Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Καθιέρωση μελών VERIFIED

Σελίδα : 1

okallitexnis

# 1 στις 17/5/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ιλιον
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 17
'Aρεσαν+: 0%

Καθιέρωση μελών βεριφιεδ

Θεωρώ πως θα ήταν καλό να καθιερωθεί ο θεσμός των "εξακριβωμένων" μελών ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια στην επικοινωνία των μελών του "σχέσεις". Δηλαδή, οι κ.κ. υπεύθυνοι με κάποιον τρόπο από τους πολλούς που έχουν λάβει χώρα από άλλους δικτυακούς τόπους μέχρι σήμερα, να μπορούν να ελέγχουν τουλάχιστον άπαξ για την ορθότητα των στοιχείων του μέλους. Αυτή μου η πρόταση ήρθε μετά από την αναφορά φίλου, ενός συμβάντος κατά το οποίο ένας αχαρακτήριστος, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη από πιτσιρίκες με ομόφυλες σεξουαλικές προτιμήσεις, έπαιρνε σπίτι τους τηλέφωνο και "ανέφερε" στους γονείς τους την "ανακάλυψή" του. Θα μπορούσε να είχε συμβεί και εδώ αυτό.Επομένως......

# 2 στις 28/9/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Κάποιοι όμως απευθύνονται στο site με την αίσθηση ότι με την ανωνυμία τους είναι ικανοί να εκθέσουν το πρόβλημά τους χωρίς να εκτεθούν οι ίδιοι.

# 3 στις 28/9/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αυτό γίνεται ήδη μεταξύ των μελών.
Υπάρχει η ψήφος Αληθινό/Ψεύτικο προφίλ.

Όσοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, και είμαστε μέλη με συνδρομή, έχουμε τη δυνατότητα να "αξιολογήσουμε" ως αληθινό ή ψεύτικο το προφίλ άλλων μελών.
Αν και πάλι... ενδεικτικό είναι.

Μυρτώ

# 4 στις 29/9/2008
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%
Το Sxeseis.gr σε καμία περίπτωση δεν προτείθεται να συλλέγει προσωπικά δεδομένα των μελών. Αυτό είναι παράνομο εκτός εάν υπάρχει ειδική άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δεν είμαστε αυτής της φιλοσοφίας γιατί πιστεύουμε ότι ένας χώρος σας το Sxeseis.gr πρέπει να διατηρεί την ανωνυμία των μελών του αφού είναι ένας χώρος στον οποίο εκφράζονται λεπτά προσωπικά προβλήματα.

Συνεπώς , ποτέ δεν συλλέξαμε προσωπικά δεδομένα και δεν υπάρχει περίπτωση να το πράξουμε και στο μέλλον.
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε