αχ ναι βαλ μου, δε γίνεται αλλιώς!!!
άσχετο...οι γονείς φεύγουν σήμερα και γυρνούν Δευτέρα βράδυ
θα μαι με τον αδελφούλη μου σπίτιΒαααλ
εσυ το παρατησες το γυμναστηριο;;;
καλημερα ΜΙκρη
καλο ζουμπισμα
προσπαθω να βρω πως βαζω φωτογραφια...και δεν τα καταφερνω.
παω στη διορθωση προφιλ και στις φωτογραφιες αλλά δε με αφηνει να κανω κατι
Όχι μαρή δεν το παράτησα το γυμναστήριο (ακόμα... )
Απλά με τους ρώσσους αυτή την εβδομάδα δεν πήγα γιατί έχω πολλή ροή και δεν θέλω να τα κάνω όλα χάλια...
Την Τρίτη τώρα γιατί την Δευτέρα έχει την εκδήλωση το γυμναστήριο το βράδυ... Εννοείται οτι θα πάω... Θα καμαρώσω και τα κορίτσια στην ζούμπα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από Dardanaπροσπαθω να βρω πως βαζω φωτογραφια...και δεν τα καταφερνω.
παω στη διορθωση προφιλ και στις φωτογραφιες αλλά δε με αφηνει να κανω κατι
Δεν έχει το ανεβάστε μια φωτογραφία?
που ειστε βρε μουλαρες ολες?
τι καλο θα φατε? εγω φτιαχνω ζυγουρι απο την πεθερα με κριθαρακι...γιουβετσι
Εγώ σκέφτομαι να μαγειρέψω ένα χάμπουργκερ σπέσιαλ από ένα μαγαζί που είναι λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου...
Η μανούλα πήγε εκδρομή με την Λαογραφική Εταιρία στο Σκρα...
Εμεις πριν λιγο γυρισαμε. Πηρα απο ενα σετακι στη νονα και στην αδερφη της και ενα φορεματακι στη μικρη.
Κουραστηκαμε και τωρα κοιμουνται τα κοριτσια και ο Ντενιος και εγω τρωω.Ομελετα φουρνου απο χθες τρωω. οι αλλοι εφαγαν μακαρονια με κιμα σημεριναΜε τη Ντενια, δηλαδη με εμενα δεν ταιριαζω Μου το λεει ξεκαθαρα. 0%.
Τι να κανω να με χωρισω??ουτε εγω μου ταιριαζω Ντενια ηδη μαζευω τα πραγματα μου να με διωξω..
καλησπέρα κοπελιές
πήγα ζούμπα με το πέδιλο, ίδρωσα στο φουλ, ηρέμησα γιατί μου βγήκε όλη η ένταση, άλλαξα ρούχα επι τόπου και πήγα αεροδρόμιο να ψωνίσει ο αδελφόςπήρα στη μπέμπα της φίλης μου ένα μαγιώ μούρλια!!!μόνο το κάτω με σκουφάκι
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από valerieΌχι μαρή δεν το παράτησα το γυμναστήριο (ακόμα...
)
Απλά με τους ρώσσους αυτή την εβδομάδα δεν πήγα γιατί έχω πολλή ροή και δεν θέλω να τα κάνω όλα χάλια...
Την Τρίτη τώρα γιατί την Δευτέρα έχει την εκδήλωση το γυμναστήριο το βράδυ... Εννοείται οτι θα πάω... Θα καμαρώσω και τα κορίτσια στην ζούμπα...
από τον άλλο μήνα, καλά να μαστε και να προσγειωθώ και να γυρίσω σώα...θα έχω 2 φορές την εβδομάδα ζούμπα
μιλάμε απίστευτη γυμναστική
εμάς ο δάσκαλος μας κάνει και ασκήσεις για στήθος και πόδια, είναι πολύ καλός και το ευχαριστιέσαι
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από StrawberryCherryουτε εγω μου ταιριαζω Ντενια
ηδη μαζευω τα πραγματα μου να με διωξω..
να σε διωξεις κι εσυ φραουλια. Να γινουμαι 2 οι διωγμενες να κανουμε παρεα. Αν θες βεβαια μπορεις να κανεις και υπομονη μεχρι να βρεις κατι καλυτερο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από denia9
να σε διωξεις κι εσυ φραουλια. Να γινουμαι 2 οι διωγμενες να κανουμε παρεα. Αν θες βεβαια μπορεις να κανεις και υπομονη μεχρι να βρεις κατι καλυτερο.
Ούτε εγώ ταιριάζω με μένα... Αλλά εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!
Οπότε θα με κρατήσω!
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από methismeno_troufaki
Ούτε εγώ ταιριάζω με μένα... Αλλά εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!
Οπότε θα με κρατήσω!
Αν μπορεις να σε αντεξεις ενταξει. Εγω θα με διωξω ειναι σιγουρο.
δεν ξερω ειμαι η μονη που με αντεχω ειναι μεγαλο το διλλημα <--- αυτο ακριβως τι κανει λεει WOW? η ΟΟΥ σαν ψαρακι ειναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από denia9
Αν μπορεις να σε αντεξεις ενταξει. Εγω θα με διωξω ειναι σιγουρο.
Βρε Ντένια τόσα χρόνια μαζί... Μην τα διαγράφεις μονοκοντυλιά... Δώσε μια ακόμη ευκαιρία και που ξέρεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από StrawberryCherryδεν ξερω ειμαι η μονη που με αντεχω ειναι μεγαλο το διλλημα
<--- αυτο ακριβως τι κανει λεει WOW? η ΟΟΥ σαν ψαρακι ειναι
Σαν να ξεφυσάει μοιάζει...
αντίο κορίτσια!
πάω στη μικρή!
στα social media