Υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις οτι κάποια είχε πλούσιο ερωτικό παρελθόν πριν απο εμάς; Δε ρωτάω απο κάποια ανασφάλεια καθώτι δε με νοιάζει το παρελθόν κάποιας αλλά έτσι απο περιέργεια να ξέρω άν πριν απο μένα είχε πάει με έναν λόχο ας πούμε.
Πώς φαίνεται κάτι τέτοιο; Στο σέξ πάνω; Στη συμπεριφορά γενικότερα; Υπάρχουν δείγματα που προμηνύουν οτι η κοπέλα μας έχει πάει με πολλούς πριν απο εμάς;και πες οτι ειχε ...
εσενα τι σε νοιαζει ;και πες οτι ειχε ...
εσενα τι σε νοιαζει ;Οχι απο περιέργεια και μόνο αν μπορούμε να το καταλάβουμε και πώς;
το καταλαβαινεις απο τα συμφραζομενα ...
και τα συμφραζομενα παντα δεν εχουν ασφαλες συμπερασμα ...Θα της πεις απο την αρχή, οτι ψάχνεις για παρθένα αυτή είναι κ η μοναδική σου πιθανότητα, να βρεις αυτό που θέλεις...
Δηλαδή ποια συμφραζόμενα; Με ερωτήσεις με τη κουβέντα ή πάνω στο σεξ ας πούμε;
Γιατί είπα εγώ οτι ψάχνω παρθένα; Ρωτάω αν φαίνεται με κάποιο τρόπο άν μια κοπέλα έχει πάει με πάρα πολλούς. Δεν είπα να έχει πάει με 10 ας πούμε αλλά με πάνω απο 50 πές. Πώς φαίνεται αυτό;
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Steve81Οχι απο περιέργεια και μόνο...
Η περιεργεια...σκοτώνει την γατα...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Steve81Ρωτάω αν φαίνεται με κάποιο τρόπο άν μια κοπέλα έχει πάει με πάρα πολλούς.
ΟΧΙ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Steve81
Γιατί είπα εγώ οτι ψάχνω παρθένα; Ρωτάω αν φαίνεται με κάποιο τρόπο άν μια κοπέλα έχει πάει με πάρα πολλούς. Δεν είπα να έχει πάει με 10 ας πούμε αλλά με πάνω απο 50 πές. Πώς φαίνεται αυτό;
Καλέ εισαι σοβαρός; εσένα δλδ πως μπορεί να σε καταλάβει μια με πόσες έχεις πάει...αν δλδ είναι το νούμερο, ανάμεσα στο δέκα κ στο πενήντα...
Αλλά μ αυτά που ρωτάς...άστο καλύτερα, πρέπει να πας κ με άλλες για να μάθεις τι χρειάζεται να ξέρεις...κ τι όχι...
Δηλαδή άν κάποια έχει πάει με 50 το θεωρείτε φυσιολογικό αυτό;
Kαι για ποιο λόγο είσαι "περίεργος" (όπως γραφεις), αφού δεν σε ενδιαφέρει;
Ε γιαυτό σου λεω...βρες εκεί μια παρθένα...νάσαι κ σίγουρος...τι θες τώρα να βασανίζεσαι..."με πόσους πήγε, κ νάναι αλήθεια τάχα, οτι ήταν τρείς...κ οι δύο, πλατωνικά"
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Steve81
Δηλαδή άν κάποια έχει πάει με 50 το θεωρείτε φυσιολογικό αυτό;
Ti oρίζει το "φυσιολογικό" στη σεξουαλική δραστηριότητα ενός ανθρώπου που το παρελθόν δε σε αφορά γιατί δεν ήσουν μέχρι τώρα κομμάτι του;
Και πως θα σε επηρέαζε εσένα αν έχει πάει με 50 εφόσον είναι υγειής, καθαρή (μέσω/έξω),αξιοπρεπής και η συμπεριφορά της δε σε φέρνει σε δύσκολη θέση;
Για πες βρε Στηβ... που μόνο απο περιεργεια δε ρωτάς για τον αριθμό
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Steve81Δηλαδή άν κάποια έχει πάει με 50 το θεωρείτε φυσιολογικό αυτό;
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Steve81Δηλαδή άν κάποια έχει πάει με 50 το θεωρείτε φυσιολογικό αυτό;
Αμ νατα...εκει θελαμε να καταληξουμε λοιπόν...!!!
Παντως...οτι νουμερο θεωρεις εσυ φυσιολογικο...αυτο θα σου πει και αυτη...
ΑΝ κανεις το λαθος και ρωτήσεις..!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από achinosκ νάναι αλήθεια τάχα, οτι ήταν τρείς...κ οι δύο, πλατωνικά"
...
Οχι δε με νοιάζει για κάποιο λόγο ιδιαίτερο αλλά άμα καταλάβω οτι κάποια είναι 28 ας πούμε και έχει πάει με 40-50 ε δε θα την πάρω στα σοβαρά. Λογικό δέν είναι;
Παράθεση:
Πως καταλαβαίνουμε οτι κάποια είχε άστατη ζωή;
Σχόλιο # 1 από Steve81Υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις οτι...
...ο αλλος ειναι ωμος ρηχος και ηλιθιος ταυτοχρονα...
ΕΝΩ λαχταρά ν' αγαπηθει γι' αυτο;;;
Απαντηση:
ΝΑΙ...(απο τις ερωτησεις του)
Εγώ είμαι ηλίθιος;
στα social media