Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σινεμά του sxeseis.gr

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Giabbass

# 1 στις 20/5/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ιλιον
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 617
'Aρεσαν+: 0%

Σινεμά του sxeseis.gr

Λέω σε αυτό το θέμα να μιλάμε για τις ταινίες που βλέπουμε και να τις βαθμολογούμε.

Δηλαδή:

1) Θα ξεκινάμε με τον τίτλο...για παράδειγμα: 1. "........................"

2) Θα λέμε μετά την άποψή μας για την υπόθεση, τους ηθοποιούς, το σενάριο ή ό,τι άλλο θέλουμε, το οποίο θα αποτελεί την προσωπική μας άποψη αφού έχουμε δει την ταινία, και

3) Θα βάζουμε τη βαθμολογία από το 1-10...για παράδειγμα: Βαθμολογία: 5
Στη συνέχεια μέλη που θα θέλουν να κάνουν σχόλιο για τη μία ή την άλλη ταινία, θα μπορούν στον τίτλο να γράφουν τον αριθμό και τον τίτλο της ταινίας στην οποία θέλουν να αναφερθούν (π.χ. 2. ".............") και θα γράφουν αυτό που θέλουν.

Την ίδια ταινία το κάθε μέλος μία φορά θα τη βαθμολογεί...

Θα ξεκινήσω πρώτη για να δείξω τον τρόπο λοιπόν...

Τί λέτε να το προσπαθήσουμε;
ωινε δαρκ σεα

Alexandra21

# 2 στις 20/5/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339
Πολύ καλή η ιδεά σου Giabass.
Θα ξεκινήσω λοιπόν εγώ με την εξής ταινία:
Τίτλος: Εκτός χρόνου

Αγγλ. Τίτλος: Out of time

Σκηνοθέτης: Καρλ Φράνκλιν

Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ματ Λι Γουίτλοκ, Εύα Μέντες, Αλεξ Ντίαζ Γουίτλοκ, Σάνα Πείθαν, Αν Μέρεϊ Χάρισον, Ντιν Κέιν, Κρις Χάρισον

Έτος: 2003

Χώρα: US

Κατηγορία: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Μια πολύ καλή ταινία. Σε κρατά στην "τσίτα" μέχρι το τέλος. Πολύ δράση, πολύ καλοί ηθοποιοί. Ανατρεπτική.
Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει.
Της βάζω 10' με τόνο.

Τα ιδανικά είναι σαν τ'αστέρια. Ποτέ δεν τα φτάνουμε, αλλά σαν τους ναυτικούς βασιζόμαστε σ'αυτά για να χαράξουμε την πορεία μας.

Giabbass

# 3 στις 20/5/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ιλιον
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 617

1. Τροια

Είδα την ταινία και μου άρεσε σε γενικές γραμμές. Την ταινία σώζει ο πρωταγωνιστής, αλλά και τα σκηνικά και οι κομπάρσοι.
Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν είναι πραγματικά πετυχημένα και η Ελένη είναι πραγματικά πολύ όμορφη.

Ο Αχιλλέας λοιπόν, παρουσιάστηκε ως ένας αναρχικός πολεμιστής, το σενάριο δεν υποστήριξε ή αδιαφόρησε για το ιστορικό γεγονός ότι ήταν και αυτός ένας Βασιλιάς. Η υστεροφημία ήταν κάτι που τον απασχόλησε και κατά την ταινία πάντα, αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελε να πολεμήσει...για να μείνει στην ιστορία.
Ο μέγας εραστής που είχε συντροφιά του δύο δυο τις γυναίκες, πολεμούσε όποτε γούσταρε (έτσι μας το πέρασε η ταινία) και δεν υπάκουγε παρά μόνο στον εαυτό του.

Ο Πάρης....ένας ανάξιος για το αξίωμά του ανθρωπάκος, όπου τελικά παρά την ασυγχώρητη δειλία του ήταν αυτός που επέζησε τελικά...

Ο Μενέλαος και ο Αγαμέμνονας παίθαναν σε αυτόν τον πόλεμο (κατά την άποψη της ταινίας πάντα), ενώ κάτι τέτοιο δεν είναι πουθενά ιστορικά καταγεγραμένο, χώρια ότι τον Αγαμέμνονα τον σκότωσε η γυναίκα του αργότερα.

Ο Τρωϊκός πόλεμος κράτησε 10 χρόνια, αλλά για τη διευκόλυνση της ταινίας, έπρεπε να τελειώσει με τη λήξη της και χρονικά μέσα σε 15 περίπου μέρες περίπου...

Οι ερμνηνείες όμως, ήταν αρκετά καλές, τόσο του πρωταγωνιστή, όσο και του Έκτορα, του Πριάμου....για τον Πάρη δεν το συζητώ...άλλωστε δεν τον βοήθησε το σενάριο...

Όσο για την Ελένη, μόνο ωραία ήταν σε όλη την ταινία...

Ο Αχιλλέας όμως, τα μάτια του, το κορμί (θανατηφόρο) το γυμνασμένο...έπρεπε να το δείξουμε....

...και η σκηνή με τη Βρισηίδα που καθώς του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό, ενώ αυτός κατάφερε να τη γυρίσει ανάσκελα και....να την αφοπλήσει με το ...δικό του όπλο...τη ματιά του δηλαδή (το έσωσα), η χημεία μεταξύ τους....όλα τα λεφτά (με λένε Βρισηίδα σας το είπα; )

Εντύπωση μου έκαναν οι αχυρένιες μπάλες που καθώς έπαιρναν φωτιά στο τέλος έκαναν και μπαμ!

Επίσης, εντύπωση μου έκανε ότι εκείνη την εποχή φορούσαν οι άντρες στα μαλλιά αυτά που εμείς σήμερα οι γυναίκες λέμε "ψειρίτσες" και μάλιστα σε χρυσό και πολλές....(λέτε από εκεί να τις εμνεύστηκαν σήμερα οι δημιουργοί τους; )

Βαθμολογία: 7

Υ.Γ. Είπα του αντρούλη μου να βρει εισιτήρια στη Τροία...βρήκε τελικά στην τέσσερα...

εντάξει μη βαράτε...αστειάκι..
ωινε δαρκ σεα

koyrsaros

# 4 στις 20/5/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Ειδα πρόσφατα σε DVD:

1. The Legend of Fall
2. Αντονυ Χόπκινς, Μπράιαν Πητ
3. Εκπληκτική ταινία , ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

evans

# 5 στις 21/5/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Χρονο για κινηματογραφο δεν εχω ...εχω ομως την τρελα ....και DVD

Love Actually (2003)

Cast : Emma Thompson,Bill Nighy,Hugh Grant

Η αγαπη ειναι παντου , γυρω μας ...απο τον Πρωθυπουργο μεχρι τον οικονομικο μεταναστη.....

Κωμωδια ; ΟΧΙ
Κομεντι ; ΙΣΩΣ
Δραμα ; ΠΟΤΕ

Βαθμος 7 (πολυ καλη! )

# 6 στις 23/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Θυμήθηκα δύο απ τις ταινίες που είδα εφέτος και μου άρεσαν πολύ.

Η πρώτη ήταν "η επέλαση των βαρβάρων"
ταινία κοινωνική ,ανθρώπινη ,γλυκόπικρη ,αληθινή.
ωραίες εικόνες από την καναδέζικη εξοχή ,ανθρώπινοι διάλογοι , η ζωή και ο θάνατος ,οι φίλοι ,η παρέα .

βαθμός 8

Η αλλη ήταν η "Σύλβια "
η σύντομη ,δραματική και δημιουργική ζωή της αμερικανίδας ποιήτριας Σύλβιας Πλαθ .
Βαθμός επίσης 8

Zelda

# 7 στις 24/5/2004
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 174

Βασίλισσα Μαργκώ

Βασίλισσα Μαργκώ

Ιστορική ταινία, γαλλικής παραγωγής με τους Ιζαμπέλ Αντζανί, Ντανιέλ Οτέιγ κ.ά. Θέμα της, η ζωή της Μαργαρίτας, κόρης της Αικατερίνης των Μεδίκων. Παντρεύτηκε τον Ερρίκο της Ναβάρας ο οποίος έγινε βασιλιάς της Γαλλίας και ήταν, αν θυμάμαι καλά, ο Ερρίκος ο Δ'. Υπέροχη ανάπλαση της εποχής, με φόντο το Παρίσι του 16ου αιώνα. Τι να περιμένετε: Συνομωσίες σε ανήλιαγα, σκοτεινά δρομάκια, κυνηγητά, δηλητηριάσεις, δολοφονίες, παράνομους έρωτες. Καθηλώνει η σκηνή με τη Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου (η Αικατερίνη δίνει το πρόσταγμα να σφαγιαστούν όλοι οι ουγενότοι, προτεστάντες, δηλ., που είχαν πάει στο Παρίσι για να παρεβρεθούν στους γάμους της Μαργαρίτας και του Ερρίκου ο οποίος ήταν προτεστάντης). Εξαίσια η μουσική του Γκόραν Μπρέγκοβιτς με την Όφρα Χάζα να τραγουδά το Elo hi (ή canto nero), το κομμάτι σήμα κατατεθέν ολόκληρου του έργου. Κουστούμια, σκηνοθεσία, όλα τζαμάτα!

Τη βαθμολογώ με 9.

Τι λέτε; Τον τρώω τον Κουτσογιαννόπουλο; Ε, ε;

# 8 στις 24/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Στις Κάννες ο αμερικανός σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα για το φιλμ -ντοκυμαντέρ του Φαρενάιτ 9/11., που είναι δριμύ κατηγορώ κατά του Μπους και έχει απαγορευθεί στην Αμερική.

Θυμήθηκα ότι το επίσης βραβευμένο ντοκυματέρ του δαιμόνιου Μουρ "Ακήρυχτος Πόλεμος '
Συνιστώ να το δείτε ,για να μάθετε πόσο εύκολα μπορείς στην Αμερική να αγοράσεις όπλα ,ακόμη και στα σούπερ μάρκετ ,πως οι ίδιοι οι αμερικάνοι ζουν μεσ τον φόβο ,πως έγιναν οι σφαγές στα σχολεία από νεαρούς μαθητές ,τον ρόλο του Τσάρτον Ηστον και πολλά άλλα φαινόμενα της "θαυμαστής "αυτής χώρας .

Μη το χάσετε !!!

deilino

# 9 στις 24/5/2004
author
Γυναίκα / 64 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Σαρωνίδα
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 333
1. ΤΡΟΙΑ

Δεν είδα την ταινία, η κόρη μου που την είδε μου είπε ότι έχουν παραποιηθεί πάρα πολλά ιστορικά στοιχεία.

Μόλις προ ολίγου έλαβα μέηλ σχετικά με αυτές τις παραποιήσεις και σας το στέλνω προς ενημέρωση
http://www.troylies.4t.com/
Σημ. ενώ γράφω το site σωστά, στην αποστολή του άρθρου ο δαίμων του τυπογραφείου προσθέτει τα στοιχεία /> στο τέλος, τα οποία πρέπει να σβήσετε για να έχετε την σωστή ηλεκτρονική διεύθυνση

evans

# 10 στις 14/9/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Η Julia Roberts στο ρολο της Katherine Ann Watson στο Mona Lisa Smile (2003)
Κατι που εμοιαζε με τη θηλυκη εκδοση του κυκλου των χαμενων ποιητων.....αλλα απογοητευση!

6!

Θα μου πειτε γιατι το αναφερω αφου ειναι τοσο χαλια.....

Γιατι αξιζει κυριες μου ....και η αξια του βρισκεται πισω απο το τιτλο....Mona Lisa Smile .....και ειναι το χαμογελο που επιθυμει ενας Αντρας να το βλεπει να χαραζει στο προσωπο της Γυναικας* του που δηλωνει τον ερωτα και την ευτυχια....στην αινιγματικη ποσοτητα!
* της αγαπημενης του....

# 11 στις 14/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ξανα-είδα

από dvd που δίνουν οι εφημερίδες του σ/κ ,δύο κλασσικές και αριστουργηματικές ταινίες .

Κακόφημοι δρόμοι . . .του Σκορτσέζε

Η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας . . .του Μπονουέλ ...
Περίφημες !!!!!!

quite

# 12 στις 14/9/2004
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719
ΡΑΝ του Ακιρα Κουροσαβα
10 με τονο

EPILEKTIKH_panidonistria

# 13 στις 14/9/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714
Για τους σινεφίλ και ΜΟΝΟΝ!

Αν δεν την είδατε στον κινηματογράφο, μην την χάσετε! Αναζητείστε την σε DVD

"Ντόγκβιλλ" του Τρυερς
Με άριστα το 10, της βάζω 11' !!

Η Επιλεκτική
Ό,τι μάθαμε για να επιβιώσουμε, μας είναι άχρηστο για να ΖΗΣΟΥΜΕ! Εδώ http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1662&page=3 βρίσκεται η αιτιολόγηση του ψευδωνύμου μου.

argaard

# 14 στις 15/9/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Τίτλος: Lord of the rings (Άρχοντας των δαχτυλιδιών)
Επεισόδια: Τριλογία που αποτελείτε από τα εξής επεισόδια The Fellowship of the ring (Η παρέα του δαχτυλιδιού), The two towers (οι δύο πύργοι), The return of the king (Η επιστροφή του βασιλιά)
Διάρκεια επεισοδίων: 3 ώρες τα πρώτα 2 και αν θυμάμαι καλά 3μισή το τελευταίο

Βασισμένη στη τριλογία φαντασίας The lord of the rings η οποία πραγματεύεται την ύπαρξη ενός αντικειμένου και συγκεκριμένα ενός δαχτυλιδιού που μπορεί να χαρίσει στον κάτοχο του δύναμη και εξουσία και το οποίο αν γυρίσει στα χέρια του δημιουργού του η γενικά αν πέσει σε «λάθος» χέρια μπορεί να καταστρέψει το κόσμο. Η μόνη ελπίδα για να σωθεί ο κόσμος είναι η καταστροφή του δαχτυλιδιού αποστολή την οποία αναθέτουν σε κάποιον φαινομενικά μικρό και αδύναμο ήρωα. Μέσα σε αυτά τα 3 επεισόδια βλέπουμε τον δρόμο που ακολουθεί ο μικρός μας ήρωας και τα διλήμματα που συναντά στο δρόμο του που πολλές φορές μας βάζουν σε προβληματισμούς. Επίσης βλέπουμε διάφορες άλλες δυνάμεις που επιθυμούν την εξουσία μέσο του δαχτυλιδιού και έναν πόλεμο που αρχίζει μεταξύ «καλού» και «κακού». Τέλος βλέπουμε το πέρασμα από μία εποχή σε μία άλλη και θέτει πολλά φιλοσοφικά αλλά και υπαρξιακά ερωτήματα.

Η ταινία περιέχει πολύ όμορφες εικόνες τοπίων που εναλλάσσονται συνεχώς μια και οι 3 ταινίες είναι ένα ταξίδι από την δύση προς την ανατολή της Middle Earth και μόνο η Minas Tirith είναι μια από τις ποιο όμορφες πόλεις που έχουν δημιουργηθεί για ταινία. Το δεύτερο και το 3ό επεισόδιο κρατάνε ψηλά την αδρεναλίνη με 2 από τις μεγαλύτερες μάχες που έχουν δημιουργηθεί ποτέ στον κινηματογράφο και με καταπληκτικά εφέ αλλά και δυνατά συναισθήματα.

Όπως βέβαια είναι αναμενόμενο αν έχει διαβάσει κάποιος τα βιβλία δεν θα μπορέσει να ικανοποιηθεί πλήρως γιατί πέφτει τσεκούρωμα για να χωρέσουν την ιστορία σε 3ώρα επεισόδια. Βέβαια οι απαιτητικοί μπορούν να περιμένουν ως το Δεκέμβριο για την κασετίνα με τις 3ταινίες μαζί συν τα director’s cuts βέβαια θα χρειαστεί και κουράγιο μια και το σύνολο φτάνει σχεδόν τις 12 ώρες . Επίσης δεν έλειψαν και οι πινελιές του Hollywood που ξενέρωναν τους παραδοσιακούς λάτρεις της φαντασίας όπως κάποιες ατάκες που ακούγονταν γελοίες σαν διαφημιστικά σποτάκια η στο δεύτερο επεισόδιο το σκηνοθέτης βάλθηκε να αποθέσει φόρο τιμής στους σερφερς βάζοντας τον Λέγκολας να σερφάρει πάνω σε μία ασπίδα. και στο τέλος παρατραβάει κάποιες δακρύβρεχτες στιγμές αποχαιρετισμού ενώ θα μπορούσε να βάλει ποιο χρήσιμα πράγματα όσον αφορά την ιστορία.

Για το ξενέρωμα του τέλους η ταινία από εμένα θα πάρει ένα 8
There is no justice, it's just me

EPILEKTIKH_panidonistria

# 15 στις 17/9/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714
Πολίτης Κέην

Ταινία του Όρσον Ουέλς, 1941, με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Μέσα από βιογραφικά στοιχεία του μεγιστάνα του Τύπου Χηρστ, η μυθοπλασία ξετυλίγει θαυμάσια τις ΗΠΑ της εποχής (σιγά μην ήταν άλλη η εικόνα απ' τη σημερινή....), με ονειρεμένη κινηματογραφική γραφή, αξεπέραστο κι υποδειγματικό στυλ μονταρίσματος.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που παραμένει ακόμα και σήμερα μέσα στις 10 πρώτες ταινίες του κινηματογραφικού στερεώματος ανά τον κόσμο!

Ταινία που έχω δει 12 φορές και δεν αρνούμαι να την ξαναδώ άλλες τόσες!!!

Με άριστα το 10, της βάζω ......30!!!!!!

Η Επιλεκτική
Ό,τι μάθαμε για να επιβιώσουμε, μας είναι άχρηστο για να ΖΗΣΟΥΜΕ! Εδώ http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1662&page=3 βρίσκεται η αιτιολόγηση του ψευδωνύμου μου.

# 16 στις 17/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πληροφοριακά, να σας ενημερώσω -αν δεν το ξέρετε ήδη- για το www.imdb.com
ενα πολύ ενημερωμένο δικτυακό τοπο για τις ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει από καταβολής κινηματογράφου.

Οι δικές μου προτιμήσεις βρίσκονται εδώ
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=4592

evans

# 17 στις 17/9/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Λέω σε αυτό το θέμα να μιλάμε για τις ταινίες που βλέπουμε και να τις βαθμολογούμε.

Κατι τετοιο λεει η θεματοθετρια που σημαινει ταινιες προσφατες που θα μπορουσαμε να προτεινουμε κατα την αποψη μας. Και δεν ειναι ασχημο....μια και ποσες φορες νοικιασαμε μια ταινια που δεν αξιζε ....
Αλλωστε χειμωνας ερχεται....σε καποια αγκαλιτσα η ...με μια κουβερτα και ροφημα η ποτο.....θα πρεπει να προετοιμαζομαστε....

Nicks_Re_Loaded

# 18 στις 18/9/2004
author
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 740
Eίδα το "Dirty pretty things" του Stephen Frears...δεν έχω λόγια...

Ανέκαθεν είχε κάτι με τους μετανάστες ο Frears...αυτή η αισιοδοξία των σκηνοθετών -βλέπε Σοφία Κόπολα και "Lost in translation"- που αναδύεται μέσα από την πιο απάνθρωπη μορφή της κοινωνίας, είναι το ελιξίριο της ζωής στον σύγχρονο άνθρωπο που κατευνάζουν τα πάθη και η ματαιοδοξία.

Ο Frears μας δείχνει μέσα από την ταινία αυτή, πως μέσα στην κόλαση, καίει η ευλογία της αγάπης, η ανθρωπιά επιβάλλεται με αίμα...αλλά επιβάλλεται
τελικά.

Κι' έπειτα...αυτό ακριβώς είναι τέχνη.

Αυτό που σε χρωματίζει για πάντα. Που μπαίνει μέσα σου κι' απλώνεται αυτόματα, σε ποτίζει με ανησυχία ύπαρξης, σε γεμίζει με απαντήσεις ερωτημάτων που ποτέ δεν είχες γιατί είναι τόσο παράτολμο να έχεις..

Αυτό είναι τέχνη......

evans

# 19 στις 18/10/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
SOMETHING'S GOTTA GIVE

....Oταν το Παρισι , Γεναρη μηνα , ενδεικνυται για προταση γαμου η ...αυτοκτονια .....
.....Οταν ο ερωτας εστω και αργα σου χτυπα την πορτα και που το εμφραγμα δεν διαφερει απο τα χτυποκαρδια του....
Οταν ενας φανταστικος (οπως παντα ) Jack Nicholson και μια ερωτικη (a woman to love... ) Diane Keaton (πολλες νεαρες κυριες θα ζηλευαν το σωμα της ακομα και σε αυτη την ηλικια! ) ....ερωτευονται!

Εξυπνη , χιουμοριστικη , ερωτικη

8

# 20 στις 18/10/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
The Terminal

Μπορεί ο Tom Hanks να μοιάζει με μεγάλο μου αδερφό, με τα κιλά που έβαλε, όμως η ταινία είναι πολύ καλή. Έξυπνες ατάκες, ψαγμένο χιούμορ και μια ιστορία που μπορεί να είναι πέρα για πέρα φανταστική, δεν παύει όμως να κρύβει μεγάλες δόσεις αλήθειας.

Το μόνο αρνητικό, σύμφωνα με την κοπέλα μου που είχε την τύχη να βρεθεί στο JFK, είναι η ωραιοποιημένη εικόνα που δείχνουν για την υποδοχή των επιβατών. Στην πραγματικότητα, ο έλεγχος των διαβατηρίων (και όχι μόνο) γίνεται σε ένα ανήλιαγο υπόγειο. Μια κατάσταση που σε παραπέμπει στο πιο διαδεδομένο drug της αμερικανικής κοινωνίας: την τρομολαγνεία.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.