Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-
Εχω μια απορια και θελω να μου την λυσετε!!
Ο φιλος μας ο evans εβαλε δυο ιδια θεματα σε ιδια χρονικη στιγμη που το ενα αφορουσε τους ανδρες και το αλλο τις γυναικες!!
Η απορια μου λοιπον ειναι....
Γιατι το θεμα....Το προφιλ της γυναικας διαβαστηκε 1527 φορες και εχει 43 ως τωρα βεβαια απαντησεις ενω το θεμα ....Το προφιλ του ανδρα διαβαστηκε 681 φορες και εχει 16 απαντησεις ως τωρα??
Η διαφορα μεταξυ τους ειναι μεγαλη.....
Αυτο σημαινει οτι εμεις οι γυναικες δεν δεχομαστε την κριτικη η την γνωμη ενος ανδρα για το πως μας θελει?
Η εμεις οι γυναικες ζηταμε λιγοτερα απο οσα ζητανε εκεινοι απο εμας?
Η μπορει να παιζει βεβαια και να εχουμε περισσοτερα γυναικεια μελη!
Απλα μου φανηκε περιεργο και ηθελα να με διαφωτισει...οποιος φυσικα μπορει να δωσει καποια λογικη εξηγηση για αυτη την διαφορα των 2 θεματων του evans!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Παράθεση:
Originally posted by argaard
πρώτα θα ήθελα να σταθώ στο θέμα που έθιξε η αμαζόνα... η ερμηνία των στατιστικών για τα δύο αυτά θέματα είναι λίγο διαφορετική απο ότι την προσέγγισες... το γεγονός οτι το θέμα προφίλ του άντρα έχει λίγοτερες επισκέψεις και απαντήσεις δηλώνει πρώτα απο όλα πως ο πληθισμός τον αντρών στο site είναι μεγαλήτερος τον γυναικών (να με διορθώσουν οι Administrators αν κάνω λάθως σε αυτή την πρόβλεψη) επίσης δίχνει πως λιγότερες γυναίκες ενδιαφέροντε να κάνουν γνωριμίες με άντρες με σκοπό κάποια σχέση...
Παράθεση:
Originally posted by evans
Αλλο ενα θεμα φαινεται να εχει την καταληξη , την γνωστη....
Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα , πως μπορει να γινει πιο ξεκαθαρο και στα δυο φυλα.
Η -blond-amazona- εξεφρασε μια απορια....Κυριες μου δεν σας ειδα να αναρωτιεστε....
ΥΓ δεν εχουν νοημα οι προσωπικες αντιπαραθεσεις ...ουτε ετσι δημιουργουμε το προφιλ της σημερινης Γυναικας...
Παράθεση:
Originally posted by deilino
Και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή η διαφορά. όμως δεν κατόρθωσα να βρω κάποια λογική εξήγηση. Ίσως να θεωρήθηκε ότι απαντώντας είναι σαν να είμαστε διαθέσιμες για γνωριμία, και αυτό ίσως να απέτρεψε τα θηλυκά μέλη από το να απαντήσουν? Όμως το θεωρώ κάτι σαν δημοσκόπηση όπως είπα και πιο πάνω, θα βοηθούσε και τα δύο φύλα να σχηματίσουν κάποια άποψη για το πώς θέλει το κάθε φύλο τους εκπροσώπους του αντιθέτου φύλου. Έχουν απαντηθεί ερωτήσεις πολύ πιο προσωπικές και έτσι δεν νομίζω ότι το θέμα ήταν αυτό που μας έφερε σε δύσκολη θέση για να απαντήσουμε.
Παράθεση:
Κατά την προσωπική μου άποψη, αν τυχόν υπάρχουν κάποιες διευκρινίσεις αυτό δεν σημαίνει ότι οδηγούμεθα πάντα σε αντιπαραθέσεις, αντίθετα πιστεύω ότι μέσω του διευκρινιστικού σχολίου δίνεται η ευκαιρία στον καθένα να (επανα)διατυπώση με μεγαλύτερη ακρίβεια και σαφήνεια την σκέψη του και την άποψή του.
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν, και τα δύο φύλα είναι ισότιμα και βαδίζουν μαζί στον δρόμο της ζωής, ερχόμενοι από διαφορετικούς πλανήτες (από τον Άρη και την Αφροδίτη) με διαφορετικές ίσως σκέψεις και ψυχολογία, με κοινό όμως στόχο να προσπαθήσουν να καταλάβουν το ένα το άλλο για να μπορέσουν να νοιώσουν την αγάπη, την ευτυχία, την τρυφερότητα, την κατανόηση, τη στοργή.
Τέτοια θέματα είναι πάντοτε χρήσιμα, μας βοηθούν να γνωρίζουμε την ψυχολογία του άλλου φύλου όχι μόνον για τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις φιλικές, τις επαγγελματικές, τις κοινωνικές. Ίσως κάποιες φορές να εκφράζουμε κάποιες μικρές διαφωνίες σε ορισμένα σημεία των απαντήσεων, δεν παύουμε όμως να αναγνωρίζουμε την σπουδαιότητα των θεμάτων και να σεβόμαστε τους γράφοντες.
Παράθεση:
Originally posted by argaard
πρώτα θα ήθελα να σταθώ στο θέμα που έθιξε η αμαζόνα... η ερμηνία των στατιστικών για τα δύο αυτά θέματα είναι λίγο διαφορετική απο ότι την προσέγγισες... το γεγονός οτι το θέμα προφίλ του άντρα έχει λίγοτερες επισκέψεις και απαντήσεις δηλώνει πρώτα απο όλα πως ο πληθισμός τον αντρών στο site είναι μεγαλήτερος τον γυναικών (να με διορθώσουν οι Administrators αν κάνω λάθως σε αυτή την πρόβλεψη) επίσης δίχνει πως λιγότερες γυναίκες ενδιαφέροντε να κάνουν γνωριμίες με άντρες με σκοπό κάποια σχέση... αυτό αν το αντικατοπτρίσουμε στην έξω πραγματικότητα βλέπουμε οτι η μοναξία σε επίπεδο ερωτικής σχέσης συσπιρόνετε στους πληθισμούς των ανδρών... γενικά απο την εμπειριά μου σε sites γνωριμιών και γενικά στη επικοινωνία ανθρώπων μέσω internet θα μπορούσα να βγάλω και αλλά πολλά συμπεράσματα αλλά δεν κολάνε εδώ...
Παράθεση:
Αγαπητέ evans,
συμφωνώ με τα γραφόμενά σου, και θα ήθελα να πώ ότι είμαι πάντοτε ειλικρινής στις απόψεις μου. Αν κάποιο θέμα με ενοχλεί, ή θεωρώ ότι δεν έχω κάτι να πώ, ή με έχουν καλύψει οι άλλες απαντήσεις, απλά το παρακαλουθώ χωρίς να συμμετέχω. Αν πάλι θεωρώ ότι κάτι ίσως να με θίγει και αυτό το αναφέρω, πάντα με καλή διάθεση.
Ζητώ συγνώμη αν άθελά μου δημιούργησα εντάσεις.
Φιλικά
Στέλλα
Παράθεση:
Originally posted by evans
Αγαπητη deilino
Δεν υπαρχει λογος να ζητησεις συγνωμη ουτε να μας επισημανεις την ειλικρινεια σου.
Εχουμε την ωριμοτητα να κρινουμε ....
Αν αθελα μου ημουν αποτομος επετρεψε μου να ζητησω εγω συγνωμη και εδω , αλλα σκοπος μου ηταν καποια στιγμη να αντιμετωπισουμε καταματα το προβλημα που υπαρχει αναμεσα στα δυο φυλα μεσα απο ενα αντιστοιχο ( για το καθε φυλο ) θεμα. Ενα θεμα που μπορει με τη συμμετοχη δεσμευμενων η μη να θεωρηθει σαν βαση για μια πιο σωστη αντιμετωπιση , καλοπροαιρετο διαλογο , υπευθυνη σκεψη και σωστα συμπερασματα και αποτελεσματα .
Το χαπι "ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ " η το "ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ " πρεπει η να το καταπιουμε η να το φτυσουμε....
Παράθεση:
.....Ενώ αν κάνουμε και οι άνδρες και οι γυναίκες κάποιον διαχωρισμό, αναγνωρίζοντας ότι σε κάθε φύλο υπάρχουν άτομα που αξίζουν, έστω και αν αυτά κατά την γνώμη μας είναι μειοψηφία, τότε πιστεύω θα σταματήσει, ή τουλάχιστον θα μειωθεί η αντιπαράθεση ανάμεσα στα δύο φύλα.
Μπορεί το κάθε φύλο να θεωρεί ότι η πλειοψηφία του άλλου έχει πολλά αρνητικά στοιχεία, αφήνοντας όμως και ένα ποσοστό για την μειοψηφία που θεωρούμε ότι έχει πολλά θετικά στοιχεία, αναγνωρίζουμε την αξία την μειοψηφίας και δεν την αναγκάζουμε να έλθη στην πρώτη σειρά της μάχης προκειμένου να υπερασπιστεί τις αξίες της.
..........έχουμε κάνει ήδη το πρώτο βήμα για τη βελτίωση των σχέσεων των δύο φύλων.
Εσύ αγαπητέ μου φίλε δε ζητάς γυναίκα ζητάς την catwoman....Παράθεση:
Originally posted by compuman
θέλω νάναι
Γατούλα μαζί μου και τίγρης με τους "άλλους".
Κοκέτα - χωρίς υπερβολές.
Τσαχπίνα (όχι πολύ)
Να καταλαβαίνει/συνειδητοποιεί αυτά που αναλύω, δηλ. να μπορούμε να συζητάμε.
Να προσπαθεί κάποιες φορές να κάνει στήν άκρη τόν εγωϊσμό της - όλοι έχουμε -, για να βλέπουμε τα πράγματα ό ένας με τα μάτια του άλλου.
Υπάκουη (κάποιες φορές τουλάχιστον, - ειδικά στο κρεβάτι).
Να ζεί στο "τώρα" τον περισσότερο καιρό, γιατί αλλιώς ... δέν θα βλεπόμαστε πολύ.
Να είναι λίγο προκλητική.
Να μπορεί να με ακολουθεί σε οτιδήποτε κάνω - σε γή, αέρα ή θάλασσα...ή τουλάχιστον να προσπαθεί.
Να ξέρει να μαγειρεύει καλύτερα από εμένα.
Να είναι πιό ... καθαρή απο εμένα, χωρίς να είναι υπερβολική.
Να προσπαθεί να μήν είναι τελειομανής.
Να "φτιάχνεται" με το φιλί μου.
Γενικά ζητάω από τήν κοπέλα μου, να είναι: Μωράκι , κοριτσάκι, γυναίκα, μάνα, νοικοκυρά, γκόμενα, και κάποιες φορές που**νίτσα...(εννοείται στήν προσωπική μας ζωή - και μόνο για τους δυό μας)
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media