Φλατ..σπουδαιος ο Αλκιβιαδης αλλα να σου θυμησω οτι οταν κατηγορηθηκε για τα αποκεφαλισμενα αγαλματα του Ερμη,που ηταν ο προστατης των εμπορων...προδωσε την Αθηνα και κατεφυγε στην Σπαρτη...να τα λεμε αυτα...
...προβλεπω να "σκαει" μυτη...λαβρος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από flat_line
Και ακόμα και όταν ο Αλκιβιάδης ξάπλωσε πάνω του την ώρα που ο Σωκράτης κοιμόταν, ο ομορφότερος άνδρας της Αθήνας, ο μέγιστος φιλόσοφος δεν τον άγγιξε καν, τόσο εγκρατής ήταν.
Καταρχην να σε συγχαρω που διαβαζεις Πλατωνα...να διευκρινησω εδω μιας και το ανεφερες..οτι ο Αλκιβιαδης ηταν ενας παρα πολυ ομορφος ανδρας και συμφωνα με τον Πλουταρχο ,ο Αλκιβιάδης «φοβόταν και σέβονταν τον Σωκράτη μόνο, περιφρονώντας τις υπόλοιπες ερωμένες του».Απο αυτο κρινουν οτι πιθανο ειναι να ειχαν ερωτικη σχεση..παρολα αυτα τιποτε δεν αποδεικνυεται κι οπως αναφερες κι εσυ ο Σωκρατης δεν τον αγγιξε καν..τοσο εγκρατης ηταν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από flat_lineΕίμαι περίπου 20 χρονών ...
fail... 33 λες στο προφιλ σου!!!
Οπως το λέει ο τάντονας, το θέμα με τα CGI(τα γραφικά στο κομπιούτερ δηλαδή) έχει παραγίνει...και κυρίως πόσο τεμπέλικα το χρησιμοποιούνε.
Αν θελουμε ένα πρόσφατο παράδειγμα, εδώ έχουμε την "Phantom Zone" στον καινούριο Σουπερμαν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από athina1975
fail... 33 λες στο προφιλ σου!!!
Ήμουν...
Όταν ήμουν σε εκείνη την ηλικία διάβαζα φιλοσοφία.
Ήταν τόσο σοβαρό το λάθος μου;
χμ... με τα ψηφιακά εφέ ίσως διαφωνήσω λιγάκι (λιγάκι είπα ). Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς αρκετές ταινίες που τα χρησιμοποιούν είναι βασισμένες σε βιβλία άρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από flat_line
Ήμουν...
Όταν ήμουν σε εκείνη την ηλικία διάβαζα φιλοσοφία.
Ήταν τόσο σοβαρό το λάθος μου;
Ε,καλα...δεν θα σου παρω και το κεφαλι!!!
Παράθεση:
Ουπς
Σχόλιο # 102 από isixos_geroulis
Αν κρίνω από την αδυναμία που του έχει...
Το έχετε κάνει το θεματάκι, να το κλαίνε οι ρέγγες!!
Παράθεση:
Ουπς
Σχόλιο # 102 από isixos_geroulis
Γερουλη,μην προβλεπεις ως σαν αλλος μαντης Τειρεσιας...προλαβε αλλος και ¨΄καβαντζωσε"'?..ohhh..yes!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 109 από pigassos71
Αν κρίνω από την αδυναμία που του έχει...
Πηγασε,εσυ ασχολεισου με την οικοδομη και τα μπετα...γιατι μαλλον τους 8 ποντους του Προκρουστη τους πηρες σε φαρδος!!!
Κι επειδη οπως λεει η Belezza..το θεματακι ξεφυγε λιγο,το επαναφερω και συστηνω ενα πολυ ωραιο βιβλιο της Χρυσιηδας Δημουλιδου...Τα δακρυα του Θεου...πολυ καλο..με κερδισε αμεσως..ηταν να γινει και ταινια με πρωταγωνιστρια την Βανα Μπαρμπα..αλλα ναυαγησε..(δυστυχως)..
...αλλά ειλικρινά,
αν γινόταν ο Κατακλυσμός στο χώρο των εκδοτικών οίκων
και επιζούσαν μόνο ο Ψυχογιός και ο Λιβάνης
θα επέλεγα, για την υπόλοιπη ζωή μου
να διαβάζω τα τασιενεργά συστατικά του Τάιντ
ρατσισμος...
... σενιορα Κλημεντινη... Παττακης..
Ειναι ενα βιβλιο διαχρονικο απο τον Ηλια Πετροπουλο,που ειναι για μελετη...
Ειναι το "Εγχειριδιο του καλου κλεφτη"...Ειναι ενα βιβλιο,οπως γραφει στην αρχη ο Πετροπουλος,δανειζομενος μια σκεψη του Καφκα,που...
"σαν το τσεκουρι σπαει την παγωμενη θαλασσα μεσα μας"...
Κλέλια μου, ρατσισμός δεν είναι να λες την άποψή σου, ρατσισμός είναι να θέλεις να την επιβάλλεις.
Στο θέμα του Ψυχογιού, π.χ. ΔΕΝ είναι ρατσιστικό να ΜΗΝ μου αρέσουν και να ΜΗΝ διαβάζω τα βιβλία που εκδίδει. Ρατσιστικό θα ήταν να μπούκαρα στον Ψυχογιό και να αναβίωνα το ανάλογο του "Auto da Fe" στο Βερολίνο του 1933.
Οσο για το θέμα των "σκοτεινών αποχρώσεων", επειδή δε χάνεις ποτέ το χιούμορ σου, νομίζω ότι αυτή εδώ η κριτική, θα σε ενθουσιάσει!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 113 από athina1975Κι επειδη οπως λεει η Belezza..το θεματακι ξεφυγε λιγο,το επαναφερω και συστηνω ενα πολυ ωραιο βιβλιο της Χρυσιηδας Δημουλιδου...Τα δακρυα του Θεου...πολυ καλο..με κερδισε αμεσως..ηταν να γινει και ταινια με πρωταγωνιστρια την Βανα Μπαρμπα..αλλα ναυαγησε..(δυστυχως)..
έτσι εξηγούνται πολλά!
( και οι πολιτικές σας απόψεις και οι αρχαιογνωστικές σας παρατηρήσεις )
Υ.Γ φίλε Μαίκ " δεν φταίω εγώ, η φύση μου φταίει" είπε ο σκορπιός
Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από ClimentiniΚλέλια μου, ρατσισμός δεν είναι να λες την άποψή σου, ρατσισμός είναι να θέλεις να την επιβάλλεις.
οπερ εδει δειξαι...
θελετε παση θυσια... -προσκομιζοντας και τεκμηρια... αλλων "πνευματικων " ανθρωπων... ωστε να θεωρηθει εγκυροτερη η "απορριψη " σας... -να με μεταπεισετε για το ποσο βδελυγμα ..ειναι το συγκεκριμενο αναγνωσμα εν προκειμενω...
σωνει και ντε να μπουμε στο καλουπι της σκεψη σας!
mais pourquoi!?
ενας οργανισμος... χρειαζεται πολλα..
να σας το δωσω... με παραδειγμα... μπας και συννενοηθουμε...
το Γκρι... και αλλες συναφεις αποχρωσεις... βιβλιων...
λειτουργουν στον οργανισμο ( της γυναικας σ'αυτη την περιπτωση)
σαν δυο.. ποτηρια κοκκινο κρασι...
( κι ας μην ειναι Καβα Μερκουρη... Γερουλη μου... την ιδια δουλεια κανει )
ανεβαζουν παλμους... της δινουν ενα ροδαλο χρωμα... που αναδεικνυει τα ματια που οσο να'ναι εχουν γινει πιο παιχνιδιαρικα
και τελος... την κανουν πιο "συνεργασιμη",. αφου δινοντας μια σταλα τροφη στη φαντασια...
καποιες αμυνες.. τις χαλαρωνει...
καθως και ξεχνα... ποσα πλυντηρια εχει να βαλει το πρωι...
ενδεχομενως εσεις να μην χρειαζεστε αυτη τη διαδικασια...
αλλα για την πυρα... δεν ειναι οσοι... τη θελουν ...
και στην τελικη...
εκτος απο χιουμορ... που προσπαθησω να χτισω...
κανω αγωνα να γκερεμισω... στερεοτυπα και κομπλεξ...
διοτι.. εχει δα τοσο μεγαλη σημασια...
πως με βλεπουν οι αλλοι...?
υγ. . και οπως με τα ασματα.. ετσι και με τα αναγνωσματα...
τα "αντισωματα" ειναι απαραιτητα
κυριως και για μετρο συγκρισης...
αν μου πεσει Μαρκησιος Ντε Σαντ...
να μη μπορω να εχω αποψη...?
υγ2. ακουστε τον κομμωτη σας μερες που 'ρχονται...
η κοπελια.. με τα ξανθα κοντα μαλλια... και τα μαυρα φρυδια...
δεν διαθετει την ιδια μυτη μ 'εσας...
δυο στοιχεια... παραταιρα σε ενα προσωπο... εχει δικιο ο χριστιανος... ειναι υπερβολη...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media