Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Το προφίλ της Γυναίκας

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

malvina

# 21 στις 19/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
'Aρεσαν+: 0%

Χα χα χα!

Κοίτα, αυτό που ψάχνει, θα το βρει σίγουρα! Υπάρχουν τρεις γυναίκες μέσα στην Ελλάδα με μεταβολισμό που να τους επιτρέπει να τρώνε πίτσες και να μένουν αδύνατες!
Επίσης, οι ανορεξικές θα του ταίριαζαν , αλλά αυτές έχουν πονοκέφαλο και δεν θα θέλαμε να τον στείλουμε στην εκκλησία!Ή μήπως θα θέλαμε; Λίγος προσηλιτισμός μπορεί να του έκανε καλό.

Αυτό που θέλει βασικά, είναι μια γυναίκα που να μην μιλάει και πολύ, να φέρνει τα πατατάκια και τις μπύρες, όταν θέλει να δει ποδόσφαιρο και όταν βάφει τα νύχια της να μην τον ενοχλεί. Θέλει λοιπόν μια γλάστρα! Υπάρχουν όμως και τέτοιες γυναίκες, μόνο που απαιτούν να έχει μαζί του ένα πολύ καλό πορτοφόλι. Οι ...εξυπηρετήσεις αυτές, κοστίζουν!

Τον χαίρομαι πάντως γιατί είναι ο μοναδικός που εκφράζει την άποψη του 60% του αντρικού πληθυσμού, χωρίς να φοβάται τον λιθοβολισμό. Καλά κάνει.

Γι αυτό σας λέω! Ποτέ η γυναίκα με πορτοφόλι στις εξόδους! Πρέπει να μας πληρώνουν για τις βλακείες που ακούμε κατά τη διάρκεια του ραντεβού, και αν μας το παίξουν τελικά φευγάτοι, εμείς να μην είμαστε φτωχότερες!

# 22 στις 19/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αντε παλι με τα ποσοστα!!!
Υποννοειτε δηλαδη οτι το 60% των ανδρων αντιλαμβανονται την εννοια γυναικα κατι σαν....διακοσμητικο φυτο εσωτερικου χωρου?
Λαθος!!Αν θελαμε φυτα αγοραζαμε απο το ανθοπωλειο και μας στοιχιζαν και φθηνοτερα!!!!!

# 23 στις 19/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
γινεται γινεται αμαζονα χαχα
αυτη θα τρωει και πιτσες και σουβλακια
και εγω θα αναλαμβανω να της καιω τις παραπανησιες θερμιδες...

και αγαπητη μου μαλβινα συμβιβαζομαι μονο με τα πατατακια....

επισης συμβιβαζομαι και με μονο το περιεχομενο της γλαστρας...
αρκει να μην μου βγαινει κατι σε.. κακτο
ειμαι διατεθημενος να κανω θυσιες μεγαλες για τον ερωτα μου...
αλλα το τσιμπημα δεν το αντεχω...

argaard

# 24 στις 19/5/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
1. Γυναίκα
Θηλυκό με όλη τη σημασία της λέξης. Παράδειγμα, Monica Belluci στη Μαλένα και όχι από άποψη ομορφιάς (άμα περιμένω να βρω μια Monica Belluci μάλλον εργένης θα μείνω όλη μου τη ζωή) αλλά από άποψη τρόπου ντυσίματος, κίνησης στο χώρο, ο τρόπος που άκουγε μουσική και χόρευε αγκαλιά με τη φωτογραφία του άντρα της... μου έχουν πει πως τέτοιες γυναίκες δεν υπάρχουν πραγματικά και ούτε πρόκειται να υπάρξουν, εγώ απλά ελπίζω...
Γλυκιά, γατούλα, αισθησιακή, φιλήδονη

2. Συνεννόηση (σημαντική για μία σοβαρή σχέση)
Έξυπνη, με υψηλή νοημοσύνη, ειλικρινείς, να έχει πάθος από τον τρόπο που στηρίζει μια άποψη της μέχρι τον τρόπο που ερωτεύεται, με απαιτήσεις από τη ζωή, υποψιασμένη αλλά όχι καχύποπτη, δημιουργική φαντασία και ικανότητα να ακολουθεί τη δικιά μου.
Να μπορεί να ζήσει με την ιδέα πως για μένα είναι μια θεά.
Να μην κρατάει πισινές και να με αντιμετωπίζει σαν έναν διαφορετικό άνθρωπο.

3. τρόπος ζωής
θα προτιμούσα να της αρέσει να βγαίνει σε μέρη που μου αρέσουν και σε εμένα, να μην καταπιέζετε κανείς από τους δύο για να ικανοποιήσει τον άλλο σε αυτό το τομέα, να της αρέσει να βγαίνει από το σπίτι και να είναι ιδιαίτερα κοινωνική, να είναι ανοιχτή σε κάθε αυθόρμητη ιδέα για διασκέδαση και φυσικά να γεννάει και η ίδια τέτοιες ιδέες.
Μου αρέσει να εκφράζω πολλά συναισθήματα μου με μουσική και στοίχους όποτε θα βόλευε να έχει παρόμοια μουσικά ακούσματα ώστε να καταλαβαίνει τι θέλω να πω.

4. Εντυπωσιακή (για να μην τη βαρεθώ ποτέ)
Μερικά από τα πράγματα που με εντυπωσιάζουν είναι τα εξής:
Να μαγειρεύει μα προσοχή! δεν ψάχνω για μαμά ξέρω και εγώ να μαγειρεύω και μάλιστα καλά, απλά με γοητεύουν οι γυναίκες που ξέρουν να ξυπνάνε τον έρωτα μεσώ του στομαχιού μου.
Επίσης θα μου άρεσε να είχε κάποια καλλιτεχνική κλήση με ιδιαίτερη προτίμηση μουσική(τραγούδι, στοίχους), χορό, συγγραφέας
Όμορφη χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή απλά να ξυπνάω κάθε πρωί και να χαίρομαι που τη βλέπω και να μπορώ να της τραγουδάω "απόψε κάνεις μπάμ, σε βλέπουν και φρενάρουνε και σταματούν τα τραμ" και να το αξίζει.
There is no justice, it's just me

spy26

# 25 στις 19/5/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416
Διχως να εχω διαβασει απαντησεις αλλων μελων, θα πω στα γρηγορα οτι θελω .....
Η γυναικα να ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ !!! Οχι "αντρακι" , οχι "αντρογυναικο" , αλλα .......γυναικα με ολα τα καλα και κακα χαρακτηριστικα της !!! Να ειναι απλα....ΘΗΛΥΚΟ !!!

Αυτο ειναι το σπουδαιοτερο...κι ομως εχει αρχισει να χανετε...

...αντε να τρεξω να προλαβω την τελευταια, γιατι μαλλον με βλεπω στο ραφι αν καθυστερησω.....
;;;

# 26 στις 20/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
μια φιλη μου ειπε οτι αν καιγοταν ετσι οι θερμιδες ολες θα καθοταν πανω σε....

δεν το λεω ομως... δεν το μαρτυραω....
και θα χαρισω και ενα κουτι πιπερι στη φιλη μου.... χαχα

spy26

# 27 στις 20/5/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα

χου χου χου...!!

Παράθεση:
Originally posted by malvina
Γι αυτό σας λέω! Ποτέ η γυναίκα με πορτοφόλι στις εξόδους! Πρέπει να μας πληρώνουν για τις βλακείες που ακούμε κατά τη διάρκεια του ραντεβού, και αν μας το παίξουν τελικά φευγάτοι, εμείς να μην είμαστε φτωχότερες!

Καλη μου malvina,

να υποθεσω απο αυτα που γραφεις παραπανω οτι...δεν θα "εμπλεκες" ποτε με εναν χαμηλου εισοδηματος μισθωτο ?

Γιατι δεν μπορω να φανταστω πως ενας δημοσιος υπαλληλος με 800 ευρωπουλακια στην τσεπη ( 800...μαζι με τα φραγκοδιφραγκα, να κουδουνιζουν....:lol θα εχει την δυνατοτητα να σε βγαζει εσενα εξω και να καλυπτει τις κατα τα αλλα βιτσιοζικες - χλιδατες(ειμαι σιγουρος για αυτες) υπεραπετησεις σου !!

Αν λοιπον...υποθετικα ( παντα ) , σκεφτω ολα αυτα...ειμαι υποχρεωμενος να καταληξω στο συμπερασμα, της πονηρης-συμφεροντολογας γυναικας ( περισσοτερο του μετριου κατανοητου οριου ) !!! Πραγμα που σημαινει...πως αν "κακομοιρα" μου, εστω και κατα τυχη ( μονο κατα τυχη ) εμπλεκες με εναν τυπο σαν και εμενα ( μεγαλοοοοοο κολοπαιδο ), θα σου εκανα την ζωη.....μπαλακι του τεννις.....τοκ τοκ...να χτυπαει απο ρακετα σε ρακετα!!! Και το βεβαιο ειναι οτι θα το διασκεδαζα...οσο δεν φανταζεσαι ! Βεβαιο επισης θεωρειτε οτι μπορεινα μην εφευγες φτωχοτερη, αλλα σιγουρα θα εφευγες.....τρεχοντας !!!

Προσωπικα παντως, δεν εχω κανενα προβλημα να πληρωνω εγω τον λογαριασμο τις περισσοτερες φορες, οχι μονο επειδη δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος αλλα και επειδη διατηρω μερικα παραδοσιακα ταμπου ακομα, στις σχεσεις μου με το γυναικειο κοσμο !

Εχω ομως τεραστιο προβλημα....οταν αντιλαμβανομαι πως μια γυναικα μπορει να σκεφτεται κατα αυτον τον τροπο και να θεωρει εμενα κοροιδο ! Χμμμ.....και σε αυτο το σημειο.....αρχιζει το σοου...........που εχει παντοτε καταληξη....... !!!!!

Πρεπει ομως καταληγοντας, να ξανα τονισω οτι ολα τα παραπανω ειναι υποθετικα και για εναν επιπροσθετο λογο. Εως τωρα απο τα γραπτα σου...με εχεις κανει να καταλαβω οτι αποτελλεις μια εξυπνη-δυναμικη γυναικα, που κατα συνεπεια δεν ταιριαζουν στον χαρακτηρα της ολα αυτα ( τα υποθετικα ) ! Για αυτο και θα σου δηλωσω οτι θα συνεχισω να σε θεωρω εξυπνη-δυναμικη γυναικα, δινοντας σου την ευκαιρεια να τα ξανασκεφτεις.....

Καλημερα σας.....
;;;

morelli

# 28 στις 21/5/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
***** To θέμα διαγράφηκε ως μη σχετικό με το όλο thread *****
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

evans

# 29 στις 21/5/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Κυριοι αφου σας επαναφερω στη ταξη ...κι εσας κυριες που ετοιμες εισαστε....
Χμ
Το θεμα μας ειναι τι ζηταμε απο το αντιθετο φυλο .

Ας δωσω και γω το στιγμα μου....

Η σχεδον απολυτη ΓΝΩΣΗ του φυλου της και του ρολου της στη ζωη σε συνδυασμο με το ΣΕΒΑΣΜΟ προς τον εαυτο της και τους αλλους ειναι η αρχη της δικης μου σκιαγραφησης του προφιλ της.
Πνευματικη καλλιεργεια και ευαισθησια.
Σταθεροτητα αποφασιστικοτητα και προσαρμοστικοτητα.
Να βαζει στοχους αλλα και να ονειρευεται.
Να διεκδικει τη ζωη και τον ερωτα μου.
Να μου βγαζει παντα τον καλυτερο εαυτο μου και αισθηματα μου.
Να ξερει ν' ανοιγει πανια στο σκαρι μας ...και να κανει κουπι.
Να τιμα εκεινο που διαλεξε για συντροφο της.
Να γινει για μενα το αλλο μου μισο , η γυναικα , η ερωμενη , η φιλη , η μανα , η αδελφη (αντε και η γειτονισσα )
και φυσικα η επικοινωνια να μη γινεται μονο μεσω ...sms.....

........βεβαια αρκει να αντεξει τον κακο μου χαρακτηρα........

# 30 στις 23/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
αφου το ξανασκεφτηκα διαπιστωσα οτι μου διεφυγαν καποιες λεπτομερειες και οφειλω να τις συμπληρωσω..

απηλλαγμενος απο καθε λογης φαλλοκρατικα καταλοιπα θα εστιασω στα απαραιτητα ψυχοσυναισθηματικα χαρακτηριστικα της γυναικας..

να ειναι δεκτικη,προθυμη στις νεες εμπειριες και στη μαθηση..
να κανει δηλαδη τα απαραιτητα μαστορεματα στο σπιτι και να μην χρησιμοποιει αθεμιτα μεσα (δηλωση αγνοιας) για να με βαζει να τα κανω εγω.

να ειναι καιρια, ουσιαστικη και περιεκτικη στην ομιλια της. προτασεις οπως"γιατι;" , "που ησουν τετοια ωρα;" , " πως πηρα κιλα;" , " θα παω για καφε με τις φιλες μου." υποβαθμιζουν το επιπεδο που πρεπει να διαθετει.

να ειναι σοφρων και εγκρατης.
να ειναι απηλλαγμενη απο βιτσια οπως να αγοραζει εντελως αχρηστα πραγματα (ρουχα ,παπουτσια ,τσαντες) και να μην θεωρει τα ψωνια υποκαταστατο του σεξ..

φυσικα για ολα τα παραπανω μπορουν να γινουν,με μετρο παντα, οι αναλογες υποχωρησεις εαν διαθετει το ΥΠΕΡΤΑΤΟ χαρισμα..
να ειναι πλουσια, γενναιοδωρη (με μενα εννοειται) και απηλλαγμενη απο τα ποταπα αισθηματα ιδιοκτησιας....

οι ενδιαφερομενες παρακαλω να απευθυνονται στη γραμματεα μου, εργασιμες ωρες και μερες.

malvina

# 31 στις 25/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη

Έτσι είναι όμως.

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Αντε παλι με τα ποσοστα!!!
Υποννοειτε δηλαδη οτι το 60% των ανδρων αντιλαμβανονται την εννοια γυναικα κατι σαν....διακοσμητικο φυτο εσωτερικου χωρου?
Λαθος!!Αν θελαμε φυτα αγοραζαμε απο το ανθοπωλειο και μας στοιχιζαν και φθηνοτερα!!!!!

Εγώ φταίω που έβαλα μικρό ποσοστό!!!

Τι να κάνουμε τώρα καλέ μου; Αν εσύ είσαι στις εξαιρέσεις, θα σε κάνουμε πλειοψηφία; Δεν γίνεται!

malvina

# 32 στις 25/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη

Άσε μας βρε καλέ μου!

Παράθεση:
Originally posted by oluja
γινεται γινεται αμαζονα χαχα
αυτη θα τρωει και πιτσες και σουβλακια
και εγω θα αναλαμβανω να της καιω τις παραπανησιες θερμιδες...

και αγαπητη μου μαλβινα συμβιβαζομαι μονο με τα πατατακια....

επισης συμβιβαζομαι και με μονο το περιεχομενο της γλαστρας...
αρκει να μην μου βγαινει κατι σε.. κακτο
ειμαι διατεθημενος να κανω θυσιες μεγαλες για τον ερωτα μου...
αλλα το τσιμπημα δεν το αντεχω...

...που αναλαμβάνεις να της κάψεις και τις θερμίδες. Αυτό το αναλαμβάνουν όλοι και χωρίς πατατάκια!

malvina

# 33 στις 25/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη

Αιτία και αποτέλεσμα.

Παράθεση:
Originally posted by spy26

Παράθεση:

Καλη μου malvina,

να υποθεσω απο αυτα που γραφεις παραπανω οτι...δεν θα "εμπλεκες" ποτε με εναν χαμηλου εισοδηματος μισθωτο ?

Γιατι δεν μπορω να φανταστω πως ενας δημοσιος υπαλληλος με 800 ευρωπουλακια στην τσεπη ( 800...μαζι με τα φραγκοδιφραγκα, να κουδουνιζουν....:lol θα εχει την δυνατοτητα να σε βγαζει εσενα εξω και να καλυπτει τις κατα τα αλλα βιτσιοζικες - χλιδατες(ειμαι σιγουρος για αυτες) υπεραπετησεις σου !!

Αν λοιπον...υποθετικα ( παντα ) , σκεφτω ολα αυτα...ειμαι υποχρεωμενος να καταληξω στο συμπερασμα, της πονηρης-συμφεροντολογας γυναικας ( περισσοτερο του μετριου κατανοητου οριου ) !!! Πραγμα που σημαινει...πως αν "κακομοιρα" μου, εστω και κατα τυχη ( μονο κατα τυχη ) εμπλεκες με εναν τυπο σαν και εμενα ( μεγαλοοοοοο κολοπαιδο ), θα σου εκανα την ζωη.....μπαλακι του τεννις.....τοκ τοκ...να χτυπαει απο ρακετα σε ρακετα!!! Και το βεβαιο ειναι οτι θα το διασκεδαζα...οσο δεν φανταζεσαι ! Βεβαιο επισης θεωρειτε οτι μπορεινα μην εφευγες φτωχοτερη, αλλα σιγουρα θα εφευγες.....τρεχοντας !!!

Προσωπικα παντως, δεν εχω κανενα προβλημα να πληρωνω εγω τον λογαριασμο τις περισσοτερες φορες, οχι μονο επειδη δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος αλλα και επειδη διατηρω μερικα παραδοσιακα ταμπου ακομα, στις σχεσεις μου με το γυναικειο κοσμο !

Εχω ομως τεραστιο προβλημα....οταν αντιλαμβανομαι πως μια γυναικα μπορει να σκεφτεται κατα αυτον τον τροπο και να θεωρει εμενα κοροιδο ! Χμμμ.....και σε αυτο το σημειο.....αρχιζει το σοου...........που εχει παντοτε καταληξη....... !!!!!

Πρεπει ομως καταληγοντας, να ξανα τονισω οτι ολα τα παραπανω ειναι υποθετικα και για εναν επιπροσθετο λογο. Εως τωρα απο τα γραπτα σου...με εχεις κανει να καταλαβω οτι αποτελλεις μια εξυπνη-δυναμικη γυναικα, που κατα συνεπεια δεν ταιριαζουν στον χαρακτηρα της ολα αυτα ( τα υποθετικα ) ! Για αυτο και θα σου δηλωσω οτι θα συνεχισω να σε θεωρω εξυπνη-δυναμικη γυναικα, δινοντας σου την ευκαιρεια να τα ξανασκεφτεις.....

Καλημερα σας.....

Μεγάλα λόγια μη λες, μικρή μπουκιά φάε. Όχι, δεν ανήκω στις χλιδάτες τύπισσες. Απλή είμαι γενικώς και δεν σκορπάω χρήματα για πεντικιούρ. Δεν έχω μακριά κόκκινα νύχια και δεν κυκλοφορώ με τη μύτη ψηλά.
Και κάποτε, δεν δεχόμουνα να πληρώσει άλλος τον καφέ μου. Γινόταν πόλεμος! Προφανώς, κάτι ανακάλυψα και φωνάζω. εξάλλου, δεν μπορείτε να μουρμουράτε ότι οι γυναίκες χάλασαν επειδή την είδαν καριερίστριες κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ και μετά να θέλετε να πληρώνουν όταν βγαίνουν έξω. Δεν συνδιάζονται αυτά. Και δεν εκτιμούνται αυτές οι κινήσεις ως θα έπρεπε. Εδώ θέλω την βοήθεια του γυναικείου κοινού!!!!

spy26

# 34 στις 25/5/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα

Παράθεση:

εξάλλου, δεν μπορείτε να μουρμουράτε ότι οι γυναίκες χάλασαν επειδή την είδαν καριερίστριες κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ και μετά να θέλετε να πληρώνουν όταν βγαίνουν έξω. Δεν συνδιάζονται αυτά. Και δεν εκτιμούνται αυτές οι κινήσεις ως θα έπρεπε. Εδώ θέλω την βοήθεια του γυναικείου κοινού!!!!

Βρε καλη μου malvina,

αυτα γιατι μου τα λες ? Δεν διαφωνω πουθενα, γιατι πολυ απλα...θελω η γυναικα να ειναι καριεριστρια , αλλα και γιατι δεν απαιτω να μου πληρωνει τα εξοδα. Αντιθετως. Εγω απλα ειπα...οτι απεχθανομαι εκεινες που σκεφτοντ ....πανπονηρα !!! Παει αυτο λοιπον....το λυσαμε !!!!!

Την βοηθεια του "κοινου" ομως....προς τι την ζητησες ? Νιωθεις οτι χανεις το δικιο σου ?

Μην ανυσηχεις...γιατι δεν προκειτε να στο παρει κανεις !!!

Εξαλλου...και να στο επερνε καποιος...ποσο ποσοστο "κοινου" θεωρεις αξιο να σε βοηθησει ?

Καλημερα σας.....
;;;

malvina

# 35 στις 26/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη

Αυτό το ποσοστό...

Παράθεση:
Originally posted by spy26

Παράθεση:

εξάλλου, δεν μπορείτε να μουρμουράτε ότι οι γυναίκες χάλασαν επειδή την είδαν καριερίστριες κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ και μετά να θέλετε να πληρώνουν όταν βγαίνουν έξω. Δεν συνδιάζονται αυτά. Και δεν εκτιμούνται αυτές οι κινήσεις ως θα έπρεπε. Εδώ θέλω την βοήθεια του γυναικείου κοινού!!!!

Βρε καλη μου malvina,

αυτα γιατι μου τα λες ? Δεν διαφωνω πουθενα, γιατι πολυ απλα...θελω η γυναικα να ειναι καριεριστρια , αλλα και γιατι δεν απαιτω να μου πληρωνει τα εξοδα. Αντιθετως. Εγω απλα ειπα...οτι απεχθανομαι εκεινες που σκεφτοντ ....πανπονηρα !!! Παει αυτο λοιπον....το λυσαμε !!!!!

Την βοηθεια του "κοινου" ομως....προς τι την ζητησες ? Νιωθεις οτι χανεις το δικιο σου ?

Μην ανυσηχεις...γιατι δεν προκειτε να στο παρει κανεις !!!

Εξαλλου...και να στο επερνε καποιος...ποσο ποσοστο "κοινου" θεωρεις αξιο να σε βοηθησει ?

Καλημερα σας.....

Το ποσοστό συτό των γυναικών, που ποτέ δεν είχαν σκεφτεί το θέμα αυτό, μέχρι που κάποιο αρσενικό, το έκανε θέμα στη ζωή τους και τους έσπασε τα νεύρα σε τέτοιο βαθμό που είπε, "ε, από εδώ και στο εξής, τέρμα η ισότητα, γιατί μου βγαίνει από τη μύτη."

Είναι λεπτό το ζήτημα, το ξέρω και ακούγομαι σαν τη μέγαιρα που βγαίνει με τουπεδάκι και δεν κουβαλάει μαζί της πορτοφόλι. Βέβαια, δεν ισχύει αυτό και πάντοτε έχω την πρόθεση της ισοτιμίας. Δεν παύω όμως να εκτιμώ κινήσεις υπεροχής από το αντρικό φύλο, αφού ανακάλυψα ότι έτσι νιώθω καλύτερα, όχι στην τσέπη, αλλά στην ψυχολογία.

Σαφώς δεν θα έχω τη βοήθεια του κοινού εύκολα, γιατί είναι πολύ παρεξηγήσιμο το θέμα, αλλά πάλι, έτσι όπως τα σκαλίζουμε εδώ μέσα τα ασκάλιστα, η βάση είναι αυτή. Για κάποιο λόγο, οι παλαιού τύπου συνήθειες, τύπου ανοίγουμε πόρτες κλπ, εμένα μου αρέσουν όπως μου αρέσει σε ένα τραπέζι να ξέρει ο άλλος να χειρίζεται τα μαχαιροπήρουνα και να ξέρει ότι θα φέρει μαζί του, ένα μπουκάλι κρασί. Πως θα γίνει. Είναι άγραφοι νόμοι αυτοί. Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά.

Κι εσύ τι πιάστηκες;
Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με τις καριερίστριες κλπ. Είναι ένα γενικό θέμα. Ότι γκρινιάζουμε γκρινιάζουμε, αλλά τελικά, δεν θέλουμε τη γυναίκα ούτε όπως ήταν, ούτε όπως είναι. Αυτό είναι το όλο θέμα.

Και οι γυναίκες το ίδιο. Γι αυτό σας έχουν σαπίσει τα νεύρα. Και ευαισθητούληδες και έτσι και γιουβέτσι, μαζί, δεν γίνεται! αυτά. Παραιτούμαι από το θέμα.

morelli

# 36 στις 27/5/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685

Παράθεση:
Originally posted by morelli

Παράθεση:
Εξυπνη
Μαγκιτισσα (Οπως εχω δωσει τον ορισμο του μαγκα σε αλλο αρθρο)
Ανεξαρτητο πνευμα
Να λεω ενα και να "πιανει" πεντε
Να μην κατινιαζει
Να ειναι φιλη
Να εχει χιουμορ
Να φροντιζει τον εαυτο της
Να μου "τα χωνει" οποτε κανω μα***ια
Να συζηταει
Να ειναι αισιοδοξη
Να εχει "μπεσα"
Να μην ειναι καταπιεστικη και γκρινιαρα
Να ειναι γλυκια και τσαχπινα
Να ειναι "ψαγμενη" και "υποψιασμενη"
Να μην πανικοβαλλεται
Να μην πιανεται "κωτσος"
Να ειναι καθαρη,νοικοκυρα και καλη μαγειρισσα!

Αυτα τα.....ολιγα!!

Βρε υπαρχουν ακομη τετοιες γυναικες ;;;;

Εαν βρεθει θελω και εγω τρεις - τεσσερις.
Υ.Γ
Το ξαναεβαλα ,γιατι ολο μου τα σβηνουν.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

# 37 στις 27/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
Εξυπνη
Μαγκιτισσα (Οπως εχω δωσει τον ορισμο του μαγκα σε αλλο αρθρο)
Ανεξαρτητο πνευμα
Να λεω ενα και να "πιανει" πεντε
Να μην κατινιαζει
Να ειναι φιλη
Να εχει χιουμορ
Να φροντιζει τον εαυτο της
Να μου "τα χωνει" οποτε κανω μα***ια
Να συζηταει
Να ειναι αισιοδοξη
Να εχει "μπεσα"
Να μην ειναι καταπιεστικη και γκρινιαρα
Να ειναι γλυκια και τσαχπινα
Να ειναι "ψαγμενη" και "υποψιασμενη"
Να μην πανικοβαλλεται
Να μην πιανεται "κωτσος"
Να ειναι καθαρη,νοικοκυρα και καλη μαγειρισσα!

Αυτα τα.....ολιγα!!

Βρε υπαρχουν ακομη τετοιες γυναικες ;;;;

Εαν βρεθει θελω και εγω τρεις - τεσσερις.
Υ.Γ
Το ξαναεβαλα ,γιατι ολο μου τα σβηνουν.

Λες να ζηταω πολλα και γιαυτο ειμαι ακομα .....μονος μου??

# 38 στις 27/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Λες να ζηταω πολλα και γιαυτο ειμαι ακομα .....μονος μου??

Το θέμα δεν είναι τι ζητάς εσύ ΜΟΝΟ. Το θέμα είναι αν ικανοποιείς τις απαιτήσεις του κοινού στο οποίο απευθύνεσαι.

Πιο καλή η μοναξιάάάάάάάάάάάά
- Lidaki

# 39 στις 27/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by lidaki
Το θέμα δεν είναι τι ζητάς εσύ ΜΟΝΟ. Το θέμα είναι αν ικανοποιείς τις απαιτήσεις του κοινού στο οποίο απευθύνεσαι.
- Lidaki

Μηπως εδινα ...παρασταση και δεν τοξερα??

Χειροκροτημα παρακαλω!!!!

# 40 στις 27/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Μηπως εδινα ...παρασταση και δεν τοξερα??

Χειροκροτημα παρακαλω!!!!

Εύχομαι να είσαι μόνος ΜΟΝΟ στη σκηνή... και όχι σε όλο το θέατρο!

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.