γνορισα ενα αγορι και καναμε απο το πρωτο βραδι σεξ. ηταν πολυ ωρεα ολα. ετσι μου φανικε δηλαδη. αφου μου ζητησε το τηλεφονο μου γιατι δεν το χρισιμοπηει?
ενταξει , τα χει με μια φιλη μου ,αλλα δεν ειμαστε πολλυ φιλες και ουτε του ζητησα σχεση και τετοια.
Παράθεση:
γιατι δεν μ στελνη μυνημα?
Σχόλιο # 1 από maska_
Προφανώς...
γιατί...δεν του έκανες την παραλλαγή...της παραλλαγής του 69...!!!
Παράθεση:
γιατι δεν μ στελνη μυνημα?
Σχόλιο # 1 από maska_
γνορισα ενα αγορι και καναμε απο το πρωτο βραδι σεξ. ηταν πολυ ωρεα ολα. ετσι μου φανικε δηλαδη. αφου μου ζητησε το τηλεφονο μου γιατι δεν το χρισιμοπηει?
ενταξει , τα χει με μια φιλη μου ,αλλα δεν ειμαστε πολλυ φιλες και ουτε του ζητησα σχεση και τετοια.
...μαλλον τρομαξε με την ορθογραφια σου
...τελικα...βρισκουμε και τα κανουμε...
Και γιατη δεν τ στελνις εση μορε...??οχουυυ
Μιν μ πεις οτι εση δν εχης το τιλ του!?
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από pitsirikiiΚαι γιατη δεν τ στελνις εση μορε...??οχουυυ
Μιν μ πεις οτι εση δν εχης το τιλ του!?
Καλά...
αλλά...εσύ...του αλλαξες τα φώτα ...εντελώς ..!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από ROCK-54...μαλλον τρομαξε με την ορθογραφια σου
κουραστηκα να με τρωει η αγωνεια και το αγχος για το αν θα αρεσει το σωμα μου
επειδη ειχατε καιρο να κανετε
ποιο χρωμα προτιματε
και δηλαδη πως γιναιται
Κατά ένα παράδοξο τρόπο, δεν μπερδεύει ποτέ το δεύτερο πληθυντικό της ενεργητικής φωνής με το τρίτο ενικό της παθητικής, που είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη της ορθογραφίας.
Θέλει κι η ανορθογραφία την τέχνη της...
μασκα...
...διυλιζεις τον κωνωπα και καταπινεις την καμηλον...
Εδω σου λεει οτι ο τυπος την εκμεταλλευτηκε σκαιοτατα και μετα την πεταξε σαν στυμμενη λεμονοκουπα...κι εσυ ασχολεισαι με την επιτηδευμενη ανορθογραφια?...
Παράθεση:
Μην παίρνεις κι όρκο...
Σχόλιο # 7 από Climentini
κουραστηκα να με τρωει η αγωνεια και το αγχος για το αν θα αρεσει το σωμα μου
επειδη ειχατε καιρο να κανετε
ποιο χρωμα προτιματε
και δηλαδη πως γιναιται
Κατά ένα παράδοξο τρόπο, δεν μπερδεύει ποτέ το δεύτερο πληθυντικό της ενεργητικής φωνής με το τρίτο ενικό της παθητικής, που είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη της ορθογραφίας.
Θέλει κι η ανορθογραφία την τέχνη της...
...μαθηματα ορθογραφιας κ στατιστικης θα κανουμε ...
Η κοπελλα καιγεται, μια λογικη απαντηση να εχει,να μπορει να παρει καποιες σοβαρες αποφασεις για το μελλον της...πχ. να κοιταξει στα ματια τη φιλη της με τη μασκα η να την βγαλει ...
οτι συνέβη το ακριβώς αντίθετο
Της ζητάει το τηλέφωνό της
του το δίνει
κι αυτός, ΔΕΝ το χρησιμοποιεί
Αν αυτό δεν είναι ενδιαφέρον και σεβασμός, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους!
Εγώ αν ήμουν στη θέση του, θα είχα πάρει σερί όλα μου τα ξαδέρφια σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία και θα είχε φτάσει ο λογαριασμός στη στρατόσφαιρα.
Αλλά αυτός... Κύριος!
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από maska_
μα δεν ανεβασες ενα θεμα για παρτι του , και θα τσατιστηκε
ανεβασε το -στοματικο απο πισω-
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από ClimentiniΕγώ αν ήμουν στη θέση του, θα είχα πάρει σερί όλα μου τα ξαδέρφια σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία και θα είχε φτάσει ο λογαριασμός στη στρατόσφαιρα.
Αλλά αυτός... Κύριος!
Ολιγόλογος...
(και... οικονομικός).
Mου θύμησε καλέ τώρα αυτό, ένα παλαιό μου φλερτ...μου έδωσε το τηλέφωνό του...κ φεύγοντας το ξέχασε στο τραπέζι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από achinosMου θύμησε καλέ τώρα αυτό, ένα παλαιό μου φλερτ...μου έδωσε το τηλέφωνό του...κ φεύγοντας το ξέχασε στο τραπέζι.
Δεν σου παει το ταγιερακι μαλλον...θα φαινεται η τριχα στο κοτσι και σκιαχτηκε ο αθρωπος.
καλα ρε αχινε κι εσυ ...
ατυχης συμπτωση ...Βρε καλό μου, μάθε λίγο ορθογραφία, είναι ντροπή να γράφεις τόσο άσχημα.
Πςςς και χάρηκα αρχικά...διότι απο τον τίτλο νόμιζα πως αναφέρεσαι σε μένα !!!
Παράθεση:
Εισαι απαραδεκτη
Σχόλιο # 19 από flat_lineΒρε καλό μου, μάθε λίγο ορθογραφία, είναι ντροπή να γράφεις τόσο άσχημα.
Μετά που πας και μπλέκεις, δεν σε ενδιαφέρει που ο άνθρωπος έχει μια κοπέλα,και το δικαιολογείς ότι δήθεν δεν είσαστε φίλες. Αν σου το κάνανε εσένα, θα σου άρεσε;
Δεν σε νοιάζει που απάτησε την κοπέλα του μαζί σου, που σου δείχνει φανερά ότι ήταν ιστορία της μιας βραδιάς μαζί σου, αλλά αναρωτιέσαι γιατί δεν σε έχει πάρει ακόμα τηλέφωνο.
Κοριτσάκι μου κοίτα να καλλιεργήσεις πνευματικά τον εαυτό σου, διότι το επίπεδο σου είναι δυστυχώς απελπιστικά χαμηλό, και είναι κρίμα.
Παράθεση:
Βαλε κατι σε μαξι.
Σχόλιο # 16 από EnikosΔεν σου παει το ταγιερακι μαλλον...θα φαινεται η τριχα στο κοτσι και σκιαχτηκε ο αθρωπος.
...βαλθεί να μας πνίξετε από τα γέλια κ. Ενικέ, τελευταία...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media