Παράθεση:
Originally posted by malvina
Γι αυτό σας λέω! Ποτέ η γυναίκα με πορτοφόλι στις εξόδους! Πρέπει να μας πληρώνουν για τις βλακείες που ακούμε κατά τη διάρκεια του ραντεβού, και αν μας το παίξουν τελικά φευγάτοι, εμείς να μην είμαστε φτωχότερες!![]()
Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Αντε παλι με τα ποσοστα!!!
Υποννοειτε δηλαδη οτι το 60% των ανδρων αντιλαμβανονται την εννοια γυναικα κατι σαν....διακοσμητικο φυτο εσωτερικου χωρου?
Λαθος!!Αν θελαμε φυτα αγοραζαμε απο το ανθοπωλειο και μας στοιχιζαν και φθηνοτερα!!!!!
Παράθεση:
Originally posted by oluja
γινεται γινεται αμαζονα χαχα
αυτη θα τρωει και πιτσες και σουβλακια
και εγω θα αναλαμβανω να της καιω τις παραπανησιες θερμιδες...
και αγαπητη μου μαλβινα συμβιβαζομαι μονο με τα πατατακια....
επισης συμβιβαζομαι και με μονο το περιεχομενο της γλαστρας...
αρκει να μην μου βγαινει κατι σε.. κακτο
ειμαι διατεθημενος να κανω θυσιες μεγαλες για τον ερωτα μου...
αλλα το τσιμπημα δεν το αντεχω...
Παράθεση:
Originally posted by spy26
Παράθεση:
Γι αυτό σας λέω! Ποτέ η γυναίκα με πορτοφόλι στις εξόδους! Πρέπει να μας πληρώνουν για τις βλακείες που ακούμε κατά τη διάρκεια του ραντεβού, και αν μας το παίξουν τελικά φευγάτοι, εμείς να μην είμαστε φτωχότερες!![]()
Καλη μου malvina,
να υποθεσω απο αυτα που γραφεις παραπανω οτι...δεν θα "εμπλεκες" ποτε με εναν χαμηλου εισοδηματος μισθωτο ?
Γιατι δεν μπορω να φανταστω πως ενας δημοσιος υπαλληλος με 800 ευρωπουλακια στην τσεπη ( 800...μαζι με τα φραγκοδιφραγκα, να κουδουνιζουν....:lol
θα εχει την δυνατοτητα να σε βγαζει εσενα εξω και να καλυπτει τις κατα τα αλλα βιτσιοζικες - χλιδατες(ειμαι σιγουρος για αυτες) υπεραπετησεις σου !!
Αν λοιπον...υποθετικα ( παντα ) , σκεφτω ολα αυτα...ειμαι υποχρεωμενος να καταληξω στο συμπερασμα, της πονηρης-συμφεροντολογας γυναικας ( περισσοτερο του μετριου κατανοητου οριου ) !!! Πραγμα που σημαινει...πως αν "κακομοιρα" μου, εστω και κατα τυχη ( μονο κατα τυχη ) εμπλεκες με εναν τυπο σαν και εμενα ( μεγαλοοοοοο κολοπαιδο ), θα σου εκανα την ζωη.....μπαλακι του τεννις.....τοκ τοκ...να χτυπαει απο ρακετα σε ρακετα!!!Και το βεβαιο ειναι οτι θα το διασκεδαζα...οσο δεν φανταζεσαι ! Βεβαιο επισης θεωρειτε οτι μπορεινα μην εφευγες φτωχοτερη, αλλα σιγουρα θα εφευγες.....τρεχοντας
!!!
Προσωπικα παντως, δεν εχω κανενα προβλημα να πληρωνω εγω τον λογαριασμο τις περισσοτερες φορες, οχι μονο επειδη δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος αλλα και επειδη διατηρω μερικα παραδοσιακα ταμπου ακομα, στις σχεσεις μου με το γυναικειο κοσμο !
Εχω ομως τεραστιο προβλημα....οταν αντιλαμβανομαι πως μια γυναικα μπορει να σκεφτεται κατα αυτον τον τροπο και να θεωρει εμενα κοροιδο ! Χμμμ.....και σε αυτο το σημειο.....αρχιζει το σοου...........που εχει παντοτε καταληξη.......
!!!!!
Πρεπει ομως καταληγοντας, να ξανα τονισω οτι ολα τα παραπανω ειναι υποθετικα και για εναν επιπροσθετο λογο. Εως τωρα απο τα γραπτα σου...με εχεις κανει να καταλαβω οτι αποτελλεις μια εξυπνη-δυναμικη γυναικα, που κατα συνεπεια δεν ταιριαζουν στον χαρακτηρα της ολα αυτα ( τα υποθετικα ) ! Για αυτο και θα σου δηλωσω οτι θα συνεχισω να σε θεωρω εξυπνη-δυναμικη γυναικα, δινοντας σου την ευκαιρεια να τα ξανασκεφτεις.....
Καλημερα σας.....
Παράθεση:
εξάλλου, δεν μπορείτε να μουρμουράτε ότι οι γυναίκες χάλασαν επειδή την είδαν καριερίστριες κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ και μετά να θέλετε να πληρώνουν όταν βγαίνουν έξω. Δεν συνδιάζονται αυτά. Και δεν εκτιμούνται αυτές οι κινήσεις ως θα έπρεπε. Εδώ θέλω την βοήθεια του γυναικείου κοινού!!!!
Παράθεση:
Originally posted by spy26
Παράθεση:
εξάλλου, δεν μπορείτε να μουρμουράτε ότι οι γυναίκες χάλασαν επειδή την είδαν καριερίστριες κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ και μετά να θέλετε να πληρώνουν όταν βγαίνουν έξω. Δεν συνδιάζονται αυτά. Και δεν εκτιμούνται αυτές οι κινήσεις ως θα έπρεπε. Εδώ θέλω την βοήθεια του γυναικείου κοινού!!!!
Βρε καλη μου malvina,
αυτα γιατι μου τα λες ? Δεν διαφωνω πουθενα, γιατι πολυ απλα...θελω η γυναικα να ειναι καριεριστρια , αλλα και γιατι δεν απαιτω να μου πληρωνει τα εξοδα. Αντιθετως. Εγω απλα ειπα...οτι απεχθανομαι εκεινες που σκεφτοντ ....πανπονηρα !!! Παει αυτο λοιπον....το λυσαμε!!!!!
Την βοηθεια του "κοινου" ομως....προς τι την ζητησες ? Νιωθεις οτι χανεις το δικιο σου ?
Μην ανυσηχεις...γιατι δεν προκειτε να στο παρει κανεις !!!
Εξαλλου...και να στο επερνε καποιος...ποσο ποσοστο "κοινου" θεωρεις αξιο να σε βοηθησει ?
Καλημερα σας.....![]()
Παράθεση:
Originally posted by morelli
***** To θέμα διαγράφηκε ως μη σχετικό με το όλο thread *****
Παράθεση:
Εξυπνη
Μαγκιτισσα (Οπως εχω δωσει τον ορισμο του μαγκα σε αλλο αρθρο)
Ανεξαρτητο πνευμα
Να λεω ενα και να "πιανει" πεντε
Να μην κατινιαζει
Να ειναι φιλη
Να εχει χιουμορ
Να φροντιζει τον εαυτο της
Να μου "τα χωνει" οποτε κανω μα***ια
Να συζηταει
Να ειναι αισιοδοξη
Να εχει "μπεσα"
Να μην ειναι καταπιεστικη και γκρινιαρα
Να ειναι γλυκια και τσαχπινα
Να ειναι "ψαγμενη" και "υποψιασμενη"
Να μην πανικοβαλλεται
Να μην πιανεται "κωτσος"
Να ειναι καθαρη,νοικοκυρα και καλη μαγειρισσα!
Αυτα τα.....ολιγα!!
Παράθεση:
Παράθεση:
***** To θέμα διαγράφηκε ως μη σχετικό με το όλο thread *****
Παράθεση:
Εξυπνη
Μαγκιτισσα (Οπως εχω δωσει τον ορισμο του μαγκα σε αλλο αρθρο)
Ανεξαρτητο πνευμα
Να λεω ενα και να "πιανει" πεντε
Να μην κατινιαζει
Να ειναι φιλη
Να εχει χιουμορ
Να φροντιζει τον εαυτο της
Να μου "τα χωνει" οποτε κανω μα***ια
Να συζηταει
Να ειναι αισιοδοξη
Να εχει "μπεσα"
Να μην ειναι καταπιεστικη και γκρινιαρα
Να ειναι γλυκια και τσαχπινα
Να ειναι "ψαγμενη" και "υποψιασμενη"
Να μην πανικοβαλλεται
Να μην πιανεται "κωτσος"
Να ειναι καθαρη,νοικοκυρα και καλη μαγειρισσα!
Αυτα τα.....ολιγα!!
Βρε υπαρχουν ακομη τετοιες γυναικες ;;;;
Εαν βρεθει θελω και εγω τρεις - τεσσερις.
Υ.Γ
Το ξαναεβαλα ,γιατι ολο μου τα σβηνουν.
![]()
Παράθεση:
Λες να ζηταω πολλα και γιαυτο ειμαι ακομα .....μονος μου??
Παράθεση:
Originally posted by lidaki
Το θέμα δεν είναι τι ζητάς εσύ ΜΟΝΟ. Το θέμα είναι αν ικανοποιείς τις απαιτήσεις του κοινού στο οποίο απευθύνεσαι.
- Lidaki
Παράθεση:
Μηπως εδινα ...παρασταση και δεν τοξερα??
Χειροκροτημα παρακαλω!!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media