τελικά στο γάμο είναι όλοι οι άντρες άπιστοι... αυτή τη συζήτηση είχα με φίλες... μια φίλη δέχθηκε πρόταση γάμου, κι αν ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα και πάει σε άλλη αγκαλιά...γιατί παντρεύονται...;; να μας πείτε οι παντρεμένοι-ες... εμπειρίες
Παράθεση:
είναι όλοι άπιστοι; κι αν ειναι γιατι παντρεύονται;
Σχόλιο # 1 από woman26τελικά στο γάμο είναι όλοι οι άντρες άπιστοι... αυτή τη συζήτηση είχα με φίλες... μια φίλη δέχθηκε πρόταση γάμου, κι αν ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα και πάει σε άλλη αγκαλιά...γιατί παντρεύονται...;; να μας πείτε οι παντρεμένοι-ες... εμπειρίες
Δεν είναι όλοι άπιστοι! Εσύ και οι φίλες σου είστε λάθος. Δεν είμαι παντρεμένος αλλα η λογική σου δεν στέκει.
petro αν όχι όλοι οι περισσότεροι ίσως είναι...δυστυχώς...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από woman26petro αν όχι όλοι οι περισσότεροι ίσως είναι...δυστυχώς...
Τώρα σωστή.
Αν αγαπάω κάποια τόσο πολύ που θέλω να την παντρευτώ δεν θα σκεφτώ ότι ίσως με απατήσει οποτε δεν κάνω τίποτα μαζί της. Δεν ξέρω αυτά είναι και τυχερά δεν μπορείς να τα υπολογίσεις πως θα πάνε. Εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει η επομενη μέρα.
Εγώ είμαι της άποψης μη γαμάτε την εμπιστοσύνη, δεν νιώθεις καλά γουστάρεις άλλη? οκ χώρισε, άν ξεκινάς τις που..ιές και να κοροιδεύεις ανθρώπους το ξεφτίλισες εντελώς το θέμα. Κάποιες/κάποιοι λένε έλα μωρέ πηγαίνω με άλλον/άλλη επειδή η ερωτική μας ζωή έχει πέσει μετά από τόσα χρονια συμβίωσης και για να μην χαλάσω την οικογένεια μου που την βάζω πάνω από όλα συμπληρώνω ότι μου λύπει έτσι. ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!
Οι φιλες ειναι καμμενες απο γαμους?
Πηρανε τον καμουφλαρισμενο, κρυψινου, ολιγον αμφιβολου χρησης ανηρ και τους βγηκε μετα, (ως συνηθως), με λυκοπιασμα προς αλλες κατευθυνσεις στα καφες? (πληθυντικος του καφε).καλα αυτο που λες ειναι μια ωραια δικαιολογια για να κανουν τις κουτσουκελες τους οι γυναικες και οι αντρες...
απο κει και περα, ο γαμος σα κοινωνικο συμβολαιο βαζει στο τραπεζι πολυ μεγαλυτερα θεματα απο ενα κερατο. και αυτα πρεπει ως ενα βαθμο να επιλυονται απο το ζευγαρι
Δεν είναι η απιστία που διαλύει μια σχέση η ένα γάμο, η απιστία είναι απλά η κορφή του παγόβουνου των προβλημάτων που έχουμε με τον άλλον
Τί μιλάτε για πιστούς και άπιστους άντρες, δεν καταλαβαίνω...
Ο καθένας το βλέπει από τη δική του σκοπιά...
Οι άπιστοι και οι καμμένες από απιστία θα πουν ότι όλοι οι άντρες ξενοκοιτάνε και ξενοΓαΜάΝε (κρίνοντας εξ' ιδίων τα αλλότρια πάντα).
Οι πιστοί θα πουν ότι δε συμβαίνει έτσι κι ότι όταν βρουν μια γυναίκα να σχετιστούν και να παντρευτούν, είναι μόνο εκεί ... αλλά ποιός πιστεύει τα "καλά παιδιά"; (μήπως υπάρχουν κιόλας; )
Οπότε, πάλι πάνω σε άπιστους θα πέσετε... (αυτοί εξάλλου είναι συναρπαστικοί και τραβάνε τις γυναίκες... και οι γυναίκες μετά ευχαριστιούνται κλάμματα...)
Πάρ' το αυγό και κούρευ'το...
Εγώ πάλι νομίζω οτι εξαρτάται...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από achinosΔεν είναι η απιστία που διαλύει μια σχέση η ένα γάμο, η απιστία είναι απλά η κορφή του παγόβουνου των προβλημάτων που έχουμε με τον άλλον
Καλα,μην παιρνεις κι ορκο..να δινεις στον αλλον τα παντα και αυτος να ξενοπηδαει...ασε φιλεναδα...
Δε θα του κόψουν κομμάτι, αλλά σίγουρα θα απαιτήσουν αποκλειστικότητα... γιατί αυτές είναι πιο καπάτσες και πιο ικανές από τις άλλες... ή έτσι νομίζουν... και δεν ξέρεις τί μπορούν να κάνουν γι' αυτό...
Κι επίσης, όταν λέμε "μια φορά στο τόσο" δεν εννοούμε "μια φορά το εξάμηνο ή το χρόνο", αλλά πιο συχνά... κι αυτός που αγαπάει πραγματικά, δε δέχεται να μοιράζεται... ας τον πούνε κι αδερφή... έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του εκεί που τον ενδιαφέρει...
Την επομενη φορα που θα βγεις με τις φιλες σου γιατι δεν ανοιγετε μια συζητηση με θεμα 'τι πρεπει να κανουμε εμεις σαν γυναικες για να κρατησουμε τους ανδρες μας πιστους;'
26 χρονων εισαι καπου θα διαβασες, καπου θα ακουσες οτι 'δεν μπορουμε να αλλαξουμε τους αλλους παρα μονο τον εαυτο μας ελπιζοντας να αλλαξει και ο αλλος'.
Εκεινο που σιγουρα δεν διαβασατε εσυ και οι φιλες σου ειναι οτι 'δεν μπορεις να αλλαξεις καποιον με λογικα επιχειρηματα' δλδ κανεις δεν αλλαζει συμπεριφορες επειδη ειναι λογικο για σενα, οτι πρεπει να αλλαξει.
Για να αλλαξεις τη συμπεριφορα καποιου πρεπει να του αλλαξεις και την εικονα στην οποια βασιζεται η τωρινη συμπεριφορα του, η να πεις/κανεις κατι που ακουγεται/αισθανεται οτι ειναι σωστο με τα δικα του σταθμα.
Ολη η ανθρωπινη συμεπριφορα ειναι βασισμενη στον απο-πανω ορισμο και οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις και μετατρεψεις τον ορισμο σε πραξη τοσο το καλυτερο για σενα, την καριερα σου και τον ανδρα σου.
Παράθεση:
είναι όλοι άπιστοι; κι αν ειναι γιατι παντρεύονται;
Σχόλιο # 1 από woman26
τελικά στο γάμο είναι όλοι οι άντρες άπιστοι... αυτή τη συζήτηση είχα με φίλες... μια φίλη δέχθηκε πρόταση γάμου, κι αν ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα και πάει σε άλλη αγκαλιά...γιατί παντρεύονται...;; να μας πείτε οι παντρεμένοι-ες... εμπειρίες
Οπότε επιστρέφουμε στην ερώτηση του θέματους "η ζωή με έναν άπιστο"...τι προτιμάς? Σχέση με έναν απο τους χιλιάδες συνηθισμένους φύτσουλες και να είναι δικός σου(κι αυτό παίζεται)...ή με έναν που "το'χει", οπως λένε, και μάλλον θα μοιράζεσαι και κανένα κομματάκι που και που...
...εγω προτιμω φυσικα τον εχοντα ...κι απαιτω πιστη ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από mina_thea
Καλα,μην παιρνεις κι ορκο..να δινεις στον αλλον τα παντα και αυτος να ξενοπηδαει...ασε φιλεναδα...
Ρε μίνα, όσο θεά κ να εισαι, όσο κ να του δίνεις τα πάντα...που κατά τη γνώμη μου, αυτό το "τα πάντα" απλά δεν υπάρχει, ούτε γι αυτόν, ούτε για μένα, ούτε για κανέναν κ είναι κ λογικό δλδ, ο άλλος η η άλλη, ξενοπηδάει, η θέλει να ξενο...οτιδήποτε, όταν υπάρχει πρόβλημα στο μεταξύ τους διάστημα, απλά πράματα.
Παράθεση:
Αλλο είναι για τον άντρα να φαντάζεται την αγαπημένη του/γυναίκα του στα γόνατα να "περιποιείται" έναν άλλο μαντράχαλο...οτι και να λέμε αυτό είναι πολύ πιο "άγριο" και εξευτελιστικό θα έλεγα απο το αντρικό αντίστοιχο, έτσι δεν είναι...?
Σχόλιο # 10 από __mikeman
Όχι ρε μαικ, δεν είναι πιο άγριο, το ίδιο είναι...κ μένα θα μ άρεσε να κάνω τπτ μια στο τόσο, όσο θέλω, ε...όχι κ κάθε μέρα...:Ρ
μα γιατί δεν το καταλαβαίνει κανείς αυτό, δεν ξέρω...σιγά το πράμα...
K δεν μπορώ να καταλάβω επίσης, πως περιμένει κανείς να του είναι πιστός ο άλλος...όταν ήδη έχει αποφασίσει πως αυτός...μπορεί καμιά φορά κ να μην είναι...το ξαναλέω, μου θυμίζει εκείνη τη φίλη μου, που έλεγε φανερά, ότι αν κάνει σχέση, αυτή έχει κάθε δικαίωμα να κάνει κάτι με άλλον, αλλά ο άνδρας της όχι...κ το πίστευε πραγματικά...
Δεν υπάρχουν δυο μέτρα, ένα για την αφεντομουτσουνάρα μου...κι ένα για όλους τους υπόλοιπους...κι όσοι (κ όσες ) το νομίζουν αυτό...ξυπνούν απότομα...δυστυχώς
καλε αχινε θα εισαι με τον κατεχοντα και θα θελεις και τα γονατα ;
χαλαω η χαλας την πιατσα ..;...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από tzoulia59καλε αχινε θα εισαι με τον κατεχοντα και θα θελεις και τα γονατα ;
χαλαω η χαλας την πιατσα ..;...
Σόρρυ τζούλια, δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο κατέχων...κ τι σημαίνει στα γόνατα...για πε...
Αυτό που λέω είναι ότι αν είσαι σε μια ικανοποιητική σχέση δεν τίθεται θέμα απιστίας...κ συνεπώς για να τεθεί, πρέπει η σχέση να μην ικανοποιεί κάποιον...κι αν συνεχίζεται παρόλο που δεν, τότε άλλο είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα κι όχι η απιστία...που απλά είναι η κορφή του παγόβουνου...αυτά
θυμιατο εισαι σιγουρος;
υπαρχουν κατι μπουμπουκια ...Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media