αμα δε γουσταρεις να κανεις σεξ, δε κανεις.
λοιπον εσυ ζεις σε εναν συμβατικο γαμο. κοιτα τι θα κανεις.
σου παραθετω τι σου ειχα γραψει τοτε..
πληρωνεις λαθη του παρελθοντος. αυτο δε σημαινει πως πρεπει να εξακολουθησεις να τα πληρωνεις.ειστε διαφορετικοι εντελως. γιαυτο και δε μπορεις να σκεφτεις κατι που θα μπορουσατε να κανετε μαζι.Το θεμα σου κατα κυριο λογο δεν ειναι η σεξουαλικη επαφη. αυτο επεται της σχεσης που εχει ενα ζευγαρι. δεν εχεις ουσιαστικη σχεση γιαυτο και δεν εχεις σεξουαλικες επαφές.Αυτο για να αλλαξει πρεπει να το θελει και αυτος. Και ειναι αφοσιωμνεος στη δουλεια.. Και στη δικια του ζωή... Ισως και αυτος νιωθει εγκλωβισμενος. αλλα εχει διεξοδο τη δουλεια και τα ενδιαφεροντα του.Δεν ξερω τι μπορεις να αντεξεις. Πρεπει να δεις και την δικια σου ζωή. Να κανεις μια σωστη διαχειριση του χρονου σου ετσι ωστε να μπορεσεις να κανεις καποια πραγματα και για σενα
Γιατι δεν ευνοουν οι συνθηκες για απομακρυσνη? Παλι δε φευγω για τα παιδια, για τα λεφτα και για το τι θα πει ο κοσμος?
Όχι δεν θεωρείται εξευτελισμός να καταφεύγει κανείς στην αυτοικανοποίηση όταν οι ανάγκες του δεν ικανοποιούνται μέσα στον γάμο του.
αυτοεξευτελισμος;
το ν αγαπαω το σωμα μου και να το ικανοποιω τις αναγκες του με οποιο τροπο σημαινει σεβομαι κι αγαπω το σωμα μου ...
Παράθεση:
Εξευτελισμός Θεωρείται εξευτελισμός για τον άντρα ή την γυναίκα το να καταφύγει στην αυτοικανοποίηση όταν ο σύντροφός του δεν επιθυμει να έχουν ερωτική επαφή;Και όταν πρόκειται για γάμο που οι συνθήκες δεν ευνοούν για απομάκρυνση ενός εκ των δύο αλλά έχουν ξεκαθαριστεί οι ανάγκες και οι προθέσεις , ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος διαχείρισης του θυμωμένου ανικανοποίητου μέλους ; ( κυρίως όταν έμμεσα απειλεί με βιασμό , άμεσα χρησιμοποιεί το όπλο των ενοχών ισχυριζόμενο πως δεν προσπάθησαν αρκετά να βελτιωθούν , να σώσουν την ερωτική σχέση.ως πότε κάνει σεξ με κάποιον χωρίς να το επιθυμείς , γιατί έτσι πρέπει ή για να αποφύγεις τις εντάσεις που ακολουθούν αν πεις όχι; )
Σχόλιο # 1 από Andreanna
Πως νομίζεις κάνουν εξωσυζυγικές σχέσεις οι παντρεμένοι;...κάτι τέτοια κουφα προηγούνται...
πολυ σωστα παιδια ειναι οτι ενα λαθος που εκανα και εγω..λογο συνθηκων τοτε..και υποσχεων απο μερια μου..εχω στηριξει σε θεμα δουλειας...ψυχικα και οικονομικα..ειδικοτερα ο πατερας μου πολυ μας εχει βοηθησει..σχεδον πιο πολυ απο τον πατερα του οικονομικα...σημερα μου πεταξε τα λεφτα στο προσωπο και οτι τα ξοδευω...τρελα!πραγματικα καμια σχεση τα δινω ολα μες στο σπιτι..μακαρι να επερνα συνεχεια πραγματα μονο για μενα..μακαρι να λεγα παει στο καλο..εχεις δικαιο!επισης παλι σημερα κοριτσι τον πιασαν τα διαβολια του να το πω!πως να το πω!φαντασου οσο ειμαστε μονοι σπιτι θα αρχισει οτι μακακια θελει..και ζουζουνια..ενω αν ειμαι διπλα του και εχει καποιον αλλο κατα εκει εστω και 5 βηματα..πιο περα..θα αρχισει αν με προσβαλει ασχημα..και μου κατσικοθηκες..και ολο διπλα μου εισαι..σημερα ομως τον προλαβα..ξεκολα με τα κομπλεξ σου επειδη αρχησες να εχεις του λεω κομπλεξ με το υψος σου διοτι ελφρος ειναι πιο κοντος απο εμενα..και εχεις διπλα σου μια ομορφη γυναικα που θα την ηθελαν πολλοι...μην αρχιζεις να βγαζεις σε εμενα οτι για σενα ειναι προβλημα..και αρχησε καλα καλα αντε φυγε..λεω εσυ το αρχησες..εσυ με προσβαλες μπροστα σε ξενους ανθρωπους..μιλωντας πρωτος ασχημα για μενα...απο το πουθενα..παιδια τα πηρα..και λεω κατσε γιατι αυτος εχει κεφια σημερα παλι..ε μα!βαρεθηκα!θα νομιζετε την ψωνισα και εχω μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μυ..παιδια μεκανε παλι απο το πουθενα να νιωσω και ασχημα και ανταπεδωσα..δεν μπορουσα..δεν κρατηθηκα!
Λοιποον κοριτσακι μου στο θεμα σου τωρα..καταλαβενω ποσο ασχημα ειναι..ενα λαθος που κανουμε απο την αρχη ειναι οτι τους αφηνουμε και μας εξευτελιζουν...τωρα εσυ εχεις μπλεξει και καλα μεναν εργασιομανη...μας τα ειπαν και αλλοι αυτα...δεν λεω καλοι ειναι πολυ καλοι κι ολας ειναι σε αυτο που κανουν..αλλα στο τελος το περνουν πανω τους και τα ισοπεδωνουν ολα..γιατι ανευβαζουν τον εγωισμο τους πολυ ψηλα..νομιζουν οτι ειναι οι κατακτητες ολου του κοσμου..μπορει να κυριαρχουν τους παντες και τα παντα...σε ολα τα επιπεδα της ζωης τους...μετα χανουν τον ελενχο και ποδοπατουν ακομη και τον συντροφο τους..και ολα αυτα γιατι ακουνε και περνουν τα ευσημα απο αλλους και αλλες..στον τομεα που λατρευουν την δουλεια τους...
για ξεκινα να τον επενεις για την δουλεια του..ποσο κοπιαζει..ποσο χαιρεσαι και υπερηφανη εισαι που εχεις εναν τετοιο αντρα..για αρχησε λιγο να τον πενευεις..και ξεκινα να λες ποσο σε αναυβει το ολο θεμα οτι εχεις εναν πετυχημενο αντρα..δωσε και κανενα σαρκικο φιλακια απο εκει που δεν το περιμενει..
φυσικα συνφωνω με τους παραπανω...δες και λιγο παραπανω τον εαυτο σου.,..οταν ερχεται σπιτι να εισαι στολισμενη..ναι γιατι οχι! κολανακι με στριγακι να φενεται..καμια κοντη φουστιτσα...και ας τρωτε..στο τραπεζι εσυ να φροντισεις να μην εισαι με το κλαμερ στο σπιτι..οταν ερχεται..δυσκολο με το οταν εχεις παιδια σωστο..λες που ορεξη για να ντυθεις λιγο προκλιτικα..ε! δοκιμασε το...αγαπησε θελω να πω λιγο τον εαυτο σου..αυτο μας κανουν καμια φορα..με τα καλα λογακια τους..μας κανουν και επαναπαυομαστε..και εκει χανουμε την μπαλα..θυμησου οταν πρωτοβγενατε..τι φορουσες..πως εκανες τα μαλλακια σου...καντα και τωρα! αχ! ολες τα ξεχναμε...
τι να πω και εγω που λογο ροχαλιτου καθως ηρθαμε ελλαδα..κοιμοσμαστε χωρια..και καταληξαμε να μην εχουμε επαφες μια στο τοσο..αν ειναι δυνατον..να θελεις βρε παιδι μου..να εχεις τις αναγκες σου..και να μην σε νιωθει ο αλλος...λεω χιλιες φορες να ξανα φυγουμε..ταχα γυρισαμε στα πατρια εδαφη...καλυτερα μακρια...πιο καλα ημασταν..τελικα!
κοριτσακι καλο κουραγιο!θα την βρεις την λυση...βαλτον κατω και αλλαξε του τα φωτα...
συγγνωμη για τα ορθωγραφικα μου!
Ενα ειναι βεβαιον...
Eχω την υποψια, οτι άλλο εννοεί το θεμα...
Η κατάσταση είναι άστα να πάνε, αμα ο έτερος σε υποχρεώνει να του κάθεσαι, για να εξυπηρετείς τις ανάγκες του, γιατί το να αυτοικανοποιείται το θεωρει εξευτελιστικό, αφού σ έχει αγοράσει κ γιαυτό το λόγο... κ δε σ αφήνει να φύγεις, παρόλο που δεν τον θέλεις, γιατί σου πληρώνει τα σκουτιά, τα φαγιά κ έχεις κ τα παιδιά πάνω σου, δεν έχεις κ δουλειά κ δεν μπορείς να κάνεις κ ρούπι...
Κ να φταίς κ συ που δεν έκανες την υπέρβαση...να σώσεις τη σχέση...να του κάθεσαι δλδ χωρις πολλά-πολλά...
Πόσα χρόνια μπορείς να κάνεις σεξ με κάποιον χωρίς να το επιθυμείς;
Εχω δει άτομα μεγαλύτερης ηλικίας...που πρέπει να το κάνανε πολλά χρόνια...
Δεν ήτανε κ πολύ καλά...
Εκτός αν...χηρεύαν...
H Achinos κατάλαβε ακριβώς ποιό είναι το πρόβλημά μου.
Κι ο μοργκ κατάλαβε κ ο αλαντιν κ το ποντίκι απο κάτω...αν όμως δεν αποφασίσεις κάτι να κάνεις εσύ για να το λύσεις, πάντα εκεί θα είναι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από achinosκ δε σ αφήνει να φύγεις, παρόλο που δεν τον θέλεις,
και γιατι να μην το θελει ?
ειναι τζογαδορος? γυναικας? μεθυστακας? τεμπελης ? σε δερνει ? ...
στο μυαλο σου ειναι...
αλλες παρακαλανε ... γαι τετοιο οικοπεδο...
γωνιακο...
δεν στοιχειοθετειται ισχυρη κατηγορια .. εις βαρος του... εντος της Αχινε μας ...
πελαγος.
ετσι οπως τιθεται το ερωτημα ενοει το αν ειναι εξευτελιστικο να αυνανιζεται καποιος ...
για ποιο λογο καταληγεις στον αυνανισμο και αν ειναι σωστο να επιλεγεις αυνανισμο απο το διαζυγιο ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από KLELIA22
και γιατι να μην το θελει ?
ειναι τζογαδορος? γυναικας? μεθυστακας? τεμπελης ? σε δερνει ? ...
αν η επιλογή του γωνιακού έγινε με αμοιβαιότητα...
είναι δύσκολο να πεισθεί το μυαλό ότι η μετοχή βγήκε φούσκα...
και μάλιστα χωρίς κατηγορητήριο...
μόνο που εδώ (στο θέμα) σημασία δεν έχει αν το οικόπεδο έχει η όχι αντικειμενική αξία...
αλλά ότι αυτό είναι γωνία Αλεξάνδρας και Κηφισίας ...
ενώ η συγκάτοικος ''ανασαίνει'' βλέποντας την θάλασσα ...
(ο φόβος δε είναι πειστήριο βλέπεις...)
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από EnikosΕνα ειναι βεβαιον...
Εχεις ερθει στην Μεκα της αυτοικανοποιησης, αλλα θα κανουμε οτι ειναι δυνατον, να μην το καταλαβεις... διοτι εχουμε αποψεις για τα παντα...
Οταν προκειται για τους αλλους, ε?
(κανε δουλεια σου παιδακι μου)
Δρ Ενικος ο Αλφα.
ωχ τωρα καταλαβα..δεν πολυ θελεις αλλα του καθεσαι...το εχει καταλαβει οτι δεν θελεις?η κανεις και καλα οτι εισαι προθυμη για ολα..?ε ρε κατι σχεσεις..και εμεις προσπαθουμε πολυ για να μην βιασουμε τον αντρα μας..στο τελος γιατι και τα γουστα που του ζηταμε ειναι και καλα ανηθικα..
αλλες κοριτσι μου παρακαλανε να εχουν ενα θερμο αντρα..ακομη και τοσα χρονια..και εσυ βρε που τον εχεις..δεν επικροτο αυτο που κανει..με τιποτα να φτασει με το ζορι να σου κανει ερωτα...αλλα βρε κοριτσακι μου γιατι δεν προσπαθεις να μαλακωσεις..να τον ξανα ερωτευθεις..να κατσετε να τα μιλησετε πρωτα..να κανετε καμια κουβεντουλα..και μετα δωσε και λιγο παθος..βαρεθηκες? και γιατι αυτοικανοποιησε μονη σου? ζητα του βρε κοριτσι μου τις φαντασιωσεις σου...δεν ειναι κακο..!
Ρε ποντικάκι, είσαι μεγάλος...κυματοθραύστης...όταν σε χάσει ο ντόκτορας...δε θα ξέρει απο που τούρθε...
το τσουνάμι...
Αν κάνω λάθος, θα φταίει το...συλλογικό μου υποσυνείδητο...
Παράθεση:
Εξευτελισμός Θεωρείται εξευτελισμός για τον άντρα ή την γυναίκα το να καταφύγει στην αυτοικανοποίηση όταν ο σύντροφός του δεν επιθυμει να έχουν ερωτική επαφή;
Σχόλιο # 1 από Andreanna
Εξευτελισμός; Πώς σου πέρασε τέτοια σκέψη; Η αυτοϊκανοποίηση στο ανθρώπινο είδος δε γνωρίζει όρια και η ενοχή που υποβόσκει σε αυτά που γράφεις, δεν είναι τίποτα άλλο από υποπροϊόν ξεπερασμένων κοινωνικών στερεοτύπων.
Και όταν πρόκειται για γάμο που οι συνθήκες δεν ευνοούν για απομάκρυνση ενός εκ των δύο αλλά έχουν ξεκαθαριστεί οι ανάγκες και οι προθέσεις , ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος διαχείρισης του θυμωμένου ανικανοποίητου μέλους ; ( κυρίως όταν έμμεσα απειλεί με βιασμό , άμεσα χρησιμοποιεί το όπλο των ενοχών ισχυριζόμενο πως δεν προσπάθησαν αρκετά να βελτιωθούν , να σώσουν την ερωτική σχέση.ως πότε κάνει σεξ με κάποιον χωρίς να το επιθυμείς , γιατί έτσι πρέπει ή για να αποφύγεις τις εντάσεις που ακολουθούν αν πεις όχι; )
Ορίστε; Μιλάς για θυμό; Απειλή για βιασμό; Μαύρη μαυρίλα. Φοβάμαι ότι δεν μπορείς να βρεις βοήθεια σε ένα forum αν το πράγμα έχει φτάσει εκεί.
Δεν παντρεύεσαι για το σέξ. Οποιος το κάνει αυτό βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Το σέξ είναι το 10% του γάμου. Το ερώτημα αυτό δεν υφίσταται σε συζήτηση περί γάμου. Αν δεν υπάρχει το 10% δεν έγινε και τίποτα,μπορεί να καλειφθεί με άλλους τρόπους.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media