πως αρεσει σε ενα αγορι? ορθιος, καθιστος, ξαπλομενος? και ποση ωρα να κραταει?
στις ερωτησεις σου απαντω ως εξης:
α) δεν μου αρεσει αλλα πρεπει να γινει
...το πως αρεσει...εξαρταται απο το ποση ωρα κραταει...
Αν πχ κραταει μια ωρα...δε λεει ορθιος...κουραζεσαι...ουτε ξαπλωμενος...θα σε παρει ο υπνος...αρα καθιστος.
Αν παλι κραταει 5 λεπτα...μεχρι να κατσεις η να ξαπλωσεις...τελειωσε...
Αρα...ορθιος...
Ελπιζω να βοηθησα...
...τωρα το ειδα...
Απευθυνεσαι σε αγορια...εχω περασει εδω και πολλα χρονια αφτη τη φαση της ζωης μου...
Ακυρη η απαντηση...
με μπερδεψεσ.
να του κανουν ροταω.
πως?
αποκληεται να μη σου κανουν πια.
Παράθεση:
Ουπς
Σχόλιο # 4 από isixos_geroulis
...τωρα το ειδα...
Απευθυνεσαι σε αγορια...εχω περασει εδω και πολλα χρονια αφτη τη φαση της ζωης μου...
Ακυρη η απαντηση...
...καμερες στο σπιτι εχει βαλει?...
Παράθεση:
Διαολε
Σχόλιο # 6 από isixos_geroulis
...καμερες στο σπιτι εχει βαλει?...
Δε φτάνει που μας κολάζεις... και φαντασιωνόμαστε διάφορα...
Τελικά, ρωτάς για πράγματα που τους κάνουμε εμείς...
Και δε φτάνει που τα κάνουμε εμείς... να σκεφτούμε και πώς τους βολεύει;;;
Έχεις την εντύπωση ότι εκείνη τη στιγμή δε βολεύονται; Τι όρθιοι, τι καθιστοί, τι ξαπλωμένοι... υπό σωστή γωνία ΠΑΝΤΑ βολεύονται...
Όσο για το πόση ώρα κρατάει... εξαρτάται από παράγοντες που αφορούν εσένα, αυτόν, αλλά και τη μεταξύ σας διάθεση... θα είναι ένα προκαρκτικό, θα είναι πρόγευμα ή θα είναι κυρίως γεύμα;
Μπα σε καλό σου... απογευματιάτικα!
την κατακόρυφο την έχεις ακουστά;
Παράθεση:
Να σου πω
Σχόλιο # 3 από isixos_geroulis
...το πως αρεσει...εξαρταται απο το ποση ωρα κραταει...
Αν πχ κραταει μια ωρα...δε λεει ορθιος...κουραζεσαι...ουτε ξαπλωμενος...θα σε παρει ο υπνος...αρα καθιστος.
Αν παλι κραταει 5 λεπτα...μεχρι να κατσεις η να ξαπλωσεις...τελειωσε...
Αρα...ορθιος...
Ελπιζω να βοηθησα...
Πες τα χρυσόστομε!
Εδώ μάσκα, μιλάει η εμπειρία!
Αλλη αγαπητέ flat εδώ θα πρέπει να είναι η χρυσόστομη! (και χρυσοχέρα)
Αgαπητη μασκα
με μπερδευεις με τις ερωτησεις σου γενικα , αλλα δεν απαντουσα γιατι εχω και μια ηλικια και δεν ειναι πια για μενα αυτα.
μα αν δεν ειναι ορθιος πως θα γινει το στοματικο που λες;;;
οταν λες καθιστος τι εννοεις;;;μισοπεσμενος;;;και ξαπλωτος τι ειναι;;;πεσμενος τελειως;;;
και μετα ρε παιδι μου ειναι και ποια κανει το στοματικο.
εγω ας πουμε εσενα που σε κοβω ναχεις πολυ λυσσα μεσα σου θα σε προτιμουσα χωρις μασελα.
βεβαια θα μ αρεσε την ωρα του στοματικου να φωναζεις τιμημενο κουκουε , αλλα αυτο δεν ξερω πως θα το πετυχουμε...φαντασια εχουμε.
και επειδη φανταζομαι νασαι καμια 200αρια κιλα , θα ετρεμα το απο πανω με σενα. μπρρρ
Παράθεση:
στοματικο
Σχόλιο # 1 από maska_πως αρεσει σε ενα αγορι? ορθιος, καθιστος, ξαπλομενος? και ποση ωρα να κραταει?
Ασ' το αγαπημένη μου, δεν το έχεις με τίποτα...
Πάντως για να ξέρεις, τα καλύτερα στοματικά γίνονται πάνω στο 69...
Ταυτόχρονη απόλαυση, συν το ότι ο άντρας ρυθμίζει το πόσο θα ερεθιστεί η γυναίκα για να αποδώσει περισσότερο, να βγάλει αυτό που σε άλλη κατάσταση μπορεί και να μην της έβγαινε...
Αλλά αυτά τα πράγματα για σένα, είναι του Πανεπιστημίου.
Βρες πρώτα ένα αγόρι και ξεκίνα από τα απλά, και μετά βλέπουμε...
Όσο για τη διάρκεια, ο άντρας πάλι είναι αυτός που ρυθμίζει με τη γλώσσα του το... ποντεσιόμετρο της κΑύΛαΣ της γυναίκας.
Όσον αφορά αυτά που γίνονται πάνω σε ξεπέτες, στις τουαλέτες, στα αυτοκίνητα και γενικά στα όρθια δε μου λένε τίποτα.
Πιστεύω πολύ στην αμφίδρομη απόλαυση και όχι στη μονόδρομη...
τι ειναι αυτο το κακο βρε παιδι μου ...
φουλ υποκρισια ...
...σας "συλλαμβανω" εχουσα ελλειψη χιουμορ...
Δεν απαντησα εγω ο των 54 ετων...αλλα το νικ γερουλης...
Γι αυτο αλλωστε και ξαφνικα αναρρωτηθηκα αν εχει βαλει καμερα στο σπιτι και με βλεπει...
δυο (2) φορες διορθωσα στο Τζουλια το τ σε κεφαλαιο...δυο φορες μικρο το εβγαλε...
ελα βρε γερουλη που με συνελαβες με ελειψη χιουμωρος...
καλα θα βαλουμε καμερα ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από tzoulia49
τι ειναι αυτο το κακο βρε παιδι μου ...
φουλ υποκρισια ...
τζουλια
το δεν ειναι για μενα αυτα , σημαινει οτι βαδιζουμε και λιγο με την ηλικια μας πρωτον.
που σημαινει οτι αυτα πρεπει ναναι στα ορια τους , γιατι μετα απο εκει ειναι προστυχια και φθορα
το παν μετρον αριστον , θα μου ητανε πολυ καλο για εδω.
και δευτερον το κοριτσι ανεβαζει θεματα μονο για το κατω κεφαλι , και λεω καλα ρε γμτο , αυτη , μονο γι αυτο ζει;;;
το σεξ δεν ειναι μηχανικο , αλλα θελει και αισθημα για να γινει . ερωτα , αγαπη , τελος παντων κατι θελει εκτος απο το ενστικτο.
δεν γινεται ζωο ο ανθρωπος οταν ψαχνει μονο την ηδονη και την απολαυση;;;
αυτο ηθελα να επισημανω και μαλλον δεν το καταφερα
και δεν ειναι να πεις αμα δε σ αρεσει μην απαντας , για τι ολα αυτα ειναι σε δημοσια θεα , και παρασυρουνε απο εδω ή απο εκει.
και οταν λεω οτι ολα αυτα ειναι σε κοινη θεα εννοω οτι ειμαστε σε μια πολυ κρισιμη στιγμη μας , αυτοκτονει κοσμος , αλλοι χανουνε τη δουλεια τους αλλα καποιοι αλλοι προσπαθουνε να αποπροσανατολισουνε οσους μπορεσουνε απο τα πραγματικα προβληματα.
θα μπορουσε αυτη η μασκα , να ειναι ενα ανυπαρκτο προσωπο σαν γυναικα , και καποιος αλλα και καποιοι μεσα απο τετοια ονοματα να παρασυρουνε κοσμο μονο σε τετοιου ειδους σκεψεις .
μας συμφερει ο κοσμος να σκεφτεται το σεξ αντι να ακονιζει τον νου
αρτος και θεαμα τζουλια
και μη ξεχνας οτι σε καιρο αναταραξεων , οι κασετες της συνονοματης εκαναν θραυση
το σεξ ειναι ανθρωπινο , θα ητανε παραξενο αν καποιανου δεν του αρεσει .ή θα ειναι αρρωστος , ή θα ειναι σε μετρα αγιωσυνης. οταν ομως καποιοι μιλανε μονο γι αυτο , κατι τρεχει.
Θεματοθετρια,μηπως εισαι μετ-e-νσαρκωση της Ρανιας?
Α να χαθείς, που θα πιάσεις στο στόμα σου το Θρύλο
Η Ράνια, έκανε το αξεπέραστο ρεκόρ του sxeseis: με μόλις μία (1) ανάρτηση στο ενεργητικό της, κατόρθωσε να φτιάξει ένα θέμα που διατηρήθηκε ζωντανό επί έξι τουλάχιστον χρόνια, και θα μακροημέρευε κι άλλο, αν δεν είχε την ατυχή ιδέα να διαγραφεί αμέσως μετά την ανάρτηση, οπότε με τη μετάβαση στο νέο sxeseis να χαθεί το θέμα και να μείνουν μόνο οι θρύλοι που το συνοδεύουν?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media