Δεν έχω ούτε εβδομάδα σε αυτό το site και ήδη βαρέθηκα να προσπαθώ να καταλάβω πώς δουλεύει αυτό το πράγμα! Εχω γράψει ένα πραγματικό κ πλήρες προφίλ κ οι ανταποκρίσεις είναι άρτσι-μπούρτζι. Εξηγήστε μου εσείς οι παλιότεροι γιατί είναι λογικό εγώ ν ανεβάζω φωτό και να μου απαντάνε πολλοί, χωρίς?- και να πρέπει να τη ζητήσω? Γιατί, ούτε καν διαβάζουν το προφίλ μου: ναι μεν λέω ότι με ενδιαφέρει η παρέα κ η φιλία αλλά διευκρινίζω ότι με ενδιαφέρει και η σοβαρή σχέση!( αν κ εφόσον προυπάρχουν τα πρώτα) Γιατί είναι λογικό να θέλω να κάνω μία επαφή μ ένα παντρεμένο ή μ ένα ζευγάρι και αφού γι αυτό το λόγο μπαίνω στο site να μην το λέω! Είναι τελικά ένα site που μας βοηθάει να βρούμε το έταιρον ήμισυ? Και δεν θέλω σχόλια του τύπου μα εδώ περιμένεις να το βρεις-γιατί ναι και εδώ περιμένω να το βρω, γιατί εγώ προσωπικά αλλιώς δεν θα έμπαινα! Τα παιχνίδια του μυαλού είναι επικίνδυνα πράγματα και για ανώριμες ηλικίες.
εδώ περιμένω να το βρω, γιατί εγώ προσωπικά αλλιώς δεν θα έμπαινα! Τα παιχνίδια του μυαλού είναι επικίνδυνα πράγματα και για ανώριμες ηλικίες.Εγώ δεν κατάλαβα πραγματικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις...
Σου απαντάνε χαλιαμπάληδες;πολυ σωστα ...
απαντηστε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από skaskaskasousouΕγώ δεν κατάλαβα πραγματικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις...
Σου απαντάνε χαλιαμπάληδες;
Δηλαδη ,Μανταμ ,δεν σας ενδιαφερουν τα preliminary trials ?
Καλε κυρια, δεν καταλαβαινω γιατι τα παιρνεις κρανιο, και αναστατωνεις το ηρεμο κατα τα αλλα φορουμ? Εδω μεσα -οπως και εκει εξω- κυκλοφορει καθε καρυδιας καρυδι.
Ασχετα ομως με το τι κυκλοφορει, εσυ εχεις την δυνατοτητα να ξεσκαρταρεις, να ελεγχεις, και να επιλεγεις οποιον γουσταρεις καθε φορα, και προβλημα ουδεν.
Και να σε ρωτησω και κατι αλλο. Ποσες λες πιθανοτητες εχει μια γυναικα που ευθυς εξαρχης θετει ως βασικη προυποθεση και ζητουμενο την σοβαρη σχεση, να την βρει ειτε εκει εξω ειτε εδω μεσα, και να μην πεσει θυμα ψευτη γουρουνομουρη που θα της πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες?
Οι σοβαρες σχεσεις κατα την αποψη σου ζητουνται και ευρισκονται στις μικρες αγγελιες των σαιτ γνωριμιων, οριοθετουνται απο τις πρωτες στιγμες της γνωριμιας, η χτιζονται μεσα στον χρονο με μικρες παντοτε πιθανοτητες να μακροημερευσουν, ασχετα με τον τοπο η τον τροπο γνωριμιας?
Εαν λοιπον δεν εισαι διατεθειμενη να παιξεις το επικινδυνο καποιες φορες παιχνιδι ενος ραντεβου στα τυφλα, τοτε βρισκεσαι σε λαθος μερος. Οσο για την φωτο που απαιτεις επειδη εχεις εσυ, εχω να σου πω πως εαν καποιος σου κινησει το ενδιαφερον, εχεις την δυνατοτητα να δεις με πολλους τροπους την μουρη του ιδιωτικα, και οχι υποχρεωτικα δημοσια.
Εκτος και αν το ενδιαφερον σου για γνωριμια, φιλια, και πιθανως σοβαρη σχεση, εξαντλειται στο εαν ο πιθανος γκομενος ειναι οντως κοκλος, για να του πεις ενα γεια. Ξερε ομως, πως οι περισσοτεροι εδω μεσα, ΔΕΝ εχουν την μουρη τους στις φωτο. Τον βλεπεις στην φωτο κουκλο, και σου βγαινει στην πραγματικοτητα πανουκλος. Γιαυτο, εχε τον νου σου, και τα ματια σου τεσσερα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media