Παράθεση:
Σχόλιο # 480 από Kiki_Kikou..όχι βρε θάλασσα...παραξήγησες
δεν εξηγώ... γιατί θα τα κάνω πιο χάλια
απλά παρεξήγησες
kαλέ εσύ παρεξήγησες εγώ δε σε παρα εξηγάω
εν δυνάμει θα ήμουν και εγώ διαγραμμένο και στην καλύτερη περιπτωση δοκιμαστικό μέλος έκανα και προπόνηση αμέ ...
τα υπόλοιπα που παρεξήγησες ότι παρεξήγησα είναι σύνδεση με τα ''προηγούμενα''
και εξήγηση
αντιλαβου και σωσον υμας τε , και ημας ...αντε βοήθειά μας του κυριου δεηθωμεν
ονειρα γλυκα και απονείρευτα αυριο δουλεύουμε
ωχ μαναμ
για να δουμε...μπορουμε να γραψουμε ακομα;
αα οκ...αρα τα βασικα μπορουμε.
παλι καλα.
Μην το λες, μην το λες! Παρακολουθει το πρυτανειον!
Παράθεση:
Σχόλιο # 475 από Kiki_Kikou
...ντάξει ρε... μη φοβάσαι... δεν θα σε κακοχαρακτηρίσουμε
Ουστ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 476 από Kiki_Kikou...αφιερωμένο σε όλα τα δυνάμει "δοκιμαστικά" μέλη
http://www.youtube.com/watch?v=mW7tnUuBeiY
Παράθεση:
Σχόλιο # 483 από Dardanaαα οκ...αρα τα βασικα μπορουμε.
παλι καλα.
ααα...δεν διαγραφηκαμε εντελως...τζαμπα αποχαιρετουσαμε
Δε με τράβηξε ποτέ αυτό το θέμα στα όσα χρόνια είμαι εδώ.
Μπαίνω σήμερα για πρώτη και τελευταία φορά, για να εκφράσω την άποψή μου για τα μέλη που φεύγουν.
Είναι δικαίωμά τους ασφαλώς να θέλουν να φύγουν και να αιτιολογήσουν τη φυγή τους με όποια επιχειρήματα θέλουν. Ειδικά εφόσον ξέρουν ότι μπορούν να μπαίνουν και να γράφουν στο φόρουμ και με δοκιμαστική πρόσβαση.
Από τη στιγμή όμως που ξέρουν και ότι ένα 'μου αρέσει' στα γραπτά τους και ένα κοίταγμα στο προφίλ τους δε σημαίνει απολύτως τίποτε, καθώς και ότι μπορούν να αποφύγουν τον όποιον πάει να τους 'την πέσει' ακριβώς όπως έκαναν και στο παλιό format του site, η 'γκομενέ' κατάσταση εξανεμίζεται.
Όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω και την "έκθεση". Όσο εκτεθειμένος ήταν κανείς στο παλιό format, άλλο τόσο είναι και στο καινούργιο. Και ξαναλέω ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αν βλέπουν κάποιοι το προφίλ σας. Δεν ενδιαφέρονται απαραίτητα.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 466 από Kiki_Kikou
...άλλη απο 'κει...
ρε λέμε δεν θέλει χρήματα
απλά φύγατε ήδη...γιατί δεν σας άρεσε το νέο, το σούπερ, το ντούπερ
πεεε
Προσωπικά έγραφα και μετά την αλλαγή στα forums αλλά είχα μείνει στο αρχικό σενάριο ότι δεν θα μπορούμε να συμμετάσχουμε στα forums μετά τη λήξη της συνδρομής μας. Μου εξήγησε όμως ο σχεσούλης ότι θα είναι όπως το παλιό sxeseis οπότε να 'μαι πάλι!
Ε εντάξειιι...Και 'ετσι καλά είναι!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 487 από Mystik_MaleΔε με τράβηξε ποτέ αυτό το θέμα στα όσα χρόνια είμαι εδώ.
Μπαίνω σήμερα για πρώτη και τελευταία φορά, για να εκφράσω την άποψή μου για τα μέλη που φεύγουν.
Είναι δικαίωμά τους ασφαλώς να θέλουν να φύγουν και να αιτιολογήσουν τη φυγή τους με όποια επιχειρήματα θέλουν. Ειδικά εφόσον ξέρουν ότι μπορούν να μπαίνουν και να γράφουν στο φόρουμ και με δοκιμαστική πρόσβαση.
Από τη στιγμή όμως που ξέρουν και ότι ένα 'μου αρέσει' στα γραπτά τους και ένα κοίταγμα στο προφίλ τους δε σημαίνει απολύτως τίποτε, καθώς και ότι μπορούν να αποφύγουν τον όποιον πάει να τους 'την πέσει' ακριβώς όπως έκαναν και στο παλιό format του site, η 'γκομενέ' κατάσταση εξανεμίζεται.
Όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω και την "έκθεση". Όσο εκτεθειμένος ήταν κανείς στο παλιό format, άλλο τόσο είναι και στο καινούργιο. Και ξαναλέω ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αν βλέπουν κάποιοι το προφίλ σας. Δεν ενδιαφέρονται απαραίτητα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 487 από Mystik_MaleΔε με τράβηξε ποτέ αυτό το θέμα στα όσα χρόνια είμαι εδώ.
Δεν ειναι το ιδιο. Αντε να το ανοιξω στη δουλεια κ να πεταγονται καρδουλες.
Διακυβευεται η καριερα μου :-P
Παράθεση:
τσα
Σχόλιο # 491 από Dardana
- Τσααα
- Ενα χρονο μετααα
ερωτα...
...δεν κρυβονται...
Φευγω πριν τις "φαω"...
στα social media