Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%
Το προφίλ της Γυναίκας
Κύριοι τα πράγματα καθώς βλέπετε δεν μας τιμούν ιδιαίτερα .
Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να προσπαθήσουμε μέσα από αυτό το θέμα να σκιαγραφήσουμε το προφίλ της γυναίκας , έτσι όπως την θέλουμε εμείς σήμερα .
Όχι σαν αντρικό αξεσουάρ , ούτε σαν αναλώσιμο ....
Έτσι ίσως τις βοηθήσουμε να καταλάβουνε , να κατανοήσουνε καλύτερα τα θέλω του φύλου μας .
Να βρούνε απαντήσεις , να μάθουνε , να διορθώσουνε , να βελτιωθούνε και να εκπληρώσουνε καλύτερα την φυσική αποστολή τους και επιθυμία μας.
Δεν θα αναζητήσουμε την τέλεια γυναίκα η την γυναίκα τον ονείρων μας αλλά εκείνη, ψυχή με σάρκα και οστά που πραγματικά θέλετε να πορευτεί μαζί σας και σε χαρές και σε λύπες , σε φτώχια και πλούτη .
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
Καλέ μου φίλε evanouli...
πολύ καλό το θέμα που έβαλες...
αναμένω λοιπόν, τις απαντήσεις των υπολοίπων ανδρών του site, αλλά και την δική σου.
Πιστεύω ότι και οι υπόλοιπες γυναίκες μαζί με εμένα, θα ήθελαν να δουν τις απαντήσεις σας στο τι πραγματικά θέλετε να υπάρχει κάτω από το "περίβλημα".
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
Ωραία.
Τελικά, κάθε συζήτηση ή διαμάχη, μπορεί να οδηγήσει στην συμπλήρωση μετά από σκέψη. Κι εγώ περιμένω.
# 4
στις 16/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
...την κατανοηση του πιο απλου κανονα...
"μην κανεις αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανω"
τοσο απλα...
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Η σημερινή γυναίκα έχει μπεί σε έναν αγώνα δρόμου που χαρακτηρίζεται από τις ιδιότητες της εργατικότητας, του δυναμισμού, της ορθής και άμεσης λήψης κρίσιμων αποφάσεων, της δημιουργικότητας και της ευέλικτης προσαρμοστικότητας στις απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου της δουλειάς της και διακρίνεται για το πάθος, με το οποίο δρά πάνω στις προκλήσεις των θέσεων που κατέχει.
Κατά κάποιο (αλλά πολύ σοβαρό) τρόπο, έχει χαθεί ή καλύτερα αντικατασταθεί για τον παραπάνω ''αγώνα δρόμου'' που αναφέρω :
-η θηλυκότητα,
-ο καθορισμός των πράξεων τους με βάση το αλάθητο (το πιστεύω αυτό) ένστικτο τους (για μένα είναι στη φάση της έκλειψης),
-οι πράξεις της καθορίζονται αρκετές φορές απο ένα αφόρητο εγωκεντρισμό που τις οδηγούμε και εμείς οι άντρες αλλά και ο ανταγωνισμός της κοινωνίας.
-η ναζιάρα
-η χαδιάρα
-η τσαχπινιά της που όταν την έχουν είναι σαν την πρωινή δροσοσταλίδα πάνω σε ένα ροδοπέταλο
-η γνήσια ομορφιά της, όχι η ''παστωμένη''
-η γνήσια μυρωδιά της που σιγά-σιγά χάνεται.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Η σημερινή γυναίκα έχει μπεί σε έναν αγώνα δρόμου που χαρακτηρίζεται από τις ιδιότητες της εργατικότητας, του δυναμισμού, της ορθής και άμεσης λήψης κρίσιμων αποφάσεων, της δημιουργικότητας και της ευέλικτης προσαρμοστικότητας στις απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου της δουλειάς της και διακρίνεται για το πάθος, με το οποίο δρά πάνω στις προκλήσεις των θέσεων που κατέχει.
Κατά κάποιο (αλλά πολύ σοβαρό) τρόπο, έχει χαθεί ή καλύτερα αντικατασταθεί για τον παραπάνω ''αγώνα δρόμου'' που αναφέρω :
-η θηλυκότητα,
-ο καθορισμός των πράξεων τους με βάση το αλάθητο (το πιστεύω αυτό) ένστικτο τους (για μένα είναι στη φάση της έκλειψης),
-οι πράξεις της καθορίζονται αρκετές φορές απο ένα αφόρητο εγωκεντρισμό που τις οδηγούμε και εμείς οι άντρες αλλά και ο ανταγωνισμός της κοινωνίας.
-η ναζιάρα
-η χαδιάρα
-η τσαχπινιά της που όταν την έχουν είναι σαν την πρωινή δροσοσταλίδα πάνω σε ένα ροδοπέταλο
Στο μονο που θα συμφωνησω ειναι στην ομορφια!Πραγματι δεν ειναι γνησια....
Οσο για τα υπολοιπα πιστευω οτι εχεις αδικο....εγω τουλαχιστον προσωπικα μπορει να τα εχω συναντησει αλλα οχι σε τετοιο βαθμο ωστε να πω οτι ειναι και δεδομενα!
Η σημερινη γυναικα μπορει να συνδυασει πολλα μαζι απλα....αυτο δεν σημαινει οτι επειδη θα κερδισει καποια χαρισματα θα χασει καποια αλλα!
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα,
τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580
Μπραβο βρε εβανσ
...καιρος ειναι να δουμε κι εμεις ΤΙ τελικα θελετε απο μας...
Αναμενω.......

τους κους-κους του Σχεσεις να δηλωσουν θεσεις και αποψεις...
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:)
Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Ξάνθης / Γενισέα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 57
Ας πω κι εγώ λοιπόν.
Θέλω τη γυναίκα:
-Αυθόρμητη στη συμπεριφορά, στην εμφάνιση, παντού(χωρίς κρυμμένους σκοπούς, χωρίς πολλά καλυντικά, χωρίς ιδιαίτερη τακτική)
-Συγκρατημένη(ένας θανάσιμος εχθρός μου είναι η γκρίνια)
-Με γλυκιά, ωραία εμφάνιση
-Να μιλάει ωραία(όχι κοφτά, όχι δυνατά, ούτε λίγο ή πολύ)
-Έξυπνη
-Α, ένα τελευταίο. Μου αρέσει η γυναίκα να παίρνει πρωτοβουλίες -μέσα σε κάποια όρια βέβαια-
...
# 9
στις 17/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
θέλω νάναι
Γατούλα μαζί μου και τίγρης με τους "άλλους".
Κοκέτα - χωρίς υπερβολές.
Τσαχπίνα (όχι πολύ)
Να καταλαβαίνει/συνειδητοποιεί αυτά που αναλύω, δηλ. να μπορούμε να συζητάμε.
Να προσπαθεί κάποιες φορές να κάνει στήν άκρη τόν εγωϊσμό της - όλοι έχουμε -, για να βλέπουμε τα πράγματα ό ένας με τα μάτια του άλλου.
Υπάκουη (κάποιες φορές τουλάχιστον, - ειδικά στο κρεβάτι).
Να ζεί στο "τώρα" τον περισσότερο καιρό, γιατί αλλιώς ... δέν θα βλεπόμαστε πολύ.
Να είναι
λίγο προκλητική.
Να μπορεί να με ακολουθεί σε οτιδήποτε κάνω - σε γή, αέρα ή θάλασσα...ή τουλάχιστον να προσπαθεί.
Να ξέρει να μαγειρεύει καλύτερα από εμένα.
Να είναι πιό ... καθαρή απο εμένα, χωρίς να είναι υπερβολική.
Να προσπαθεί να
μήν είναι τελειομανής.
Να "φτιάχνεται" με το φιλί μου.
Γενικά ζητάω από τήν κοπέλα μου, να είναι: Μωράκι , κοριτσάκι, γυναίκα, μάνα, νοικοκυρά, γκόμενα, και κάποιες φορές που**νίτσα...(εννοείται στήν προσωπική μας ζωή - και μόνο για τους δυό μας)
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Παράθεση:
Originally posted by compuman
..............................
Γενικά ζητάω από τήν κοπέλα μου, να είναι: Μωράκι , κοριτσάκι, γυναίκα, μάνα, νοικοκυρά, γκόμενα, και κάποιες φορές που**νίτσα...(εννοείται στήν προσωπική μας ζωή - και μόνο για τους δυό μας)
και συμπληρωνω:
εαν δεν ειναι ετσι θα αφαιρεσω το
...μου.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.
# 11
στις 17/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αχ αυτά τα πρότυπα και τα καλούπια.
Αφήστε τα πρότυπα. Αλλοι μας τα έχουν περάσει στο μυαλό μας απ την στιγμή της γέννησής μας.
Ψάξτε αυτόν ή αυτήν που θα σας αγαπήσει πραγματικά.
Όλα τα άλλα είναι φούμαρα.
# 12
στις 17/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εξυπνη
Μαγκιτισσα (Οπως εχω δωσει τον ορισμο του μαγκα σε αλλο αρθρο)
Ανεξαρτητο πνευμα
Να λεω ενα και να "πιανει" πεντε
Να μην κατινιαζει
Να ειναι φιλη
Να εχει χιουμορ
Να φροντιζει τον εαυτο της
Να μου "τα χωνει" οποτε κανω μα***ια
Να συζηταει
Να ειναι αισιοδοξη
Να εχει "μπεσα"
Να μην ειναι καταπιεστικη και γκρινιαρα
Να ειναι γλυκια και τσαχπινα
Να ειναι "ψαγμενη" και "υποψιασμενη"
Να μην πανικοβαλλεται
Να μην πιανεται "κωτσος"
Να ειναι καθαρη,νοικοκυρα και καλη μαγειρισσα!
Αυτα τα.....ολιγα!!
# 13
στις 17/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα ήθελα να είναι:
1. Δυναμική όχι όμως υπερβολικά
χειραφετημένη
2. Έξυπνη
3. Ειλικρινής
4. Με έντονη προσωπικότητα
5. Να μην φοβάται για το παρελθόν της
6. Να έχει μάτια μόνο για τον καλό της.
7. Να είναι όμορφη εξωτερικά χωρίς υπερβολές, ωστόσο να μην το παίζει εγώ και καμία άλλη
8. κατ'επέκταση να είναι ταπεινή και μετριόφρων στο μέτρο του δυνατού
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Δραπετσώνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 203
Κατά κάποιο (αλλά πολύ σοβαρό) τρόπο λοίπουν τα παρακάτω στοιχεία από τις σημερινές γυνναίκε:
Η θηλυκότητα,
Ο καθορισμός των πράξεων τους με βάση το αλάθητο (το πιστεύω αυτό) ένστικτο τους (για μένα είναι στη φάση της έκλειψης),
Οι πράξεις της καθορίζονται αρκετές φορές απο ένα αφόρητο εγωκεντρισμό που τις οδηγούμε και εμείς οι άντρες αλλά και ο ανταγωνισμός της κοινωνίας.
Η ναζιάρα
Η χαδιάρα
Η τσαχπινιά της
Η γνήσια ομορφιά της, όχι η ''παστωμένη''
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ε, χμ...
Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
-η θηλυκότητα,
-η ναζιάρα
-η χαδιάρα
Εσένα τώρα ποιος θα σε σβήσει που είσαι εκτός θέματος;
Εκτός αν εννοείς ότι θέλεις μια γυναίκα με θηλυκότητα και τότε θα σου πω ότι μακάρι!!!!Μακάρι οι γυναίκες να είχαν χάσει την θηλυκότητα και την τρυφερότητά τους επειδή απόκτησαν περισσότερες ευθύνες.
Όμως, αρκεί μια βόλτα στο παράθυρο, να δεις ότι οι γυναίκες δεν έχουν χάσει τη γυναικεία τους φύση. Απλά δεν ανέχονται και δεν χαρίζουν τη φύση τους, επειδή έχουν παραπάνω απαιτήσεις πλέον. τι να γίνει! Η δουλειά ανοίγει τα μάτια! δεν μπορείτε να μας λέτε ότι βλακεία σας κατέβει στο κεφάλι και εμείς να νιαουρίζουμε!
Εγώ είμαι υπέρ του παλαιού τύπου οικογένειας, όπου η γυναίκα ήταν σπίτι και ο άντρας ήταν ο κουβαλητής. Με την οικονομία της χώρας, έτσι όπως είναι, άντε κουβάλα μόνος μου και πες μου τι ακριβώς θα φέρεις στο σπίτι.
Παρόλα αυτά, καλό θα είναι, ή να διαγράψεις τον εαυτό σου, ή να μας πεις επιτέλους κι εσύ πως θα ήθελες να είναι η ιδανική γυναίκα. ΄Πως την θέλεις; Δούλα και κυρά; Αυτό φαίνεται κατά τα λεγόμενά σου,.
Καλά εδώ ο κόσμος στα posts ζητάει λαγούς και πετραχίλια απο μια γυναίκα, σε εμένα κόλησες ??? Που αναφέρθηκα σε κάποια στοιχειώδη και ελάχιστα μιας γυναίκας. Παράξενο θα έλεγα και αρκετά εριστική η απάντηση σου. Αλλά δεν θα σου απαντήσω ανάλογα, δεν είναι πρέπον....Το αν βλέπω τη γυναίκα όπως τη παρουσιάζεις εσύ με τα δικά σου μάτια αλλά με τα δικά μου γραφόμενα ή το ποιος απο τους 2 μας είναι εκτός θέματος, αυτό θα το κρίνουν άλλοι φαντάζομαι..
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Καθόλου εριστηκή!
Καθόλου εριστική. Ναι. Καλό είναι να το κρίνουν οι άλλοι. Αν ήσουν εκτός θέματος. Εγώ μπήκα να δω πως θα θέλανε οι άντρες τις γυναίκες και έπεσα πάνω σε νάρκη. Εσύ δεν έγραψες αυτά που θα ήθελες. Έκανες απλά το δικό σου προφίλ της γυναίκας του σήμερα που δεν σου αρέσει καθόλου και εγώ, ως...ενεργό μέλος, προσπαθώ να καταλάβω, τι θέλει να πει ο ποιητής! Που είναι αυτό το κείμενο που να λέει πως τη θες τη γυναίκα τέλος πάντων;
δεν έχω κάτι εναντίον σου. Οποιοσδήποτε άλλος να το είχε γράψει το κείμενο αυτό, την ίδια ερώτηση θα του έκανα, αποδεδειγμένα πιστεύω.
Εντελώς καλοπροαίρετα, όπως διαβάζω τις απόψεις σου στα άλλα φόρουμ, έτσι και εδώ, θα ήθελα να διαβάσω αυτό που ζητήθηκε από τον έβανς.
Επίσης, όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω, βαριέμαι να σου μπω στο μάτι ή κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι κάνεις μια δουλειά στο "σχέσεις". δεν σε θεωρώ ανώτερο από τους άλλους. Απαντάς στα φόρουμς ως μέλος και εφόσον δεν έχεις την αντικειμενικότητα να δεις ότι είσαι εκτός θέματος, στο λέω και σου κάνω και χιούμορ! Ντεν έχεις χιούμορ;
Περιμένω να διαβάσω λοιπόν, πως τη θες τη γυναίκα για να είσαι ευτυχής.
Παράθεση:
Originally posted by evans
Δεν θα αναζητήσουμε την τέλεια γυναίκα η την γυναίκα τον ονείρων μας αλλά εκείνη, ψυχή με σάρκα και οστά που πραγματικά θέλετε να πορευτεί μαζί σας και σε χαρές και σε λύπες , σε φτώχια και πλούτη .
Θεωρώ ότι το νόημα του θέματος που ζητά ο evans είναι αυτό και παράλληλα ίσως να επικεντρωθούμε εκεί αφού το τέλειο της γυναίκας ήδη έχει αποτυπωθεί απο τα γραφόμενα. Δεν αναζητούμε όμως το τέλειο. Τον συνοδοιπόρο που έχει κάποια ελάχιστα κριτήρια για να μπορεί να λέγεται έτσι.
# 19
στις 18/5/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αφουγκραζομενοι τις επιταγες των καιρων , ο ευγενης εαυτος μου και γω, συνηλθαμε (δεν ειμαι και πολύ σιγουρος) σε ολομελεια και εκδιδουμε το εξης κοινο ανακοινωθεν.
Οι εκπροσωποι του αδυνατου (λεμε τωρα) φυλου πρεπει να συγκεντρωνουν τα κατωθι χαρακτηριστικα ενώ ταυτοχρονως να είναι απηλλαγμενοι από καποια αλλα:
Θελουμε λοιπον (εγω και ο εαυτος μου) να μας δινουν την εντυπωση ότι είναι 100% μεσα στο κεφαλι τους και ότι η χρηση του δεν περιοριζεται μονο στη στηριξη της κώμης.
Να μην κανουν μακροσκελης αστρολογικες αναλυσεις σε ολους οσους δεν εχουν δυνατοτητα αμεσης απομακρυνσης.. η δε χρηση του φλυτζανιου του καφε να είναι αποκλειστικα και μονο για την ποση...
Να είναι ωραιες,μοιραιες, αναιδεις, να εχουν μαζι τους το πορτοφολι τους κατά τις εξοδους μας και να μην μπαινοβγαινουν με τις φιλες τους στις τουαλετες..
Επισης να μην μπαινοβγαινουν ουτε με τους φιλους μας..
Να μην χαχανιζουν γιατι μας πιανει μια ακατανικητη επιθυμια να τις πεταξουμε απ το παραθυρο και δεν αντεχουμε τους στενους χωρους με τα καγκελα στα παραθυρα.
Να μην εχουν δικεφαλους, τρικεφαλους , τετρακεφαλους. Να τους αρεσουν οι πιτσες , τα σουβλακια και να μην πινουν μονο φυσικους χυμους..
Να είναι καλλιγραμες και να μην εχουν πονοκεφαλους σε ακαιρες στιγμες γιατι μας βαζουν κακες σκεψεις και θελουμε να μεταλαβουμε την κυριακη.
Να είναι γνωστριες του καμα σουτρα και να το εφαρμοζουν με τα φωτα ανοιχτα γιατι θελουμε να βλεπουμε τι μας συμβαινει..
Να εχουν διαθεσεις υποταγης και να μας παραχωρουν οικειοθελως την χρηση του τηλεκοντρολ της τουβου και του ντου βου ντου.
Και προς θεου να μην ξερουν καρατε , βαρατε και συναφη πολεμικες τεχνες διοτι μπορει να παρασυρθουν και δεν το αντεχουμε το ξυλο..
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Τωρα αι εμ σο σορρυ σερ αλλα και την πιτα και τον σκυλο?
Να με συμπαθας αλλα εξηγα μου πως γινετε καλλιγραμη που σημαινει χωρις κυτταριτιδες και τα συναφη χωρις φυσικο χυμο και τρωγοντας σουβλακος?
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα,
τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...
στα social media