Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
μόλις τελειώσαμε το μάθημα ...
'ασχετο ...για ποπό δε πρόσεξα (ακόμη ) , αλλά τρελαίνομαι με το πάτημα του ...αμα ο άνθρωπος είναι ελαφροπάτητος είναι σαν να πετάει σαν να μην εχει βάρος το σώμα του ...
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Μου αρέσει +
ROCK-54
# 171στις 28/2/2016
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Γαμοτραγουδα
Ειναι πολυ διαδεδομενα και τα λενε...εξω απο τα δοντια,περιγραφοντας την καθημερινοτητα του απλου κοσμου
της υπαιθρου. "Ακουγονται" περιπου αυτες τις μερες κ κυριως λιγο πριν κ λιγο μετα της Καθαρης δευτερας στην Ευβοια κ την Μακεδονια ,οπου οργανωνονται μεγαλες γιορτες προς τιμην του φαλου με πειραγματα,τραγουδια και χωρους...
Ειναι πολυ διαδεδομενα και τα λενε...εξω απο τα δοντια,περιγραφοντας την καθημερινοτητα του απλου κοσμου
παλιάα τ ακούγαμε μόνο όταν άνοιγε το τριώδιο
θυμάμαι σαν παιδί τις μέρες αυτές τ ην ελευθεριότητα που υπήρχε στις λέξεις από τους μεγάλους
πολύ τον θαύμαζα τον μπαμπά μου
Μου αρέσει +
syntrofissa-Klelia
# 173στις 24/3/2016
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Η Αρκαδιανή
Πολλοί μπορεί να νομίζουν πως η Αρκαδιανή ήταν από την Αρκαδία. Στην πραγματικότητα όμως ήταν από την Κυπαρισσία Μεσσηνίας, και αυτό ήταν το όνομά της. Η Αρκαδιανή ήταν μία γυναίκα, η οποία έγινε κλεφτοπούλα. Επειδή ήθελε να συμμετάσχει στις πολεμικές επιχειρήσεις, μεταμορφώθηκε σε άντρα. Έζησε 12 χρόνια με τους Κλέφτες στα βουνά και πήρε μέρος στους αγώνες τους, χωρίς κανείς να υποπτεφθεί την ταυτότητά της. Ώσπου μία μέρα, κατά λάθος αποκαλύφθηκε. Μια Κυριακή, εκεί που έπαιρνε μέρος σε αγώνα σκοποβολής, με μια απότομη κίνησή της, άνοιξε το πουκάμισό της και ένα κλεφτόπουλο είδε το στήθος της. Η Αρκαδιανή τότε του υποσχέθηκε ότι θα του παραδώσει τ' άρματά της και θα γίνει γυναίκα του. https://www.youtube.com/watch?v=_uieDvhA4SM
Πέρδικά μου πλουμισμένηΣτίχοι /Μουσική!Παραδοσιακό ΘάσουΠέρδικα μου Πέρδικα μου Πέρδικα μου πλουμισμένηΠέρδικα μου πλουμισμένηΚαι καμαρωτήΔυο μου μάτια και καμαρωτήΠέρδικα μου Πέρδικα μου Πως γυρίζεις μες τα πλάγιαΠως γυρίζεις μες τα πλάγιαΜον και μοναχήΠέρδικα μου μον και μοναχήΠέρδικα μου Πέρδικα μου Δε φοβάσαι τα γεράκιαΔυο μου μάτια και έτσι σταυραετηΔε φοβάμαι τα γεράκιαΔυο μου μάτια και έτσι σταυραετηΈχω αδέρφια τα γεράκιαΈχω αδέρφια τα γεράκιαΚαι άντρα σταυραετόΠέρδικα μου Έχω αδέρφια τα γεράκιαΠέρδικα μου Έχω αδέρφια τα γεράκιαΠέρδικα μου Και άντρα σταυραετό ...
στα social media