally posted by malvina

Παράθεση:
Originally posted by spy26

Παράθεση:
Originally posted by malvina
Γι αυτό σας λέω! Ποτέ η γυναίκα με πορτοφόλι στις εξόδους! Πρέπει να μας πληρώνουν για τις βλακείες που ακούμε κατά τη διάρκεια του ραντεβού, και αν μας το παίξουν τελικά φευγάτοι, εμείς να μην είμαστε φτωχότερες!

Καλη μου malvina,

να υποθεσω απο αυτα που γραφεις παραπανω οτι...δεν θα "εμπλεκες" ποτε με εναν χαμηλου εισοδηματος μισθωτο ?

Γιατι δεν μπορω να φανταστω πως ενας δημοσιος υπαλληλος με 800 ευρωπουλακια στην τσεπη ( 800...μαζι με τα φραγκοδιφραγκα, να κουδουνιζουν....:lol θα εχει την δυνατοτητα να σε βγαζει εσενα εξω και να καλυπτει τις κατα τα αλλα βιτσιοζικες - χλιδατες(ειμαι σιγουρος για αυτες) υπεραπετησεις σου !!

Αν λοιπον...υποθετικα ( παντα ) , σκεφτω ολα αυτα...ειμαι υποχρεωμενος να καταληξω στο συμπερασμα, της πονηρης-συμφεροντολογας γυναικας ( περισσοτερο του μετριου κατανοητου οριου ) !!! Πραγμα που σημαινει...πως αν "κακομοιρα" μου, εστω και κατα τυχη ( μονο κατα τυχη ) εμπλεκες με εναν τυπο σαν και εμενα ( μεγαλοοοοοο κολοπαιδο ), θα σου εκανα την ζωη.....μπαλακι του τεννις.....τοκ τοκ...να χτυπαει απο ρακετα σε ρακετα!!! Και το βεβαιο ειναι οτι θα το διασκεδαζα...οσο δεν φανταζεσαι ! Βεβαιο επισης θεωρειτε οτι μπορεινα μην εφευγες φτωχοτερη, αλλα σιγουρα θα εφευγες.....τρεχοντας !!!

Προσωπικα παντως, δεν εχω κανενα προβλημα να πληρωνω εγω τον λογαριασμο τις περισσοτερες φορες, οχι μονο επειδη δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος αλλα και επειδη διατηρω μερικα παραδοσιακα ταμπου ακομα, στις σχεσεις μου με το γυναικειο κοσμο !

Εχω ομως τεραστιο προβλημα....οταν αντιλαμβανομαι πως μια γυναικα μπορει να σκεφτεται κατα αυτον τον τροπο και να θεωρει εμενα κοροιδο ! Χμμμ.....και σε αυτο το σημειο.....αρχιζει το σοου...........που εχει παντοτε καταληξη....... !!!!!

Πρεπει ομως καταληγοντας, να ξανα τονισω οτι ολα τα παραπανω ειναι υποθετικα και για εναν επιπροσθετο λογο. Εως τωρα απο τα γραπτα σου...με εχεις κανει να καταλαβω οτι αποτελλεις μια εξυπνη-δυναμικη γυναικα, που κατα συνεπεια δεν ταιριαζουν στον χαρακτηρα της ολα αυτα ( τα υποθετικα ) ! Για αυτο και θα σου δηλωσω οτι θα συνεχισω να σε θεωρω εξυπνη-δυναμικη γυναικα, δινοντας σου την ευκαιρεια να τα ξανασκεφτεις.....

Καλημερα σας.....

Μεγάλα λόγια μη λες, μικρή μπουκιά φάε. Όχι, δεν ανήκω στις χλιδάτες τύπισσες. Απλή είμαι γενικώς και δεν σκορπάω χρήματα για πεντικιούρ. Δεν έχω μακριά κόκκινα νύχια και δεν κυκλοφορώ με τη μύτη ψηλά.
Και κάποτε, δεν δεχόμουνα να πληρώσει άλλος τον καφέ μου. Γινόταν πόλεμος! Προφανώς, κάτι ανακάλυψα και φωνάζω. εξάλλου, δεν μπορείτε να μουρμουράτε ότι οι γυναίκες χάλασαν επειδή την είδαν καριερίστριες κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ και μετά να θέλετε να πληρώνουν όταν βγαίνουν έξω. Δεν συνδιάζονται αυτά. Και δεν εκτιμούνται αυτές οι κινήσεις ως θα έπρεπε. Εδώ θέλω την βοήθεια του γυναικείου κοινού!!!!

Αγαπητή μου Μαλβίνα
Εχεις απόλυτο δίκιο....
Τελικά οι άντρες ειναι πολύ κακομαθημένοι. Ζητάνε 100 σε 1. Μα δεν γίνονται αυτά βρε παιδιά....
Η θα πάρεις την Κατίνα ή την Καριερίστα
δεν γίνεται να τις έχετε και τις δύο σε μία συσκευασία. Η λέξη συμβιβασμός μήπως σας λέει κάτι??? γιατί όπως οι γυναικες συμβιβαζόμαστε απο καταβολής κόσμου, ειναι καιρός να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα κι εσείς... Φιλάκια

evans

# 63 στις 3/6/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828

Παράθεση:
Originally posted by lorna

..........
Αγαπητή μου Μαλβίνα
Εχεις απόλυτο δίκιο....
Τελικά οι άντρες ειναι πολύ κακομαθημένοι. Ζητάνε 100 σε 1. Μα δεν γίνονται αυτά βρε παιδιά....
Η θα πάρεις την Κατίνα ή την Καριερίστα
δεν γίνεται να τις έχετε και τις δύο σε μία συσκευασία. Η λέξη συμβιβασμός μήπως σας λέει κάτι??? γιατί όπως οι γυναικες συμβιβαζόμαστε απο καταβολής κόσμου, ειναι καιρός να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα κι εσείς... Φιλάκια

Θα ηταν σοφοτερο να εβαζες τις δικες σου πινελιες στο αντιστοιχο αρθρο για το προφιλ του αντρα ....παρα την ευκολη κριτικη σε κεινους που ειχαν το θαρρος να απαντησουν για τα προσωπικα τους θελω....
Οσο για τους συμβιβασμους...Χμ....ας μη το σχολιασω.....

Φιλακια ...

george-gr

# 64 στις 5/6/2004
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 41

Βασικό προφίλ του ζευγαριού

Για μια μόνιμη σχέση:

1. Προτεραιότητα
Μεταξύ τους 1
Συγγενείς πρώτου βαθμού 2
Επαγγελματικά 3
Φίλοι/φίλες 4

2. Μόνιμη τήρηση της προτεραιότητας

3. Ο άντρας και η γυναίκα είναι φτιαγμένοι να ζούν μαζί. (όχι να "βρίσκονται")

4. Τρέξιμο, ανταγωνισμός, πρόκληση, δημιουργία κλίματος έλλειψης εμπιστοσύνης δεν έχουν θέση (όχι δεν πρέπει να έχουν)

5. Προσοχή εξωτερικής εμφάνισης & υγείας.

6. Τέλεια επικοινωνία και κοινές αποφάσεις.

7. Να μην είναι πνευματικοί σκλάβοι κανενός.

Για μικρού μήκους σχέσεις:
Τίποτα λιγότερο απο το 3, 4, 5.

Δεν πιστεύω οτι ήρθαμε απο τον πήθικο και το συμπέρασμα που βγάζω σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μας είναι οτι τα πρωτότυπα μοντέλα σχεδιάστηκαν να ζούν περιλαμβάνοντας και τις ιδιότητες απο το 1 έως 7 σαν βάση.

Τα περισσότερα πρότυπα δημιουργούνται μέσα μας και αλλάζουν μετά απο συναισθηματικές κυρίως εμπειρίες.

Σε μια μόνιμη σχέση δεν θα ήθελα:
Να εκτελώ αποφάσεις της μαμάς της, ή της φίλης της, να την βλέπω για λίγες ώρες, να προσπαθεί να με κάνει να την αγαπήσω περισσότερο με βίαιες τεχνικές, η εμφάνιση της να θυμίζει ινδιάνο και να μην έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε σαν κολλητοί.

evans

# 65 στις 15/9/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ας βαλουν κι εδω τις πινελιες τους τα νεα μελη....

krikos

# 66 στις 15/9/2004
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 102
Να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις.

Να είσαι πάντα εντελώς ο εαυτός σου.
Αν δεν ταυτιζόμαστε, έτσι κι αλλιώς, η ζωή θα μας χωρίσει... Ας είμαστε τίμιοι μέχρι τότε... κυρίως απέναντι στον εαυτό μας. Είναι ο δρόμος για την κοινή μας ευτυχία...

Κρίκος.

lianna

# 67 στις 17/9/2004
author
Γυναίκα / 70 / Ελεύθερη
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.055

Παράθεση:
Originally posted by evans

Γειτονακι μου δυο θεματα ιδια μα και τοσο αντιθετα οπως και μεις ολοι μας (προφιλ ανδρα)(προφιλ γυναικα) αν τα βαλεις το ενα κατω απο το αλλο κοιτα περισευουν δυο γραμματακια ασημαντος ο αριθμος ,σημαντικος ομως για ναχουμε εμεις την υπεροχη να σας κρινουμε να σας κατακρινουμε να σας πεταμε αβασανιστα στα ταρταρα χωρις πολυ βαθος και σκεψη ,και σεις απο την αλλη μειονεκτοντας εμπρος σαυτα τα δυο γραμματακια κανετε οτι μπορειται με καθε τροπο εντιμο ανεντιμο δεν εχει σημασια να μας φωναξετε (ΕΕ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΩ,ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ).
Και αντι να δωσουμε ,ο ενας τα χερια του ,με εμπιστοσυνη στον αλλο για να φτιαξουμε μαζι την ομορφια,χειροδικουμε ανελεητα ο ενας τον αλλον με λογια και με πραξεις,για να δειξουμε ποιος ειναι ο ισχυρος.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ (ΑΡΣΕΝΙΚΟ &ΘΗΛΥΚΟ) κοιτα και εδω, δυο γραμματακια η διαφορα,εδω μειονεκτουμε εμεις,αρα μηδενικη η διαφορετικοτητα μας,και ομως ειμαστε εδω
δυστυχως και φτιαχνουμε foroum για να βρουμε προφιλ και ταυτοτητα.
μηπως ηρθε η ωρα να κοιταχτουμε en face.λεω μηπως?

evans

# 68 στις 18/9/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by lianna

Παράθεση:

Γειτονακι μου δυο θεματα ιδια μα και τοσο αντιθετα οπως και μεις ολοι μας (προφιλ ανδρα)(προφιλ γυναικα) αν τα βαλεις το ενα κατω απο το αλλο κοιτα περισευουν δυο γραμματακια ασημαντος ο αριθμος ,σημαντικος ομως για ναχουμε εμεις την υπεροχη να σας κρινουμε να σας κατακρινουμε να σας πεταμε αβασανιστα στα ταρταρα χωρις πολυ βαθος και σκεψη ,και σεις απο την αλλη μειονεκτοντας εμπρος σαυτα τα δυο γραμματακια κανετε οτι μπορειται με καθε τροπο εντιμο ανεντιμο δεν εχει σημασια να μας φωναξετε (ΕΕ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΩ,ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ).
Και αντι να δωσουμε ,ο ενας τα χερια του ,με εμπιστοσυνη στον αλλο για να φτιαξουμε μαζι την ομορφια,χειροδικουμε ανελεητα ο ενας τον αλλον με λογια και με πραξεις,για να δειξουμε ποιος ειναι ο ισχυρος.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ (ΑΡΣΕΝΙΚΟ &ΘΗΛΥΚΟ) κοιτα και εδω, δυο γραμματακια η διαφορα,εδω μειονεκτουμε εμεις,αρα μηδενικη η διαφορετικοτητα μας,και ομως ειμαστε εδω

Γειτονακι μου
Aν και ειχες απουσιες .... θα ελεγα πως γραφεις σοφα.....
Δυστυχως το εγω μας παιζει παιχνιδια με το εσυ σας ...και το αντιστροφο....ωστε σε αυτη τη δινη να χανεις και προσανατολισμο , αρχεγονες και φυσικες ιδιοτητες των φυλων.....
Μια προσεγγιση μεσα απο μια συζητηση με την οποια ειλικρινεια και αντιμετωπιση της πραγματικοτητας που φερει τα δυο φυλα στο να αλληλοκατηγορουνται οτι το αλλο εχει χασει την ταυτοτητα του και δεν ξερει τι θελει ......

# 69 στις 18/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

αχ καλη μου lorna...

επ ευκαιριας μιας και εβγαλες τα απλυτα στη φορα, αναγνωριζοντας την υπαρξη χειμωνα καλοκαιριου ενος μυαλου (κι αυτο οχι παντα σε χρηση), ας συμπληρωσω και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα που καποια σκοτεινη δυναμη με εκανε να αμελησω....

το αδυνατο (λεμε τωρα) φυλλο πρεπει....

-- να μην εχει αποριες για το τι ειναι προκαταρκτικα και για την διαρκεια τους..

-- να γουσταρει που κ που το στυλακι:"χτυπαμε στα βραχια και λεγε με μωρη"..

--να μην θελει ακροβατικα για να δει αστερακια...

-- να μην ειναι της αποψης οτι ειναι "φαρινα που φουσκωνει μονη της" και να συμμετεχει στο μυστηριο ανυψωσης...

--να μην γινεται κολλιτσιδα επειδη ετσι το εφερε η μοιρα και βρεθηκαμε μαζι σ ενα κρεββατι...

--να μην κανει διαλεξη το επομενο κιολας πρωι στις κολλητες της περι κρυφων χαρων και ανατομιας..

--να μην με φωναζει βρασιδα την ωρα του οργασμου.. ειδικα αν δεν με λενε ετσι....

Υ.Γ.
ευχαριστω ταμαλα δια την ευκαιρια.. ολοκληρωσης....

lianna

# 70 στις 18/9/2004
author
Γυναίκα / 70 / Ελεύθερη
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.055

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by lianna

Παράθεση:

Γειτονακι μου
Aν και ειχες απουσιες .... θα ελεγα πως γραφεις σοφα.....
Δυστυχως το εγω μας παιζει παιχνιδια με το εσυ σας ...και το αντιστροφο....ωστε σε αυτη τη δινη να χανεις και προσανατολισμο , αρχεγονες και φυσικες ιδιοτητες των φυλων.....
Μια προσεγγιση μεσα απο μια συζητηση με την οποια ειλικρινεια και αντιμετωπιση της πραγματικοτητας που φερει τα δυο φυλα στο να αλληλοκατηγορουνται οτι το αλλο εχει χασει την ταυτοτητα του και δεν ξερει τι θελει ......

Γειτονακι μου,
οταν δεν εχω κατι να πω προτιμω να σωπαινω ,γιατι θεωρω οτι αν οχι παντα αλλα σχεδον παντα η σιωπη ειναι χρυσος.
Ξεχασαμε να συζηταμε αλλα μαθαμε τελεια να πεταμε πετρες ο ενας στον αλλον και οποιος πληγωθει περισσοτερο.

selini

# 71 στις 19/9/2004
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 142
Απαντήσεις: 5.733
αχ, νασαστε καλα ολοι σας κι αποψε.
μπραβο ρε Μαλβινα -τι μου θυμισες ναξερες!

εγω παντως τη γυναικα τη θελω νοικοκυρα και σβελτη.
πραγματικα δεν με ενδιαφερει η εξωτερικη της εμφανιση.
40 ευρω τη μερα την πληρωνω, αρκει να τραβαει τους καναπεδες οταν σφουγγαριζει.
Η προδοσία μου αρχίζει και πάλι: "όλα πάνε καλά..."

evans

# 72 στις 30/3/2005
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by selini
αχ, νασαστε καλα ολοι σας κι αποψε.
μπραβο ρε Μαλβινα -τι μου θυμισες ναξερες!

εγω παντως τη γυναικα τη θελω νοικοκυρα και σβελτη.
πραγματικα δεν με ενδιαφερει η εξωτερικη της εμφανιση.
40 ευρω τη μερα την πληρωνω, αρκει να τραβαει τους καναπεδες οταν σφουγγαριζει.

....με 40 ευρω τη μερα και εγω γινομαι νοικοκυρα και σβελτη!

ΥΓ ...κι οχι σεξουαλικες παρενοχλησεις παρακαλω! ( αυτες πληρωνονται extra! )
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost