Γεια σε ολους, θελω βοηθεια απο τις γυναικες (κυριως) της παρεας. Ριξτε οτι ιδεα εχετε για το πως θα θελατε να σας κανουν προταση γαμου. Θελω να κανω επιτελους το επομενο βημα και να ζησω μαζι με τη γυναικα της ζωης μου. Ολες οι ιδεες ειναι ευπροσδεκτες, προτιμηση σε πρωτοτυπες.
Φιλια σε ολους,ΜαριοςΝαι, ιδεες ζητησα οχι συμβουλες για τη σχεση μου (φιλικα παντα)
μαριε θα σου πω την γνωμη μου αλλα μην δωσεις σημασια ...
μαζεψε ιδεες δεν ειναι κακο ...να κλεισεις τραπεζι σε αστερατο ξενοδοχειο και μετα το τραπεζι ,εκπληξη την σουϊτα στον τελευταιο οροφο με ροδοπεταλα στο κρεβατι και καπου εκει μεσα, με εκπληξη να πεις : κατι βρηκα εδω ελα σε παρακαλω να το δεις!!
...μήπως λέω...
...να το ξανασκεφτόσουνα λιγάκι;
(Το κείμενο είναι πολύ μικρό και γι αυτό ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ προτάσεις γάμου).
"Θελω να κανω επιτελους το επομενο βημα και να ζησω μαζι με τη γυναικα της ζωης μου."
Πόση ομορφιά και σιγουριά αγάπης κρύβει αυτή η δήλωση.. Ζηλεύω τους ανθρώπους που νιώθουν αυτό το υπέροχο συναίσθημα, και δε σηκώνουν κουβέντα πάνω σε κριτική για τη σχέση τους ούτε για αστείο..
Προσωπικά φίλε μας θα επέλεγα το απλό και απέριττο "Θέλω να με παντρευτείς".
Η, μια ματιά σε βιτρίνες νυφικών εκφράζοντας τις σκέψεις σου: "Είμαι πολύ περίεργος ποιο από αυτά θα σου πήγαινε καλύτερα".. "αν και ξέρω πως όλα γίνονται, τα κάνεις εσύ όμορφα επάνω σου, όπως και η ζωή μου μαζί σου"
"Θέλω να είμαι δίπλα σου όταν το φορέσεις"
Τι βιτσιο, τονα πισω σταλλο, κυκλοφοραει ρε πτ μου!
mariosnik23 γεια σου και καλωσορισες.
εγω παλι θα προτιμουσα να μου πει βαλε ασπρο φορεμα κι ερχομαι να σε παρω ...
παντρευομαστε ...α και για να τα λεμε ολα ...
παιζει ν αλλαξει γνωμη ως που να βγει το διαζυγιο ...Εξαρτάται,
αν και μου αρέσουν τα ρομαντικά, δεν θα ξεχάσω ποτέ το ότι μου έστειλε μονόπετρο με δικαστικό επιμελητή !!! αχαχαχαχ μέχρι να καταλάβω τί ήθελε ο επιμελητής μου πήγε η καρδιά στην κούλουρη (ήταν η μέρα των γενεθλίων μου και μου έστειλε και ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα 33 στον αριθμό - τόσα έκλεινα). Ε, αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέΥπάρχει ακόμα κόσμος που μπορεί και παντρεύεται?Και σε εκκλησία κιόλας,με γλέντια κλπ?
Εδώ που μένω ζήτημα να γίνεται 1 γάμος το χρόνο πλέον (και αν).στρέγγλω, αλλά η κοπέλα το ξέρει οτι θέλεις να παντρευτείτε;
Εννοώ, υπάρχει κάποιου είδους σιωπηρή συμφωνία; μια υποψία στον αέρα, ένα κάτι;
Οχι τίποτε άλλο, αλλά μην τύχει και το σχεδιάζεις εσύ, με μονόπετρα, μπαλόνια, λουλούδια, air messages, χορωδίες ή οτιδήποτε, και την καταλάβεις εξαπήνης την υποψήφια...
(και δε μιλάω στον αέρα, είμαι παθός)
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από sotos-1Υπάρχει ακόμα κόσμος που μπορεί και παντρεύεται?Και σε εκκλησία κιόλας,με γλέντια κλπ?
Εδώ που μένω ζήτημα να γίνεται 1 γάμος το χρόνο πλέον (και αν).
Μας έφαγε το άτιμο το Σύμφωνο Συμβίωσης, Σώτο!
Μαριε, καταρχην κατσε και σκεψου ,αν θα ηθελες η προταση γαμου που θα κανεις θα ειναι σε κοσμο ή να ειστε μονοι σας;;αν ειστε σε κοσμο μπορεις να πας σε ενα ωραιο εστιατοριο και μετα το φαγητο να φερει το γκαρσονι μια τουρτα και να βαλουν ενα ωραιο ερωτικο τραγουδι κι εκινη την στιγμη να της πεις:Μωρακι μου, θα με παντρευτεις;;?ν παλι θελετε να ειστε μονοι σας, διαλεξε το μερος οπου γνωριστηκατε, ή μια ωραια παραλια..ετοιμασε κατι για φαγητο ενα πραγμα σαν πικ νικ δηλαδη..στρωσε την πετσετα κατω, χορεψτε ενα ωραιο τραγουδι κατι σαν το ¨"Σαν με κοιτας¨" ή το Nights in white satin και τσουπ..βγαλε το δαχτυλιδακι να κανεις την προτασουλα...Ελπιζω να δεχτει!!!
Λοιπόν δεν ξέρω αν απαντώ πολύ αργά και έχεις ήδη κάνει την πρόταση.
Εγώ θα προτιμούσα την πρόταση χωρίς κόσμο. Σε τετ α τετ φάση. Σε κάποιο ρομαντικό μέρος κοντά στη θάλασσα, να φυσάει το αεράκι και να είστε καθισμένοι σε ένα βραχάκι και ωραία τρυφερά να ρωτήσεις αν θέλει να σε παντρευτεί. Ίσως χρειαστεί μια μικρή εισαγωγή του στιλ δεν έχεις γνωρίσει τέτοια γυναίκα κ.λ.π.
Τωρα δεν ξέρω αυτής, ποια γωνιά της αρέσει, ίσως το βραχάκι δεν τη βολεύει. Πάντως επιμένω όχι με ακροατήριο, γιατί μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και την απάντησή της αν δεν είναι τύπος φυγουρατζίδικος. Σεμνά, ρομαντικά!!
Καλή επιτυχία!! Γράψε μας , τι έγινε, αν είπε το <<ναι>>.
Παραλία,δεν ξέρω για την πρόταση ,αλλά γάμος δεν έγινε σίγουρα.
Αν ήταν παντρεμένος ,μετά από 6 χρόνια ,θα είχε ήδη μπει ξανά στο προφίλ του και θα το είχε κάνει "ελεύθερος"
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Paralia48Λοιπόν δεν ξέρω αν απαντώ πολύ αργά και έχεις ήδη κάνει την πρόταση.
Εγώ θα προτιμούσα την πρόταση χωρίς κόσμο. Σε τετ α τετ φάση. Σε κάποιο ρομαντικό μέρος κοντά στη θάλασσα, να φυσάει το αεράκι και να είστε καθισμένοι σε ένα βραχάκι και ωραία τρυφερά να ρωτήσεις αν θέλει να σε παντρευτεί. Ίσως χρειαστεί μια μικρή εισαγωγή του στιλ δεν έχεις γνωρίσει τέτοια γυναίκα κ.λ.π.
Τωρα δεν ξέρω αυτής, ποια γωνιά της αρέσει, ίσως το βραχάκι δεν τη βολεύει. Πάντως επιμένω όχι με ακροατήριο, γιατί μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και την απάντησή της αν δεν είναι τύπος φυγουρατζίδικος. Σεμνά, ρομαντικά!!
Καλή επιτυχία!! Γράψε μας , τι έγινε, αν είπε το <<ναι>>.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media