Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Aγαπημένα βιβλία

Επιλέξτε σελίδα: (1-7)
Σελίδες 1234567

Red_Alert

# 81 στις 14/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Με συγχωρείς Τζούλια. Σε θεωρώ παρεξηγημένη αλλά πρέπει να γράφεις με λιγότερη βιασύνη... Πριν συμφώνησα μαζί σου. Αλλά συμφώνησα και με τον Mikeman στο ότι η απαξίωσή σου στα λογοτεχνικά βιβλία και στα ποιήματα, σε θέμα που αφορά σε αυτά ειδικά, υπήρξε αγενής ή έστω άστοχη ως προς το θέμα. Αλλά πρόσεξε δύο πράγματα: Καμπουράκη δεν έχω διαβάσει, καλώς ή κακώς, αλλά το βιβλίο του δεν λέγεται σταγόνες εξουσίας αλλά "μια σταγόνα ιστορίας". Τί να κάνουμε χαζεύω και στα βιβλιοπωλεία, ειδικά ιστορικά και ψυχολογικά βιβλία. Τέλος δεν γράφεται τα πάντα του τάδε αλλά τα άπαντα.

Με εντελώς φιλική διάθεση, και συγνώμη στην Μπελ για το off topic.

isixos_geroulis

# 82 στις 14/4/2014
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996
'Aρεσαν+: 0%

Εγω ο καψερος

...ενα ποπ κορν ειπα να φαω...παει...

Μου το "βουτηξαν"...

Θα τους εδινα αν μου ζητουσαν...

Αρέσει στο μέλος naughtyM
Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...

Captain_Jack_Sparrow

# 83 στις 14/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εμ αυτά παθαίνει κανείς αν βιάζεται και δει το νέο επεισόδιο game of thrones, χάνει επικές στιγμές του φόρουμ

Και πρέπει να σβήστηκαν αρκετά ποστ μάλλον. Κρίμα. 

naughtyM

# 84 στις 14/4/2014
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097

Βγήκε το 2ο επεισόδιο; 

Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από Captain_Jack_Sparrow

Εμ αυτά παθαίνει κανείς αν βιάζεται και δει το νέο επεισόδιο game of thrones, χάνει επικές στιγμές του φόρουμ

Και πρέπει να σβήστηκαν αρκετά ποστ μάλλον. Κρίμα. 

Captain_Jack_Sparrow

# 85 στις 14/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από naughtyM

Βγήκε το 2ο επεισόδιο; 

Αν βγήκε λέει...

__mikeman

# 86 στις 14/4/2014
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299
Αμε! Κάθε δευτέρα ξυπνάω και το έχω ζεστό-ζεστό και αχνιστό!
Ασε που έχω παρατηρήσει ότι στους τίτλους αρχής τις πρώτες θέσεις τις έχουν καπαρωμένες οι Λαννιστερ συνεχώς!
Καλα Ταιγουιν, καλά...συνέχισε έτσι και να είσαι σίγουρος ότι...μόνο απο πέσιμο δεν θα πάς!

%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF

isixos_geroulis

# 87 στις 14/4/2014
author
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος

Ευθαρσως ομολογω

...οτι ειμαι "βαθεια νυχτωμενος"...

Εγω τη Μαχη εβλεπα...και τον Λοουν Ρεηντζερ...αντε και το Χαμενοι στο Διαστημα...

Νεβερ φιαρ...Σμιθ ιζ χιαρ...

__mikeman

# 88 στις 14/4/2014
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία

Τζακ: To Stick of Truth το πήρες ακόμα??  

https://www.youtube.com/watch?v=XjzC2DRgEo4

(Νταξει το ξέρω, αυτό είναι απλώς εισαγωγή!)

Captain_Jack_Sparrow

# 89 στις 14/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από __mikeman

Τζακ: To Stick of Truth το πήρες ακόμα?? 

Mπα όχι αλλά τα επεισόδια εκείνα του south park παραλίγο να μου καταστρέψουν για πάντα τους τίτλους αρχής. Γενικά από παιχνίδια μένω στα αθλητικά, αρκετά νεύρα μου φέρνουν αυτά  

isixos_geroulis τηλεοπτική σειρά είναι. Το πρόβλημα είναι να μην την αρχίσεις, μετά είσαι ένας καταδικασμένος

__mikeman

# 90 στις 14/4/2014
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία

Ωραία να βάλουμε και το κανονικό να γουστάρουμε τότε...

https://www.youtube.com/watch?v=hKZs3Vm-L0Y

Α ρε κατακα(η)μένο Winterfell πως κατάντησες...καταραμένε Γκρειτζόι καλά σου κάνανε και σου την κόψανε...  

flat_line

# 91 στις 14/4/2014
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 5.978

Δεν βαρεθήκατε ακόμα να απαντάτε στην Τζούλια;

Το θέμα μας νομίζω είναι αγαπημένα βιβλία...Νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερα να μείνουμε στο θέμα μας...

sxeseis_support

# 92 στις 14/4/2014
author
Ανδρας / 55 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 380

Ξεφύγαμε πάλι.

Η θα το κλειδώσω ή θα μείνετε στο θέμα.

Αποφασίστε.

isixos_geroulis

# 93 στις 14/4/2014
author
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος

Ελα τωρα σαπορτ

...ασε μας και ενα (1) θεματακι να ξεκατινιαζομαστε...

Μη μας καταπιεζεις...κανει κακο στον ψυχισμο μας...

Αρέσει στο μέλος sxeseis_support

tanton-

# 94 στις 14/4/2014
author
Ανδρας / 68 / Διαζευγμένος
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.862

Το παιχνίδι του Θρόνου

Βρίσκομαι κάπου

Δεν έχω βιβλία μαζί μου και πρέπει να περάσω εκεί στην "εξορία" δυο-τρεις μέρες.
Πάω στο περίπτερο και αγοράζω ένα "τούβλο" αρκετό να περάσω τις δυο μέρες μου, σκέφτομαι.
δεν ξέρω τον συγγραφέα , ούτε μου λέει τίποτε ο τίτλος.
Κάθομαι στην αυλή αγναντεύοντας το χιονισμένο Βελούχι, τσιγάρα,, κανάτα καφές δίπλα..
Αρχίζω το διάβασμα, περιμένω το γνωστό "βύθισμα" και 'χάσιμο".

Αμ, δε

5, 10, 20 σελίδες... δεν καταλαβαίνω τίποτε!

Εντάξει το έχω πάθει πάλι με μερικά βιβλία μαθηματικών ( με την Φυσική συνήθως τα βγάζω πέρα ) αλλά με βιβλίο φαντασίας; Εμείς που είχαμε σαν ευαγγέλιο στα νιάτα μας τον Γκίπσον θα κωλώσουμε τώρα;

Ξαναδιαβάζω το εξώφυλλο είναι λέει ο 3ος και 4ος τόμος μιας σειράς. 

Το άφησα στην άκρη ( σπάνιο πράγμα για μένα που έχω διαβάσει τόνους σαβούρας, αλλά την διάβασα! )

Έτσι όταν άρχισε και εδώ να παίζεται η σειρά ( στην τηλεόραση λέω όχι στο ίντερνετ ) άρχισα να την βλέπω.( στο μεταξύ διάβασα όλα τα βιβλία και με την σωστή σειρά αυτή την φορά και τα κατάλαβα! )

Ύστερα από λίγο βέβαια την βαρέθηκα και σταμάτησα.

Αλλά

Το παραδέχομαι είναι σπουδαία δουλειά.
Κατ΄αρχή είναι κινηματογράφος ( και μάλιστα από αυτόν που ξέρουν να κάνουν οι Αμερικάνοι μάστορες )

Σπουδαίοι ηθοποιοί
Χώροι, ο ένας καλύτερος από τον άλλο ( από την Ισλανδία ως το Μαρόκο )
Κουστούμια
Κατασκευασμένη ( από γλωσσολόγους ) ανύπαρκτη γλώσσα
Ντεκόρ!!!
Και το σπουδαιότερο πουθενά γραφιστικές και κομπιουστερίστικες ευκολίες.
όλα φτιαγμένα με το χέρι, με τον παλιό καλό τρόπο  κανένα φτηνιάρικο εφέ.
Εδώ έχουν δουλέψει τεχνιταράδες και σπουδαίοι καλλιτέχνες 

¶ξια η δουλειά  τους!
Δες τε ένα επεισόδιο του Παιχνιδιού και ένα π.χ του   Χάρι Πότερ και αν κόβει το μάτι σας θα δείτε τις διαφορές. Το ένα είναι ατόφιος κινηματογράφος το άλλο κομπιούτερ. 

Υ.Γ πάντως η Ιστορία  και η μυθολογία των επτά βασιλείων της Ιρλανδίας εκεί ανάμεσα στο 500 π.Χ και στο 1200 μ.Χ είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και από ότι παρουσιάζεται στο Παιχνίδι. Αν μάλιστα , μια και μιλάμε για βιβλία εδώ, έχετε για ξεναγό την Φιλομένα , δικηγόρο-ντεντέκτηβ-καλόγρια θα την απολαύσετε )

VLEMMA

# 95 στις 14/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

εμενα παντως
μ' αρεσει να διαβαζω
καθημερινα
το sxeseis.gr

isixos_geroulis

# 96 στις 14/4/2014
author
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος

Για κοιτα

...που σιγα σιγα θα με βαλουν στο τρυπακι...γέρο ανθρωπο...

VLEMMA

# 97 στις 14/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

εγω και τα βιβλια που διαβαζω

ειμαστε σαν την καραβιδα με τ' οστρακο της...

Τ' αλλαζω...
μεγαλωνοντας...

μα...κι εγω καραβιδα παραμενω στο βαθος
κι αυτα στρωματα χιτινης κι ασβεστιου περιεχουν...παντα
για να με "σωζουν."..

flat_line

# 98 στις 14/4/2014
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος

Είμαι περίπου 20 χρονών  και διαβάζω πλέον τα έργα του Πλάτωνα, το ένα μετά το άλλο.

Μέχρι που έφτασα και στο Συμπόσιο. Και δεν θα ξεχάσω το εγκώμιο που έπλεξε ο Αλκηβιάδης στον μεγαλύτερο Έλληνα φιλόσοφο, το Σωκράτη. Αναφερόμενος στην αντοχή, στην εγκράτεια και την ανδρεία του.
Στην μάχη στην Ποτίδαια που ο Αλκιβιάδης τιμήθηκε για την ανδρεία του, ο Σωκράτης τον είχε σώσει.
Και στην μάχη στο Δήλιο όπου οι στρατιώτες έτρεχαν πανικόβλητοι, μόνο ο Σωκράτης υποχωρούσε συντεταγμένα. Κανένας δεν τολμούσε να επιτεθεί, έστω εύκολα σε ένα άνδρα τόσο γενναίο.
Και ακόμα και όταν ο Αλκιβιάδης ξάπλωσε πάνω του την ώρα που ο Σωκράτης κοιμόταν, ο ομορφότερος άνδρας της Αθήνας, ο μέγιστος φιλόσοφος δεν τον άγγιξε καν, τόσο εγκρατής ήταν. 
Αυτα μπορώ να θυμηθώ τώρα, συγνώμη αν κάπου κάνω λάθος. Θυμάμαι όμως πόσο περηφάνεια ένιωθα για τον Σωκράτη όταν το διάβαζα, πόση έμπνευση μου είχε δώσει.
Αρέσει στο μέλος somebody961

flat_line

# 99 στις 14/4/2014
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 97 από VLEMMA

εγω και τα βιβλια που διαβαζω

ειμαστε σαν την καραβιδα με τ' οστρακο της...

Τ' αλλαζω...
μεγαλωνοντας...

μα...κι εγω καραβιδα παραμενω στο βαθος
κι αυτα στρωματα χιτινης κι ασβεστιου περιεχουν...παντα
για να με "σωζουν."..

Έχω την αίσθηση ότι σου έχουν λείψει τα θαλασσινά...

Μια επίσκεψη σε παραθαλάσσια ταβερνούλα θα σου έκανε πολύ καλό...

athina1975

# 100 στις 14/4/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από flat_line

Είμαι περίπου 20 χρονών  και διαβάζω πλέον τα έργα του Πλάτωνα, το ένα μετά το άλλο.

Μέχρι που έφτασα και στο Συμπόσιο. Και δεν θα ξεχάσω το εγκώμιο που έπλεξε ο Αλκηβιάδης στον μεγαλύτερο Έλληνα φιλόσοφο, το Σωκράτη. Αναφερόμενος στην αντοχή, στην εγκράτεια και την ανδρεία του.
Στην μάχη στην Ποτίδαια που ο Αλκιβιάδης τιμήθηκε για την ανδρεία του, ο Σωκράτης τον είχε σώσει.
Και στην μάχη στο Δήλιο όπου οι στρατιώτες έτρεχαν πανικόβλητοι, μόνο ο Σωκράτης υποχωρούσε συντεταγμένα. Κανένας δεν τολμούσε να επιτεθεί, έστω εύκολα σε ένα άνδρα τόσο γενναίο.
Και ακόμα και όταν ο Αλκιβιάδης ξάπλωσε πάνω του την ώρα που ο Σωκράτης κοιμόταν, ο ομορφότερος άνδρας της Αθήνας, ο μέγιστος φιλόσοφος δεν τον άγγιξε καν, τόσο εγκρατής ήταν. 
Αυτα μπορώ να θυμηθώ τώρα, συγνώμη αν κάπου κάνω λάθος. Θυμάμαι όμως πόσο περηφάνεια ένιωθα για τον Σωκράτη όταν το διάβαζα, πόση έμπνευση μου είχε δώσει.

Απολογια Σωκρατη:::

:Δεν ξέρω, άνδρες Αθηναίοι, αν οι κατήγοροί μου σας επηρέασαν. Γιατί κι εμένα, λίγο ακόμα και θα με έκαναν να ξεχάσω ποιος είμαι. Τόσο πειστικά μιλούσαν. Αν και, εδώ που τα λέμε, δεν είπαν τίποτα το αληθινό. Πιο μεγάλη εντύπωση όμως από όλα τα ψέματα που είπαν μου έκανε αυτό: που έλεγαν ότι πρέπει να με προσέχετε, για να μην σας εξαπατήσω επειδή είμαι τάχα δεινός ρήτορας.Αυτό μου φάνηκε το πιο αδιάντροπο ψέμα, γιατί είναι βέβαιο ότι θα διαψευσθούν ευθύς αμέσως έμπρακτα, καθώς θα αποδειχθεί ότι δεν είμαι τρομερός στο να μιλάω, εκτός αν αυτοί λένε δεινό ρήτορα όποιον λέει την αλήθεια. Αν λοιπόν θέλουν να πουν αυτό θα συμφωνούσα πως είμαι ρήτορας, αλλά όχι με τον τρόπο το δικό τους. Έτσι λοιπόν σας λέω, αυτοί είπαν, ελάχιστα ή και καθόλου, την αλήθεια, εσείς όμως από εμένα θα την ακούσετε ολόκληρη. Όχι, μα το Δία, άνδρες Αθηναίοι με δημηγορίες σαν τις δικές τους, ούτε καλλωπισμένα λόγια με κομψές φράσεις και λέξεις.Αλλά θα ακούσετε τα σωστά λόγια, όπως μου έρθουν στο μυαλό, γιατί πιστεύω ότι είναι δίκαια όσα λέγω. Και κανείς σας να μην περιμένει τίποτε άλλο. Γιατί δεν είναι σωστό, άνδρες, σε αυτήν την ηλικία που βρίσκομαι, να έρθω σε σας πλάθοντας όμορφα λόγια σαν να ήμουν νεαρός. Και πρέπει να σας ζητήσω, άνδρες Αθηναίοι, μια χάρη από εσάς. Αν με ακούσετε να μιλάω με τα ίδια λόγια που έχω συνηθίσει να μιλάω και στην αγορά και στα τραπέζια, να μην απορήσετε και να μην θορυβηθείτε...μεγαλος φιλοσοφος ο Σωκρατης...

Επιλέξτε σελίδα: (1-7)
Σελίδες 1234567
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.