Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από flat_line
1)Παμε σιγά σιγά τώρα γιατί ο λόγος σου δεν μου δίνει ξεκάθαρο νόημα...
2)Είδες φάτσες γυναικών; τι εννοείς και γιατί να μην σε πιστέψω;
3)Ποια περιστατικά ήτα για γέλια;
4)Ότι γράψεις δεν θα το δεχτώ απαραίτητα..πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι αυτή την στιγμή
είμαι ευάλωτος; Ποιο είναι το άγνωστο που με μπερδεύει και με φοβίζει;
1)Διαβάζω και θέματα ξέρεις και το τρέχω...
2)Η λογική λέει ότι (λογικά) κάποιες ελάχιστες (αν θες βάλε το μηδαμινές) θα γνωρίζω
αλλά το αφηνουμε αυτό γιατί μπορεί να είναι ψάρωμα...προσέχω πολύ τι λέω όταν το λέω!
Και έχω λόγο όταν λέω κάτι!
3)περιστατικά άλλων που τσακωνόντουσαν κι όταν συναντήθηκαν έκαναν τους εξωγήινους...
...σου φαίνεται περίεργο αλλά κι εδώ διακριτικό αφανές μέλος μου είπε σε π.μ ότι γίνεται αυτό
οπότε το συνέδεσα με ότι ήξερα και δεν βλέπω τον λόγο να μην στέκει...
4)γιατί απλά ασχολήθηκες με το θέμα...ενώ με γράφεις (αυτό επιδιώκω)
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη αυτό και την δηλωμένη θέση σου περί του ότι δεν θα πλήρωνες γυναίκα
για να πας μαζί της (δικές σου ευαισθησίες) καθώς και την άμεση "αυτοτακτοποίησή" σου
όταν είχαμε διαφωνία όπου έδειξες χαρακτήρα βγάζεις ένα πρόσημο +.
Πιστεύω λοιπόν όσα μου λες όπως βλέπεις...τελευταία κάπου πήρες θέση για ένα θέμα
που δεν θα αναλύσω κι έβγαλες ξανά ευαισθησία...συν κάποια άλλα λοιπόν έχεις αρχίσει και με πείθεις
για διάφορα θετικά...αν δηλαδή σε δω έχω μια εικόνα σχετική...
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από flat_lineΠοιο είναι το άγνωστο που με μπερδεύει και με φοβίζει;
Το σε φοβίζει μπήκε σε παρένθεση και το άγνωστο είναι η οθόνη...
...σε απλή γλώσσα ίσως να λες..."ποιος τενεκές είναι αυτος που κάνει αυτά που κάνει";
κάνας τρόμπας θα΄ναι...δεν μου αρέσουν και δεν συμφωνώ μ'αυτά που λέει...ας τον έχω γραμμένο...
.. υγιής αντίδραση λοιπόν.
Αλλά λόγω ευαισθησίας (που έτσι φαίνεται από την οθόνη) δεν μπορείς να μπεις και στην διαδικασία
να με κρεμάσεις...έτσι δεν είναι;...άρα απέχεις...το ζητούμενό μου λοιπόν ως λογική το δίνεις.
Εν ολίγοις συμπορεύεσαι με ότι λες...λογικά είσαι οκ τύπος!
Τώρα στο εξηγώ πολύ χονδρά γιατί αν καθήσω να στο αναλύσω ως έχει σαν διεργασία
θα νυχτώσουμε (νυχτώσαμε ήδη)...
ρε σεις πατε καλα ολοι αρχισα να εκνευριζομαι ...
ο ενας κανει αναφορα στον αλλον ...Κουράστηκα...πείτε ρε για το θέμα αν είναι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Gaios-Logginos
4)γιατί απλά ασχολήθηκες με το θέμα...ενώ με γράφεις (αυτό επιδιώκω)
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη αυτό και την δηλωμένη θέση σου περί του ότι δεν θα πλήρωνες γυναίκα
για να πας μαζί της (δικές σου ευαισθησίες) καθώς και την άμεση "αυτοτακτοποίησή" σου
όταν είχαμε διαφωνία όπου έδειξες χαρακτήρα βγάζεις ένα πρόσημο +.
Πιστεύω λοιπόν όσα μου λες όπως βλέπεις...τελευταία κάπου πήρες θέση για ένα θέμα
που δεν θα αναλύσω κι έβγαλες ξανά ευαισθησία...συν κάποια άλλα λοιπόν έχεις αρχίσει και με πείθεις
για διάφορα θετικά...αν δηλαδή σε δω έχω μια εικόνα σχετική...
H διαφωνία σου με τον George με έκανε να γελάσω. Η ενασχόληση μου ήταν απλα η πλάκα που έκανα στον George...
H τοποθέτηση μου μια τον αγοραίο έρωτα δεν έχει θέση εδω πέρα, αν και δεν είμαι απο τους ανθρώπους που μένουν μόνοι τους. Οπότε αν δεν έχεις κοπέλα, μπορώ κάπου να σε δικαιολογήσω...
Δεν νομίζω ότι εδειξα χαρακτήρα στον τρόπο που σε αντιμετώπισα. Όσο και αν με εκνευρίζουν η να μην μου αρέσουν μερικές φορές αυτά που γράφεις, δεν έχω κανένα δικαίωμα να σε κακοκαρδίσω η να προσπαθήσω να σε διώξω απο τον χώρο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από tzoulia49μεχρι κι ο φλατ γελασε κοροιδευτικα ...
Δεν γέλασα κοροιδευτικά, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο... Γέλασα με την πλάκα που ακολούθησε.
Σε σέβομαι και σε εκτιμώ. Μην τα παίρνεις όλα πολύ σοβαρά...
ετσι τα παιρνω εγω ...
και γι αυτο να προσεχετε ...ολοι ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από tzoulia49ετσι τα παιρνω εγω ...
ειμαι σαφεστατη ...και ευθιγομαι ...κι ως εδω ...
Εντάξει κυρία Τζούλια μας...
Δεν θα ξαναγελάσω με τα αστεία που σας κάνουν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από flat_line
H διαφωνία σου με τον George με έκανε να γελάσω. Η ενασχόληση μου ήταν απλα η πλάκα που έκανα στον George...
H τοποθέτηση μου μια τον αγοραίο έρωτα δεν έχει θέση εδω πέρα, αν και δεν είμαι απο τους ανθρώπους που μένουν μόνοι τους. Οπότε αν δεν έχεις κοπέλα, μπορώ κάπου να σε δικαιολογήσω...
Δεν νομίζω ότι εδειξα χαρακτήρα στον τρόπο που σε αντιμετώπισα. Όσο και αν με εκνευρίζουν η να μην μου αρέσουν μερικές φορές αυτά που γράφεις, δεν έχω κανένα δικαίωμα να σε κακοκαρδίσω η να προσπαθήσω να σε διώξω απο τον χώρο...
Κοίτα...επειδή κουράστηκα...και θέλω να διαβάσω και τίποτα...ότι γραφείς αναλύεται σε δευτερόλεπτα.
Απόλυτος δεν είμαι αλλά εικόνα δίνουμε όλοι,η διαφωνία δεν ήταν απλή διαφωνία όπως "βλέπαμε"
αλλά ας μην ξαναγυρίζουμε...
Δεν ήρθα εδώ για να λύσω κάτι...ήρθα για συγκεκριμένο σκοπό.
Προτιμώ λοιπόν την δική σου στάση όποια κι αν είναι...(μακάρι να με θεωρήσεις εντελώς νεκρό)
από άλλες στάσεις και δεν υποννοώ τίποτα για κανέναν.
Πίστεψε αν θες ότι είτε ήμουν ή όχι με γυναίκα αργά ή γρήγορα γκομένιζα ή πήγαινα στο αγοραίο.
Είμαι λοιπόν εντελώς άχρηστος για τα δεδομένα μιας σχέσης,πιο άχρηστος πεθαίνει κάποιος.
Δεν κρύβεται λοιπόν τίποτα...είμαι το απόλυτο κενό...μια μαύρη τρύπα στο συγκεκριμένο θέμα
που βγήκε παγανιά για να δώσει και να πάρει οργασμούς.
Απλά δεν το δέχεστε εύκολα...αυτό είναι όλο...το μόνο που με νοιάζει είναι να μην βγαίνουμε εκτός
θέματος με σενάρια,διαγνώσεις,υποννοούμενα,γελοιότητες κτλ.
Και δεν με νοιάζει αν όλοι με έχουν γραμμένο...αυτό παρακαλώ δεχτείτε το...όσοι θέλουν μιλάμε...
...όσοι δεν θέλουν δεν με νοιάζει...δεν είναι ψυχρό αυτό αλλά η αλήθεια!
Μιλάω πια σε επίπεδο δημοτικού...
Ρε συ Gaios, σοβαρά τώρα...οκ, ήρθες σε αυτο το σάιτ με συγκεκριμένο σκοπό (εντελώς φυσιολογικό, sxeseis.gr λέγεται, όχι ampelofilosofies.gr...αφού και οι ιδιοκτήτες σκέφτονται να το ακυρώσουν το φόρουμ και να τελειώνουν), το δήλωσε μία, το δήλωσες δύο, μέχρι εδώ καλά...
Απο κει και πέρα, γιατί το υπόλοιπο φόρουμ πρέπει να μαθαίνει καθημερινά τις εξελίξεις της προσπάθειας σου με τα πάμπολλα θέματα που ανεβάζεις, χώρια τα ακόμα πιο πολλά ποστ στα οποία μιλάς και πάλι για το ίδιο θέμα. Δηλαδή, αν ο καθένας που έψαχνε γκόμενα απο δω μέσα έφτιαχνε και κάθε μέρα απο ένα θέμα "σήμερα έστειλα πμ/αιτημα φιλίας στην Χ και ακόμα δεν μου απάντησε γιατί υπερτερώ και φοβάται να αντιμετωπίσει έναν άντρα σαν εμένα κτλ κτλ"...δεν θα κάναμε άλλη δουλειά! Μήπως να το συμμαζέψουμε λίγο το θέμα? Δηλαδή εντάξει, ψάχνεις γκόμενα απο το νετ, και το κάνεις με τον τρόπο που διαλέγεις, και μαγκιά σου και καουμποιλίκι σου...αλλα πραγματικά θα το κάνουμε το βασικό θέμα για το οποίο θα συζητάμε απο δω και πέρα...?
...ιστ) εναν συμβολαιογραφο για τα ποστ του Γάϊου
υπάρχει?
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από tzoulia49ετσι τα παιρνω εγω ...
Εγώ τώρα δε ξέρω αν πρέπει να δυσθιγώ.
Μου θύμισε το "δε τίθεται θέμα".. ααα όχι, εγώ το τίθω!
Να ζητήσεις συνεργασία με τον συγγραφέα του 'πλαθολόγιο λέξεων' Λύο Καλοβυρνά.
Παθολόγιο θα το έλεγα.
Τάντον, τζουλευκαιρία!
http://palamidi.gr/2011/08/12/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B5%CF%89%CE%BD/
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από tzoulia49
ετσι τα παιρνω εγω ...
...και ευθιγομαι ...
...ο,τι πεις Τζουλια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από tzoulia49ετσι τα παιρνω εγω ...
Σας παρακαλώ κυρά 49
Μην ασχολείσαι μαζί μου, γιατί
ευθίγομαι
Χώρια που εξαντλείται και το μπάτζετ της φιλοσοφίας μου
εσύ είσαι ανεξάντλητος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από tanton-
Σας παρακαλώ κυρά 49
Μην ασχολείσαι μαζί μου, γιατί
ευθίγομαι
Χώρια που εξαντλείται και το μπάτζετ της φιλοσοφίας μου
Προσωπικά, δε καταλαβαίνω ένα πράμα.
Για ποιο λόγο τα έχετε όλοι βάλει με τον (κάθε) γάιο που, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι απολύτως ξεκάθαρος στα θέλω του.
Τι υποκριτική κοινωνία είμαστε που όταν ένας θέλει να ΓΑΜΗΣΕΙ, ναι, το ξαναλέω για να το χωνέψουμε, ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ, τότε όλοι πέφτουν να τον φάνε; Δε θέλει να πουλήσει ναρκωτικά για να τον (κατα)κρίνουμε!
Οι άλλοι δλδ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ;
Ο έρωτας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, και σαν τέτοια 'απαγορεύεται'..
Ολοι κρυφοφασιστάκια είμαστε, μη κοιτάτε που μόνο τη Χ.Α. κατηγορούμε..
Βρέθηκε στο πρόσωπο της Χ.Α. ένας 'σάκος του μποξ' και εξιλεωθήκαμε!
Τη 'φτύνω τη Χ.Α.'! Γουάου, τώρα πια δεν είμαι φασίστας!
Γέννημα μας είναι. (δεν είναι τυχαίο που στις πουριτανικές κοινωνίες ο έρωτας είναι κάτι απαγορευμένο).. και δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλες οι θρησκείες τον απαγορεύουν..
"Σου απαγορεύω να χαρείς, γιατί ΜΟΝΟ εγώ είμαι η χαρά που δικαιούσαι, όλα τα άλλα είναι φούτσες"!
Ναι, ζήλεψε και τρομάζει ότι θα χάσει τον έλεγχο..
Γιατί, η ελευθερία του έρωτα είναι η πραγματική ζωή!
Και ναι, πιστεύω στο θεό, αλλά η εμπλοκή του με τις ορμές της ζωής είναι ανθρώπινη παρέμβαση..Τι δουλειά έχει να ασχολείται με κάτι "τόσο ασήμαντο" στη τελική;
Οποιος 'θεός' απαγορεύει τη χαρά της ζωής, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ. Τυχαίο που εκκλησία και κράτος πάνε πακέτο;
Τον Θεό τον έχω μέσα μου για κάτι πιο σοβαρό από τα μη και δεν.. Είναι η καρδιά που χτυπάει και μου λέει πως υπάρχει λόγος σοβαρός λόγος που ζω.. ΖΩ!
Αν ο θεός είναι ζωή, η απαγόρευση του σεξ και της κάθε χαράς είναι η ακύρωση του/της.
Δε γουστάρετε αυτό που κάνει; Ζηλεύετε το θάρρος ή και θράσος να το δηλώνει;
Αν όχι, πείτε τη γνώμη και τέλος. Ας κριθεί ο ίδιος από το αποτέλεσμα.
Και όπως πολύ σωστά είπε ο μάικ, στο σχέσεις είμαστε, και φάτσα μόστρα έχει τη κατάσταση σχέσης (μόνος, διαζευγμένος, σε σχέση κλπ).και όταν λέει 'μόνος/η' ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι ψάχνομαι!
Κάποιος απλώς το λέει λίιιιγο πιο φωναχτά..
Και ναι, με ενοχλεί η κακοποίηση της γλώσσας μου. Αν είσαι αμόρφωτος, να μη γράφεις.Οπως ακριβώς αν έχεις καμένα φώτα στο αμάξι, το ακινητοποιείς μέχρι να τα αλλάξεις!
Κυρίως όμως με ενοχλεί το ΘΡΑΣΟΣ όταν το μοστράρουμε ως "είμαι αμόρφωτος και μαγκιά μου γιατί, ο άνθρωπος μετράει".. Και αναρωτιέμαι πού..
Τα κατάφερα και έγινα ΠΑΛΙ κακός!
Α...χα...χα...χα...χα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από seahorse51
εσύ είσαι ανεξάντλητος...
Παράθεση:
διαφωνώ κάθετα
Σχόλιο # 57 από psaromallis
με την διαπόμπευση ατόμων
επειδή ΔΕΝ στάθηκαν τυχερά
να σπουδάσουν στα Πανεπιστήμια
της πεφωτισμένης Εσπερίας
και -δυστυχώς- εκφράζονται
ασύντακτα και ανορθόγραφα.
Συμφωνώ απόλυτα ...!!!
Και μιας και το έθιξες...έχω και μια απορία πάνω σε αυτό..!
Όλοι αυτοί ...
που κράζουν σε μόνιμη βάση τους άλλους/ες...για τα ορθογραφικά/συντακτικά τους λάθη...
ήθελα...να ήξερα...
αν το έκανε αυτό ο/η σύντροφος τους...γυναίκα τους...κλπ...
θα χρησιμοποιούσαν τους ίδιους χαρακτηρισμούς...και με το ίδιο μειωτικό ύφος...
που χρησιμοποιούν και εδώ..;;;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media