Παράθεση:
Originally posted by morgoth
σκληρή η σαννυ.. ομως αυτο που περιγραφει συμβαινει. και γιαυτο σε τετοιες καταστασεις αμα δεν εχεις αποψη απο κοντα, δε παιρνεις θεση.
Παράθεση:
Originally posted by izampo
Νομίζω οτι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να σταθεί μόνος του στη ζωή ... Επίσης δεν είναι καλά στο μυαλό .... ότι περιφέρεται (γυναίκα) και του αρέσει το εκτελεί γιατί όχι μονο δεν μπορεί να συγκρατηθεί αλλά και δεν έχει αισθήματα .... είναι παρτάκιας δηλαδή κοιτάει την πάρτη του και κρύβεται πίσω από τους γονείς του και συγκεκριμένα πίσω απο τα φουστάνια της μάνας του .... αν επικοινωνείς μαζί του θα σου κάνει πάντα κακό .... οποτε ζήσε σαν να μην υπάρχει ... και βρες την δυναμη να μεγαλώσεις το παιδί με τις δικές σου δυνάμεις ... υπάρχουν δυνατες γυναίκες .... γίνε και συ μία από αυτές ... ¨οσο γι αυτόν θα σου πω μια φράση που μου είπε μια κοπέλα από το forum Ασε τον να περιφέρει την ανεπάρκειά του στον χώρο .... σε λίγα χρόνια θα δεις πως θα ζει ....θα χει χωρίσει και από την δευτερη και θα είναι άχρηστος ....... πρέπει να τον λυπάσαι ....!!!
Παράθεση:
Originally posted by newmammy123
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι??Κάτι τέτοια διαβάζω και λέω ότι ο δικός μου μπορεί να είναι λίγο μαμάκιας αλλά με κάνεις και αισθάνομαι τυχερή (παρόλο που είχα πέσει σε μαύρη κατάθλιψη λίγο καιρό πριν με αυτά που μου συνέβησαν με τα πεθερικά μου). Έχω και γω ένα παιδάκι μικρό και σε καταλαβαίνω πόσο το αγαπάς όμως μη κάνεις το λάθος και ''γραπωθείς'' συναισθηματικά πάνω του. Είσαι νέα, φτιάξε τη ζωή σου και προσπάθησε να ξεπεράσεις τη λάθος επιλογή που έκανες.. όταν λέω φτιάξε τη ζωή σου δεν εννοώ απαραίτητα και μόνο να βρεις κάποιον άλλον αλλά εννοώ γενικά να σταθείς στα πόδια σου.
Η συμπεριφορά του εν λόγω ''άντρα''- ο Θεός να τον κάνει!!είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!Αφού επηρεαζόνταν τόσο από τους γονείς του και εκείνοι είχαν έντονη αντίθεση για το γάμο σας με ποιό ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ????Τέλος πάντων τώρα ότι έγινε - έγινε!!!ο χρόνος για κανέναν δε γυρνάει πίσω...
Δυστυχώς η ζωή έχει και ατυχίες προσπάθησε όμως να σκεφτείς τα θετικά που έχεις. Έχεις ένα παιδάκι, άλλες παρακαλάνε να κάνουνε παιδί και ο Θεός δε τους δίνει ποτέ...Καλά κάνεις όπως λες και το μεγαλώνεις με αρχές και ξέρει ότι ανήκει σε μονογονεική οικογένεια και βέβαια θεωρείται οικογένεια η μονογονεική!!
Στο ερώτημά σου πιστεύω ότι έκανες πολύ καλά και δε μπήκες σε διαδικασία να εκδικηθείς..η αδιαφορία είναι η καλύτερη εκδίκηση!!Ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος και αυτό φαίνεται και από το τρόπο που σου συμπεριφέρθηκε αλλά ειδικά από το τρόπο που συμπεριφέρθηκε στο παιδί σου (γιατί παιδί του δε του αξίζει να λέγεται!!). Συγχήστηκα τώρα!! Τέλος πάντων, αδιαφόρησε ΕΝΤΕΛΩΣ πια για εκείνον και για τη δεύτερη οικογένεια που έκανε, για το αν θα τον τιμωρήσει ή όχι ο Θεός δεν αξίζει τη παραμικρή σου σκέψη πραγματικά!!
Είναι μερικοί άνθρωποι που πρέπει να πάταμε Delete από τη ζωή μας γιατί μόνο κακό μας κάνουν!!
Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και δυνατή για να μεγαλώνεις το παιδάκι σου και σιγά σιγά να βάλεις τα θεμέλια για να φτιάξεις ξανά τη ζωή σου!!
Παράθεση:
Originally posted by katerina_val
Αγαπητή Sunny,
Ντροπή σου...μόνο αυτό έχω να πώ για σένα...από την στάση που έχεις απέναντι στο θέμα με έκανες να νιώσω αποστροφή για τον χαρακτήρα σου.
Δεν είσαι μάνα και δεν μπορείς να έχεις άποψη για αυτό. Δεν ξέρεις την όλη κατάσταση και δεν μπορείς να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα κα μάλιστα με τόσο απόλυτες δηλώσεις. Καλό θα ήταν από το να μολύνεις τα forums και τις πονεμένες ψυχές ανθρώπων να πάς σε έναν ψυχολόγο να σε κοιτάξει.
Πήγαινε να βρείς την ευτυχία και σταμάτα να στεναχωρείς τους άλλους...αυτό δείχνει, το λιγότερο, έναν δυστυχισμένο άνθρωπο....ή μάλλον μισάνθρωπο.
Και πάλι ντροπή σου...και....αν ήμουν ίδιας πάστας άνθρωπος με σένα θα σου ευχόμουν να νιώσεις βαθύ πόνο μπάς και μπορέσεις να αποκτήσεις ενσυναίσθηση...
Κοπέλα μου συγνώμη που δεν μπορώ να απαντήσω στο θέμα σου..λυπάμε πολύ για ό,τι έχεις ζήσει...αλλά η sunny με έκανε να ντραπώ τόσο εκ μέρους της και να μην μπορώ να σου εκφράσω την άποψή μου για το θέμα από τα νεύρα που μου προκάλεσε.
Σου εύχομαι καλή τύχη στην ζωή σου.
Παράθεση:
Originally posted by elina_30
Παράθεση:
Originally posted by izampo
Νομίζω οτι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να σταθεί μόνος του στη ζωή ... Επίσης δεν είναι καλά στο μυαλό .... ότι περιφέρεται (γυναίκα) και του αρέσει το εκτελεί γιατί όχι μονο δεν μπορεί να συγκρατηθεί αλλά και δεν έχει αισθήματα .... είναι παρτάκιας δηλαδή κοιτάει την πάρτη του και κρύβεται πίσω από τους γονείς του και συγκεκριμένα πίσω απο τα φουστάνια της μάνας του .... αν επικοινωνείς μαζί του θα σου κάνει πάντα κακό .... οποτε ζήσε σαν να μην υπάρχει ... και βρες την δυναμη να μεγαλώσεις το παιδί με τις δικές σου δυνάμεις ... υπάρχουν δυνατες γυναίκες .... γίνε και συ μία από αυτές ... ¨οσο γι αυτόν θα σου πω μια φράση που μου είπε μια κοπέλα από το forum Ασε τον να περιφέρει την ανεπάρκειά του στον χώρο .... σε λίγα χρόνια θα δεις πως θα ζει ....θα χει χωρίσει και από την δευτερη και θα είναι άχρηστος ....... πρέπει να τον λυπάσαι ....!!!
Είδα στο προφιλ σου ότι έχεις τελειώσει ΑΕΙ! Ισως γι' αυτό να κατάλαβες τί διαβάζεις..! Γιατί δεν είσαι και μεγάλη ώστε να οφείλεται στην ωριμότητα των παραπάνω χρόνων.. Μέσα σε λίγες γραμμές κατάλαβες την ουσία και την πραγματικότητα! Εύγε...![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media