Aχά είσαι εφοδιασμένη λοιπόν!!
Το μπούστο πρέπει να είναι μέσα οπωσδήποτε μικρή naughty!
Παράθεση:
Σχόλιο # 180 από naughtyMΒεβαιως...αφου απο περισυ ειναι κ της μοδος oi maxi φούστες...
Εφοδιάστηκα νωρις για να μονασω![]()
Τα ζιβανγκο ειναι απαραιτητα?
(Τρουφααα)
Τσ... τι θυσίες κάνουμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 181 από bellezzaAχά είσαι εφοδιασμένη λοιπόν!!
Το μπούστο πρέπει να είναι μέσα οπωσδήποτε μικρή naughty!
Άστα!!
Μήπως να το ξανασκεφτούμε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 182 από naughtyMΤσ... τι θυσίες κάνουμε
![]()
Αστο... θα βάλουμε c - thru.
Παράθεση:
Σχόλιο # 183 από bellezzaΆστα!!
Μήπως να το ξανασκεφτούμε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 142 από Climentini
Είναι απλό, βρε Ηνιοχε,
αν δεν έχεις ούτε τρύπιο παντελόνι να φορέσεις, ΔΕΝ μπορείς να κυκλοφορήσεις έξω (εκτός αν είσαι άστεγος και κοιμάσαι στα παγκάκια)
ΑΡΑ, αν ΔΕΝ βγεις έξω ΔΕΝ θα μπορέσεις να κάνεις ΟΥΤΕ την αρχική γνωριμία
Επομένως, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να κάνεις και σχέση
ΣΥΝΕΠΩΣ, δεν έχει νόημα να μιλάμε καν...
(Το 'χω??)
Ναι ρε Κλημεντινη. Σε γενικες γραμμες τοχεις πιασει το νοημα, και θα σου εξηγησω και σε σενα και στους αλλους ρομαντικους και αιθεροβαμονες αμα "και με λενε Ριζο κι οπως θελω τα γυριζω" το ολο σκεπτικο μου, και τι εννοω εγω ο ας πουμε ρεαλιστης, και εχων τα ποδια να πατουν επι της γης, και οχι επι των ροζ συννεφων, διοτι οι μαζικες επιθεσεις και αντιρρησεις θα μας κανουν να ξεχασουμε και οσα μαθαμε μεχρι να φτασουμε στα 60 ρε γμτ μου.
Ειπα λοιπον εξαρχης, πως μια γυναικα με προσωπικοτητα, με επαγγελματικη καριερα, μια γυναικα εμφανισιμη εχει καποιες απαιτησεις απο τον αντρα που θα θελησει να βαλει διπλα της εφοσον υπαρξει ελξη και απο τα δυο μερη. Δεν θα βαλει τον καθε τσιμπλιαρη διπλα της. Και το θεωρω αυτο, απολυτα σωστο και θεμιτο.
Αρα ο αντρας, πρεπει να μπορει να προσφερει σε μια τετοια γυναικεια προσωπικοτητα πεντε βασικα πραγματα οταν θα βγαινουν ραντεβου, γιατι η γυναικα μετραει παντοτε την υλικη λεπτομερεια, και σεις οι ρομαντικοι, πεστε οτι θελετε για το αντιθετο.
Ας αναλυσουμε λοιπον το κοστος αυτων των βασικων κατ΄εμε κινησεων που θα αρεσαν σε μια γυναικα, προκειμενου ο υποψηφιος να της κανει καλη εντυπωση και να προχωρησει παρακατω η σχεση.
Ο καφες σε μια καφετερια σημερα, κοστιζει 3,5 ευρω. Δηλαδη 7 ευρω την καθε φορα. Αντε λοιπον να βγεις μαζυ της 3 φορες την βδομαδα για καφε σε ενα αξιοπρεπες περιβαλλον, συνολο ενα εικοσαρικο. Αντε και μια φορα την εβδομαδα ενα βραδακι, να της προσφερεις και καποιο ποτο που στοιχιζει 6-7 ευρω το ενα. Αντε να πιητε απο δυο. Συνολο εικοσιπεντε με τριαντα ευρω. Και αντε και την Κυριακη, να την πας για φαγητο σε ενα ταβερνακι οπου με 10 ευρω το ατομο, τρωτε οσο θελετε κρεας η ψαρι, με συνολικη δαπανη εικοσι ευρω. Και τελος, και 20 ευρω στον "Φωντα", οπου θα εντρυφησουν ο ενας στα ενδοτερα του αλλου, οταν φυσικα ωριμασει ο χρονος.
Αρα, με 70 ευρω συνολικα την εβδομαδα η και με 50 ακομη ακομη, ο αντρας ειναι αξιοπρεπης και σωστος προς την κυρια, χωρις να χρειαζεται να της μυξοκλαιγεται για την ατιμη την κοινωνια που τον εφερε στην κατασταση που τον εφερε λες και ειναι κανενας καυμενος
Εαν λοιπον αδυνατει να παρασχει ακομη και αυτα τα ελαχιστα εκ των βασικων προκειμενου να κυκλοφορησει μια γυναικα με την οποια υπαρχει αμοιβαια ελξη, τοτε καλυτερα να μην κανει τιποτε απολυτως, μεχρι να ξαναφτιαχτει, οπως ακριβως τον συμβουλεψα και στην πρωτη πρωτη τοποθετηση μου στην σελιδα 3. Και εδω ειναι που συμφωνουμε αγαπητη Κλημεντινη.
Διοτι δεν μπορει να λεγονται δικην συμβουλης γελοιοτητες παρμενες απο τις ελαφρες ταινιες του Χολυγουντ η των κατωτατης υποσταθμης σηριαλ, να κολλησει δηλ καρδουλες στους τοιχους και να τσουρομαδισει λουλουδια στον διαδρομο και στο κρεβατι 47 χρονω αντρας, ενθουσιαζοντας τις εδω ρομαντικες ψυχες, λες και ειναι κανενας πιτσιρικας που καλοπιανει την γκομενιτσα του επειδη της τα φορεσε για να τον συγχωρησει.
Διοτι ειπαμε. Ο θεματοθετης ουτε αεργος ειναι, ουτε ανεργος, ουτε ταμειο ανεργιας παιρνει αφου δεν ειναι υπαλληλος η εργατης. Οικονομικη δυσπραγια περναει, οπως και χιλιαδες αλλοι επαγγελματιες. Και προκειμενου να ΜΗ μπορει να ανταπεξελθει στα βασικα θελω μιας γυναικας, καλυτερα προς το παρον να κατσει στα αυγα του.
Τα περι εστιατοριων πολυτελειας και αγκωνων που ακουμπουν η οχι στο τραπεζι τα κρινω αναξια σχολιασμου, διοτι απλως δεν τα γνωριζω Ας αφησουμε τους επαιοντες να μιλουν για αυτα, οπως και για τα χοντρα πορτοφολια και τους χορηγους. Ειμαι σιγουρος πως ολο και κατι παραπανω θα γνωριζουν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 180 από naughtyMΒεβαιως...αφου απο περισυ ειναι κ της μοδος oi maxi φούστες...
Εφοδιάστηκα νωρις για να μονασω![]()
Τα ζιβανγκο ειναι απαραιτητα?
(Τρουφααα)
Παρακαλώ!
Ζιβάγκο μαύρο ένα έχω βρε κορίτσια... Λέω να το έχετε εκ περιτροπής!
Η bellezza μίλησε για ζιβανγκο κ σε θυμήθηκα
Παράθεση:
Σχόλιο # 186 από methismeno_troufaki
Παρακαλώ!
Οι επαϊοντες ποιοί είναι αν οχι άντρας "μάχιμοι" ηλικιακά
και γυναίκες όπως εμείς, ομοίως εντός "αρένας"?Σχέση με κομπιουτεράκι για να δεις αν σε βγάζει Ηνίοχε δεν είναι σχέση. Είναι συμβίωση συμφέροντος και τίποτα παραπάνω. Αν συμβαίνει? Φυσικά και συμβαίνει, το να θεωρούμε πως έτσι πρέπει να γίνεται είναι η διαφωνία μου. Το πως βεβαία τώρα είναι κατακριτέες οι ρομαντικές κινήσεις μετά τα 40 είναι κάτι που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και να πω την αλήθεια δεν θέλω κιόλας. Τα χρόνια με έχουν κάνει και εμένα κυνικό, οι απογοητεύσεις μου στο θέμα σχέσεις είναι όχι απλώς πλειοψηφία αλλά σχεδόν κανόνας. Αλλά αυτό που περιγράφεις δεν είναι κυνισμός, είναι συναισθηματικός θάνατος. Δεν ξέρω αν φτάσω και εγώ να είμαι έτσι μετά τα 40 αλλά πραγματικά ελπίζω όχι.
Πόσο συμφωνώ μαζί σου!?
Αν σε μία σχέση χαθεί ο ρομαντισμός...αστα!
Κάθε μέρα πρέπει να αποδεικνύουμε στον άνθρωπό μας την αγάπη, τη φροντίδα και το ενδιαφέρον μας, με όποιο τρόπο μπορούμε!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 189 από Captain_Jack_SparrowΤο πως βεβαία τώρα είναι κατακριτέες οι ρομαντικές κινήσεις μετά τα 40 είναι κάτι που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και να πω την αλήθεια δεν θέλω κιόλας.
Εγω να πω την αλήθεια μου...(παρόλο που δεν είμαι ρομαντική ) εκτιμώ ακόμα περισσότερο την προσπάθεια κάποιου που τυχαίνει ένα διάστημα να είναι οικονομικά "στενά"... να βρει έναν ιδιαίτερο τρόπο, που δεν απαιτεί κόπο κ χρήμα...για να περάσουμε καλά.
Εχει φαντασία...έχει χιούμορ...έχει αισθήματα... έχει αποτέλεσμα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 185 από inioxos52θα σου εξηγησω και σε σενα και στους αλλους ρομαντικους και αιθεροβαμονες αμα "και με λενε Ριζο κι οπως θελω τα γυριζω" το ολο σκεπτικο μου, και τι εννοω εγω ο ας πουμε ρεαλιστης, και εχων τα ποδια να πατουν επι της γης, και οχι επι των ροζ συννεφων
Ο καθένας προσπαθεί να γίνει όσο καλύτερος γίνετε σε αυτήν την ζωή. Φραγμοί στο να ερωτευτεί κάποιος ή να κάνει μια σχέση πρώτη φορα βλέπω.
Εκτος ότι διαφωνώ εντελώς με το σκεπτικό σου, δικαίωμα σου, όπως και δικαίωμα μου να μην θέλω ποτε να σκέφτομαι έτσι. Θα μείνω σε αυτό το κομμάτι που έκανα παράθεση.
Αν υπονοείς πως ο ρομαντικός είναι εκείνος που τα πόδια του δεν πατάνε στην γη νομίζω δεν ξέρεις τι είναι ο ρομαντικός γιατί δεν έχει καμια σχέση αυτό που λες. Έχεις μπερδέψει τον ρομαντικό με τον τεμπέλη φαντασιόπληκτο. Ο ρομαντικός μπορεί να είναι και ρεαλιστής, και σοβαρός, και να πατάνε τα πόδια του στη γη. Μέσα στον αγώνα της ζωής βλέπει τα πράγματα πιο ζεστά, είναι ανοιχτός σε πράγματα και όχι να λέει μισό λεπτό να βγάλω το κομπιουτεράκι. Εγώ αυτούς τους λέω μικρόψυχους όχι ρεαλιστές. Ο ρεαλιστής ξέρει τι συμβαίνει, θα πει τα πράγματα ακριβώς όπως έχουν, το πως θα αντιμετωπίσει ομως μια κατάσταση είναι άλλο θέμα. Ένας μικρόψυχος θα βγάλει το κομπιουτεράκι ένας ρομαντικός θα βρει άλλους τρόπους να το λύσει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 179 από bellezzaPetrosGym
παίζεις κιθάρα, αλλά τραγουδάς φάλτσα?
(το ύφος μου δεν είναι ειρωνικό)
Δεν τραγουδάω, ούτε έχω κιθάρα. Με τον χορό τα πάω καλά.
Απλά ήταν τα λόγια που μου είχε πει αυτός ο άνθρωπος. Όσο καιρό δουλεύαμε μαζί ήταν πολύ ωραία και με βοηθησε αρκετά. Είναι πολύ σπάνιος άνθρωπος.
PetrosGym
Tί χορούς ξέρεις να χορεύεις?
Ρε νότυ...νάχεις σπίτι στη χαλκιδική...κ να θες κι άλλα;;;
Κ να μην μπορείς κι αλλιώς;;;
Ε... τι να πω...ΔΕΝ ξέρουν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 194 από bellezzaPetrosGym
Tί χορούς ξέρεις να χορεύεις?
Δεν έχω πάει σε καμια σχολη. Έζησα κάποια χρονια έξω και του έδωσα να καταλάβει, μέσα από εκεί έμαθα ότι ξέρω. Από ότι μου λένε καλά το πάω είτε σε αργά κομμάτια στυλ μπαλάντας είτε πιο γρήγορους στυλ trance, house.
Κακά τα ψέμματα στην Ελλάδα όταν πας σε club ή σε ανάλογο κέντρο λίγος κόσμος χορεύει.
Καταλαβαίνεις έτσι; Δραμα ο τύπος...
Κ εμείς... πήγαμε 5ήμερο με 30Ε - μη με ρωτήσετε πως κ τι.
Παραλια...μπυρες...κοκτειλ που τα φτιαχναμε εμεις...
κερακια, βεραντα, κρασακι, βραδινα μπανια, ηλιος...ερημικες παραλιες...σουβλάκια κ θεκθ
Ποιες ταβέρνες τώρα; Ασε μας κουκλίτσα μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 195 από achinosΡε νότυ...νάχεις σπίτι στη χαλκιδική...κ να θες κι άλλα;;;
Κ να μην μπορείς κι αλλιώς;;;
Ε... τι να πω...ΔΕΝ ξέρουν...
Αχ! Αυτές οι χύμα καταστάσεις ,όταν υπάρχει έρωτας, είναι το κάτι άλλο!
Μέσα από αυτά δένεσαι περισσότερο πιστεύω...
φτιάχνεις και cocktails?
Εγώ δεν έχω ιδέα...σκέφτομαι να πάρω κανένα σχετικό βιβλίο να μάθω!
Παράθεση:
Σχόλιο # 197 από naughtyMΚαταλαβαίνεις έτσι; Δραμα ο τύπος...
Κ εμείς... πήγαμε 5ήμερο με 30Ε- μη με ρωτήσετε πως κ τι.
Παραλια...μπυρες...κοκτειλ που τα φτιαχναμε εμεις...
κερακια, βεραντα, κρασακι, βραδινα μπανια, ηλιος...ερημικες παραλιες...σουβλάκια κ θεκθ
Ποιες ταβέρνες τώρα; Ασε μας κουκλίτσα μου
Λίγοι χορεύουν και συνήθως γυναίκες. Οι άντρες κάθονται και κοιτάνε συνήθως...
Παράθεση:
Σχόλιο # 196 από PetrosGym
Δεν έχω πάει σε καμια σχολη.
Έζησα κάποια χρονια έξω και του έδωσα να καταλάβει, μέσα από εκεί έμαθα ότι ξέρω. Από ότι μου λένε καλά το πάω είτε σε αργά κομμάτια στυλ μπαλάντας είτε πιο γρήγορους στυλ trance, house.
Κακά τα ψέμματα στην Ελλάδα όταν πας σε club ή σε ανάλογο κέντρο λίγος κόσμος χορεύει.
Κάνω πειράματα bellezza ... Να μαγειρευω δε μαρέσει αλλά με τα cocktails κάτι κάνουμε...
Δε χρειάζεται μόνο έρωτας... κ διάθεση χρειάζεται-κ απο τους 2 σαφώς.
Και να δεις τι ωραίο που περνάς με αυτά τα λίγα κ ας έχεις μάθει στα πολλά.
Προσαρμόζεσαι... δε συμβιβάζεσαι!
*Και ψαχνεις κ για ερημικές παραλίες βεβαίως βεβαίως
Παράθεση:
Σχόλιο # 198 από bellezzaΑχ! Αυτές οι χύμα καταστάσεις ,όταν υπάρχει έρωτας, είναι το κάτι άλλο!
Μέσα από αυτά δένεσαι περισσότερο πιστεύω...
φτιάχνεις και cocktails?
Εγώ δεν έχω ιδέα...σκέφτομαι να πάρω κανένα σχετικό βιβλίο να μάθω!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media