Συμφωνω βρε Klelia μου , αλλα εφοσον η ιδια θελει να το συνεχισει μεσω ΦουΜπου κ με ρωτησε τον τροπο..
Κ εμενα αν ηταν στο δικο μου χερι , θα συμπεριφερομουν τελειως διαφορετικα κ εννοειται θα προτεινα να βρεθουμε για ενα καφε..
Αλλα ολοι οι ανθρωποι δν αντιδρουν το ιδιο ..δν αντιμετωπιζουν καταστασεις το ιδιο ...δν σκεφτονται το ιδιο and goes on...
Δυστυχως το ΦουΜπου για πολλους ανθρωπους εχει κατι σαν ..."στεκι" , εχει χαθει η επαφη , η κοινωνικοτητα , η επικοινωνια με τον απλο παραδοσιακο τροπο.
Κ δν λεω οτι δεν εχει τα καλα του , αλλα πολλακις μου συμβαινει να βγω με φιλες/ους κ το πρωτο πραγμα ειναι να βγουν φωτο , να κανουν tag κ να ενημερωσουν που βρισκονται!!!
Συμφωνω επισης οτι θα πρεπει να βρει τα κουραγια ο μεσιε να της προτεινει να βγουν ...αλλα ας ειμαστε λιγο επιεικεις με ανθρωπους που ειναι πιο εσωστρεφεις κ τους περνει περισσοτερο χρονο να δειξουν αυτο που θελουν!
Ολα τα παραπανω παντα κατα τη δικη μου ταπεινη γνωμη γιατι ο καθενας εχει κ απο μια!
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από KLELIA22
μα μεσω ιντερνετ μωρε Κοραλλια?
σα να προσπαθεις να "επικοινωνησεις" με ρομποτ δεν ειναι ?εγω προσωπικα..απειρες φορες ξεχνω οτι... πισω απο τα ποστ ειναι ανθρωποι...εχω την αισθηση της "αυτοματης απαντησης μεσω υπολογιστων"...αν δεν βρεθουν απο κοντα... να μιλησουν τα χερια και τα σωματα...προσωπικα θεωρω πως τετοιες κινησεις δειχνουν απελπισια !ζητιανια.. " μα να ...εγω που σε θελω σε ποθω... δωσε κατι... την καημενη..."
Τσουκνιδα πολυχρονεμενη μου, εγω βρισκω οτι ο φιλος εχει απολυτο δικιο γιατι οσο να ναι οταν βλεπεις απο ξεκαρφωτο προφιλ πλησιασμα και τηλεφωνα αμεσως την ψυλιαζεσαι τη δουλεια οτι μαλλον κατι παει στραβα. Ή καποιος φιλος σου κανει πλακα ή με καποια που μιλας και ντρεπεται ειναι απο πισω. Μετα που μιλησε με τη φιλη σου ποιος ξερει τι του ειπε για σενα ωστε να δικαιολογηθει ισως κι αυτη, γι αυτο στραβωσε και δικαιως. Ας μη τα ριχνουμε ολα στο παλικαρι, σου κανε και καφεδακι...για να τον γουσταρετε ολες πρεπει να ναι φινο γκομενακι, απο τονυ σφηνος κι απανω...!
aladdin30
Έχω την αίσθηση ότι μάλλον δεν κατάλαβες καλά την περίπτωσή μου... Εγώ ούτε στο τηλέφωνο μιλάω μαζί του γιατί πολύ απλά δεν έχουμε ανταλλαξει τηλέφωνα, ούτε το πλησίασμα έγινε αρχικά από την πλευρά μου... Επιπλέον, δεν έχει μιλήσει με καμμιά φίλη μου! Δώσε μου λιγάκι να καταλάβω τι εννοείς... Μήπως εγώ δεν κατανόησα το σχόλιό σου! Ευχαριστώ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από aladdin30Τσουκνιδα πολυχρονεμενη μου, εγω βρισκω οτι ο φιλος εχει απολυτο δικιο γιατι οσο να ναι οταν βλεπεις απο ξεκαρφωτο προφιλ πλησιασμα και τηλεφωνα αμεσως την ψυλιαζεσαι τη δουλεια οτι μαλλον κατι παει στραβα. Ή καποιος φιλος σου κανει πλακα ή με καποια που μιλας και ντρεπεται ειναι απο πισω. Μετα που μιλησε με τη φιλη σου ποιος ξερει τι του ειπε για σενα ωστε να δικαιολογηθει ισως κι αυτη, γι αυτο στραβωσε και δικαιως. Ας μη τα ριχνουμε ολα στο παλικαρι, σου κανε και καφεδακι...για να τον γουσταρετε ολες πρεπει να ναι φινο γκομενακι, απο τονυ σφηνος κι απανω...!
Τσερυ μπερδευτηκα με το θεμα της τσουκνιδας, δεν αφορα εσενα η απαντηση. Εχει πολυ ελκυστικο ονομα και με τυφλωσε η γοητεια της!
Παράθεση:
Σχόλιο από cherry1986
Κρατώ τη συμβολή σου στο να ανοιχτώ εγώ περισσότερο ώστε να τον κάνω να νιώσει ακόμη πιο άνετα και να ανοχτεί κι εκείνος...
Αυτη τη συμβουλη δε σου την εχει δωσει ενας, μα το 150% των χρηστων που απαντησαν.
Υπεραναλυσεις υπεραναλυσεων σε τοσες σελιδες, ενος απλουστατου / τετριμμενου "προβληματος", με εξισου απλουστατη / προφανη λυση.
Αλλα φαινεται πως ισχυουν τα καλα και συμφεροντα:
Ισοτητα φυλων...ω ναι!!!
Ισοτητα ρισκων...ΑΠΑΠΑ!!!
Η κερασούλα πάντως, δεν είναι υπερ της ισότητας των φύλων...τέρμα παραδοσιακή τη βλέπω...
Τοτε να μη μπλεκει με σκαντζοχοιρους (αντρες), αλλα με κυνηγους (τετοιους).
νεα ειχαμε???τι απεγινε τελικα το φλερτακι?
Δεν θα το κρύψω, είμαι και εγώ ένας τέτοιος τύπος.
Γιαυτο θα σου πω να αρχίσεις να ανοίγεται και εσύ, πριν του δώσεις την ιδέα ότι του μιλάς μόνο φιλικα.Άντέρας που σκέφτεται να μπει φεις για να στείλει Καλημέρα σε κοπέλα, μόνο φιλικά δεν τη βλέπει. Απλά, όπως ανέφερε κάποιος, είναι συνεσταλμενος αρκετά, είτε γιατί έχει πληρωθεί, είτε γιατί έχει Βαρεθεί να τρώει το γνωστό γεύμα.Ρώτα τον που συχνάζει, που δουλεύει ( περιοχη), και πες ότι πας συχνά εκεί. Απλά, το πάει λαού λαού, γιατί δεν του ανοίγεται και του δημιουργείς ανασφάλεια. Σε γουστάρει πολύ, και δεν θέλει να κάνει βελάκια και να το χαλάσει.Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media