Οποιος ξέρει κανα καλό πρόγραμμα γυμναστηρίου να το ποστάρει παρακαλώ..
Η γυμναστική θα γίνετε με πολυόργανο.. μπάρα.. αλτήρες.. και με σκοπό κυρίως τη γράμμωση και λίγο όγκο..
(επίσης όποιος γνωρίζει καμιά καλή πρωτεινούλα whey που να ναι δοκιμασμένη)
Παράθεση:
Πρόγραμμα ασκήσεων
Σχόλιο # 1 από DoctorZhivagosΟποιος ξέρει κανα καλό πρόγραμμα γυμναστηρίου να το ποστάρει παρακαλώ..
Η γυμναστική θα γίνετε με πολυόργανο.. μπάρα.. αλτήρες.. και με σκοπό κυρίως τη γράμμωση και λίγο όγκο..
(επίσης όποιος γνωρίζει καμιά καλή πρωτεινούλα whey που να ναι δοκιμασμένη)
Σπιτι θα γινεται?
Αεροβικη δε θα εχει το προγραμμα?
Whey θα παρεις οταν φτασεις σε ενα ενα σημειο οπου θα εχεις σταθεροποιηθει και δε θα θες το κατι παραπανω με εντονη προπονηση..
Επισης αν φτιαξεις αρκετα τη διατροφη σου δεν τη χρειαζεσαι.
Φροντισε να τρως πολλα μικρα γευματα τη μερα (5-6) ανα 2-2,5 ωρες περιπου. Το πρωι και πριν την προπονηση μπολικο υδατανθρακα μαζι με πρωτεινη (μπανανες-βρωμη κ.α). Το βραδυ κοτατζ ή γιαουρτι που εχουν καζεινη.Η πρωτε"ινη που θα προσλαμβανεις σε καθε γευμα να μην ξεπερναει τα 30 gr γιατι η παραπανω παει χαμενη...
Υπαρχουν φορουμ για θεματα ασκησης και διατροφης..εκει θα βρεις τις πληροφοριες που θελεις..
Ναί φίλε σπίτι.. την whey τη θέλω γιατί απο τροφές δε γίνετε να παίρνω πρωτείνη κάθε μέρα λόγο οτι είμαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού και λόγο οτι τρώω συχνά έξω.. έχω περίεργο πρόγραμμα..
Υδατάνθρακα για όγκο το λές;
Εψαξα για κανα πρόγραμμα αλλα δέ βρήκα κάτι το ιδαίτερο.. απο ότι κατάλαβα θέλει μία μυική ομάδα ανα ημέρα.. και ένα ρεπό για ανάρωση..
Αεροβική χρειάζετε; Δέν έχω πολύ λίπος πέρα της κοιλιάς που μάλλον είναι απ τις μπύρες.. δηλάδη παίζει να ναι φούσκωμα και όχι λίπος..
Κοιταξε στο
Myprotein UK official site ( UK's no1 online sports nutrition)
Τα "μπυρονια" με το μετρο!
Περφόρμανς πιούρ γουέϊ ...
Αυτή έπαιρνα όταν έκανα bodybuilding... τώρα παίρνω παϊδάκια με φρεντς-φραϊζΓια λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media