ρε πουλακι μου κι επειδη ζηλεψε οταν του λεγες για αλλον; ετσι ζηλευουν αυτοι με τα ελευθερα μη μασας ...
ειναι η γνωστη ιδιοκτησια ελευθερου και σκλαβωμενου ...οπότε πως να του δειξω ότι δεν θέλω τελικά ; να πάρω τηλ και να του το πω, να του το πω μονο αν κανει αυτος καποια κινηση ή απλά να αδιαφορησω και να μην ασχοληθω ;
Ma τώρα καλέ, μαύρη πάπια...(ποιός ήτανε που έλεγε ποιάν έτσι; ), είναι δυνατόν να πάρεις τηλ. για να του πεις οτι δεν ενδιαφέρεσαι;;;
Κατ αρχας το που παίρνεις αυτο το τηλ. σημαίνει οτι σε πονάει το δοντάκι...εκ προοιμίου, παρτο κι αλλιώς...εσύ πως θα χαρακτήριζες έναν που σου τηλεφωνεί μετά απο μια βδομάδα να σου πει οτι δε θέλει;
Δε θάλεγες οτι έχει πρόβλημα;
τι θάλεγες;
όχι δλδ...αλλά επειδή ρωτάς...
Εγω δε νομιζω οτι σου πουλαει καποιο παραμυθι για να σε ριξει κλπ. Απλα δεν ειναι σε φαση για σχεση ή δεν ειναι αρκετη η αλληλεπιδραση μεταξυ σας για να δημιουργηθει κατι τετοιο. Αν ηταν απατεωνας θα σου λεγε αυτα που θες ν ακουσεις.
Ναι θα συμφωνησω και μενα αυτη την εντυπωση μου δινει. Απλά ψιλοαπογοητευτηκα και τα ειδα καπως πιο μπερδεμενα τα πραγματα.
Στην τελικη ηταν ειλικρινης μαζι μου και επειδη το πηρα και χαλαρα εκεινη τη στιγμη μου πε πως χαρηκε που μπορεσε να μου μιλησει με τετοια ευθυτητα χωρις να τον παρεξηγησω.
Και επισης μου φαινεται σωστο αυτο που ειπες, οτι ειναι λογικο να μην ειναι διαθεσιμος επειδη μολις βγηκε απο σχεση.
Για αυτο ακριβως σκεφτομαι να μην το πιεσουμε το πραγμα, ισως να του εκανε πιο καλό να μεινει μονος για καποιο καιρο και να μην κανει κατι μαζι μου.Δική μου αποψη, απο κει και περα οτι θελει κανει.
Αυτο που με απασχολει κυρίως ειναι πως θα μπορεσουμε να ξανακανουμε παρεα όπως πριν..
Ίσως ηταν προτιμοτερο να μην εξελιχθουν ετσι τα πραγματα..
Και για αυτο σκεφτομαι τοσο το τι να του πω και αν πρεπει να του στειλω εγω ή οχι, ωστε να μπορει να υπαρξει το ενδεχομενο να ξανακανουμε παρεα απλά παρολα αυτα που εχουν γινει μεταξυ μας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από aladdin30Εγω δε νομιζω οτι σου πουλαει καποιο παραμυθι για να σε ριξει κλπ. Απλα δεν ειναι σε φαση για σχεση ή δεν ειναι αρκετη η αλληλεπιδραση μεταξυ σας για να δημιουργηθει κατι τετοιο. Αν ηταν απατεωνας θα σου λεγε αυτα που θες ν ακουσεις.
ναι δεν μας πειραξε ο σκοπος αλλα αν ειναι απατεωνας ...
και επειδη δεν ειναι απατεωνας ;ακουτε τι σας λεει ο αλλος. μην κανετε σεναρια. πολλες φορες το προφανες ειναι εκει μπροστα μας.
σκεφτομαι οτι πριν μου τα πει όλα αυτα, με ρωτησε πρωτα τι έκανα με τον πρωην μου και επεμενε να μαθει, γιατι ξερει οτι ο πρωην μου θελει να τα ξαναβρουμε ... και με αυτα που του απαντησα του εδωσα μαλλον την εντυπωση οτι η υποθεση δεν εχει κλεισει και οτι ισως τα ξαναβρω μαζι του... και μήπως συντελεσε κάπως κι αυτό σε όλα αυτα που μου είπε... :/ ενω αυτος, το χε ξεκαθαρισει στην πρωην του οτι θα κανει κατι μαζι μου ...
νομιζε πως ενω καναμε κάτι εμεις , εγω τα ειχα ακομη με τον πρωη μου !!! το εμαθα απο κοινο γνωστο ! αυτο ομως δεν ισχυει... τι μπορω να κανω για αυτη την αποψη που εχει για μενα ??
νομιζε πως ενω καναμε κάτι εμεις , εγω τα ειχα ακομη με τον πρωη μου !!! το εμαθα απο κοινο γνωστο ! αυτο ομως δεν ισχυει... τι μπορω να κανω για αυτη την αποψη που εχει για μενα ??
Να τον πάρεις τηλέφωνο και να του το πεις. Τι πιο απλό?
στα social media