...δεν το ειπα?...
(Μη δω τιποτα...)
Αν η ελπιδα , το ονειρο , η αυγη αργει για μερικους ...
Για αλλους το μεσουρανημα κουραζει !
Α' ρε πτωχε ταπεινε ...
Των 100 ! ( δανειζομαι το ονομα . ) Καραμητρο !
Παλι με χαμμηλο το βλεμμα στο παγκακι ...
Με ενα σακουλι χαρτινο , " πασατεμπο " στο χερι !
Θα πασαληψεις τα χειλη σου !
Και θα φιλησεις την καλη σου !
Που με Λαχταρα ερχεται να γευτει ... !
Την " αλμυρα των χειλιων σου ! "
Ετσι απλα , ταπεινα , και αληθινα !
Γιατι την αγαπας ! Και σε αγαπα !
Με Μεγαλοπρεπεια ! Πλουσιοπαροχη Καρδιας !
Μαγευτηκαμε !
( θα ελεγα νομιζω ... αλλα μαλλον θα φανω , ου τι δανος στον εαυτο μου ,)
Μας συνεπηραν τα ονειρα και αναζηταμε - αναζητησαμε αλλου ...
Σε αλλα μονοπατια , σε αλλες ...
" εξωτικες ανομοιογενεις παραλιες μονο τα καλυτερα ονειρα μας ! "
Και ξεχασαμε ... η " μας τα ξεχασανε ! " Εξισου Υπεροχα !
Και αλλα πολλα μικροτερα ονειρα μας !
Να τα ζουμε !
Να Ζωντανευουν !
Ακομη και σε ενα μικρο ηρεμο , " πανεμορφο ορμισκο ! "
Ειναι κατι στιγμες , καποιες ωρες !
Που το ενδιαφερον δεν περιοριζεται στα " τυπικα ! "
Ο Ερωτας που δεν ακουει σε τιποτα !
Η Αγαπη που μας καθηλωνει ολα τα πρεπει ...
Και σε ...
" Αφηνει απλοχερα να τη ζησεις ! " !
...τις εχω περασει σε ενα παγκακι...η στα βραχακια...με μια μπυρα μοιρασμενη...
Παράθεση:
Τις ωραιοτερες μου στιγμες
Σχόλιο # 123 από isixos_geroulis
Ισως η αξια του τωρα , του σημερα ...
Δεν εκτιμαται !
Δε συνεκτιμαται ...
" Με το χτες ! "
καλα τριχες ...
να σου πω κι εγω ποσες στιγμες εχω περασει σε βραχακια παγκακια και ολα εις ακια ...Ναί στα βραχάκια.
Όμως να μην σκέπτεσαι τη δόση της εφορίας, του ΤΕΒΕ, και υην επιταγή μετά απο 20 ημέρες, και πώς θα βρείς τον επόμενο πελάτη.
Παράθεση:
Τις ωραιοτερες μου στιγμες
Σχόλιο # 123 από isixos_geroulis
Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από The-genesisΑν η ελπιδα , το ονειρο , η αυγη αργει για μερικους ...
Για αλλους το μεσουρανημα κουραζει !
...πολλούς, χαρούμενους με λίγα,
έχω δει κι άλλους, θλιμμένους με πολλά !
ξεκαθαριζεις απ' την αρχη...ποια ειναι η κατασταση, οτι δεν μπορεις να βγαινεις οπου και οποτε...
Παράθεση:
Ξεκίνημα σχέσης, και οικονομικά προβλήματα.
Σχόλιο # 1 από oneiroginaikasΈστω γνωρίζονται δύο άνθρωποι, και υπάρχει αμοιβαία έλξη, ή υπάρχει ενδιαφέρον απο τον έναν γιά κάτι. Υπάρχουν όμως οικονομικά προβλήματα, έστω και παροδικά, που δεν μπορείς με άνεση να πας κάπου, καφέ φαγητό κ.λ.π.
Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Tης λές σε 10 μερες να πληρωθώ, ή την κάνεις για να μην εκτεθείς.
Επειδή σε πολλούς μπορεί να συμβεί, περιμένω απόψεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από oneiroginaikasΈστω γνωρίζονται δύο άνθρωποι, και υπάρχει αμοιβαία έλξη...
Υπάρχουν όμως οικονομικά προβλήματα...
περιμένω απόψεις.
Σου εχω καλα νεα!!!
Οι ερωτευμενοι
εχουν αισθηματα ευφοριας -αυπνιας απωλειας της ορεξης...
εντονη ενεργεια και μια ταση να βλεπουν τον αλλον
ως ασυνηθιστο και μοναδικο
οτι αναποδια ή αποτυχια τους συμβει...
Ασε που μπορει ν' αυξησει και το παθος σας
οποια ελλειψη
οτι ταχα μαζι θα..κτλ. κτλ. κτλ.
ΑΡΑ;;;
Μην μασας οσο το"χετε"!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από sugarbaby42
Παρακαλω προσεξτε με:Ζητειται μεγας χορηγος!Αντρας; με τρανο μπατζετΑπροσδιοριστου ηλικιαςΔιατεθειμενος να καλυπτει ολες τις αναγκες και τα "θελω" των εμφανισημων γυναικων!!!(Καφεδες, ποτα, αναψυκτικα, τακτικες εξοδους σε ταβερνες, ρεστωραν, μπουζουκια, εκδρομες, ταξιδια, διακοπες, και φυσικα, το απαραιτητο shopping therapy)Παρακαλω να απαντησουν ΜΟΝΟ οι εχοντες αργυρη, χρυση, πλατινιενα Master Card Visa και ενα παχυλο εισοδημα για ροκανισμα!!!Δεκτες μονο σοβαρες προτασεις!!!
Η ισορροπία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
Καλό είναι να φροντίζουμε και για τους καφέδες, τα ποτά και τα φαγητά μας έξω... και για τις ανέξοδες βόλτες στην παραλία... και για τις εκδρομές ή διακοπές στο μέτρο του δυνατού...
Τώρα, αν για κάποιον διακοπές σημαίνει μόνο πεντάστερο ξενοδοχείο σε πανάκριβο νησί... τότε, σίγουρα θα περιμένει πολύ για να πάει αν δεν έχει αρκετά λεφτά...
Υπάρχουν και τα κάμπινγκ... για όσους τα έχουν ξεχάσει ή δεν τα έχουν γνωρίσει ποτέ...
Για αυτούς που ζουν με το χαρτζιλίκι των γονιών τους, το πρόβλημά τους δεν είναι αν πρέπει ή δεν πρέπει να έχουν γυναίκα, αλλά το τι θα κάνουν για να φύγουν άμεσα από αυτήν την κατάσταση... συμβιβασμούς, άλλη δουλειά, εξωτερικό... οτιδήποτε για να γίνουν ξανά αυτόνομοι...
Η ύπαρξη γυναίκας στη ζωή τους, δεν τους εμποδίζει από την εκπλήρωση των στόχων τους, όσο περιορισμένες και αν είναι οι κινήσεις τους λόγω οικονομικής δυστοκίας... η γυναίκα τους τονώνει το ηθικό... ρωτήστε όσους ανέργους θέλετε...
Κι αν κάποιοι νιώθουν άσχημα που δεν μπορούν να προσφέρουν αυτά που θα ήθελαν, όπως ο θεματοθέτης, ρόδα είναι και γυρίζει... αν κάτι αξίζει, θα κρατήσει... και θα έρθει η στιγμή που θα κάνουν και αυτά που θέλουν...
Τωρα που κατακαθισε ο κουρνιαχτος, τιθενται ΚΑΙ ορισμενα πρακτικα ερωτηματα επανω στην αποψη πως εφοσον δεν υπαρχουν εστω και τα βασικα μπικικινια, μια σχεση δυναται να υπαρξει και να μακροημερευσει και χωρις αυτα.
Αφου λοιπον ολοι μας λιγο πολυ στα νιατα μας κυριως εχουμε περασει και απο τα βραχακια να αγναντευουμε το καλοκαιρινο φεγγαρι με ενα κουτακι μπυρα μισο μισο, η εχουμε περπατησει στις παραλιες με το κυμα να σπαει στα ποδια μας και μεις να τρωμε ηλιοσπορους, ειναι δυνατον αυτο να το κανουμε ολες τις φορες που θα συνανταμε εκτος σπιτιου το φρεσκο μας αισθημα? Τι αλλες λυσεις υπαρχουν οταν ο αντρας δεν διαθετει καν τα βασικα?
Και τον χειμωνα που ο καιρος ειναι κρυος, και οι γυναικες γουσταρουν με τρελα την ζεστη, τι κανουμε οταν δεν εχουμε την δυνατοτητα να της προσφερουμε εναν καφε η ενα ποτο σε μια ζεστη καφετερια? Την αφηνουμε να πληρωσει αυτη? Και ποσες φορες μπορει να πληρωσει μια γυναικα? Η μαλλον, ποσες φορες μπορει να ανεχτει ενας αντρας με στοιχειωδη εγωισμο, να τον πληρωνει μια γυναικα?
Η μηπως μολις αρχισουν τα κρυα, βαζουμε την σχεση σε χειμερια ναρκη, με προοπτικη να ξαναβρεθουμε την ανοιξη με τις φουσκοδεντριες, η ακομη πρακτικοτερα την τελειωνουμε οριστικα, για να ξαναβρουμε μια αλλη οταν οι ηπιες ανοιξιατικες καιρικες συνθηκες το επιτρεψουν?
Διοτι δεν μπορω να εξηγησω αλλιως πως ειναι δυνατον να την βγαζετε ρε γμτ εσεις οι "ρομαντικοι" και "αισθηματιες" συνοδευοντας μια γυναικα, μη διαθετοντας τα βασικα μπικικινια για εναν καφε, η μια μπυρα μεσα στο ζεστο τυπικα και ουσιαστικα περιβαλλον μιας καφετεριας, χαζευοντας και παλι ρομαντικα την βροχη που χτυπαει στα τζαμια και τον κρυο αερα που την συνοδευει.
Για πεστε λοιπον το κολπο και την ακολουθητεα πρακτικη επι του θεματος, για να μαθαινουμε κατι και μεις οι ασχετοι περι ρομαντικων αισθηματων καθως και τον τροπο που αυτα καλλιεργουνται και διατηρουνται οταν λειπουν απο τον αντρα ακομη και οι βασικες ευκολιες που προσφερει η υπαρξη καποιων μπικικινιων? Εκτος κι αν οσα λετε, τα λετε για δημιουργια εντυπωσεων, οποτε δεν χρειαζεται να πειτε τιποτα παραπανω. Κατανοω.
Τωρα..εγω θα πω ..το αντιθετο..τι να τα κανεις τα λεφτα χωρις αγαπη;;? φτωχεια θελει καλοπεραση λενε,,κι η οικονομικη κριση μας κανει καλο απο οτι φαινεται..συσφιγγει τις σχεσεις..διοτι καλε μου τα περισσοτερα ζευγαρια σημερα ενεκα ελλειψης χρηματων δεν βγαινουν οσο παλιοτερα..μαζευονται στα σπιτια,πινουν κρασακι, παιζουν επιτραπεζια παιχνιδια και συζητουν..οι σπιτοκαταστασεις βοηθουν να σκεφτεται ο ενας τον αλλον και να δρουν ομαδικα..κι εμεις οι γυναικες μαγειρευουμε περισσοτερο μια και δεν υπαρχουν λεφτα για delivery και φταιχνουμε και νοστιμα και υγιεινα φαγητα,μιας κι ο ερωτας περναει και απο το στομαχι..Αλλωστε, η ελλειψη χρηματων θα διωξει τις μασκες και θα αγαπησουμε το περιεχομενο και οχι το περιτυλιγμα...
Πάντα υπήρχαν Γυναίκες, γυναικούλες και χασαπισσες, όπως και Άνδρες, γουρούνια και γαϊδούρια
Το αν έλκουμε ένα συγκεκριμένο τύπο ανδρών/γυναικών σημαίνει ότι κάνουμε κάτι λάθος με τις επιλογές μας και όχι ότι όλοι οι άνδρες/γυναίκες είναι γουρούνια/χασαπισσες
Θέλεις να μάθεις τι γίνεται με μας τους ρομαντικούς
Πολύ απλό όπως και η ίδια η ζωή.
Ξεκινάμε με όμορφο φλερτ, αν η σχέση προχωρήσει,
σημαίνει, ότι η κοπέλα που διαλέξαμε δεν ψάχνει για χορηγό,
αν ψάχνει,
βλέπει ότι δεν υπάρχει τίποτα για να ροκανίσει και φεύγει μονή της,
την απορρίπτει η ίδια η σχέση όπως απορρίπτει ένας υγιής οργανισμός κάθε τι σάπιο.
Αν μείνει λοιπόν,
είναι αυτή που θα μοιραστεί μαζί σου το κρύο του καταστήματος ενώ στο σπίτι υπάρχει ζέστη
Είναι αυτή που θα σου κάνει δημιουργική οικονομία(δικός μου ορος) έτσι ώστε χωρίς να σας λείψουν τίποτε, θα κάνετε οικονομία.
Είναι αυτή που θα στερηθεί αδιαμαρτύρητα όλα αυτά που πριν από 7 χρόνια ήταν δεδομένα.
Το ότι υπάρχουν τέτοιες γυναίκες είναι δεδομένο
Το μεγάλο ερώτημα είναι
μπορείς να τις δεις; να τις διεκδικήσεις, να τις κατακτήσεις; και τέλος
πόσο μαλακας είσαι να μην την κρατήσεις για πάντα κοντά σου;
Παράθεση:
Σχόλιο # 134 από pigassos71
Το μεγάλο ερώτημα είναι
μπορείς να τις δεις; να τις διεκδικήσεις, να τις κατακτήσεις; και τέλος
πόσο μαλακας είσαι να μην την κρατήσεις για πάντα κοντά σου;
Αυτο ειναι φιλε μου..πολλες φορες εχουμε τον θησαυρο στα χερια μας και ψαχνουμε να βρουμε τον ανθρακα..
...μην τα ξαναλεμε...
Οταν θελουμε κατι πολυ...τοτε το συμπαν κανει την παπια...
(Κλοπυ πεηστ ε?)
Να λοιπον που εγενετο φως απο καποιον ερωτευμενο και ρομαντικο, που δεν τον νοιαζει το που θα πιει τον καφε του, με την αγαπημενη του. Ας ειναι και στον βορειο πολο. Σωστος, και αντιρρηση καμμια.
Απο την αλλη ομως, η στοιχειωδης εστω απαιτηση μιας γυναικας να πιει εναν καφε η ενα ποτο την στιγμη που παει να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ μια σχεση αλλα και αργοτερα σε ενα ζεστο και αξιοπρεπες περιβαλλον, αντι σε ενα κρυο μαγαζι, η και σπιτι, ονοματιζεται "αναζητηση χορηγου", και κρινει την γυναικα αμεσα απορριπτεα ως πιρανχα απο εναν σωστο και κυριως μη μακακα αντρα. Μαλιστα. Ειπαμε. Μαθαινουμε εδω μεσα.
Συμπερασματικα λοιπον για να δουμε εαν τα καταλαβαμε ορθα. Οι σωστοι και μη μακακες αντρες, την γυναικα που γνωριζουν σημερα εφοσον ειναι χειμωνας την πανε κατευθειαν σπιτι τους οταν αυτο φυσικα ειναι δυνατον, μιας και λογω ελλειψης των βασικων δεν εχουν την δυνατοτητα να της προσφερουν ουτε εναν καφε εξω, της φτιαχνουν μια μακαροναδα, εαν φυσικα ξερουν να μαγειρευουν, η την βαζουν να τους μαγειρεψει αυτη, και μετα συζητουν τη συνοδεια αγνου νερου της βρυσης, η παιζουν μαζι της τριλιζα επιτραπεζια μεχρι ναρθει η ωρα να ληξει το ραντεβου, και να την συνοδεψουν στο σπιτι της. Διοτι τα μεγαλεια και τα μοιρασματα και οι δημιουργικες οικονομιες, ερχονται μετα. Οταν η σχεση γινει ουσιαστικη, και ερθει και ο ερωτας. Σωστα?
Να υπενθυμισω εδω, πως το αρχικο θεμα ειναι το ποιες ειναι οι πρεπουσες και αρμοζουσες στην περισταση αντρικες συμπεριφορες προκειμενου μια αρχικη γνωριμια να μετεξελιχθει σε σχεση, και ΟΧΙ τι κανουν οι ΗΔΗ ερωτευμενοι με τις μακροχρονιες η βραχυχρονιες σχεσεις τους, που στην τελικη δεν μας ενδιαφερει κιολας, αλλα ουτε και μας αφορα.
...με τη γνωριμια ζηταμε και ενα εκκαθαριστικο εφοριας...
Αυτο και μονον αυτο θα κρινει και την εναρξη σχεσης...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media