Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ξεκίνημα σχέσης, και οικονομικά προβλήματα.

Επιλέξτε σελίδα: (1-15)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

achinos

# 21 στις 5/4/2014
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
'Aρεσαν+: 0%

Ελα ρε τζακ, υπερβάλλεις...
Αν μένεις με τους γονείς σου κ εισαι άνεργος, πρέπει απ αυτές που σου αρέσουν, να διαλέξεις αυτή πούχει ένα μισθό, κ μένει μόνη της. Σεξ, όλο το μήνα.
Αν μένεις με τους γονείς σου κ μισθο 300 ευρώ, αρκεί αυτή που θα διαλέξεις απ αυτές που σου αρέσουν, να μένει μόνη της κι ας της στέλνουν ακόμα οι δικοί της...δε μας πειράζει...σεξ όλο το μήνα...
Αν μένεις σε γκαρσονιέρα, με 500 ευρώ, μπορείς άνετα νάχεις παραπάνω απο μία, (απο εδώ είναι που σηκώνει κέρατο δλδ) δε χρειάζεται ούτε σπίτι νάχουν αυτές που θα διαλέξεις απ αυτές που θα σ αρέσουν, ούτε μηνιάτικο...αρκεί το χαρτζιλικι από την οικογένεια...σεξ, όλο το μήνα...κ με διαφορετική γυναίκα αμα λάχει...όποτε θες το παίζεις κ σινγκλ.
Αν μένεις σε τριάρι, με 800 ευρώ το μήνα...ποιός σε πιάνει...σεξ όλο το μήνα, με όποια σου γυαλίσει...κ για όσο σου γυαλίσει...
Αν μένεις σε σπίτι 100 τμ, με μισθό πάνω απο χίλια ευρώ...θα τρέχεις να κρυφτείς απ αυτές που σε κυνηγάνε να σου κατσικωθούνε στο διαμέρισμα κιουρίες...την έβαψες...καλύτερα να γυρίσεις στη μάνα σου, νάχεις κ την ησυχία σου... σεξ, τόσο που δε θες...ούτε να το βλέπεις...
Ε; 

Ε; 
Αρέσει στα μέλη siopi13, Heptamer

Captain_Jack_Sparrow

# 22 στις 5/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

πω πω χόρτασα σεξ και μόνο που το διάβασα

achinos

# 23 στις 5/4/2014
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Captain_Jack_Sparrow

πω πω χόρτασα σεξ και μόνο που το διάβασα

Ε...άμα είσαι...τσαχπινογαργαλιάρης...βρίσκεις τρόπους να εκφραστείς...τι να λέμε τώρα...
Κ για τους δεσμευμένους τα ίδια ισχύουν, μόνο που αυτοί είναι στην κατηγορία ένα απο κατοικία...εκτός κι αν τα πατάνε κ μπορούν νάχουν χώρο ξεχωριστό...σπάνιο είδος αυτό...μόνο που είναι πιο προγραμματισμένο, όλο το μήνα...αλλά αυστηρα δυό φορές τη βδομάδα,πχ...κ σπάνια ολόκληρο πσκ

oneiroginaikas

# 24 στις 5/4/2014
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 20

Χαίρομαι που οι κοπέλες του Forum δεν αντιμετωπίζουν αρνητικά το θέμα οικονομικό πρόβλημα, και μιλάνε και για μη τσιγκούνικα συναισθήματα. Αυτό νομίζω συμβαίνει σε ειδικές περιπτώσεις (Φούλ έρωτας, μεγάλη καψούρα απο την πλευρά της γυναίκας.) Άν δεν υπάρχεουν αυτά, δε νομίζω να ισχύει η προηγούμενη άποψη.

Mystik_Male

# 25 στις 6/4/2014
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Αν υπάρχει κατανόηση από την πλευρά της γυναίκας, επιβάλλεται να της πεις την αλήθεια, φίλε μου.

Όλοι μας μπορεί να βρεθούμε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Προς Θεού, μην της πεις κάποιο ψέμα.

Θα νομίσει ότι το παίζεις δίπορτο.

Και δεν το θέλεις αυτό.

Αν στραβομουτσουνιάσει, τότε θα ξέρεις ότι θέλει έναν άντρα με συνεχώς γεμάτο πορτοφόλι.

Σ' αυτήν την περίπτωση, φεύγεις και την αφήνεις μόνη της.

Γιατί στην τελική μπορείς να κάνεις κάποια υπερωρία και να πληρώσεις ένα call-girl [που μπορείς να το διαλέξεις κατά τα γούστα σου].

Και θα είσαι σίγουρος ότι αυτά τα κορίτσια είναι πολύ πιο ντόμπρα από τις περισσότερες γυναίκες εκεί έξω.

Δε σου παίρνουν τα λεφτά πλαγίως, αλλά απλά πληρώνονται για να σου προσφέρουν υπηρεσίες.   

Αρέσει στα μέλη siopi13, danah_40 και σε ακόμα 1 μέλος.

tzoulia59

# 26 στις 6/4/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

καλα αρες μαρες κουκουναρες και του μπογιατζη ο κοπανος ...

οτι μαλακια του ηρθε του καθενος την αμολυσε ...
ταντον εσυ κοβω και το κεφαλι μου οτι εισαι αφραγκος ...δεν εξηγειται αλλιως να θιγεσαι ...τοσο πολυ καθε φορα που μιλαω για πορτοφολια αντρων ...
παρ ολα αυτα δεν το λεω υποτιμητικα να ξερεις ...κι ουτε θα επεφτες στα ματια μου ...
κι αν μου επιτρεποταν να λεω τα προσωπικα μου θα το εκανα για να αποδειξω οτι οσοι μιλησατε λετε βλακειες ...
κατ αρχην ο μονος που θα καταλαβει ειναι ο μυστικ ..οποτε απευθυνομαι σ αυτον ...
μυστικ οταν ενας αντρας αντιμετωπιζει οικονομικο προβλημα ...
εχει χασει την δουλεια του δεν εχει ενα ευρω στο παντελονι να παει για καφε και τσιγαρα ...
του κοβουν το ρευμα ...
θεωρεις οτι εχει διαθεση για σχεση και σεξ; 
σε πληροφορω οτι η πλειονοτητα αυτων των αντρων πασχει απο καταθλιψη κι οχι μονο δεν εχει διαθεση να συνεβρεθει ερωτικα με γυναικα αλλα πηγαινοερχεται και στον ψυχιατρο ...
οι μελετες δειχνουν οτι οι καταθλιψεις εχουν αυξηθει την εποχη που διαγουμε την εποχη της κρισης ...
χανοντας ολο και περισσοτεροι ανθρωποι την δουλεια τους ...εχουμε και αυτοκτονιες ...
κι οταν κατ εξοχην ο αντρας την δυναμη του την στηριζει στην δουλεια του και στο χρημα με τι διαθεση θα αποζητησει σχεση ...;
κατα ποσον σεξ ...
αντρας που σεβεται τον εαυτο του καθεται στην γωνια ...ψαχνει για δουλιτσα και μετα ψαχνει και γκομενιτσα ...
γιατι πιο επειγουσα ειναι η επιβιωση ...παρα η γκομενιτσα ...

ο φλατ την αλλη φορα δεν εγραφε κατεβατα εδω οτι οι γυναικες αποφευγουν τους ανεργους αντρες ;
ψαξτε κανενα λιγκ με πληροφοριες αλλα αν το βρειτε διαβαστε το με προσοχη να το εμπεδωσετε ...
και να μην λετε οτι σας ερχεται στο στομα ...
 ο θεματοθετης ειναι 47 χρονων ...δεν ειναι και κανενας εφηβος ...για να τον χαρτζιλικωνει ο παπους του ...
δεν μας διευκρινιζει αν εργαζεται ...
δεν μας διευκρινιζει αν εχει μεινει απλα αφραγκος τωρα αλλα σε λιγες μερες πληρωνεται...
 και ειμαστε ολοι εμεις να τσακωνομαστε για κατι αδιευκρινιστο .,...
αν λοιπον ειναι ανεργος η γνωμη μου ειναι να βρει δουλεια και μετα να ψαχνει γυναικα ...
αλλα αφου γνωρισε την κοπελλα οπως αναφερει και εγινε το κλικ ...
ας της το ανακοινωσει για να δουμε αν συνεχιστει το κλικ ...
αλλα αν την δει να εξαφανιζεται με καποια ασχετη δικιολογια ας βγει να μας το πει βρε παιδι ...
για να μαθαινουμε κι εμεις οι αδαεις ...
αν παλι εργαζεται και πληρωνεται σε 10 μερες ...
ας της πει κιτσα μου παμε στο παγκακι να χαζεψουμε την θαλασσα γιατι μπληρωνομαι στις 15 ...
οποτε τοτε παμε και για  καφεδακι ...
εγω αν ημουν αντρας παντως δεν θα το εκανα γιατι σεβομαι τον εαυτο μου ...
εσεις οι αντρες μπορειτε να το κανετε ...
κι αν γνωριζα ανεργο θα προτιμουσα να μην κανω καμια σχεση μαζι του ...
την καταθλιψη και την μιζερια που μεταφερει η σχεση με εναν τετοιο ανθρωπο σας την χαριζω ...
εγω ευχαριστω αλλα προτιμω την ψυχικη μου ηρεμια και δεν εχω
διαθεση να κανω ψυχολογικη υποστηριξη σ εναν αντρα που δεν με δενει τιποτα ...
και επειδη το μυαλο καποιων δεν εχει δυνατοτητα να παει πιο κατω .και τα ερμηνευει κατα το δοκουν ...
θα πω το εξης ...
υπηρχε αντρας στη ζωη μου προσφατα ...
που μ ενδιεφερε ...του μειωσαν τον μισθο κατα 50% 
μου μιλησε για σοβαρα οικονομικα προβληματα που προκειται να αντιμετωπισει ...εχει υψηλα δανεια ...
οτι πασχει απο καταθλιψη ...παιρνει ψυχοφαρμακα ...κι οτι δεν εχει καμια διαθεση για ερωτικες σχεσεις ...
για μενα δεν αλλαξε τιποτα ...μ ενδιεφερε το ιδιο οπως κι οταν πληρωνοταν τα διπλασια ...
γιατι ηταν ενα ατομο που το γνωριζα καιρο και του προεκυψε ...
ειναι το ιδιο ;
ελα και δεν μπορω τα ακατοικητα ...
και χωρις ευρω να ηταν στο παντελονι στο παγκακι θα πηγαινα ...
να ειστε βεβαιοι ...
ειστε εντελως αουτ ολοι ...
με εξαιρεση τον μυστικ που εχει εναν αλλο τροπο να τα πιανει ...
το δηλωσα αλλωστε και πιο πανω ...

oneiroginaikas

# 27 στις 6/4/2014
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 20

Συμφωνω και με Mystik_Male και με tzoulia59.  Έχω δική μου επιχείρηση, που με συνεχόμενες ατυχίες, και χτυπήματα απο ανεπάντεχα πράγματα (μή μπω  σε λεπτομέρειες) έχασε για την ώρα τη ρευστότητά της.
  Εγώ κολώνω να προτείνω σε γυναίκα συνάντηση, άν δεν έχω τον αέρα του χρήματος.

Titikaka38

# 28 στις 6/4/2014
author
Γυναίκα / 55 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Δραπετσώνα
Απαντήσεις: 1.155

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από oneiroginaikas

Ξεκίνημα σχέσης, και οικονομικά προβλήματα.

Έστω γνωρίζονται δύο άνθρωποι, και υπάρχει αμοιβαία έλξη, ή υπάρχει ενδιαφέρον απο τον έναν γιά κάτι. Υπάρχουν όμως οικονομικά προβλήματα, έστω και παροδικά, που δεν μπορείς με άνεση να πας κάπου, καφέ φαγητό κ.λ.π.

Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Tης λές σε 10 μερες να πληρωθώ,  ή την κάνεις για να μην εκτεθείς.

Επειδή σε πολλούς μπορεί να συμβεί, περιμένω απόψεις.

...oνειρογυναικας...!

danah_40

# 29 στις 6/4/2014
author
Γυναίκα / 50 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 128
Καλημερα:-)Μια ομορφη ιδεα ειναι μια ηλιολουστη μερα να της προτεινεις να πατε σ ενα ομορφο μερος. Πχ μιας κι εισαι Αθηναιος, στον εθνικο κηπο οπου ειναι ομορφο μερος και για περπατημα, και για να καθισετε... Προσωπικα εγω το προτιμω απο μια καφετερια. Τωρα, αν δεν εχεις ουτε δυο τρια ευρω να παρετε δυο καφεδες στο χερι, τοτε οντως θανιωθα κ γω ασχημα σαν αντρας...Για να της προτεινεις σπιτι σου απ το πρωτο ραντεβου, ισως το συνδυαζε αλλιως...Αν εχεις αμαξι, μπορειτε να πατε καπου που εχει μοναδικη θεα και παλι να παρετε καφεδες...Μεσα σε ολα τα αλλα που θα πειτε, θα της πεις και την οικονομικη σου κατασταση αυτον τον καιρο...Μου εχει τυχει κ μενα να βγαινω με καποιον στην ιδια κατασταση, και δε μας πτοησε καθολου...μιας κ ημασταν κ οι δυο οικονομικα χαλια εκεινο το διαστημα, η πηγαιναμε σ ενα κοντινο βουνο για περπατημα, η σπιτι του...και μη σου πω περνουσαμε πιο ομορφα...Αμα απολαμβανει ο ενας την παρεα του αλλου, και σ ενα παγκακι περνανε ομορφα.Κι επιφυλασσεσαι για καφε εξω αργοτερα...

KLELIA22

# 30 στις 6/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από oneiroginaikas

Συμφωνω και με Mystik_Male και με tzoulia59.  Έχω δική μου επιχείρηση, που με συνεχόμενες ατυχίες, και χτυπήματα απο ανεπάντεχα πράγματα (μή μπω  σε λεπτομέρειες) έχασε για την ώρα τη ρευστότητά της.
  Εγώ κολώνω να προτείνω σε γυναίκα συνάντηση, άν δεν έχω τον αέρα του χρήματος.

με 2.000. 000 ανεργους...  εσυ θα πας να πεσεις... στην Ερριετα Κουρκουλου... ?

σε καθε περιπτωση... αμα πεσει στον ερωτα σου... να σε "φροντισει " και αναλογως...

κατα γιο και θυγατερα πανε αυτα τα πραματα...

μπορεις ακομη να το ριξεις στην τεχνη... και την ατμπσφαιρα...

οι απανταχου ...ψωμολυσσες...  πουλανε πνευμα... και ευαισθησια...

και πεφτουν τα γκομενακια... και τους στηριζουν.. μεχρι να "πιασουν" την καλη...

Captain_Jack_Sparrow

# 31 στις 6/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αχ αυτός ο αέρας του χρήματος. Αν δεν το έχεις μείνει στο παγκάκι μόνο σου, αν το έχεις τότε κάτι μπορεί να γίνει. Πραγματικά θέλω να πιστεύω πως δεν σκέφτονται όλοι και όλες έτσι. 

Άλλο πράγμα είναι να μην έχεις φράγκο βέβαια και άλλο να μην σου φτάνουν τα χρήματα. Στο αρχικό θέμα το πρόβλημα ήταν πως δεν έφταναν τα χρήματα. 

Όταν βλέπεις όμως κάποιον να προτείνει (χωρίς κακία, αλλά ως λύση ανάγκης) πως καλύτερα είναι να καταφύγει σε call-girl και έρχεται μια γυναίκα ουσιαστικά να υποστηρίξει αυτή την άποψη, που κανονικά θα έπρεπε να νιώσει μια κάποια προσβολή, λες κάτι δεν πάει καλά εδώ ρε γαμώτο. 

Δεν μπορεί να βγάζεις όλους όσους έχουν οικονομικά προβλήματα αυτοκτονικούς και να τους λες, άσε τις σχέσεις, υποστηρίζοντας την άποψη που λέει για call-girl. Βλέπεις μετά και τον θεματοθέτη να λέει πως ναι καλύτερα έτσι... Εγώ τώρα τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλω? Πως αν δεν έχεις καλή δουλειά καλύτερα να την βγάζεις με call-girl παρά με σχέση αφού η πρώτη περίπτωση θα σου βγει φτηνότερα? Η μήπως τα call-girl σε στηρίζουν ψυχολογικά με πιο αποτελεσματικό τρόπο?  Η μήπως τα βράδια να πάω στην ταράτσα με παρέα μια μεγάλη κεραία να ατενίζω τα αστέρια και να φωνάζω "ET phone home, Et phone home" μπας και έρθει το mothorship και με πάρει, αφού προφανώς και δεν είμαι από αυτά τα μέρη και πλέον...

http://24.media.tumblr.com/b30da8726527766d1f6b7e3778c70286/tumblr_mj5823ohgL1ru74s4o1_500.jpg

(καλά όχι ότι είχα σκοπό να ψάξω για σχέση όσο είμαι άνεργος και δεν έχω ούτε για ένα καφέ, αλλά πλέον ακόμα και το eye contact στο δρόμο θα αποφεύγω έχει φοβηθεί το μάτι μου )

aladdin30

# 32 στις 6/4/2014
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292

Επειδη στις ηλικιες σου θεματοθετη δεν πανε για περιπετειες και ελευθερους σκοπευτας, αστο καλυτερα μεχρι να ορθοποδησεις. Εαν βγεις καποια ραντεβου, πες τι σου χει συμβει να ξερει η γυναικα, να μη λεει μετα δε μου το πες. Γενικα οποιος δεν εχει λεφτα καλο ειναι να ξεχασει συγκατοικηση και σοβαρες σχεσεις. Μονο εφημερα πραγματα.

athina1975

# 33 στις 6/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Captain_Jack_Sparrow

Αχ αυτός ο αέρας του χρήματος. Αν δεν το έχεις μείνει στο παγκάκι μόνο σου, αν το έχεις τότε κάτι μπορεί να γίνει. Πραγματικά θέλω να πιστεύω πως δεν σκέφτονται όλοι και όλες έτσι. 

Άλλο πράγμα είναι να μην έχεις φράγκο βέβαια και άλλο να μην σου φτάνουν τα χρήματα. Στο αρχικό θέμα το πρόβλημα ήταν πως δεν έφταναν τα χρήματα. 

Όταν βλέπεις όμως κάποιον να προτείνει (χωρίς κακία, αλλά ως λύση ανάγκης) πως καλύτερα είναι να καταφύγει σε call-girl και έρχεται μια γυναίκα ουσιαστικά να υποστηρίξει αυτή την άποψη, που κανονικά θα έπρεπε να νιώσει μια κάποια προσβολή, λες κάτι δεν πάει καλά εδώ ρε γαμώτο. 

Δεν μπορεί να βγάζεις όλους όσους έχουν οικονομικά προβλήματα αυτοκτονικούς και να τους λες, άσε τις σχέσεις, υποστηρίζοντας την άποψη που λέει για call-girl. Βλέπεις μετά και τον θεματοθέτη να λέει πως ναι καλύτερα έτσι... Εγώ τώρα τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλω? Πως αν δεν έχεις καλή δουλειά καλύτερα να την βγάζεις με call-girl παρά με σχέση αφού η πρώτη περίπτωση θα σου βγει φτηνότερα? Η μήπως τα call-girl σε στηρίζουν ψυχολογικά με πιο αποτελεσματικό τρόπο?  Η μήπως τα βράδια να πάω στην ταράτσα με παρέα μια μεγάλη κεραία να ατενίζω τα αστέρια και να φωνάζω "ET phone home, Et phone home" μπας και έρθει το mothorship και με πάρει, αφού προφανώς και δεν είμαι από αυτά τα μέρη και πλέον...

http://24.media.tumblr.com/b30da8726527766d1f6b7e3778c70286/tumblr_mj5823ohgL1ru74s4o1_500.jpg

(καλά όχι ότι είχα σκοπό να ψάξω για σχέση όσο είμαι άνεργος και δεν έχω ούτε για ένα καφέ, αλλά πλέον ακόμα και το eye contact στο δρόμο θα αποφεύγω έχει φοβηθεί το μάτι μου )

Να πας στην ταρατσα με την κεραια αγκαλια και να φωναζεις ET phone home...και το eye contact να το κοψεις στο δρομο...θες και eye contact...αυτοκτονικε..ε αυτοκτονικε...χαχαχαχαχαχα

IM____

# 34 στις 6/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από bellezza

Με το "καλημέρα σας" να της εξηγήσει το όνειρο?

Μιλάμε για ονειροκρίτη, έτσι; Όπως ο Ιωσίφ στην παλαιά διαθήκη.

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ως παράγοντα επιτυχίας στα αισθηματικά!

Εσύ δηλάδη πότε ήθελες να της το εξηγήσει, το απόγευμα; Πρωί πρωί που θα το έχει και φρέσκο στο νου. Εκτός κι αν δεν το θυμάται (υπάρχει κ' αυτό το ενδεχόμενο).

tzoulia59

# 35 στις 6/4/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 7.558

kaptain ...εισαι 35 ...

ο θεματοθετης 47 ...
ο μυστικ 45 ...
κι εγω 55 ...
ασε μας λοιπον εμας να βαζουμε σε καλυτερη ταξη τα πραγματα ως εμπειροτεροι ...και να τα καταλαβαινουμε αλλιως ...
κι αν προσεξεις με προσοχη αυτα που γραφουμε θα καταλαβεις οτι κανεις δεν μιλαει για χρηματα που τελειωνουν...
 γιατι ετσι κι αλλιως ολονων τα χρηματα ειναι τοσα λιγα που μεχρι τα μεσα του μηνα τελειωνουν ...
αλλα για ατομα τα οποια ειναι ταπι εντελως ...
ο θεματοθετης σου λεει οτι ειναι επιχειρηματιας ...τον ρωτησες αν ζει με δανεικα .;
εχεις ιδεα τι εχουν υποστει οι ελευθεροι επαγγελματιες στην ελλαδα ;
 επειδη δεν εχεις γνωση της πραγματικοτητος και μιλας ως ανωριμος νεος της εποχης για αι φον και βλακειες φταιμε μεις ;
εχεις ιδεα παιδι μου τι εχει υποστει ο μεσος ελληνας ...ο οικογενειαρχης ...ο υπαλληλος ...ο ελ επαγγελματιας ...;
ποια αι φον και μ...κιες ...μαθαμε ολοι τωρα τα αι φον ...
εγω αν δεν ημουν και τοσο σιγουρη παντως δεν θα εξεφραζα αποψη ...και δεν θα κανα τον ξερολα οτι ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω ...
επισης ο μυστικ αναφερθηκε σε περιπτωση που θελεις να καλυψεις τις σεξουαλικες σου αναγκες καλυτερα να καταφυγεις σ ενα κολ γκερλ ...
απο το να κανεις σχεσεις ...
αφου στη φαση αυτη δεν μπορεις να τις υποστηριξεις ουτε συναισθηματικα ουτε οικονομικα ...
και οι σχεσεις θελουν χρηματα πως να το κανουμε τωρα ...
και το αυτοκινητακι για να κινηθει θελει βενζινη αν δεν κανω λαθος που την πληρωνεις ...
ουτε ο θεματοθετης ειναι παιδακι του δημοτικου που θα παει το κοριτσι του στις κουνιες ...
κι οποιος ειναι τοσο βλακας που αυτα που λεω τα εκλαμβανει οτι εγω κοιταζω το πορτοφολι του αντρα ειναιο βαθια νυχτωμενος ...
ειναι να μπορεις να πιανεις και τα μηνυματα ...
λοβοτομη δεν εχω προθεση να κανω σ ολο το φορουμ ...
κι οχι ολοι δεν αυτοκτονουν...
αλλα αυτοκτονουν καθε μερα ... 
..ολοι υποφερουν ...
οσο για σενα δαναη που αναφερεις για καποιον που ηταν ανεργος κι εσυ κι αυτος και περναγατε πολυ ωραια κι ετσι ...
εγω θυμαμαι οτι ησουν παντρεμενη και ερωτοτροπουσες μεσα στο γαμο ...
σορυ κι ολας αλλα ειναι εντελως λαθος και καραγκιοζιλικι να θαβετε αποψεις σοβαρες και να τις συσχετιζετε με οτι να ναι και να περνατε και λαθος μηνυματα γιατι ,εδω εκτιθεμεθα ολοι αν δεν κανω λαθος ...
και εμεις και οι αποψεις μας ...
ειμαι λιγο επιθετικη αλλα το θεμα ειναι σοβαρο και πρεπει να προσεχουμε τι λεμε ...
και να μην ριχνουμε πανευκολα λασπη στην  υποληψη του αλλο γιατι ετσι νομιζουμε ...

isixos_geroulis

# 36 στις 6/4/2014
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996

Πες μας

...Ω καπταιν...μαι καπταιν...εχεις ιδεα?...

Η μονο Τζακ και περα βρεχει?...

Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...

bellezza

# 37 στις 6/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Το γεγονός πως το πρώτο ραντεβού γίνεται σε σπίτι, δε σημαίνει πως παύει να είναι πρώτο ραντεβού!

Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από IM___

Μιλάμε για ονειροκρίτη, έτσι; Όπως ο Ιωσίφ στην παλαιά διαθήκη.

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ως παράγοντα επιτυχίας στα αισθηματικά!

Εσύ δηλάδη πότε ήθελες να της το εξηγήσει, το απόγευμα; Πρωί πρωί που θα το έχει και φρέσκο στο νου. Εκτός κι αν δεν το θυμάται (υπάρχει κ' αυτό το ενδεχόμενο).

tanton-

# 38 στις 6/4/2014
author
Ανδρας / 68 / Διαζευγμένος
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.862

λοβοτομη δεν εχω προθεση να κανω σ ολο το φορουμ ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από tzoulia59

...

Σιγά, ρε , Ψυχίατρε που θα μας κάνεις και ...λοβοτομή!

Διαβάζουμε δυο- τρεις γραμμές από τις ασυναρτησίες σου 

( όσες αντέχει ο καθένας )

Και

σπάμε πλάκα

( εντάξει υπάρχουν και μερικοί καλόψυχοι που σε λυπούνται )

isixos_geroulis

# 39 στις 6/4/2014
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996

Ελα τωρα

...παραδεξου το...την "παρακολουθεις"...

Εγω ουτε που το ειχα δει αυτο περι λοβοτομης...

(Ουπς...λες να μη μου ξαναμιλησει τωρα?...)

Εννοειται οτι εννοω τον Ταντονα...

Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...

danah_40

# 40 στις 6/4/2014
author
Γυναίκα / 50 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 128
Λοιπον, αν κ ειμαι σαρανταδυο και μαλλον οχι στα ορια ηλικιας που θαπρεπε ναμαι κατα τη λαλιστατη κυρια Τζούλια, για να εχω αποψη σοβαρη...ασχετα βεβαια αν εχω κ γω πειρα απο επιχειρηση ιδιωτικη...Α, εμαθα πως στο γαμο μου ερωτοτροπουσα κιολας:-) οσο ζεις μαθαινεις, εστω κι απο ατομα που δε γνωριζουν την προσωπικη σου ζωη...Με την αποψη του mystic male συμφωνησα στο εξης πιο πολυ...πως απι μια γυναικα που μας κοιτα στην τσεπη η μας κατατάσσει συμφωνα με το κοινωνικο μας στάτους, πιο ξεκαθαρες ειν οι επαγγελματιες πορνες...που μας κοιτουν μονο στην τσεπη.Κι ολοι εχουμε δικαιωμα σε μια νεα γνωριμια...τωρα αν θα γινει σχεση, η σχεση χτιζεται μερα με τη μερα...
Επιλέξτε σελίδα: (1-15)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.