Ιδανικος Θάνατος λοιπον για το θεμα "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" του Σχεσεις ... (για να ειμεθα και εντος...παραλληλου θεματος)
Παράθεση:
στοματικο
Σχόλιο # 1 από maska_πως αρεσει σε ενα αγορι? βαθιά,υγρά,χωρίς χέρι και καθόλου δόντι με κάποια
deepthroat
ορθιος, καθιστος, ξαπλομενος? να είσαι στα 4 σε περιστρεφόμενη καρέκλα,να σε γυρίσει
μετά και...
και ποση ωρα να κραταει? απλά όσο πάρει...
κι αμα το εχει πολυ μεγαλο, πως το πετηχενεις το βαθια?
πως καταλαβενεις ποια ειναι καλη σε αυτο?
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Kassios
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από maska_κι αμα το εχει πολυ μεγαλο, πως το πετηχενεις το βαθια?
πως καταλαβενεις ποια ειναι καλη σε αυτο?
Αν το έχει πολύ μεγάλο απλά βάλε τα δυνατά σου,θα εκτιμηθεί ο κόπος σου
τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους και θα χαρείς κι εσύ.
Εμείς μπορούμε να καταλαβαίνουμε το πότε είναι καλή σ'αυτό,εσείς δεν χρειάζετε να ξέρετε
το πως το ξέρουμε αλλά μόνο το πως θα το κάνετε.
και δε θα ξενεροσει?
και το ριθμο πως τον βρισκουμε?
κι αμα δε θελουμε να καταπιουμε πηραζει?
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Kassios
Αν το έχει πολύ μεγάλο απλά βάλε τα δυνατά σου,θα εκτιμηθεί ο κόπος σου
τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους και θα χαρείς κι εσύ.
Εμείς μπορούμε να καταλαβαίνουμε το πότε είναι καλή σ'αυτό,εσείς δεν χρειάζετε να ξέρετε
το πως το ξέρουμε αλλά μόνο το πως θα το κάνετε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από maska_και δε θα ξενεροσει?
και το ριθμο πως τον βρισκουμε?
κι αμα δε θελουμε να καταπιουμε πηραζει?
(μας δουλεύεις
Κανείς άνδρας δεν ξενερώνει όταν του κάνουν στοματικό εκτός αν η γκόμενα είναι ντουβάρι
και εκτελεί χρέη πριονοκορδέλας με τα δόντια της.
Τον ρυθμό που του αρέσει θα τον μάθεις σιγά-σιγά,θα σε οδηγήσει ο κάτοχος της "κάννης".
Δεν χρειάζεται να καταπιείς τίποτα,από τα αρχαία χρόνια μία από τις άτυπες (ή και τυπικές)
σφραγίδες του αρσενικού απέναντι στο θηλυκό ήταν η εκσπερμάτωση στο πρόσωπο ή στο στόμα.
Πρόκειται για το περιβόητο cif που σημαίνει cum in face όσον αφορά το πρόσωπο
(μου την σπάνε οι αγγλικές ορολογίες όμως).
Το τελείωμα στο στόμα ονομάζεται cim που σημαίνει cum in mouth και τελος όταν τα καταπίνει η γυναίκα
έχουμε το swallow.
Τρολλ, ξετρολλ, αγαπητέ...ξεδιπλώνεις κ συ...όλο το ευρύ φάσμα γνώσεών σου...
Τοχα πει...δεν μπορώ ν αντισταθώ εύκολα, στη γοητεία της...αθωότητας, της μασκας...(μεταφορικής η κυριολεκτικής)
Παράθεση:
Τι λε ρε παιδι μου ...κι εγω που τοσα χρονια νομιζα οτι cif λεμε αφτο το καθαριστικο για τα μπανια...
Σχόλιο # 27 από isixos_geroulis
Γηρασκω μπλα μπλα μπλα...
Η "καθαριστροεταιρεία" το ξεκίνησε ως jif αν θυμάμαι καλώς αλλά τελικά κατέληξε στο cif!
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από achinosΤρολλ, ξετρολλ, αγαπητέ...ξεδιπλώνεις κ συ...όλο το ευρύ φάσμα γνώσεών σου...
Τοχα πει...δεν μπορώ ν αντισταθώ εύκολα, στη γοητεία της...αθωότητας, της μασκας...(μεταφορικής η κυριολεκτικής)
Πιτσι-πίτσι το ψήνεις το κορίτσι (όχι την μάσκα).
Γενικώς μιλάω...αν κάτσω με σταυρωμένα χέρια πάντως δεν θα γίνει τίποτα.
Σκοπός μου η ηδονή...θέσφατον!
και δηλαδη αμα μου ερχεται εμετος και μονο που το σκαιφτομαι πηραζει?
και τι να σφραγισει ο αντρας ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Kassios
(μας δουλεύεις
Κανείς άνδρας δεν ξενερώνει όταν του κάνουν στοματικό εκτός αν η γκόμενα είναι ντουβάρι
και εκτελεί χρέη πριονοκορδέλας με τα δόντια της.
Τον ρυθμό που του αρέσει θα τον μάθεις σιγά-σιγά,θα σε οδηγήσει ο κάτοχος της "κάννης".
Δεν χρειάζεται να καταπιείς τίποτα,από τα αρχαία χρόνια μία από τις άτυπες (ή και τυπικές)
σφραγίδες του αρσενικού απέναντι στο θηλυκό ήταν η εκσπερμάτωση στο πρόσωπο ή στο στόμα.
Πρόκειται για το περιβόητο cif που σημαίνει cum in face όσον αφορά το πρόσωπο
(μου την σπάνε οι αγγλικές ορολογίες όμως).
Το τελείωμα στο στόμα ονομάζεται cim που σημαίνει cum in mouth και τελος όταν τα καταπίνει η γυναίκα
έχουμε το swallow.
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από maska_
και τι να σφραγισει ο αντρας ?
Όχι...μόνο η φασολάδα πειράζει...καμιά φορά και τα ρεβύθια αν δεν βγει η φλούδα.
Ο άνδρας τότε (και καλά) σφράγιζε το ότι η γυναίκα ήταν δικιά του,στην ουσία ότι έχει επισύρει
την κυριαρχία του πάνω της (μαλακίες-έβρισκαν και τα έκαναν).
Σήμερα που η γυναίκα έχει το πορτοφόλι της μας έχει γραμμένους (όχι εντελώς αλλά αρκετά).
δηλαδή ...
να στα φτύσει
και στη μάπα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από KassiosΤο τελείωμα στο στόμα ονομάζεται cim που σημαίνει cum in mouth και τελος όταν τα καταπίνει η γυναίκα
έχουμε το swallow.
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από maska_
Αν σου έρχεται εμετός... τότε δεν παίζεις (στοματικώς) με εκείνο το σημείο καθόλου, επειδή πριν την εκσπερμάτιση θα υπάρξουν κάποια υγρά... η αποστροφή σου θα γίνει άμεσα αντιληπτή και θα τον ξενερώσεις...
Σημασία έχει να μην κάνεις αγγαρεία... και για να μην κάνεις αγγαρεία... θα πρέπει το αρσενικό να το γουστάρεις με χίλια... να σου βγάζει άγρια ένστικτα... να θέλεις να τον ξεζουμίσεις με οιονδήποτε τρόπο...
Αν και σε αυτήν την περίπτωση, συνεχίζεις και σιχαίνεσαι... τότε δεν υπάρχει γιατρειά... απλά δεν κάνεις γι' αυτήν τη "δουλειά"...
ξεκινα πρωτα απο τα βασικα και να μην εισαι απο κατω.επισης προσεχε οταν το καταπιεις να μην σου κολλησει στο λαιμο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από ELIANA6ξεκινα πρωτα απο τα βασικα και να μην εισαι απο κατω.επισης προσεχε οταν το καταπιεις να μην σου κολλησει στο λαιμο.
Ρε ελιάνα...ούτε να το σκεφτεί σου λέει δεν μπορεί...χωρίς να ξερνάει...μήπως να κρατάει μαζί της...κ καμιά φρυγανιτσα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από achinos
Ρε ελιάνα...ούτε να το σκεφτεί σου λέει δεν μπορεί...χωρίς να ξερνάει...μήπως να κρατάει μαζί της...κ καμιά φρυγανιτσα;
Αν δεν της αρέσει το τυρί... να μη δοκιμάσει...
Κυκλοφορούν και άπλυτοι στην πιάτσα...
τοτε... τα μεταξωτα βρακια ειναι για επιδεξιους κ...ους...αστο να παει...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media