Καλησπέρα κυρίες μου ,δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα σαιτ γνωριμιών πως είναι δυνατόν να προσπαθήσεις να γνωρίσεις κάποια όμορφη ρομαντική ύπαρξη μέσα άλλα δεν μπορείς λόγο του ότι χρειάζεται να στείλεις μηνύματα αλλα δεν μπορείς και αν τελικά σου δοθεί η δυνατότητα να μιλήσεις η άλλη πλευρά της πληροφορίες που σου στέλνει είναι ψεύτικες η να υποθέσω απρόσεκτα λανθασμένες.
Αν πραγματικά κυρίες μου ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε κάποιον ποιοτικό άνδρα εδώ μέσα καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε καλά το προφίλ του μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για να μάθετε περισσότερα για εκείνον.Δυστυχώς λοιπά με που το λέω οι περισσότερες μπαίνουν για ζαπινκ και για χαβαλέ να περνάνε την ώρα τους.
Στα τριάντα γνωρίζετε πια τη διαφορά ανάμεσα στην ποσότητα και την ποιότητα. Χίλιοι εραστές δεν ισοδυναμούν με έναν και καλό. Το να πηγαίνετε από το ένα κρεβάτι στο άλλο είναι ένας λανθασμένος τρόπος να αποδείξετε στους άλλους και στον εαυτό σας ότι είστε επιθυμητή. Αν σας ενδιαφέρει όμως η ποιότητα και όχι η ποσότητα, γιατί δεν αρκείστε σε έναν και μόνο καλό εραστή;
γιατί είσαι παντρεμένος
και γιατί πρέπει να βάλεις και άλλες φώτο (το γιατί δεν στο λέω, το ξέρεις)...
αυτά , αν και η ερώτηση δεν με αφορά ...
τα 30 μου έφυγαν ανεπιστρεπτί ...
Παράθεση:
Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά μαγική συνταγή ευτυχίας...αρκεί να είσαι αληθηνή/ός
Σχόλιο # 1 από manixxΚαλησπέρα κυρίες μου ,δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα σαιτ γνωριμιών πως είναι δυνατόν να προσπαθήσεις να γνωρίσεις κάποια όμορφη ρομαντική ύπαρξη μέσα άλλα δεν μπορείς λόγο του ότι χρειάζεται να στείλεις μηνύματα αλλα δεν μπορείς και αν τελικά σου δοθεί η δυνατότητα να μιλήσεις η άλλη πλευρά της πληροφορίες που σου στέλνει είναι ψεύτικες η να υποθέσω απρόσεκτα λανθασμένες.
Αν πραγματικά κυρίες μου ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε κάποιον ποιοτικό άνδρα εδώ μέσα καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε καλά το προφίλ του μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για να μάθετε περισσότερα για εκείνον.Δυστυχώς λοιπά με που το λέω οι περισσότερες μπαίνουν για ζαπινκ και για χαβαλέ να περνάνε την ώρα τους.
Στα τριάντα γνωρίζετε πια τη διαφορά ανάμεσα στην ποσότητα και την ποιότητα. Χίλιοι εραστές δεν ισοδυναμούν με έναν και καλό. Το να πηγαίνετε από το ένα κρεβάτι στο άλλο είναι ένας λανθασμένος τρόπος να αποδείξετε στους άλλους και στον εαυτό σας ότι είστε επιθυμητή. Αν σας ενδιαφέρει όμως η ποιότητα και όχι η ποσότητα, γιατί δεν αρκείστε σε έναν και μόνο καλό εραστή;
τωρα τουτος δω μπηκε για να μας πει το πεστα μου να μην στα πω ...;
ρε φιλε μηπως αυτη ειναι η τακτικη των αντρων και ελαχιστων γυναικων μεσα στο ιντερνετ; ;Ποια φυσιολογική γυναίκα ψάχνει άντρα σε σαιτ γνωριμιών ρε φίλε?Κοντεύεις 50 κι ακόμα να το καταλάβεις?
1ον Καταρχάς δεν μίλησα για ηλικία γιατί σχεδόν όλοι αναφερθήκατε 2ον φυσιολογική γυναίκα ορίστε? Φίλε μου ότι αντικατοπτρίζει μέσα στο διαδίκτυο το ίδιο είναι και έξω μην ακούω χαζά όταν κάποιος η κάποια είναι σωστός ο χαρακτηρας του είναι ο ίδιος/ίδια είτε μέσα είτε έξω.3ον δεν ψάχνουν τότε τι κάνουν εδώ μέσα παίζουν μπιριμπα μήπως και αν μπήκαν για να παίξουν χαρτάκια η παιχνιδάκια ας έχουν το θάρρος να το γράψουν στα προφίλ τους και όχι να είναι κενά και άδεια η να γράφουν μόνο ότι αναζητούν φιλία ,αλλά ξέρεις γιατί δεν το κάνουν γιατί αρέσκονται στο να τους στέλνουν μηνύματα και να ικανοποιούν το εγώ τους και να γεμίζουν της ανασφάλειες τους.4ον Αν και δεν ανάφερα για ελεύθερες η παντρεμένες γιατί κάπως το ίδιο θα ήταν οι απαντήσεις.Κυρίες και κυριοι εσείς που θέλετε να τα ακούσω όπως είπε κάποια επειδή το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα είναι πολύ απλό οι μεν γυναίκες απλά θέλουν να αφήνουν να νομίζουν τα λαμογια η λιγούρηδες η και εγώ δεν ξέρω τι άλλο ότι θα φάνε το μέλι γιατί αλλιώς θα σκάσει η ελληνιδα αν δεν πάρει πολλά καμάκια την μέρα η δε άνδρες οι περισσότεροι τουλάχιστον απλά τρώνε το παραμύθι.5ον Δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία για το αν είσαι ώριμος η ώριμη,αν θέλεις να διαθέτες ποιότητα είναι θέμα αποκλειστικά του καθένα το τι χαρακτήρα θέλει να έχει αλλά και αν θέλει να ξεχωρίζει από την μάζα.6ον Περισσότερες φώτο ορίστε μήπως να βάλουμε όλη την συλλογή από τα 4 μεχρι σήμερα?7ον Δεν είδα κάποιον η κάποια να αναφέρετε στο πιο βασικό κομμάτι ότι πρέπει να γνωριστούν οι δυο μεριές και αφού αποκτήσουν κάποια εμπιστοσύνη τότε να βγουν για να εξαλείψουν τα παρατράγουδα που αναφέρθηκε.Τέλος πάντων προφανώς τα σαιτ αυτά είναι κοινωνικού τουρισμού μπαίνει όποιος/οια θέλει μέσα κάνει ένα άδειο προφίλ ζητά φιλίες σχέσεις μπιριμπα κλπ βλέπεις θέλουν να έχουν καμιά 1000 φίλους εδώ και σε όσα σαιτ κυκλοφορούν.Τώρα όσον αφορά εμένα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου επειδή αναφέρθηκε και αυτό απλά ποιότητα αναζητώ που την βρίσκεις όχι πλέον με κιάλια αλλά με επαγγελματικό τηλεσκόπιο.Και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί η Ελλάδα έφτασε εδώ...Δεν ξέρω αν απάντησα σε όλους απλά όταν κάποιος η κάποια νομίζει ότι είναι ενήμερος ενώ δεν φρόντισε ποτέ να κάνει ένα προφίλ του άλλου φύλου να διαπιστώσει βρε αδερφέ το καπνό φουμάρει η άλλη μεριά πως ανταποκρίνεται πως μιλά η πως του μιλάν το σίγουρο είναι ότι φταίνε και τα δυο φύλλα για αυτό το χάλι που έχει εξαφανιστεί ο ρομαντισμός το φλερτ αλήθεια τι είναι αυτό τρώγετε η πίνετε ιδέα δεν έχουν οι περισσότεροι και περισσότερες.Τέλος πάντων μάλλον ήμαστε ακόμα πολύ μακριά για να μπορέσουνε να βάζουμε θέματα ποιοτικά εδώ στην Ελλάδα...
"Τέλος πάντων μάλλον ήμαστε ακόμα πολύ μακριά για να μπορέσουνε να βάζουμε θέματα ποιοτικά εδώ στην Ελλάδα..."
Δε βοηθάς και εσύ..
Σχόλιο # 5 από manixx
2ον φυσιολογική γυναίκα ορίστε? Φίλε μου ότι αντικατοπτρίζει μέσα στο διαδίκτυο το ίδιο είναι και έξω μην ακούω χαζά όταν κάποιος η κάποια είναι σωστός ο χαρακτηρας του είναι ο ίδιος/ίδια είτε μέσα είτε έξω
πλλλακα με κανεις?
ιδιο ειναι να εχω την ασπιδα.. της οθονης ...της αποστασης... και το τα γραφω.. αφου τα κοσκινισω και λιγο.. ωστε να τατιριαζουν στο στυλακι που θελω να πλασαρω
με το να τον εχεις τον αλλο... φατσα καρτα .. ?
να βλεπεις... αν σε κοιταζει οταν του μιλας... αν τρεμει το παιδι του... αν τρωει τα νυχια του..
αν εννοει αυτα που λεει.. αν λεει αρλουμπες... ??
.3ον δεν ψάχνουν τότε τι κάνουν εδώ μέσα παίζουν μπιριμπα μήπως και αν μπήκαν για να παίξουν χαρτάκια η παιχνιδάκια ας έχουν το θάρρος να το γράψουν στα προφίλ τους και όχι να είναι κενά και άδεια η να γράφουν μόνο ότι αναζητούν φιλία ,αλλά ξέρεις γιατί δεν το κάνουν γιατί αρέσκονται στο να τους στέλνουν μηνύματα και να ικανοποιούν το εγώ τους και να γεμίζουν της ανασφάλειες τους.
καλα... μπορει απλα να σκοτωνουν την ωρα τους...
ενεκα που η ζωη... η ζωντανη... θελει αντερα και λεφτα...
4ον Αν και δεν ανάφερα για ελεύθερες η παντρεμένες γιατί κάπως το ίδιο θα ήταν οι απαντήσεις.Κυρίες και κυριοι εσείς που θέλετε να τα ακούσω όπως είπε κάποια επειδή το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα είναι πολύ απλό οι μεν γυναίκες απλά θέλουν να αφήνουν να νομίζουν τα λαμογια η λιγούρηδες η και εγώ δεν ξέρω τι άλλο ότι θα φάνε το μέλι γιατί αλλιώς θα σκάσει η ελληνιδα αν δεν πάρει πολλά καμάκια την μέρα η δε άνδρες οι περισσότεροι τουλάχιστον απλά τρώνε το παραμύθι.
κι αυτες που το γραφουν... τι καταλαβαν... παλι... χτυπα η πορτα...
ε τωρα θα μας την πεις.. που οσο να ναι... κολακευομαστε...?
5ον Δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία για το αν είσαι ώριμος η ώριμη,αν θέλεις να διαθέτες ποιότητα είναι θέμα αποκλειστικά του καθένα το τι χαρακτήρα θέλει να έχει αλλά και αν θέλει να ξεχωρίζει από την μάζα.
περισσοτερα χρονια... περισσοτερες εμπειριες... > ωριμοτητα...
τα λοιπα.. ειναι τα λεω ωραια στη θεωρια.. γιατι ειμαι καλος παπαγαλος..
οταν μπαινει το αυγο...στον... ...
ο παλιος.. ξερει να το βγαλει... ή τουλαχιστον να μην ποναει...
οι λοιποι... ( γιατι η ζωη.. δεν αστειευεται... τα χαστουκια που σου χρωστα θα στα δωσει)
κλαιμε με μαυρο κλαμα...
φταίνε και τα δυο φύλλα για αυτό το χάλι που έχει εξαφανιστεί ο ρομαντισμός
παει ο ρομαντισμος.
ψοφησε.
αιωνια του η μνημη... και καλη ανταμωση...
ή θα επιβιωσεις.. χωρις αυτον... ή θα σε φαει το σκοταδι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από KLELIA22
Σχόλιο # 5 από manixx2ον φυσιολογική γυναίκα ορίστε? Φίλε μου ότι αντικατοπτρίζει μέσα στο διαδίκτυο το ίδιο είναι και έξω μην ακούω χαζά όταν κάποιος η κάποια είναι σωστός ο χαρακτηρας του είναι ο ίδιος/ίδια είτε μέσα είτε έξω
πλλλακα με κανεις?
ιδιο ειναι να εχω την ασπιδα.. της οθονης ...της αποστασης... και το τα γραφω.. αφου τα κοσκινισω και λιγο.. ωστε να τατιριαζουν στο στυλακι που θελω να πλασαρω
με το να τον εχεις τον αλλο... φατσα καρτα .. ?
να βλεπεις... αν σε κοιταζει οταν του μιλας... αν τρεμει το παιδι του... αν τρωει τα νυχια του..
αν εννοει αυτα που λεει.. αν λεει αρλουμπες... ??
<<1ον ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΞΩ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΘΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥΣ >>
.3ον δεν ψάχνουν τότε τι κάνουν εδώ μέσα παίζουν μπιριμπα μήπως και αν μπήκαν για να παίξουν χαρτάκια η παιχνιδάκια ας έχουν το θάρρος να το γράψουν στα προφίλ τους και όχι να είναι κενά και άδεια η να γράφουν μόνο ότι αναζητούν φιλία ,αλλά ξέρεις γιατί δεν το κάνουν γιατί αρέσκονται στο να τους στέλνουν μηνύματα και να ικανοποιούν το εγώ τους και να γεμίζουν της ανασφάλειες τους.
καλα... μπορει απλα να σκοτωνουν την ωρα τους...
ενεκα που η ζωη... η ζωντανη... θελει αντερα και λεφτα...
<<2ον δεν θα διαφωνήσω αν σκοτώνουν την ώρα τούς είναι δικαίωμα του καθένα αλλα να έχουν τα κότσια να το γράψουν στο προφίλ τους...
η ζωή δεν θέλει άντερα ούτε λεφτά θέλει ανθρώπους σωστούς... >>
4ον Αν και δεν ανάφερα για ελεύθερες η παντρεμένες γιατί κάπως το ίδιο θα ήταν οι απαντήσεις.Κυρίες και κυριοι εσείς που θέλετε να τα ακούσω όπως είπε κάποια επειδή το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα είναι πολύ απλό οι μεν γυναίκες απλά θέλουν να αφήνουν να νομίζουν τα λαμογια η λιγούρηδες η και εγώ δεν ξέρω τι άλλο ότι θα φάνε το μέλι γιατί αλλιώς θα σκάσει η ελληνιδα αν δεν πάρει πολλά καμάκια την μέρα η δε άνδρες οι περισσότεροι τουλάχιστον απλά τρώνε το παραμύθι.
κι αυτες που το γραφουν... τι καταλαβαν... παλι... χτυπα η πορτα...
ε τωρα θα μας την πεις.. που οσο να ναι... κολακευομαστε...?
<<3ον ναι σωστα το έχω διαπιστώσει αν κάποια γράφει μπαίνουν μέσα διάφοροι και την ζαλίζουν οκ αλλά τουλάχιστον το γράφει...
Άλλο να κολακεύεται κάποιος η κάποια και άλλο να είναι αρρώστια το να τρώει καμάκια όλη μέρα για να ζει...>>
5ον Δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία για το αν είσαι ώριμος η ώριμη,αν θέλεις να διαθέτες ποιότητα είναι θέμα αποκλειστικά του καθένα το τι χαρακτήρα θέλει να έχει αλλά και αν θέλει να ξεχωρίζει από την μάζα.
περισσοτερα χρονια... περισσοτερες εμπειριες... > ωριμοτητα...
τα λοιπα.. ειναι τα λεω ωραια στη θεωρια.. γιατι ειμαι καλος παπαγαλος..
οταν μπαινει το αυγο...στον... ...
ο παλιος.. ξερει να το βγαλει... ή τουλαχιστον να μην ποναει...
οι λοιποι... ( γιατι η ζωη.. δεν αστειευεται... τα χαστουκια που σου χρωστα θα στα δωσει)
κλαιμε με μαυρο κλαμα...
<<η εμπειρία βοηθά αλλά η ωριμότητα κατά εμέ έχει να κάνει με το τι χαρακτήρα θέλεις να χτίσεις..
η ίδια η ζωή άλλωστε είναι δύσκολη και έχει πολλά χαστούκια η παλούκια η αγγούρια χρειάζεται και η τύχη άλλα και το να προσέχεις της επιλογές σου ... >>
φταίνε και τα δυο φύλλα για αυτό το χάλι που έχει εξαφανιστεί ο ρομαντισμός
παει ο ρομαντισμος.
ψοφησε.
αιωνια του η μνημη... και καλη ανταμωση...
ή θα επιβιωσεις.. χωρις αυτον... ή θα σε φαει το σκοταδι.
<<<Δυστυχώς πάει ο ρομαντισμός δεν μου αρεσει να επιβιώνω με ψεύτικα πράγματα αλλά να έχω στην ζωή μου ποιότητα...
ο καθένας μπορεί να λέει τα δικά του εγώ απλά ανέβασα ενα σοβαρό θέμα που θα πρέπει να το κοιτάξει ο καθένας από την μεριά του για το τι ποιότητα θέλουμε στην ζωή και στους χαρακτήρες μας..
Και για να ανεβάσω ένα θέμα τέτοιο σημαίνει ότι έκανα την ερευνά μου...
Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω και αν υπάρχει λόγος αλλά πραγματικά εσείς εκεί έξω που πραγματικά σας ενδιαφέρει κάντε ένα πείραμα δημιουργήστε ένα ψεύτικο προφίλ που να είναι αντίθετο από το φύλο σας και δες τε πως θα σας αντιμετωπίσουν για να καταλάβετε όταν πάτε στο πραγματικό σας προφίλ πως είναι...
Και τέλος δεν παίζει ρόλο αν θέλεις να έχεις αληθινό η ψεύτικο προφίλ φώτο η και εγώ δεν ξέρω τι το θέμα είναι οι προθέσεις του καθένα ποιες που είναι πίσω από κάθε προφίλ είναι και αν πραγματικά είναι υγιές ας της γράψει επιτέλους και να μην έχει άδεια κενά προφίλ γιατί έτσι δείχνεις και το ποιόν σου και τα αληθινά θέλω σου και όχι ναχαμε να λέγαμε... >>>
είναι δίκτυα κοινωνικού τουρισμού απλά για χαβαλέ, δεν τα έχω υπερτιμήσει απλά με ενοχλεί ο ψεύτικος ο λόγος που μπαίνουν μέσα και γράφουν την λέξη φιλιά η σχέση η και εγώ δεν ξέρω πως του το έχουν σερβίρει γιατί πολλά από αυτά τα σαιτ δεν σε αφήνουν ούτε καν να τα γράψεις εσύ άσε που σε ζητούν και συνδρομη
Άσχετα αν τα έχουν βαφτίσει δίκτυα γνωριμιών .
Το είχα πει και στην αρχή άραγε καταλήγουμε ότι είναι δίκτυα χαβαλέ και μπαίνουν μέσα για να κοροϊδέψουν τον άλλον...
<<1ον ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΞΩ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΘΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥΣ >>
<<2ον δεν θα διαφωνήσω αν σκοτώνουν την ώρα τούς είναι δικαίωμα του καθένα αλλα να έχουν τα κότσια να το γράψουν στο προφίλ τους... η ζωή δεν θέλει άντερα ούτε λεφτά θέλει ανθρώπους σωστούς... >>
<<3ον ναι σωστα το έχω διαπιστώσει αν κάποια γράφει μπαίνουν μέσα διάφοροι και την ζαλίζουν οκ αλλά τουλάχιστον το γράφει... Άλλο να κολακεύεται κάποιος η κάποια και άλλο να είναι αρρώστια το να τρώει καμάκια όλη μέρα για να ζει...>>
<<η εμπειρία βοηθά αλλά η ωριμότητα κατά εμέ έχει να κάνει με το τι χαρακτήρα θέλεις να χτίσεις.. η ίδια η ζωή άλλωστε είναι δύσκολη και έχει πολλά χαστούκια η παλούκια η αγγούρια χρειάζεται και η τύχη άλλα και το να προσέχεις της επιλογές σου ... >>
<<<Δυστυχώς πάει ο ρομαντισμός δεν μου αρεσει να επιβιώνω με ψεύτικα πράγματα αλλά να έχω στην ζωή μου ποιότητα... ο καθένας μπορεί να λέει τα δικά του εγώ απλά ανέβασα ενα σοβαρό θέμα που θα πρέπει να το κοιτάξει ο καθένας από την μεριά του για το τι ποιότητα θέλουμε στην ζωή και στους χαρακτήρες μας.. Και για να ανεβάσω ένα θέμα τέτοιο σημαίνει ότι έκανα την ερευνά μου... Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω και αν υπάρχει λόγος αλλά πραγματικά εσείς εκεί έξω που πραγματικά σας ενδιαφέρει κάντε ένα πείραμα δημιουργήστε ένα ψεύτικο προφίλ που να είναι αντίθετο από το φύλο σας και δες τε πως θα σας αντιμετωπίσουν για να καταλάβετε όταν πάτε στο πραγματικό σας προφίλ πως είναι... Και τέλος δεν παίζει ρόλο αν θέλεις να έχεις αληθινό η ψεύτικο προφίλ φώτο η και εγώ δεν ξέρω τι το θέμα είναι οι προθέσεις του καθένα ποιες που είναι πίσω από κάθε προφίλ είναι και αν πραγματικά είναι υγιές ας της γράψει επιτέλους και να μην έχει άδεια κενά προφίλ γιατί έτσι δείχνεις και το ποιόν σου και τα αληθινά θέλω σου και όχι ναχαμε να λέγαμε... >>>
εγω θα σε βοηθησω λιγο στο σκεπτικο σου και θα σου πω οτι στο διαδικτυο ολοι δεν μπαινουν για τον ιδιο λογο ...
συνηθως οι αντρες μπαινουν για να σκοτωνουν την ωρα τους απλα και μονο ...και ότι αγγίζεις το 99% σε όλα όσα είπες.Συμφωνώ μαζί σου σχεδόν με της απόψεις σου σε κάποια θεματάκια απλά διαφωνώ αλλά πιστεύω ότι δεν μπορούμε να συμφωνούμε και σε όλα το ίδιο,πάντως πλησιάζεις πάρα πολύ κοντά το θέμα με της απόψεις σου...
Ο καθένας είναι διαφορετικός έχει τους δικούς του λόγους που μπαίνει μέσα και έχει ένα σορό παραδείγματα να πει και να αναλύσει έτσι και η δική μου εμπειρία μέσα σε αυτά τα σαιτ και όχι μόνο έχει δείξει ότι ο κόσμος μας είναι ένα ψέμα μια παρωδία του εγώ και όχι του μας δεν θέλουν αληθινούς ανθρώπους εκεί έξω έχουν μάθει στο να κλείνονται μέσα στην γυάλα η να βλέπουν το δένδρο αλλά να χάνουν το δάσος τέλος πάντων δεν θα λύσουμε εμείς το πρόβλημα στους ανθρώπους οποίος θέλει επιλέγει ποιότητα κι όποιος δεν θέλει επιλέγει την ανωριμότητα...
Τώρα σαν παντρεμένος επειδή με ρώτησες το τι έψαχνα η ψάχνω η θα έψαχνα μέσα σε ένα σαιτ και όχι μόνο, το παρακάτω ποιηματάκι μου με αντιπροσωπεύει πλήρως τον ποιότητά και τον αληθινό ρομαντικό χαρακτήρα...
Είμαι σοβαρά εθισμένος σ'ενα ναρκωτικό που λέγεται ΑΓΚΑΛΙΑ. Το ναρκωτικό αυτό είναι απόλυτα φυσικό, υγιές, γιατρεύει την κατάθλιψη, μειώνει το άγχος &το στρες & προκαλεί μερικές φορές υπνηλία. Θα έρθεις κοντά μου για λίγο να πάρω τη δόση μου...
εγω;
πηγαινε στην τοποθετηση μου για τους παντρεμενους και θα παρεις την απαντηση ...Το 99% και από τα δυο φύλα ψάχνουν την ξεπέτα το κενό σεξ το άδειο και ψάχνουν ψάχνουν και ξανά ψάχνουν και συνεχίζουν να μένουν άδειοι κενοί μέσα τους γιατί απλά είναι ανίκανοι να δώσουν και να πάρουν αγάπη τρυφερότητα ρομαντισμό έρωτα πάθος πόθο φαντασια γλυκά καυτά μεθύσια οργασμών ηδονής και απόλαυσης...Τ ο υπόλοιπο 1% μένει στο περιθώριο γιατί απλά είναι τόσο λίγοι και σπάνιο να βρεθούν αλλά και γιατί βρεθήκαν στο δρομο του 99% και απογοητεύτηκαν κουράστηκαν αηδίασαν...
Προσπάθησα να διαβάσω τα πρώτα αλλά με έπιασε πονοκέφαλος από την πρώτη παράγραφο. Αλλά μιας και το θέμα πήγε στην ξεπέτα... ας δώσω μερικές σκέψεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Captain_Jack_SparrowΠροσπάθησα να διαβάσω τα πρώτα αλλά με έπιασε πονοκέφαλος από την πρώτη παράγραφο. Αλλά μιας και το θέμα πήγε στην ξεπέτα... ας δώσω μερικές σκέψεις.
Περί ξεπέτας λοιπόν. Θα πρωτοτυπήσω αρκετά. Δεν την κατάλαβα ποτέ μου. Δεν είναι θέμα ηθικής βέβαια. Απλά ρε παιδί μου, σου αρέσει μια/ένας και αποφασίζεις να πας μαζί του.
Οκ...
...αν σου αρέσει γιατί το αφήνεις στην μια βραδιά;
αν δεν σου αρέσει γιατί πας μαζί του εξ 'αρχης;
Στην τελική το σεξ την πρώτη φορά με νέο άτομο είναι πάντα λίγο παράξενο. Ποτέ, η έστω σχεδόν ποτέ δεν είναι τέλειο. Αρά τι διάολο το αφήνεις εκεί συνέχεια. Πόσες φορές θα πετύχεις την γαμάτη πρώτη φορά με κάποιον; Δεν λέω κάνε σοβαρή σχέση μετά από μια βραδιά αλλά give it some time ρε γαμώτο. Δεν είμαστε και σε εποχές που σεξ σήμαινε γάμο.
Πάντα το είχα απορία τι διάολο βρίσκουν μερικοί/ες και ψάχνουν σεξ της μιας βραδιάς συνεχώς. Και όχι μόνο αυτό αλλά υποτίθεται ότι αυτοί είναι που περνάνε και καλύτερα (τουλάχιστον οι άντρες αυτό ισχυρίζονται) Ξαναλέω δεν είναι θέμα ηθικής. Σε αυτό θα ήθελα απαντήσεις από όσους το κάνουν κατ 'εξακολούθηση και την βρίσκουν. Το έχω πραγματική απορία.
Το σεξ της μια βραδιας δειχνει ατομο που ειναι συναισθηματικα κενο μεσα του..αδυνατο να δωσει και να παρει αντιστοιχα αγαπη..φοβος για δεσμευση...εχει χαθει πια ο ρομαντισμος στις μερες μας...κι το γεγονος οτι προσφερεται αφθονο σημερα χωρις ταμπου και ηθικους κανονες,ειλικρινα πιστευω οτι ο αντρας εχει ευνουχιστει...εχει παψει να ειναι ο κυνηγος που ηταν καποτε..
Καπταιν Σπαρροου ασχετα το τι δηλωνουν οι αντρες του one night stand αλλα και οι γυναικες φυσικα..δεν ειναι ικανοποιημενοι..γιατι για να εισαι καλα μεσα σου πρεπει να εχεις μια σχεση αγαπης και αφοσιωσης...οπως θελουμε την τροφη,τον υπνο,την φυσικη αλλα και ψυχικη αθληση,ετσι για να ειμαστε καλα θελουμε αγαπη,στοργη ,χαδια..κατι που λειπει στο ευκαιριακο σεξ...
Χμ... το πήγες λίγο στην ηθική όμως και στην στοργή και την αγάπη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από athina1975
το σεξ της μια βραδιας δειχνει ατομο που ειναι συναισθηματικα κενο μεσα του..Αδυνατο να δωσει και να παρει αντιστοιχα αγαπη..Φοβος για δεσμευση...Εχει χαθει πια ο ρομαντισμος στις μερες μας...Κι το γεγονος οτι προσφερεται αφθονο σημερα χωρις ταμπου και ηθικους κανονες,ειλικρινα πιστευω οτι ο αντρας εχει ευνουχιστει...Εχει παψει να ειναι ο κυνηγος που ηταν καποτε..
Θα συμφωνήσω με κΆποιους από εσας αλλΆ το μόνο που δεν μου αρέσει σε ολους εσας που έχετε δεχτεί ότι ο ρομαντισμος έχει χαθεί το λέτε και το ξαναλέτε θα πρέπει να καταλΆβετε από εσας ατομικΆ από τον καθένα εξαρτΆτε ο ρομαντισμος αν σας αρέσει τότε απλΆ είστε ρομαντικοί και επιδιώκετε το ίδιο και στον Άλλον αν όχι τότε δεν είστε γιατί απλΆ το δέχεστε είναι τόσο απλό οπως και το κενό σεξ night stand η οπως θέλετε να το βαφτίζετε.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media