Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ξεκίνημα σχέσης, και οικονομικά προβλήματα.

Επιλέξτε σελίδα: (1-15)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

isixos_geroulis

# 41 στις 6/4/2014
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996
'Aρεσαν+: 0%

Αφιερωμενο στην Κυρια Τζουλια

https://www.youtube.com/watch?v=1MxeNpx-ILw

Ρε αει κατουρα μας με το κειμενο...
Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...

Captain_Jack_Sparrow

# 42 στις 6/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Καταρχήν να με διορθώσω. Έγραψα mothorship που σημαίνει... απολύτως τίποτα, ενώ ήθελα να γράψω mothership.  

Το iphone δεν ξέρω που το έγραψα πάντως. Εγώ ένα motorola έχω των 50 ευρώ που ούτε mms δεν στέλνει πως πήγαμε στο iphone δεν ξέρω. Ακόμα και ο υπολογιστή μου είναι πιο φτηνός από το iphone

Όσο για τους ελεύθερους επαγγελματίες... προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά... ε, κάτι βλέπουν και τα δικά μου μάτια. Ξέρεις... και εγώ στην Ελλάδα της κρίσης ζω, όχι σε σπηλιά. 

Anyway δεν ψάχνω ούτε για καυγάδες ούτε να ρίξω λάσπες το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι. Πολλές απόψεις τις θεωρώ τρομερά υπερβολικές και άστοχες και το λέω. Στα πλαίσια που θέτει τουλάχιστον το αρχικό ποστ. 

naughtyM

# 43 στις 6/4/2014
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097

Κακά τα ψέματα...
Νομίζω πως σε ηλικίες άνω των 45 ετών...το χρήμα και η οικονομική κατάσταση κάνουν "άλλη" αίσθηση οταν είναι σε άσχημο επίπεδο. Δε νομίζω πως η 40αρα (plus) θα δεχτεί να τη βγάλει στο παγκάκι ή βόλτα στη παραλία με καφέ στο χέρι...

Σίγουρα όμως...δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα.

Θα μπορούσε να συμβεί παρόλα αυτα σε περιπτώσεις όπως της κα Τζούλιας που τη ξενερώνουν οι άφραγκοι ας πούμε.

Τότε θεματοθετη μάλλον... πρέπει να αναθεωρήσεις για τις επιλογές σου.

Τι να κάνουμε;

Υπάρχουν γυναίκες που σε μια ζυγαριά... όταν βάζουν έναν άντρα και ένα πορτοφόλι, θέλουν το 2ο δυνατότερο.
Αν μια τέτοια γυναίκα σου προκαλεί άγχος και σε βάζει σε διλήμματα όπως αυτά που περιγράφεις...απλά την αποφεύγεις.

Δεν έχει νόημα ούτε παιχνίδια να παίζουμε με ψέματα και τρικς, ούτε είναι ντροπή να αντιμετωπίζεις αυτού του είδους το πρόβλημα το οποίο όχι απλά είναι συχνό...αλλά μάλλον δεδομένο τη σήμερον ημέρα.

Ας φροντίζουν οι κυρίες να αυτό-συντηρούνται. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα ένας άντρας να τις πληρώνει.

danah_40

# 44 στις 6/4/2014
author
Γυναίκα / 50 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 128
Πειρατη, σε παρακαλω φιλαρακο μου, ας μην κανουμε χαρακτηρισμους και χαλασουμε το θεμα...αν θες σβησε το ποστ σου, το θεωρω προσβλητικο κ οφτοπικ...Καλο βραδυ:-)

tzoulia59

# 45 στις 7/4/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

ελα ταντονακο παραδεξου οτι με παρακολουθεις ...

κι οτι διαβαζεις πανω απο 2-3 γραμμες ...
ολο το κειμενο ...μου ...
αλλα πως να το παραδεχτεις ...οτι γλυφεις εκει που φτυνεις ...

και θες να τραβηξεις και τα φωτα  πανω σου ...αχ σοου μαν της ποιησης και του λογοτεχνικου οιστρου ταντον ...
και υπαρχουν και καποιοι που με λυπουνται και διαβαζουν ολο το κειμενο μου ...μαλιστα ...
και ποιοι ειναι αυτοι που με λυπουνται ;να μας πεις που ολα τα ξερεις; 
ταδε εφη ταντον ...ο διδυμος ...
δεν μπορω να κρατησω κακια σε διδυμο τελος ...
η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα ...
οσο για σενα γερουλη ...παλι διδυμουνιες; 
τα μαθες τα νεα ;
εχουν βγει και ποπ κορν μπαρμπεκιου για να ανανεωσεις καμια γευση το λεω ...

inioxos52

# 46 στις 7/4/2014
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από oneiroginaikas

Εγώ κολώνω να προτείνω σε γυναίκα συνάντηση, άν δεν έχω τον αέρα του χρήματος.

Και ετσι να συνεχισεις να κανεις ρε φιλε. Καμμια αξιολογη γυναικα που σεβεται στοιχειωδως τον εαυτο της δεν θα προχωρησει σε κανενος ειδους σχεση, εαν εμφανως δεν δειχνεις πως διαθετεις τα μινιμουμ παπελια.

Και τα μινιμουμ παπελια, πρεπει ναναι τοσα, που να σου επιτρεπουν ενα φαγητο εξω μια φορα την εβδομαδα, καποιο ποτο επισης μια φορα την εβδομαδα, και καποιους καφεδες ενδιαμεσα.

Και προσεξε. Δεν μιλαω για καποιες εκδρομες ενδεχομενως, η καποιες διακοπες εφοσον η σχεση μακροημερευσει, ουτε και για τα μικρα μικρα δωρακια που ολες τους περιμενουν  σε καθε περισταση. Ακομη και η σοκολατα των 2 ευρω μετραει, αρκει να δειχνεις πως τις σκεπτεσαι οταν τους την αγοραζεις. Ομως ποσες πια σοκολατες να τους παρεις?  Δεν θα παθουν και ζαχαρο για παρτη σου.

Εαν λοιπον δεν μπορεις να προσφερεις τις προαναφερθεισες ευκολιες σε μια γυναικα,  γιατι ναρθει μαζυ σου ρε φιλε? Καθεται και μονη της να κλαιει την μοιρα της, αντι να κλαιτε μαζυ τις δυστυχιες σας που ειναι και πιο ψυχοφθορο.

Διοτι η γυναικα η αξια λογου εμφανησιακα, η γυναικα που εχει περαση στους αντρες, η γυναικα δηλαδη που μετραει, παντοτε μεταξυ ισων, επιλεγει αυτον που της προσφερει τις μεγαλυτερες ευκολιες.

Η γυναικα που δεν μετραει, αρκειται και σε καφε στο πλαστικο, και ατερμονη ποδαρατη βολτα στην παραλια που σφιγγει και τους γλουτιαιους τρωγοντας ηλιοσπορους, ακομη ακομη και πασιεντζα στο σπιτι.  Οι δυο σας παντα. Ειπαμε. Αγαπη να υπαρχει, και ολα καλα.

Εγω λοιπον θα σου ελεγα, να μην μασας στους ρομαντισμους και τα ονειρα των στερημενων συνηθως γυναικων, πως αρκουν ταχαμ τα λιγα αρκει να υπαρχουν αισθηματα, γιατι γελαει καθε πικραμενος ο οποιος στοιχειωδως εστω γνωριζει την γυναικεια νοοτροπια επι του θεματος των παπελιων και των ευκολιων που αυτα (της) προσφερουν.

Για οσο λοιπον καιρο δεν διαθετεις τα δεοντα για τις γυναικες οικονομικα "προσοντα", λεω να κατσεις στα αυγα σου μεχρι να επαναφτιαχτεις.

Τωρα θα μου πεις σιγα τα νεα που σου ειπα 47 χρονων αντρα. Σαφεστατα και τα γνωριζεις τα λεχθεντα, ομως και μια υπενθυμιση ποτε ποτε, δεν βλαπτει ε?

...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

40podarousa

# 47 στις 7/4/2014
author
Γυναίκα / 39 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 386

Δεν ειναι ετσι οπως το περιγραφεις 100%. Το μονο κριτηριο για συναψη μια σχεσης και απο τις ωραιες γυναικες δεν ειναι μοναχα το πορτοφολι. Μπορει ο ματσωμενος να ειναι ενας αρκετα μεγαλυτερος της, ή ενας ασχημος η οτιδηποτε.Ενω μπορει να της την πεσει ενα φοβερο γκομενακι οχι τοσο ματσωμενο και να προστιμησουν αυτο.

Φυσικα η παντελης αφραγκια ξενερωνει...Αλλα δεν υπαρχουν μονο 2 ακρα η καφε στο παγκακι ή κθε Σαββατο τραπεζια μπουζουκια και φαγητα και ενα 400ευρω στην εξοδο.Υπαρχει παμε κανα καφε και βγαινουμε καυθε δυο βδομαδες για ενα φαγητο ή ποτο και μια φορα το μηνα και αν σε μπουζουκια

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από inioxos52

Και ετσι να συνεχισεις να κανεις ρε φιλε. Καμμια αξιολογη γυναικα που σεβεται στοιχειωδως τον εαυτο της δεν θα προχωρησει σε κανενος ειδους σχεση, εαν εμφανως δεν δειχνεις πως διαθετεις τα μινιμουμ παπελια.

Και τα μινιμουμ παπελια, πρεπει ναναι τοσα, που να σου επιτρεπουν ενα φαγητο εξω μια φορα την εβδομαδα, καποιο ποτο επισης μια φορα την εβδομαδα, και καποιους καφεδες ενδιαμεσα.

Και προσεξε. Δεν μιλαω για καποιες εκδρομες ενδεχομενως, η καποιες διακοπες εφοσον η σχεση μακροημερευσει, ουτε και για τα μικρα μικρα δωρακια που ολες τους περιμενουν  σε καθε περισταση. Ακομη και η σοκολατα των 2 ευρω μετραει, αρκει να δειχνεις πως τις σκεπτεσαι οταν τους την αγοραζεις. Ομως ποσες πια σοκολατες να τους παρεις?  Δεν θα παθουν και ζαχαρο για παρτη σου.

Εαν λοιπον δεν μπορεις να προσφερεις τις προαναφερθεισες ευκολιες σε μια γυναικα,  γιατι ναρθει μαζυ σου ρε φιλε? Καθεται και μονη της να κλαιει την μοιρα της, αντι να κλαιτε μαζυ τις δυστυχιες σας που ειναι και πιο ψυχοφθορο.

Διοτι η γυναικα η αξια λογου εμφανησιακα, η γυναικα που εχει περαση στους αντρες, η γυναικα δηλαδη που μετραει, παντοτε μεταξυ ισων, επιλεγει αυτον που της προσφερει τις μεγαλυτερες ευκολιες.

Η γυναικα που δεν μετραει, αρκειται και σε καφε στο πλαστικο, και ατερμονη ποδαρατη βολτα στην παραλια που σφιγγει και τους γλουτιαιους τρωγοντας ηλιοσπορους, ακομη ακομη και πασιεντζα στο σπιτι.  Οι δυο σας παντα. Ειπαμε. Αγαπη να υπαρχει, και ολα καλα.

Εγω λοιπον θα σου ελεγα, να μην μασας στους ρομαντισμους και τα ονειρα των στερημενων συνηθως γυναικων, πως αρκουν ταχαμ τα λιγα αρκει να υπαρχουν αισθηματα, γιατι γελαει καθε πικραμενος ο οποιος στοιχειωδως εστω γνωριζει την γυναικεια νοοτροπια επι του θεματος των παπελιων και των ευκολιων που αυτα (της) προσφερουν.

Για οσο λοιπον καιρο δεν διαθετεις τα δεοντα για τις γυναικες οικονομικα "προσοντα", λεω να κατσεις στα αυγα σου μεχρι να επαναφτιαχτεις.

Τωρα θα μου πεις σιγα τα νεα που σου ειπα 47 χρονων αντρα. Σαφεστατα και τα γνωριζεις τα λεχθεντα, ομως και μια υπενθυμιση ποτε ποτε, δεν βλαπτει ε?

psaromallis

# 48 στις 7/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ενώ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από tzoulia59

ε δεν ειναι αξιοπρεπεια να γνωριζεις μια γυναικα και να την καθιζεις στο παγκακι με πασατεμπο με το επιχειρημα της κρισης ...
δεν νομιζω οτι θα το εκτιμησει καμια ...και στο τελος θα μεινεις εσυ και το παγκακι ...
και θα απορεις κι ολας τι εκανες  λαθος ...

...αν το παίξεις large και την πας σε "δήθεν" εστιατόριο, 
         με χαμηλό φωτισμό, μουσική reception ξενοδοχείου, 
        "δημιουργική κουζίνα" με chef, maitre και sommelier
         και όλη αυτή η παρωδία σου κοστίσει 1/2 του πενιχρού,
         πετσοκομμένου από την κρίση μισθού σου (εφόσον
         βέβαια είσαι από τους τυχερούς και έχεις δουλειά ακόμα)...

...ε, τότε υπάρχει κάποια περίπτωση και να μαμήσεις.

Μάλιστα!
         Σήμερα μάθαμε γιατί οι σχέσεις περνάνε κρίση,
         οι άνδρες ΔΕΝ μαμάνε και οι γυναίκες είναι μόνες.

athina1975

# 49 στις 7/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Ηνιοχε,η γυναικα αξια λογου εμφανισιακα ,που εχει περαση στους αντρες κοιταει το πορτοφολι;;;Θα αναφερεσαι σε κατι τσουλακια προφανως που πετανε τους βυζους εξω ,το μινι μεχρι το κωλο και ολα τα υπολοιπα οπως μαλλια νυχια ψευτικα...Η γυναικα που δεν μετραει .κανει βολτες για να σφιγγει τους γλουτιαιους και τρωει πασατεμπο;;;? ρομαντισμος και τα ονειρα ανηκουν στις στερημενες;;;?πο τι ακριβως εννοεις;;?ν κρινω απο αυτα που γραφεις...καταλαβαινω με τι ειδους γυναικες εχεις παρε δωσε...μην κρινεις εξ ιδιον τα αλλοτρια...

Tonia35

# 50 στις 7/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Εαν λοιπον δεν μπορεις να προσφερεις τις προαναφερθεισες ευκολιες σε μια γυναικα,  γιατι ναρθει μαζυ σου ρε φιλε?
Η γυναικα που δεν μετραει, αρκειται και σε καφε στο πλαστικο, και ατερμονη ποδαρατη βολτα στην παραλια που σφιγγει και τους γλουτιαιους τρωγοντας ηλιοσπορους, ακομη ακομη και πασιεντζα στο σπιτι. 

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

Οι άσχημες την περνάνε στο παγκάκι με τον πασατέμπο αγκαλια...!!!

Οι Θεογκόμενες,...επιλέγουν τον χορηγό...!!!

Ο λόγος για να πάει μια γυναικα με έναν άντρα...έχει σχέση με το αν μπορεί να της καλύψει...τα μινιμουμ παπέλια...!!!

Απο εκεί κρίνεται ο σεβασμός που έχει για τον εαυτό της...και κατα πόσο είναι αξιόλογη...!!!

Ε...τότε Inioxos όντως ισχύει...το ..."Γυναίκες...πεταμένα λεφτά..."

ΥΓ. To να πιάνουμε τα άκρα δεν είναι λύση...υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι τόνοι...

όπως πχ. Μοιραζόμαστε  τα έξοδα...!!!...και έτσι λειτουργουν οι περισσότερες σχέσεις σήμερα...!!

psaromallis

# 51 στις 7/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από naughtyM

Ας φροντίζουν οι κυρίες να αυτό-συντηρούνται. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα ένας άντρας να τις πληρώνει.

Εξαιρετικό, miss naughtyM  

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Tonia35

Οι άσχημες την περνάνε στο παγκάκι με τον πασατέμπο αγκαλια...!!!

Οι Θεογκόμενες,...επιλέγουν τον χορηγό...!!!
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 
ΥΓ. To να πιάνουμε τα άκρα δεν είναι λύση...υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι τόνοι...

όπως πχ. Μοιραζόμαστε  τα έξοδα...!!!...και έτσι λειτουργουν οι περισσότερες σχέσεις σήμερα...!!

Ε! Ας τα πει και κάποια βρε κορίτσια! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από athina1975

Κυρία Αθηνά, παρότι απαντάτε θυμωμένα, δικαιολογώ το θυμό σας! 

MiltosRNLI1930

# 52 στις 7/4/2014
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Υπαρχει ομως και η αλλη λυση !

Στη μαρινα της Βαρκιζας υπαρχει ενας τρατολογος με τη γυναικα του ,ενα ντουλαπι με πετρογκαζ και τηγανι .Η γυναικα τηγανιζει τα ψαρια και ο τρατολογος εχει μικροφονικη εγκατασταση στο καικι και τραγουδαει .

με 5 ευρω το ατομο καθαρισες και στη Βαρκιζα  παρακαλω!!! Οχι στο Εβερεστ του Μπαρουταδικου του Αιγαλεω!

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από tzoulia59

αν και σιχαινομαι  τις τακτικες ...

το μανιουαλ στην επικοινωνια και ειδικα στην πρωτη επικοινωνια ...
πρεπει να τηρειται ...πιστα και κατα γραμμα ...
οπως η ευγενεια ,...
η καθαριοτητα ...
η αξιοπρεπεια ...
και η ειλικρινεια ...αυτο παιζει και παρεκλινει αναλογα ...το ατομο ...
ε δεν ειναι αξιοπρεπεια να γνωριζεις μια γυναικα και να την καθιζεις στο παγκακι με πασατεμπο με το επιχειρημα της κρισης ...
δεν νομιζω οτι θα το εκτιμησει καμια ...και στο τελος θα μεινεις εσυ και το παγκακι ...
και θα απορεις κι ολας τι εκανες  λαθος ...
στην εποχη της μανας μου συνεβαιναν αυτα και  στις ασπρομαυρες ταινιες ...

Αρέσει στο μέλος somebody961

nuvola

# 53 στις 7/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

παλιότερα είχα την εντύπωση ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι ''θεωρίες'' γνωρίζουμε

για να πάρουμε  θέση σε μια συζήτηση...

η αλήθεια όμως είναι ...
το τι γραφουμε έχει να κανει με το πως ζούμε,με το πως ''βλέπουμε'' τους γύρω μας...

με το πως αφουγκραζόμαστε τις σχέσεις μας ...τις δικές μας και όχι των άλλων   

(το παραπάνω ίσως δεν εχει σχέση με το θέμα ...ως προσωπικο μονόλογο το αναφέρω)

στο ζουμί τώρα...

όταν το ''μεσο'' στην συγκεκριμένη περίπτωση το χρήμα...χρησιμοποιείται ως μοχλός κίνησης  για να λειτουργήσει 

μια σχέση ... είναι σχεδόν  βέβαιο...ότι η σχέση θα ακολουθήσει τον ρυθμό του ''μέσου''...

όσο υπάρχει το ένα θα υπάρχει και το άλλο...

ευτυχώς στις μέρες μας πια ...το παραμύθι έλαβε τέλος...

hns1602

# 54 στις 7/4/2014
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719

Παράθεση:

1. Και τα μινιμουμ παπελια, πρεπει ναναι τοσα, που να σου επιτρεπουν ενα φαγητο εξω μια φορα την εβδομαδα, καποιο ποτο επισης μια φορα την εβδομαδα, και καποιους καφεδες ενδιαμεσα.

2. Και προσεξε. Δεν μιλαω για καποιες εκδρομες ενδεχομενως, η καποιες διακοπες εφοσον η σχεση μακροημερευσει, ουτε και για τα μικρα μικρα δωρακια που ολες τους περιμενουν  σε καθε περισταση. Ακομη και η σοκολατα των 2 ευρω μετραει, αρκει να δειχνεις πως τις σκεπτεσαι οταν τους την αγοραζεις. Ομως ποσες πια σοκολατες να τους παρεις?  Δεν θα παθουν και ζαχαρο για παρτη σου.

3. Διοτι η γυναικα η αξια λογου εμφανησιακα, η γυναικα που εχει περαση στους αντρες, η γυναικα δηλαδη που μετραει, παντοτε μεταξυ ισων, επιλεγει αυτον που της προσφερει τις μεγαλυτερες ευκολιες.

4. Η γυναικα που δεν μετραει, αρκειται και σε καφε στο πλαστικο, και ατερμονη ποδαρατη βολτα στην παραλια που σφιγγει και τους γλουτιαιους τρωγοντας ηλιοσπορους, ακομη ακομη και πασιεντζα στο σπιτι.  Οι δυο σας παντα. Ειπαμε. Αγαπη να υπαρχει, και ολα καλα.

5. Εγω λοιπον θα σου ελεγα, να μην μασας στους ρομαντισμους και τα ονειρα των στερημενων συνηθως γυναικων, πως αρκουν ταχαμ τα λιγα αρκει να υπαρχουν αισθηματα, γιατι γελαει καθε πικραμενος ο οποιος στοιχειωδως εστω γνωριζει την γυναικεια νοοτροπια επι του θεματος των παπελιων και των ευκολιων που αυτα (της) προσφερουν.

6. Για οσο λοιπον καιρο δεν διαθετεις τα δεοντα για τις γυναικες οικονομικα "προσοντα", λεω να κατσεις στα αυγα σου μεχρι να επαναφτιαχτεις.

1. Ε, όχι να πιάσουμε και κοριούς με τόσες συναντήσεις! Έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε εκτός από το να ασχολούμαστε με τον εκάστοτε γκόμενο!!! 

2. Τις εκδρομές ή τις διακοπές, για ποιο λόγο να τις επωμιστεί οικονομικά μόνο ένας; Επειδή είναι άντρας; Και αυτό τι σημαίνει; Ότι έχει την ταμπέλα του μακάκα;

3. Ή δε μετράω εμφανισιακά... ή πρέπει να κάνω καμιά υπενθυμισούλα... περί ευκολιών... 

4. Τώρα σιγουρεύτηκα... δε μετράω... αφού βολεύομαι καμιά φορά με μπυρίτσα στο χέρι και βόλτα στην παραλία... 

5. Συμπέρασμα: είμαι μία στερημένη... 

6. Και να χάσει ίσως κάτι όμορφο... 

Πέρα από την πλάκα, αρκετές γυναίκες υποσυνείδητα λειτουργούν όπως περιγράφει ο Ηνίοχος... κι ας μην το παραδέχονται...

Όταν όμως έχεις χορτάσει τα επιφανειακά πράγματα... διψάς για ουσία... και αυτή δεν τη βρίσκεις σε μεγαλοπρεπείς εξόδους και ακριβά δώρα...  Αυτά μας τα κάνει και ο οποιοσδήποτε γαμήκουλας θέλει να μας πηδήξει... 

Αυτές που ψάχνουν για χορηγούς είναι και αυτές που είναι μονίμως δυστυχισμένες... και εδώ τίθεται το ερώτημα, τελικά, ποια είναι η πραγματικά στερημένη; Αυτή που βολεύεται με λιγότερες χορηγίες ή αυτή που συμβιβάζεται με την ταμπέλα της επί πληρωμή γκόμενας; 

sugarbaby42

# 55 στις 7/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παρακαλω προσεξτε με:Ζητειται μεγας χορηγος!Αντρας; με τρανο μπατζετΑπροσδιοριστου ηλικιαςΔιατεθειμενος να καλυπτει ολες τις αναγκες και τα "θελω" των εμφανισημων γυναικων!!!(Καφεδες, ποτα, αναψυκτικα, τακτικες εξοδους σε ταβερνες, ρεστωραν, μπουζουκια, εκδρομες, ταξιδια, διακοπες, και φυσικα, το απαραιτητο shopping therapy)Παρακαλω να απαντησουν ΜΟΝΟ οι εχοντες αργυρη, χρυση, πλατινιενα Master Card Visa και ενα παχυλο εισοδημα για ροκανισμα!!!Δεκτες μονο σοβαρες προτασεις!!!

inioxos52

# 56 στις 7/4/2014
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από athina1975

Ηνιοχε,η γυναικα αξια λογου εμφανισιακα ,που εχει περαση στους αντρες κοιταει το πορτοφολι;;;Θα αναφερεσαι σε κατι τσουλακια προφανως που πετανε τους βυζους εξω ,το μινι μεχρι το κωλο και ολα τα υπολοιπα οπως μαλλια νυχια ψευτικα...Η γυναικα που δεν μετραει .κανει βολτες για να σφιγγει τους γλουτιαιους και τρωει πασατεμπο;;;? ρομαντισμος και τα ονειρα ανηκουν στις στερημενες;;;?πο τι ακριβως εννοεις;;?ν κρινω απο αυτα που γραφεις...καταλαβαινω με τι ειδους γυναικες εχεις παρε δωσε...μην κρινεις εξ ιδιον τα αλλοτρια...

Ειναι γεγονος πως τα γραφομενα μου προκαλουν νευρα σε καποιες, ομως τα γεγονοτα και οι ψυχραιμες τοποθετησεις, δειχνουν το ποιος εχει δικιο και ποιος οχι.

Οποια γυναικα εχει αντικειμενικη κριση, αντιλαμβανεται τις θεσεις τις οποιες διατυπωνω και δεν παθαινει υστερια απο τα γεγονοτα και τις πρακτικες στις  οποιες αναφερομαι.

Ας επαναλαβω λοιπον με ακομη μεγαλυτερη ενταση. Θεωρω, -μιας και οι εμπειριες της ηλικιας μου εκει με οδηγουν-, πως γυναικες που δεν εχουν κυριως τα εμφανισιακα προσοντα και ως εκ τουτου δυσκολευονται στην ανευρεση συντροφου, συμβιβαζονται ευκολοτερα με την ιδεα του αφραγκου αντρα, προκειμενου να τον εχουν διπλα τους και να μην ειναι μονες οπως συνηθως τους συμβαινει.

Απο την αλλη πλευρα, εχουμε τις γυναικες τις εμφανισιμες, -προσοχη: εμφανισιμες λεω, οχι καλλονες-  που ξερουν τι επιδραση εχουν στους αντρες, που δεν εχουν προβληματα και απωθημενα μαζυ τους,  και οι οποιες δεν κανουν συμβιβασμους τουλαχιστον  στα βασικα στα οποια ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ αναφερομαι, και οχι στον πλουτο που με τον ορο "χοντρα πορτοφολια"  υπονοειτε καποιες απο σας.

Αρα, μην ανατριχιαζετε μερικες οταν αναφερομαστε σε γεγονοτα που και σεις οι ιδιες γνωριζετε, διοτι οι γυναικες που κοιτανε ΚΑΙ το πορτοφολι  τουλαχιστον οσον αφορα τα ΒΑΣΙΚΑ, ειναι οι πλειστες, και δεν ειναι ουτε κοκοτες οπως σαφεστατα και σταζοντας δηλητηριο για το φυλο σας υποστηριζετε, ουτε πιρανχας, ουτε και γυναικες κατωτερης ηθικης υποσταθμης συγκρινομενες με ολες εσας τις ηθικορομαντικες δηθεν αγανακτουσες.

Ειναι απλως γυναικες που θελουν τον αντρα που εχουν διπλα τους να "καθαριζει" οταν και οπου και οποτε αυτο  απαιτειται. Ενω οι συμβιβασμενες, δεν ενοχλουνται ακομη κι αν εχουν εναν καυμενο διπλα τους. Τους αρκει που τον εχουν. Δεν τους συμβαινει και συχνα αλλωστε. Κι ας μην εχει φραγκο να τις κερασει εναν καφε, κι ας τον πληρωνουν αυτες οταν πηγαινουν βολτα στην χαση και στην φεξη, κι ας τον χαρτζιλικωνουν εννιοτε. Εκει θα κολλησουν? Βεβαιως και ειναι δικαιωμα τους να το κανουν. Αλλοιμονο. Αλλα μην προσπαθουν να μας πεισουν και απο πανω πως δεν ειναι ετσι, γιατι γελαει ο καθε πικραμενος. Ταπαμε αυτα.

Επειδη λοιπον αγαπητη μου με τα γραφομενα σου δειχνεις υπερμετρο ζηλο στο να υπερασπιστεις τις στερημενες και ως εκ τουτου συνηθως συμβιβασμενες με καποιους εστω και καυμενους, νομιζω πως θα επρεπε να διαβασεις καποιες ψυχραιμοτερες εσου κυριες εδω μεσα, αλλα και να μιλησεις με καποιες αλλες εκει εξω, μηπως και μαθεις τι παιζετε οσον αφορα τις σχεσεις. Οχι μονο σημερα, αλλα και χθες, και προχθες, φανταζομαι δε και αυριο. Καλο θα σου κανει νομιζω.

...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

SunshineJn

# 57 στις 7/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ως υστερία χαρακτηρίζεται ο διαχωρισμός 

και η απόρριψη όσων "αξιών" στερούνται ηθικής
και ουσίας?
Και ως καϋμένος χαρακτηρίζεται ο σημερινός έλληνας (και ελληνίδα αντίστοιχα-γιατί σας διαφεύγει)
που σκέφτεται καθημερινά το φουντάρισμα απο το αδιέξοδο στο οποίο τον έφεραν καθημερινά?
Ναι, όντως πολύ δηλητήριο ...
Τελικά ζούμε σε δυο κόσμους...
Κάποιοι στον ενα ...τότε παλιά...και κάποιοι στο σήμερα...
που καταρρέουν συστήματα!

athina1975

# 58 στις 7/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από inioxos52

Ειναι γεγονος πως τα γραφομενα μου προκαλουν νευρα σε καποιες, ομως τα γεγονοτα και οι ψυχραιμες τοποθετησεις, δειχνουν το ποιος εχει δικιο και ποιος οχι.

Οποια γυναικα εχει αντικειμενικη κριση, αντιλαμβανεται τις θεσεις τις οποιες διατυπωνω και δεν παθαινει υστερια απο τα γεγονοτα και τις πρακτικες στις  οποιες αναφερομαι.

Ας επαναλαβω λοιπον με ακομη μεγαλυτερη ενταση. Θεωρω, -μιας και οι εμπειριες της ηλικιας μου εκει με οδηγουν-, πως γυναικες που δεν εχουν κυριως τα εμφανισιακα προσοντα και ως εκ τουτου δυσκολευονται στην ανευρεση συντροφου, συμβιβαζονται ευκολοτερα με την ιδεα του αφραγκου αντρα, προκειμενου να τον εχουν διπλα τους και να μην ειναι μονες οπως συνηθως τους συμβαινει.

Απο την αλλη πλευρα, εχουμε τις γυναικες τις εμφανισιμες, -προσοχη: εμφανισιμες λεω, οχι καλλονες-  που ξερουν τι επιδραση εχουν στους αντρες, που δεν εχουν προβληματα και απωθημενα μαζυ τους,  και οι οποιες δεν κανουν συμβιβασμους τουλαχιστον  στα βασικα στα οποια ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ αναφερομαι, και οχι στον πλουτο που με τον ορο "χοντρα πορτοφολια"  υπονοειτε καποιες απο σας.

Αρα, μην ανατριχιαζετε μερικες οταν αναφερομαστε σε γεγονοτα που και σεις οι ιδιες γνωριζετε, διοτι οι γυναικες που κοιτανε ΚΑΙ το πορτοφολι  τουλαχιστον οσον αφορα τα ΒΑΣΙΚΑ, ειναι οι πλειστες, και δεν ειναι ουτε κοκοτες οπως σαφεστατα και σταζοντας δηλητηριο για το φυλο σας υποστηριζετε, ουτε πιρανχας, ουτε και γυναικες κατωτερης ηθικης υποσταθμης συγκρινομενες με ολες εσας τις ηθικορομαντικες δηθεν αγανακτουσες.

Ειναι απλως γυναικες που θελουν τον αντρα που εχουν διπλα τους να "καθαριζει" οταν και οπου και οποτε αυτο  απαιτειται. Ενω οι συμβιβασμενες, δεν ενοχλουνται ακομη κι αν εχουν εναν καυμενο διπλα τους. Τους αρκει που τον εχουν. Δεν τους συμβαινει και συχνα αλλωστε. Κι ας μην εχει φραγκο να τις κερασει εναν καφε, κι ας τον πληρωνουν αυτες οταν πηγαινουν βολτα στην χαση και στην φεξη, κι ας τον χαρτζιλικωνουν εννιοτε. Εκει θα κολλησουν? Βεβαιως και ειναι δικαιωμα τους να το κανουν. Αλλοιμονο. Αλλα μην προσπαθουν να μας πεισουν και απο πανω πως δεν ειναι ετσι, γιατι γελαει ο καθε πικραμενος. Ταπαμε αυτα.

Επειδη λοιπον αγαπητη μου με τα γραφομενα σου δειχνεις υπερμετρο ζηλο στο να υπερασπιστεις τις στερημενες και ως εκ τουτου συνηθως συμβιβασμενες με καποιους εστω και καυμενους, νομιζω πως θα επρεπε να διαβασεις καποιες ψυχραιμοτερες εσου κυριες εδω μεσα, αλλα και να μιλησεις με καποιες αλλες εκει εξω, μηπως και μαθεις τι παιζετε οσον αφορα τις σχεσεις. Οχι μονο σημερα, αλλα και χθες, και προχθες, φανταζομαι δε και αυριο. Καλο θα σου κανει νομιζω.

Αγαπητε μου Ηνιοχε,επειδη προφανως αναφερεσαι σε μενα..κι εγω ευθεως απαντησα στα γραφομενα σου και δεν το φερα πλαγιως..σε πληροφορω ουτε συμβιβασμενη ειμαι..ουτε καημενος ειναι αυτος που αγαπαω...οσο για την συμβουλη σου να ¨΄διαβασω¨΄καποιες ψυχρεμοτερες κυριες εδω μεσα..θα σου απαντησω οτι εχω τις δικες μου αποψεις...τα δικα μου πιστευω και δεν εχω καμια μα καμια απολυτη αναγκη να συμφωνει κανενας με αυτα που λεω ουτε να συμβουλευτω αλλες κυριες..Κυρια ειμαι απο μονη μου...εγω γνωριζω την αξια μου και δεν μου την στερει κανενας..οφειλεις να σεβεσαι τις αποψεις..και εκεινο που με ενοχλησε ειναι οτι τοποθετεις ολες τις γυναικες στο ιδιο τσουβαλι..και προσπαθεις να περασεις ενα μοντελο γυναικων που δεν μας αντικατοπτριζει ολες...εγω σεβομαι απολυτα του καθενος την αποψη ειτε μου αρεσει ειτε οχι..αλλα δεν θα πω ποτε οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια πχ..γιατι εγω εχω καποιο απωθημενο...υπαρχουν και σωστοι ανδρες με ηθικες αρχες και μορφωση κλπ κλπ κλπ...

SunshineJn

# 59 στις 7/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και κάτι πιο σχετικό με την ερώτηση του θεματοθέτη:

Οι άνθρωποι και ο κόσμος, για να γίνουν καλύτεροι
δεν χρειάζονται διαπιστώσεις της ισχύουσας κατάστασης.
Χρειάζονται αντίσταση στα καθεστώτα πράγματα και ανατροπή.
Αυτές οι νοοτροπίες κατάντησαν τους ανθρώπους
να εξαρτούν τις χαρές τους απο τα όσα προσφέρει το χρήμα
ως μέσον.
Αυτές οι νοοτροπίες, τους κατέστησαν ανίκανους να 
ζουν υπολογίζοντας τις απολαύσεις τους, προϋπολογιστικά 
λες και κάνουν το κουμάντο στο μηνιάτικο.
Προτείνατε-όσοι το κάνατε- σε έναν άνθρωπο που υπήρξε δημιουργικός
και ανεξάρτητος οικονομικά και επαγγελματικά, να κάνει πίσω
απο το ξεκίνημα μιας σχέσης, μη και καταστραφεί η εικόνα του.
Να σας θυμίσω λοιπόν, οτι είναι άλλο ο άνθρωπος 
ο άΕργος
άλλο ο άΝεργος και άλλο
αυτός που τα φέρνει βόλτα δύσκολα.
Όσο για τις εικόνες και τα πρότυπα...
τα αφήνω στους ψυχιάτρους-ψυχολόγους που διόλου εκτιμώ
και σε όσους επιλέγουν να ζουν με εικόνες...εκεί ψηλά...
στην επιφάνεια των πραγμάτων.
Καλημέρα είπαμε?
Καλημέρα. 

athina1975

# 60 στις 7/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από SunshineJn

Και κάτι πιο σχετικό με την ερώτηση του θεματοθέτη:

Οι άνθρωποι και ο κόσμος, για να γίνουν καλύτεροι
δεν χρειάζονται διαπιστώσεις της ισχύουσας κατάστασης.
Χρειάζονται αντίσταση στα καθεστώτα πράγματα και ανατροπή.
Αυτές οι νοοτροπίες κατάντησαν τους ανθρώπους
να εξαρτούν τις χαρές τους απο τα όσα προσφέρει το χρήμα
ως μέσον.
Αυτές οι νοοτροπίες, τους κατέστησαν ανίκανους να 
ζουν υπολογίζοντας τις απολαύσεις τους, προϋπολογιστικά 
λες και κάνουν το κουμάντο στο μηνιάτικο.
Προτείνατε-όσοι το κάνατε- σε έναν άνθρωπο που υπήρξε δημιουργικός
και ανεξάρτητος οικονομικά και επαγγελματικά, να κάνει πίσω
απο το ξεκίνημα μιας σχέσης, μη και καταστραφεί η εικόνα του.
Να σας θυμίσω λοιπόν, οτι είναι άλλο ο άνθρωπος 
ο άΕργος
άλλο ο άΝεργος και άλλο
αυτός που τα φέρνει βόλτα δύσκολα.
Όσο για τις εικόνες και τα πρότυπα...
τα αφήνω στους ψυχιάτρους-ψυχολόγους που διόλου εκτιμώ
και σε όσους επιλέγουν να ζουν με εικόνες...εκεί ψηλά...
στην επιφάνεια των πραγμάτων.
Καλημέρα είπαμε?
Καλημέρα. 

Συμφωνω..καλη σου μερα...

Επιλέξτε σελίδα: (1-15)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.