Μ' απασχολησε γυρω στην εκτη δημοτικου....Θα γινω πιλοτος τους ανακοινωσα!
Εγκεφαλικο η μητερα μου ! ( ηταν και εποχες που 'πεφτανε συνεχεια .... ) Μεχρι και θειο μου Αξιωματικο στην Αεροπορια επιστρατευσε....με πεισανε !
Στις πρωτες μου ανησυχες σκεψεις αναρωτηθηκα τι θελω να γινω οταν μεγαλωσω , σαν οντοτητα η σαν υλη μονο...
Σαν οντοτητα ειχα και εχω ακομα χρονο μεχρι να μεγαλωσω , σαν υλη .....
Βρηκα τις αλανες του Μπραχαμιου να γινουν το δικο μου θεατρο των ονειρων και τη μανα μου να βρισκει σκισμενα παντελονια , πατουτσια , γονατα....
Ο νεος μου στοχος Αθλητισμος! Γυμναστικη Ακαδημια Σωματικης Αγωγης....
Καποιοι ειδαν κατι σε μενα , ισως και να αξιζα περισσοτερα απο αυτο που καταφερα , Μεικτη Πειραιως , Ολυμπιακη ομαδα νεων ....Χμ
Μια μεταγραφη που δεν ολοκληρωθηκε στην καταλληλη στιγμη , οικογενειακες υποχρεωσεις ....και ολα γκρεμιστηκαν
Ομως συνεχισα (οπως στη διαφημιση του JOHNNY WALKER... ) ομως το ρητο μου δεν ηταν KEEP WALKING αλλα THE SHOW MUST GO ON....
Τα ηλεκτρονικα ηταν η επομενη τρελα μου οι νεες τεχνολογιες ειδικα....Ηλεκτρονικοι Υπολογιστες το 1979....χμ διακοπες στον Αρη τοτε!
Γλωσσες μηχανης , προγραματισμος....τι λες παιδι μου , τι επαθες , κανενας καλος γιατρος...
Το κυνηγι με τις παρεμβολες στις τηλεορασεις της γειτονιας , παραλληλα ,του σταθμου και η λατρεια μου στη μουσικη , το mixing και remixing ....εφεραν την απαντηση που με απασχολησε τοτε απο την ιδια τη ζωη
Βεβαια εμφανιστηκε και η Κινητη Τηλεφωνια το Ιnternet...μπλα μπλα μπλα
Ο ανθρωπος ακομα εξελισσεται και 'γω συνεχιζω να λεω ...The Show Must Go On!
ΥΓ οχι στο Φεγγαρι δεν θελω να παω....δεν μου αρεσει η μοναξια του , αφηστε με να το θαυμαζω απ' το λιμανι μου....
στα social media