Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Ταιριάζουμε 61%theklaki34Γυναίκα / 37 ετώνΝ. Αττικής (Αθήνα) - ΑθήναΗ theklaki34 έχει λάβει την ίδια ενημέρωση και περιμένει να επικοινωνήσετε μαζί της!
===
theklaki εγω δεν εστειλα τιποτα μονη της ηρθε η ειδοποιηση αλλα περασανε 15 ωρες και ακομα τιποτα ουτε φωνή ουτε ακροαση απο σενα ... να ανησυχω??
Μου αρέσει +
nuvola
# 184στις 4/10/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
πως την καταφέρνω αυτή τη παράθεση ακόμη δε το κατάλαβα...
Το κείμενο σας είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο
Μου αρέσει +
_PALIATZHS_
# 189στις 6/10/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας ξεκίνησε το 2002, με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού παραγωγού Τομ Μπέρτσι του σταθμού 103.7FNX, που εδρεύει στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ και γνωρίζει διάδοση μέσω Ίντερνετ.
Είναι η ανδρική εκδοχή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και γιορτάζεται στις 14 Μαρτίου, ακριβώς ένα μήνα μετά την επέτειο του Αγίου. Την πρωτοβουλία, την ημέρα αυτή, έχει το θήλυ. Στην αρχή προσφέρει στον καλό της μια καλοψημένη μπριζόλα και στη συνέχεια την υπέρτατη ηδονή.Διαβάστε περισσότερα: http://www.sansimera.gr/worldays/142#ixzz2gvXVKJXD
Μου αρέσει +
_PALIATZHS_
# 190στις 6/10/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
λαθος εκ παρδρομης το παραπανω μην τρεξετε για μπριζολες... παραμεινετε στο δευτερο
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
στα social media