Πέμπτη απόγευμα Νταρντ!
φοβάμαι αρκετάκαλο βραδυ κοριτσια...
δυστυχως πλεον δεν νιωθω ανετα να βγαζω εδω τα εσωψυχα μου αλλα θα ερχομαι καθε μερα οσο θα μπορω ακομη να ριχνω τις ματιες μου
Καληνύχτα κορίτσια!
Μικρή μην φοβάσαι, όλα μια ιδέα είναι!Καλημέρα σας..
Μικρή τι φοβάσαι καλέ τα αεροπλάνα??
Ιδίως τα μεγάλα δεν θα καταλάβεις πότε θα ανέβεις και πότε θα προσγειωθείς...
Παράθεση:
Σχόλιο # 184 από valerieΚαλημέρα σας..
Μικρή τι φοβάσαι καλέ τα αεροπλάνα??
Ιδίως τα μεγάλα δεν θα καταλάβεις πότε θα ανέβεις και πότε θα προσγειωθείς...
Καλημέρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 185 από methismeno_troufaki
Καλημέρα...
Καλώς την..
Καλημέρα Βαλ , καλημέρα Τρουφάκι
!
Καλημέρα κόρες!
Νταρτ, επαναπατρίστηκα! Αν κατάλαβα καλά περαστικά, κι ανοξείδωτη!
Έχει ακόμα δουλίτσα, αλλά είμαστε κοντά στο να μπορέσουμε να κατοικήσουμε σε αυτό.
Έχει ο Θεός!...
Μικρή, είναι η πρώτη φορά που θα μπεις σε αεροπλάνο γενικότερα;
Είναι υπέροχη εμπειρία, ειδικά το πρώτο ταξίδι με τα μεγάλα αεροπλάνα, πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μπορείς να το πεις στις αεροσυνοδούς ότι είναι το πρώτο σου ταξίδι, θα σε έχουν στο νου τους...
καλημερα κορες
και εγω φοβαμαι τα αεροπλανα και μονο με την ιδεα
Παράθεση:
Σχόλιο # 188 από livelusulinaκαλημερα κορες
και εγω φοβαμαι τα αεροπλανα και μονο με την ιδεα
Καλημέρα Λινάκι!
Τι σε φοβίζει;
Παράθεση:
Σχόλιο # 189 από _iveksarap_
Καλημέρα Λινάκι!
Τι σε φοβίζει;
Ότι άμα πέσουν δεν ξέρει να πετάει!
Προσωπικά, φοβάμαι/δεν εμπιστεύομαι τα μικρά αεροπλάνα που κάνουν συνήθως πτήσεις εσωτερικού... Με τα μεγάλα που είχα ταξιδέψει παλιότερα δεν είχα κανένα πρόβλημα!
χαιρετω!
δεν το λεω απο ιδιοτροπια αλλα πλεον δεν μπορω να ανοιγω το σχεσεις απο το γραφειο...ειναι και μεγαλη η οθονη του υπολογιστη και φαινονται ολα φορα παρτιδα, καρδουλες, γνωριμιες, αστα να πανε..
θα με δει κανεις και θα νομιζει οτι ψαρευω τεκνακια στο ιντερνετ...παει το ιματζ μου ως οφις μανατζερ περιπατο!
ο φοβος δεν εχει λογικη κοριτσια..αμα σκεφτειτε απολυτα λογικα και ορθολογιστικα,ουτε στο αμαξι μεσα δε θα μπαινετε. ακομα κι αν ταξιδευετε με αεροπλανο και αυτοκινητο καθε μερα...οι πιθανοτητες να παθετε κατι κακο με το αυτοκινητο ειναι απειρως περισσοτερες απ' οτι με το αεροπλανο.
απλα δεν καθεσαι να σκεφτεσαι τι μπορει να παει λαθος σε καθε τι που κανεις..δεν ωφελει..αν το'χει η μοιρα σου να πας απο αεροπλανο, θα πας. αν ειναι να πας απο ποδηλατο, επισης θα πας. οποτε μη σκατε..
εσεις που φοβαστε τοσο πολυ..παρτε ενα χαπακι αγχολυτικο και θα'στε μια χαρουλα. αν μαλιστα το συνδυασετε και με κανα ποτηρι κρασακι ακομα καλυτερα
Παράθεση:
Σχόλιο # 190 από methismeno_troufaki
Ότι άμα πέσουν δεν ξέρει να πετάει!
Προσωπικά, φοβάμαι/δεν εμπιστεύομαι τα μικρά αεροπλάνα που κάνουν συνήθως πτήσεις εσωτερικού... Με τα μεγάλα που είχα ταξιδέψει παλιότερα δεν είχα κανένα πρόβλημα!
να μ'εβλεπες οταν πηγαινα Ροδο μ'ενα ελικοφορο της ολυμπιακης...κραγκα κρουγκα εκανε καθως πετουσε. νομιζα δε θα φτασω ζωντανη...αλλά τελικα δεν επαθα τιποτα. :Ρ
σκατα τα' κανα με την παραθεση :Ρ
καλησπέρα κορίτσια, όλες καλά?
το σαλόνι μου είναι σα βομβαρδισμένο τοπίο!ρούχα, φαγώσιμα για όταν φθάσουμε γιατί είναι αργά και οι κουζίνες είναι κλειστές...άναψα θερμοσίφωνο να λουστομπανιαριστώεγώ θα πάρω αγχολυτικό αλλά χωρίς ποτό...δεν κάνει να πίνω ούτως η άλλως πόσο μάλλον με ποτό το αγχολυτικό...θα σαλτάρωεμένα με ενοχλεί που δεν υπάρχει άβαταρ...!!!αυτό είναι στα μείον μπορώ να πω γιατί τα άτομα που θέλω να με δουν τα έχω φατσοβιβλίο...
καλέ που χαθήκατε όλες?
λουστομπανιαρίστηκα, πήρα καλλυντικάκαλο ταξιδι μικρη. Μια χαρα θα τα πας στο αεροπλανο. Ειμαι σιγουρη,
κατάλαβα!
σε ευχαριστώ, ελπίζω να μην φοβηθώΚαλησπέρα κόρες!
Μικρή , όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα θα είναι...
Σκέψου μόνο την εκδρομή που θα κάνεις, πόσο ωραία θα περάσεις, τη διάθεσή σου για ανακαλύψεις στην πόλη που τόσο προσεκτικά (αν κατάλαβα καλά) έχεις επιλέξει και μη σε απασχολεί το πως θα πας ως εκεί.
Μια χαρά θα τα καταφέρεις!
Να περάσεις όμορφα, να βγάλεις πολλές φωτό και να χτίσεις όμορφες αναμνήσεις!
Ντένια , αν και καταλαβαίνω αυτό που λες, κατά μία άποψη οι ιδιοκτήτες του σαλονιού αποφάσισαν να αλλάξουν διακόσμηση, αλλά ως 'θαμώνες' (τουλάχιστον οι παλιοί) οι ίδιοι είμαστε...
ναι, οι ίδιοι αλλά είναι πολλοί που δεν τους εκφράζει αυτό το καινούριο...
πχ εμένα με χαλάει αρκετά το θέμα avatar γιατί για εμάς που δε θέλουμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες, είναι πολύ απρόσωπο...χαιρετώ κοπελιές!ελπίζω να προσγειωθώ και να γυρίσω σώα!!!
στα social media