Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Eιμαι 19 χρονων και εγκυος!

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

HlektrakiAn

# 1 στις 21/3/2014
author
Γυναίκα / 30 / Παντρεμένη
Ν. Αιτωλοακαρνανίας / Αιτωλικό
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Γεια σας...Ειμαι 3,5 χρονια μαζι με το αγορι μου..Ειχαμε ενα ατυχημα και πριν 3 μερες εκανα τεστ εγκυμοσυνη αλλα και β χοριακη και βγηκαν και οι τα 2 θετικα..Δεν ξερω τι να κανω..Δε θελω να το ριξω...Δε θελω επειδη εγω ημουν αμυαλη και ανευθυνη να σκοτωσω μια αθωα ζωη...Απο την αλλη εγω σπουδαζω νομικη...Ο συντροφος μου ειναι 26...Δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω...Δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη να μεγαλωσω ενα παιδι οταν καλα καλα η ιδια δεν εχω μεγαλωσει...

kassandra1975

# 2 στις 21/3/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Κοριτσακι μου γλυκο..Καταρχην μην πανικοβαλλεσαι...το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να το συζητησεις με το αγορι σου..να δεις τι επιθυμει κι εκεινος...αν συμφωνει να το κρατησετε..τοτε μην φοβασαι τιποτα...δευτερο βημα ειναι να το συζητησεις με τους γονεις σου και να ζητησεις να σε στηριξουν..Σε καμια περιπτωση μην αφησεις τις σπουδες σου..μπορεις να τα καταφερεις παραλληλα...σε πολλες γυναικες συμβαινει αυτο , να εχουν παιδια σε μικρες ηλικιες...αν θελεις να το κρατησεις πραγματικα ..ενα θα σου πω...δεν θα το μετανιωσεις ποτε..τα παιδια ειναι θειο δωρο..ειναι η συνεχεια της ζωης μας...μην κανεις βιαστικες κινησεις...οταν θα περασουν τα χρονια θα δεις πως το παιδι σου θα ειναι η μεγαλυτερη σου χαρα..αν παλι για προσωπικους σου λογους δεν θελεις να το κρατησεις, να επισκεφτεις εναν καλο γιατρο ωστε να αποφευχθουν επιπλοκες..θα σου πω οτι οταν εμεινα στον δευτερο μου γιο εγκυος, ηρθα σε αυτο το διλημμα..να το κρατησω ή οχι..στην αρχη ειπα οχι αλλα κατι μεσα μου με κρατησε..τωρα ο γιος μου ειναι ενα πανεμορφο και πανεξυπνο παλικαρακι 11 ετων..χαιρομαι που δεν πηρα την λαθος αποφαση!Στην αντιπερα οχθη θα σου πω..οτι η καλυτερη μου φιλη, εχει κανει 15 εξωσωματικες και δεν μπορει να κανει παιδι...Η επιλογη ειναι καθαρα δικη σου, ασχετα το τι λεμε εμεις στα forum...ευχομαι οτι καλυτερο κοριτσακι μου...

aladdin30

# 3 στις 21/3/2014
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292

Ο φιλος σου τι γνωμη εχει για το θεμα?

tzoulia59

# 4 στις 21/3/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

να μιλησεις στην μητερα σου ...

να βρειτε εναν καλο γυναικολογο και να κανεις αμβλωση ...
οι λογοι ειναι αυτονοητοι και οφειλες να τους γνωριζεις ...ακομα και τις συνεπειες ...
κι αλλη φορα να προσεχεις ...

methismeno_troufaki

# 5 στις 21/3/2014
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 20.565

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από HlektrakiAn

Γεια σας...Ειμαι 3,5 χρονια μαζι με το αγορι μου..Ειχαμε ενα ατυχημα και πριν 3 μερες εκανα τεστ εγκυμοσυνη αλλα και β χοριακη και βγηκαν και οι τα 2 θετικα..Δεν ξερω τι να κανω..Δε θελω να το ριξω...Δε θελω επειδη εγω ημουν αμυαλη και ανευθυνη να σκοτωσω μια αθωα ζωη...Απο την αλλη εγω σπουδαζω νομικη...Ο συντροφος μου ειναι 26...Δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω...Δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη να μεγαλωσω ενα παιδι οταν καλα καλα η ιδια δεν εχω μεγαλωσει...

Καταρχάς, από τη στιγμή που είσαι σεξουαλικά ενεργή θα έπρεπε να ξέρεις τους τρόπους να προφυλάξεις τον εαυτό σου. Από τη στιγμή που είχατε ατύχημα θα μπορούσες να πάρεις ένα χάπι επείγουσας αντισύλληψης/της επόμενης μέρας. Τώρα βέβαια δεν βοηθάει σε τίποτε να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα όπως λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να συζητήσεις με τον σύντροφο σου για να δεις τι θέλει και ο ίδιος. Είναι κάτι που θα πρέπει να λύσετε μαζί. Αν τελικά αποφασίσετε να το κρατήσετε θα πρέπει να μιλήσετε στους γονείς σας. Να δείτε αν οι ίδιοι μπορούν να σας βοηθήσουν γιατί ακόμη κι αν ο σύντροφος σου δουλεύει με έναν μισθό κι εσένα να σπουδάζεις δεν θα τα βγάζετε πέρα.

Δες πρώτα αυτά και μετά βλέπουμε.

HlektrakiAn

# 6 στις 21/3/2014
author
Γυναίκα / 30 / Παντρεμένη
Ν. Αιτωλοακαρνανίας / Αιτωλικό
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4

Το αγορι μου ειναι απο το μερος που καταγομαι..και μολις το εμαθε φρικαρε..Θα ερθει μεσα στην εβδομαδα να το συζητησουμε απο κοντα να δουμε τι θα κανουμε..

methismeno_troufaki

# 7 στις 21/3/2014
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη

Μέχρι να έρθει και να συζητήσετε λοιπόν κάτσε να σκεφτείς τι θέλεις εσύ και τι μπορείς να κάνεις με βάση την κατάσταση αυτή.

VLEMMA

# 8 στις 21/3/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από HlektrakiAn

Δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη να μεγαλωσω ενα παιδι οταν καλα καλα η ιδια δεν εχω μεγαλωσει...

Eτσι...

η κορη μου ειναι στην ηλικια σου
και στην σχολη σου
Θα την επαιρνα απο το χερι

και θα πηγαιναμε σ' εναν γιατρο.
Μην βαζεις την ζωη σου
σε τροχια παιδιου απο τωρα!!!

Ξεκολλα απο τα διαφορα στερεοτυπα
κλαψ-λιγμ κτλ. κτλ. κτλ.

και προχωρα!!!

Αργεις!!!

Paralia48

# 9 στις 21/3/2014
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Η γνώμη μου Ηλεκτράκι είναι ξεκάθαρη υπέρ του παιδιού σου. Φυσικά την τελική απόφαση θα την πάρεις εσύ και μόνο. Η άποψη του φίλου σου μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά να ξέρεις εσύ έχεις τον τελευταίο λόγο. Κανείς δεν μπορεί να σου επιβάλλει να βιάσεις  το κορμί σου.  Ο φίλος σου δεν είναι και κανένα μωρό. Ξέρει πώς γίνονται τα παιδιά, δεν μπορεί να πει πως δεν ήξερε τι έκανε! Ασφαλώς έχετε καριέρα μπροστά σας. Πόσο μπορεί να σας δυσκολέψει αυτό το παιδί στο επαγγελματικό σας  μέλλον σας;. Ίσως είναι και μια ευχάριστη έκπληξη, που μπορεί να σας δώσει κίνητρο για ζωή. Κατά τη γνώμη μου συζητήστε με τον πατέρα του παιδιού σου, το πιθανό μέλλον σας, επαγγελματικό, το πώς θα μπορέσετε να το ζήσετε μέχρι να βρείτε δουλειά. (Τους πρώτους 6 μήνες πίνει μόνο γάλα της μανούλας). Να δεις που θα τα καταφέρετε!! Και ασφαλώς σε καμία περίπτωση μη λάβετε υπ΄όψη σας κάτι που σκέφτονταν οι παλιές , δηλ το γάμο.

kassandra1975

# 10 στις 21/3/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από VLEMMA

Eτσι...

η κορη μου ειναι στην ηλικια σου
και στην σχολη σου
Θα την επαιρνα απο το χερι

και θα πηγαιναμε σ' εναν γιατρο.
Μην βαζεις την ζωη σου
σε τροχια παιδιου απο τωρα!!!

Ξεκολλα απο τα διαφορα στερεοτυπα
κλαψ-λιγμ κτλ. κτλ. κτλ.

και προχωρα!!!

Αργεις!!!

Εγω παλι αν ειχα κορη .θα της ελεγα να το αναγνωρισει ο πατερας , να το γεννησει και να το μεγαλωναμε μαζι..γιατι αν μια στο εκατομμυριο παθαινε καποια επιπλοκη και δεν εκανε παιδια στο μελλον θα με καταριοταν για μια ζωη...αυτα ειναι παιδια ακομη..τα ιδια λεω και στον γιο μου..να προσεχει μεν αλλα αν συμβει κατι τετοιο εγω θα ειμαι διπλα τους βραχος ακλονητος...σεβαστη η αποψη σου...απλα λεω την δικη μου..μην παρεξηγηθω...

kassandra1975

# 11 στις 21/3/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Paralia48

Η γνώμη μου Ηλεκτράκι είναι ξεκάθαρη υπέρ του παιδιού σου. Φυσικά την τελική απόφαση θα την πάρεις εσύ και μόνο. Η άποψη του φίλου σου μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά να ξέρεις εσύ έχεις τον τελευταίο λόγο. Κανείς δεν μπορεί να σου επιβάλλει να βιάσεις  το κορμί σου.  Ο φίλος σου δεν είναι και κανένα μωρό. Ξέρει πώς γίνονται τα παιδιά, δεν μπορεί να πει πως δεν ήξερε τι έκανε! Ασφαλώς έχετε καριέρα μπροστά σας. Πόσο μπορεί να σας δυσκολέψει αυτό το παιδί στο επαγγελματικό σας  μέλλον σας;. Ίσως είναι και μια ευχάριστη έκπληξη, που μπορεί να σας δώσει κίνητρο για ζωή. Κατά τη γνώμη μου συζητήστε με τον πατέρα του παιδιού σου, το πιθανό μέλλον σας, επαγγελματικό, το πώς θα μπορέσετε να το ζήσετε μέχρι να βρείτε δουλειά. (Τους πρώτους 6 μήνες πίνει μόνο γάλα της μανούλας). Να δεις που θα τα καταφέρετε!! Και ασφαλώς σε καμία περίπτωση μη λάβετε υπ΄όψη σας κάτι που σκέφτονταν οι παλιές , δηλ το γάμο.

Υπαρχουν και κοινωνικοι φορεις που σε βοηθουν..υπαρχει ο συλλογος προστασιας αγεννητου παιδιου Η Ελπιδα..που προσφερουν πραγματικο εργο..μπειτε στο site  να διαβασετε...

VLEMMA

# 12 στις 21/3/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από kassandra1975

Υπαρχουν και κοινωνικοι φορεις που σε βοηθουν..

...Ωραιααα
...αν μπουν μεσα και οι κοινωνικοι φορεις...
τοτε μαλιστα...

γινεσαι ευπαθης-ευαλωτη κοινωνικη ομαδα
ζητας στηριξεις
κτλ. κτλ. κτλ.
θυματοποιεισαι μια χαρα με λιγα λογια
αρα...
ελαχιστοποιεισαι για να μεγιστοποιηθουν 
οι χορηγοι-ευεργετες-φιλανθρωποι
αλληλεγγυοι των καταφρονεμενων-ευπαθων
που το ιδιο το συστημα τους δημιουργει...

κοριτσακι μην μασας...

κοψε την αλυσιδα οσο μπορεις πιο γρηγορα

__mikeman

# 13 στις 21/3/2014
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από VLEMMA

...Ωραιααα
...αν μπουν μεσα και οι κοινωνικοι φορεις...
τοτε μαλιστα...

γινεσαι ευπαθης-ευαλωτη κοινωνικη ομαδα
ζητας στηριξεις
κτλ. κτλ. κτλ.
θυματοποιεισαι μια χαρα με λιγα λογια
αρα...
ελαχιστοποιεισαι για να μεγιστοποιηθουν 
οι χορηγοι-ευεργετες-φιλανθρωποι
αλληλεγγυοι των καταφρονεμενων-ευπαθων
που το ιδιο το συστημα τους δημιουργει...

κοριτσακι μην μασας...

κοψε την αλυσιδα οσο μπορεις πιο γρηγορα

Εγώ πάλι γιατί νόμιζα ότι το θέμα είναι να πουν οι πιο έμπειροι-ες στο κοριτσάκι ότι έχει επιλογές, για τις οποίες δεν χρειάζεται να νιώθει ενοχές όποιες κι αν είναι, να το συζητήσει με τους δικούς της και να αποφασίσει...κι όχι να της πούμε ΤΙ θέλουμε ΕΜΕΙΣ να κάνει ΑΥΤΗ??

Θα είμαι συντηρίκλας με μουχλιασμένα μυαλά μάλλον...

achinos

# 14 στις 21/3/2014
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από __mikeman

Εγώ πάλι γιατί νόμιζα ότι το θέμα είναι να πουν οι πιο έμπειροι-ες στο κοριτσάκι ότι έχει επιλογές, για τις οποίες δεν χρειάζεται να νιώθει ενοχές όποιες κι αν είναι, να το συζητήσει με τους δικούς της και να αποφασίσει...κι όχι να της πούμε ΤΙ θέλουμε ΕΜΕΙΣ να κάνει ΑΥΤΗ??

Θα είμαι συντηρίκλας με μουχλιασμένα μυαλά μάλλον...

Mπά...μάλλον φταίει που δεν έχεις, κι ούτε πρόκειται ποτέ νάχεις, περίοδο

tzoulia59

# 15 στις 21/3/2014
author

στη ζωη πρεπει να ρισκαρεις και να τολμας ...

αν στα 19 σου συμπεριφερεσαι σαν να εισαι 80 ρης  την εκατσες την βαρκα ...
αν κρατησεις το παιδι αυτα που θα υποστεις ειναι τοσα μα τοσα πολλα που δεν τα βαζεις καθολου με το νου σου ...
εδω δεν αναπτυσαμε πριν μερες την θεωρια περι των γυναικων με παιδι ...και κατα πως οι αντρες τις βλεπουν αυτες τις γυναικες σαν προβληματικη κατηγορια ; 
μα πως οσοι εχετε τετοιου ειδους αποψεις τις εκθετετε ετσι;
ε οταν λοιπον η κοπελλα αυτη δεν θα χει πως να μεγαλωσει το παιδι της ...οταν δεν θα χει χρονο και διαθεση να το μεγαλωσει ...
γιατι θα θελει να σπουδασει ..
γιατι θα θελει να παει μια βολτα ενα ταξιδι και δεν θα μπορει ...
γιατι θα εχει εξοδα επιβιωσης και δεν θα μπορει να τα παρασχει ...
εξοδα μορφωσης ...να βρει καποιον συντροφο να κανει μια οικογενεια ...
...να το παρετε να το μεγαλωσετε το παιδι εσεις ρε παιδια για να δειξετε και την ανθρωπιστικη σας πλευρα ...
να συνελθουμε λεω γω και να δουμε την πραγματικη διασταση του θεματος; ...
θα κανει η κοπελλα ενα παιδι για να το ριξει στα ιδρυματα; 
ειμαστε με τα καλα μας; 
την ψυχολογια του παιδιου την σκεφτεται κανεις ; 
λοιπον μιλησε στη μητερα σου και μην αργεις ...και κυριως μην φοβασαι ...
οι γονεις στα δυσκολα προστατευουν το παιδι τους ...
κι αν ου μη γενητο ...που το  ποσοστο ειναι απειροελαχιστο παει κατι στραβα ...
υπαρχουν και οι εξωσωματικες ...
εγω αυτο θα συμβουλευα στην κορη μου ...
οσο κι αν αγωνιουσα για το αποτελεσμα ...γιατι απλα ξερω το μεγεθος του προβληματος και τις συνεπειες ...
και οσο για το οτι περιμενεις τ αγορι σου να μιλησετε ...να πειτε τι δηλ; 
αυτα επρεπε να τα πειτε πριν γινει το ατυχες συμβαν ...
τωρα το θεμα ειναι σοβαρο και πρεπει να αντιμετωπισθει σοβαρα κι απο ατομα που γνωριζουν ...
με τους γονεις σου αυτα ...που εχουν εμπειρια και γνωση ...
για  να βρουν ενα καλο γιατρο και μια ασφαλη κλινικη ...
σου ευχομαι να παρεις την πιο σωστη αποφαση για σενα ...και να πανε ολα κατ ευχην ...

tzoulia59

# 16 στις 21/3/2014
author

στη ζωη πρεπει να ρισκαρεις και να τολμας ...

αν στα 19 σου συμπεριφερεσαι σαν να εισαι 80 ρης  την εκατσες την βαρκα ...
αν κρατησεις το παιδι αυτα που θα υποστεις ειναι τοσα μα τοσα πολλα που δεν τα βαζεις καθολου με το νου σου ...
εδω δεν αναπτυσαμε πριν μερες την θεωρια περι των γυναικων με παιδι ...και κατα πως οι αντρες τις βλεπουν αυτες τις γυναικες σαν προβληματικη κατηγορια ; 
μα πως οσοι εχετε τετοιου ειδους αποψεις τις εκθετετε ετσι;
ε οταν λοιπον η κοπελλα αυτη δεν θα χει πως να μεγαλωσει το παιδι της ...οταν δεν θα χει χρονο και διαθεση να το μεγαλωσει ...
γιατι θα θελει να σπουδασει ..
γιατι θα θελει να παει μια βολτα ενα ταξιδι και δεν θα μπορει ...
γιατι θα εχει εξοδα επιβιωσης και δεν θα μπορει να τα παρασχει ...
εξοδα μορφωσης ...να βρει καποιον συντροφο να κανει μια οικογενεια ...
...να το παρετε να το μεγαλωσετε το παιδι εσεις ρε παιδια για να δειξετε και την ανθρωπιστικη σας πλευρα ...
να συνελθουμε λεω γω και να δουμε την πραγματικη διασταση του θεματος; ...
θα κανει η κοπελλα ενα παιδι για να το ριξει στα ιδρυματα; 
ειμαστε με τα καλα μας; 
την ψυχολογια του παιδιου την σκεφτεται κανεις ; 
λοιπον μιλησε στη μητερα σου και μην αργεις ...και κυριως μην φοβασαι ...
οι γονεις στα δυσκολα προστατευουν το παιδι τους ...
κι αν ου μη γενητο ...που το  ποσοστο ειναι απειροελαχιστο παει κατι στραβα ...
υπαρχουν και οι εξωσωματικες ...
εγω αυτο θα συμβουλευα στην κορη μου ...
οσο κι αν αγωνιουσα για το αποτελεσμα ...γιατι απλα ξερω το μεγεθος του προβληματος και τις συνεπειες ...
και οσο για το οτι περιμενεις τ αγορι σου να μιλησετε ...να πειτε τι δηλ; 
αυτα επρεπε να τα πειτε πριν γινει το ατυχες συμβαν ...
τωρα το θεμα ειναι σοβαρο και πρεπει να αντιμετωπισθει σοβαρα κι απο ατομα που γνωριζουν ...
με τους γονεις σου αυτα ...που εχουν εμπειρια και γνωση ...
για  να βρουν ενα καλο γιατρο και μια ασφαλη κλινικη ...
σου ευχομαι να παρεις την πιο σωστη αποφαση για σενα ...και να πανε ολα κατ ευχην ...

__mikeman

# 17 στις 21/3/2014
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία

Εγώ είπα ότι έχει επιλογές, και ότι είναι δική της απόφαση και όχι κάποιων άσχετων στο ιντερνετ, και ο,τι κι αν αποφασίσει να μην έχει ενοχές, να κάνει αυτό που επιθυμεί...είτε αυτό είναι να κάνει άμβλωση είτε όχι...το τι επιθυμεί μόνο η ίδια το ξέρει, εγώ μυαλά δεν διαβάζω.

Τώρα πώς κάποιοι-ες το βλέπουν ότι η σωστή αντιμετώπιση του θέματος είναι να της πούνε οτι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το ρίξει, κάθε άλλη επιλογή είναι αδιανόητη, να μην το σκέφτεται καν, ξέροντας ελάχιστα για την κοπέλα ή για το πως το βλέπει η ίδια...δεν ξέρω. Οντως, θα φταίει που δεν έχω περίοδο μάλλον, καθώς ως γνωστόν ολα τα πλάσματα που αιμορραγούν κάθε μήνα έχουν ένα κοινό εγκέφαλο και όλα θέλουν τα ίδια πράγματα.

methismeno_troufaki

# 18 στις 21/3/2014
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη

Τζούλια μην είσαι σίγουρη γι'αυτά που λες για τους γονείς... Δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα...

Μike η επιλογή είναι της Ηλέκτρας προφανώς. Στην ουσία οι επιλογές της είναι δύο, ή θα κάνει έκτρωση ή θα το κρατήσουν (συνειδητά χρησιμοποιώ πληθυντικό εδώ). Δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων ποια είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορεί να κάνει την έκτρωση και να είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί να κάνει την έκτρωση και να το μετανιώσει, όπως μπορεί να κρατήσουν το μωρό και να το "μετανιώσει" (τα εισαγωγικά για ευνόητους λόγους) ή μπορεί να το κρατήσουν και να γίνει τόσο ευτυχισμένη όσο δεν μπορεί να φανταστεί καν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να ζυγίσει καλά τα πράγματα γιατί όταν μια εγκυμοσύνη δεν έρχεται συνειδητοποιημένα τότε τα πράγματα είναι ζόρικα...

__mikeman

# 19 στις 21/3/2014
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία

Η μπορεί να το γεννήσει και να το δώσει για υιοθεσία...οχι σε...ίδρυμα οπως ειπώθηκε, σε ζευγάρι που θέλει να υιοθετήσει απο τα χιλιάδες που υπάρχουν και παλεύουν για χρόνια.

Τα λέω αυτά γιατί το κοριτσάκι ειπε "δεν μου φταίει τίποτα να σκοτώσω μια αθώα ζωή"...εγώ βέβαια διαφωνώ 100% σ'αυτό, δεν πιστεύω ότι η έκτρωση είναι "φόνος" σε καμία περίπτωση...αλλά μπορώ με το ζόρι να επιβάλω τις απόψεις μου στην κοπέλα? Αν αυτή πιστεύει ότι έχει μια "ψυχούλα" μέσα της και άλλα τέτοια, τι να κάνουμε τώρα, να της κάνουμε φροντιστήριο μέχρι να πειστεί οτι δεν είναι έτσι? Γι'αυτο λέω πως δεν γίνεται να λέμε αβίαστα "πάνε κάνε έκτρωση τώρα, αλλιώς θα δεθείς με αλυσίδες" χωρίς να ξέρουμε απολύτως τίποτα για την κοπέλα! Πάντως όντως πρέπει να αποφασίσει κάπως γρήγορα γιατί μετά απο μερικούς μήνες δεν θα έχει επιλογή έτσι κι αλλιώς.
Αρέσει στο μέλος methismeno_troufaki

methismeno_troufaki

# 20 στις 21/3/2014
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη

Το like για την πρώτη σου παράγραφο!

Δεν έχω πει και δεν θα πω την γνώμη μου στο θέμα έκτρωση ή όχι γιατί είναι μια απόφαση που θα πρέπει να πάρει η ίδια. Μόνο τις διαφορετικές προοπτικές μπορούμε να εκθέσουμε εδώ.
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.