Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Πρώην, ο άγνωστος εχθρός..

Σελίδα : 1

Jimarilo

# 1 στις 3/12/2013
author
Ανδρας / 33 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ασπρόπυργος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

Πρώην, ο άγνωστος εχθρός..

Είμαι με μια κοπελίτσα, τέσσερις μήνες τώρα. Περνάμε καλά, είμαι ο πρώτος της στο σεξουαλικό τομέα, κοιμάται και στο σπίτι μου όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Είναι σχετικά άπειρη με σχέσεις (είναι 20 είμαι 24). Όλα καλά όλα όμορφα, περνάμε ωραίες στιγμές παρέα, αλλά, έχω ένα θέμα. Κάνα τετράμηνο πριν από μένα τραβιότανε από ότι μου είπε η ίδια από μόνη της με έναν τύπο (στην ηλικία μου) για κανα δυό βδομάδες, ο οποίος τη παράτησε στα κρύα του λουτρού, ενώ εκείνη έδειχνε να γουστάρει. Το θέμα είναι ότι σχεδόν 8 μήνες μετά κάθε φορά που τον βλέπει νευριάζει και την πιάνει το παράπονο και μιας και γω θέλω να είμαι τυπικός, δεν της ζητάω το λόγο ούτε ζηλεύω και απλά της λέω ότι θα τη βοηθήσω να τα ξεπεράσει όλα και να μην στεναχωριέται.Αλλά μέσα μου ώρες ώρες βράζω από το άγνωστο που δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και από το γεγονός ότι έχω κάνει τόσα για πάρτη τη και παρόλα αυτά συνεχίζει το ίδιο τροπάριο. Το παλικάρι δεν την ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο. Και να συμπληρώσω εδώ ότι είναι ΠΟΛΥ ζηλιάρα. Όταν βγαίνω καμιά φορά με καμιά φίλη για ποτό Σαββατόβραδο, αυτή τρελένεται, αντιθέτως έγώ όταν μου λέει ότι νευριάζει κάθε φορά με τον πρώην ή της την πέφτει κάνα άγνωστος διατηρώ τη ψυχραιμία μου και το συζητάω μαζί της με λογικά επιχειρήματα, χωρίς ίχνος ζήλειας από μέρους μου, αν και λίγο μπορεί και να με καίει..

Τι μπορεί να συμβαίνει? Να τον γουστάρει ακόμα που την πλήγωσε, ή να θέλει να με κάνει να ζηλέψω ή και τα δύο??

Misel21

# 2 στις 5/12/2013
author
Γυναίκα / 30 / Σε σχέση
Ν. Δωδεκανήσου / Αγαθονήσι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 37
'Aρεσαν+: 0%

Καλησπέρα!!

Εγώ πιστεύω πώς αυτή η συμπερίφορα περισσότερο φανερώνει έναν πληγωμένο εγωισμό(του τύπου,να με πάρατησε...)παρά τα δύο που αναφέρεις..Ίσως δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός, σαν γεγονός αλλά πολύ δύσκολά να τον γουσταρει ακόμη..

Αρέσει στο μέλος Jimarilo
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε
lastpost