Μετά από 8 μόλις μέρες "εικονικού θανάτου", τόσο άντεξα μακριά από τους φίλους μου εδώ, αποφάσισα να ανοίξω νέο μουσικό μαγαζάκι αφού δεν πάω καλοκαιρινές διακοπές, όπως θα ήθελε η Star-dust
Και αρχίζω χωρίς πολλά άλλα λόγια με το Return To Innocence των Enigma
https://www.youtube.com/watch?v=Rk_sAHh9s08
ΥΓ: Δεν θα μπορούσα να φύγω χωρίς να παίξω μια παρτίδα σκάκι με τον Ροκ
Είναι ένα κομμάτι που με έχει 'σημαδέψει'. Οι λόγοι άσε..
Η επιστροφή στην αθωότητα είναι η επιστροφή στον εαυτό μας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από somebody961
Είναι ένα κομμάτι που με έχει 'σημαδέψει'. Οι λόγοι άσε..
Η επιστροφή στην αθωότητα είναι η επιστροφή στον εαυτό μας.
Αυτό ακριβώς Αν και βάζοντας αυτόν τον τίτλο είχα κάτι άλλο κατά νου...
Σύννεφα με παντελόνια - 2000 Στίχοι: Μάνος Ξυδούς & Rick Ocasek Μουσική: Rick Ocasek 1. Σύννεφα με παντελόνια ¶κουσε με λίγο μαμάΘα σου πω πως γίνονται τα τραγούδιαΕμείς τα σπίτια φτιάχνουμε ψηλάΜα αν τα θέλει ο θεός λιβάδια τα γκρεμίζειΣε μαύρα σπίτια ο ποιητής σαν πόρνη γελά¶κουσε λίγο μαμάΠως γίνονται τα τραγούδιαΟι ποιητές βρεγμένοι από κλάματα μαμάΤαιριάζουν δάκρυα σε αστικά σαλόνιαΚρύβονται πίσω από γυναίκες δυνατέςΔεν είναι άντρες μα σύννεφα με παντελόνια¶κουσε λίγο μαμάΠως γίνονται τα τραγούδια
Απο την μια πραγματικα χαιρομαι που εισαι εδω
απο την αλλη (αρκετοι) καλοθελητες μου κ σου επιβεβαιωνονται και θα αρχισουν χαιρεκακα να σχολιαζουν και να γιορταζουν τα... επινικια...μη χε...
με γεια τους κ χαρα τους- οποιος γελαει τελευταιος γελαει καλυτερα...
Θα ειναι μεγαλη μου χαρα να παιξουμε μερικες παρτιδες σκακι.Ειναι ισως το πιο εξυπνο παιχνιδι που παιζω απο παιδι και αγαπω παρα πολυ.Λοιπον προπονησου ,σφυρα κ εφτασα.Ειμαι σκληρο καρυδι να ξερεις
Χαιρομαι που ανοιξες μουσικο "μαγαζι" για να χαλαρωσει το πρεσινγκ της φιλης μας τη Σταρ ,που θελει
να με κανει αφεντικο και...σταρ ...
Ευχομαι η επιστροφη σου να ειναι...
~ ιδού :
Ο ROCK54..μόλις είδε..τον Red_Alert..
Καλώς σε,Θεματοθέτη ~
Παράθεση:
o,surprize!
Σχόλιο # 11 από ROCK-54πραγματικα χαιρομαι που εισαι εδω
χαχαχαχαχα καλο Δ.! μου
...δεν θα μπορουσες να ανεβασεις καλυτερη.!!!
μια εικονα χιλιες λεξεις...
δεν θα ξεχασω ποτε, πριν περιπου ενα χρονο οταν ειχα καποιο
προβλημα με την ηλεκτρ.συνταγογραφηση(πραγμα που συνεχιζεται)
που ειχες ανεβασει καποιον που πετουσε τα χαρτια απο το γραφειο του
εν εξαλλω...
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΕΦΙ!!!
βρισκεις ;αυτο που θελεις στο youtube και αφου το μπλεδισεις το τσακωνεις και το σερνεις μεσα στο κειμενο ΕΔΩ .και πατάς αποστολη ..
μετα που θα πατησεις αποστολή θα σου εμφανισει ¨¨Oυπς το κεινενο σας ειναι στα ρωσσικα και δεν αναγνωριζεται ή οτι ειναι μικρ﨨 ή οτι ειναι οτι θελει ας ειναι γραψε κατι δικο σου κατω απ το yTUBE ή κολλησε την παρατηρηση μετα το ουπς ... πως λεμε ουπσάλα
αν δεν τα καταφερεις και με αυτα τι να σου πω εισαι αξια της μοιρας σου ...
Παράθεση:
Return to innocence
Σχόλιο # 1 από Red_AlertΜετά από 8 μόλις μέρες "εικονικού θανάτου", τόσο άντεξα μακριά από τους φίλους μου εδώ, αποφάσισα να ανοίξω νέο μουσικό μαγαζάκι αφού δεν πάω καλοκαιρινές διακοπές, όπως θα ήθελε η Star-dust
Και αρχίζω χωρίς πολλά άλλα λόγια με το Return To Innocence των Enigma
https://www.youtube.com/watch?v=Rk_sAHh9s08
ΥΓ: Δεν θα μπορούσα να φύγω χωρίς να παίξω μια παρτίδα σκάκι με τον Ροκ
ε οχι και ΟΧΙ δεν γινεται ... χιλιαδες τονοι μελανι χυθηκαν για την αποχωρηση σου ... φευγω πριν με φυγουν πριν τη ληξη της συνδρομης ... μεχρι περγαμηνες τυπωσαν για τους αποχωρησαντες ...ακομα και φιλαρμονικη με κοκκινο χαλί προταθηκε να χρησιμοποιηθει οταν φευγει καποιος ¨¨ τιμης ενεκεν¨¨ μεχρι ΚΑΙ ΠΟΣΤ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΝ και συ ερχεσαι τωρα απροειδοποιητα και μας λες οτι δεν αντεξες 8 μερες μακαραν ??
να δεις κλαμα που επεσε απο δω και απο κει να δεις τσακωμοι για το αν θα πρεπει να υπαρχουν μεσα ολοι ή οι μισοι ...και συ ερχεσαι χωρις να στειλεις ενα ε μαιλ να εχουμε τουλαχιστον την φιλαρμονικη ετοιμη???
ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media