Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

είναι όλοι άπιστοι; κι αν ειναι γιατι παντρεύονται;

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

tzoulia59

# 21 στις 2/5/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558
'Aρεσαν+: 0%

πηγαινε ολο ευθεια ..κατα μαικ ποστ ...καπου λεει για αυτον που το χει κι αυτον που δεν το χει (ορα φιτσουλας)

ο εχων ειναι ο κατεχων ...
γονατα και μαντραχαλος ...

Paralia48

# 22 στις 2/5/2014
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Ρε γούμαν,  οι απιστίες δεν υπάρχουν πριν παντρευτείς. Πριν παντρευτούμε είναι όλα τέλεια. Δε λογαριάζουμε τι και πότε θα μπορούσε να προκύψει κάποτε. Ναι θα μπορούσε και η γυναίκα να γνωρίσει κάποιον που να της τη ...βάραγε στο κεφάλι και να μην έβλεπε μπροστά της και να έκανε απιστία! Σε μια σχέση πάντως που όλα λειτουργούν καλά, η πιθανότητα μικραίνει.

Όταν φτάνουμε στο γάμο ελπίζουμε με τον άνθρωπο που αγαπάμε να ζήσουμε μαζί ευτυχισμένοι. Αν βέβαια προκύψει κάτι που δεν το ανεχόμαστε, ευτυχώς υπάρχει και το διαζύγιο. Δε θα πεθάνουμε.

Και δεν είναι όλοι άπιστοι ή όλες άπιστες!

achinos

# 23 στις 2/5/2014
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από tzoulia59

πηγαινε ολο ευθεια ..κατα μαικ ποστ ...καπου λεει για αυτον που το χει κι αυτον που δεν το χει (ορα φιτσουλας)

ο εχων ειναι ο κατεχων ...
γονατα και μαντραχαλος ...

Α...τώρα κατάλαβα...παρεξήγηση, ο έχων, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν είναι ο κατέχων τίποτα...αλλά "είναι" απλά αυτός που μου αρέσει προς το παρόν, όπως "είμαι" κ γω.

Κ όσο για τα γόνατα...νταξ για να μη νοιώθουν ...εξευτελιστικά...όταν για καποιο χ,ψ. λόγο θελήσω να κάνω κάτι με κάποιον άλλον...αυτή τη στάση...θα την αποφύγω...δε με πειράζει...

Δεν ξέρω ποιος χαλάει την πιάτσα...αλλά δε μ ενδιαφέρει κιόλας, προτιμώ να χαλάει η πιάτσα άλλωστε...παρά η ψυχοσωματική μου υγεία...που είναι κ πιο εύθραυστη...

achinos

# 24 στις 2/5/2014
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Paralia48

Ρε γούμαν,  οι απιστίες δεν υπάρχουν πριν παντρευτείς. Πριν παντρευτούμε είναι όλα τέλεια. Δε λογαριάζουμε τι και πότε θα μπορούσε να προκύψει κάποτε. Ναι θα μπορούσε και η γυναίκα να γνωρίσει κάποιον που να της τη ...βάραγε στο κεφάλι και να μην έβλεπε μπροστά της και να έκανε απιστία! Σε μια σχέση πάντως που όλα λειτουργούν καλά, η πιθανότητα μικραίνει.

Όταν φτάνουμε στο γάμο ελπίζουμε με τον άνθρωπο που αγαπάμε να ζήσουμε μαζί ευτυχισμένοι. Αν βέβαια προκύψει κάτι που δεν το ανεχόμαστε, ευτυχώς υπάρχει και το διαζύγιο. Δε θα πεθάνουμε.

Και δεν είναι όλοι άπιστοι ή όλες άπιστες!

Aυτή είναι κ η πιο λογική τοποθέτηση στο θέμα...γιατί η ερώτηση "είναι όλοι άπιστοι; κι αν είναι γιατί παντρεύονται;" εκτός που μπλέκει δυο ξεχωριστά κεφάλαια, δεν είναι κ ερώτηση, προσπαθεί περισσότερο να μας προκαταβάλλει, είναι δλδ πλάνη

sweetsin_

# 25 στις 2/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

woman θα σου δωσω με πολυ ειλικρινεια την δικη μου εμπειρια και ζωη...

στα 18μου κουκλα, κορμαρα, ουτε κυταριτιδα ουτε κοιλιτσα, το στηθος τουμπανο, γυμναστηριο καθημερινα...γνωριζω τον καλο μου, παιδαρος, αθλητής, τρελος ερωτας κι απο τις 2 πλευρες...λιγο επαιζε το ματακι του αλλα σε μενα χαλι...

σε 5 χρονια γαμος, αρχιζουν οι βραδιες με φιλους, μπυριτσες, πιτσες,bbq... εγω να μη φαω??? κι εκει που δεν αφηνα το γυμναστηριο για κανεναν, τωρα λεω...θα παω αυριο μωρε...δεν εγινε τιποτα...

ερχεται σε 2 χρονακια κι ο μπεμπης μου... ο δικος μου πισινος εν τω μεταξυ εχει γινει ολιγον διπλος, οι  υποχρεωσεις ατελειωτες, παει πια η γκομεναρα με τον τελειο κωλο, κι αρχιζει να γινεται αψογη μητερα, αριστη νοικοκυρα, αλλα οχι πια γκομεναρα και π...να στο κρεβατι οπως ηταν καποτε...

ο αγαπημενος μου ομως καλα κρατει...και το ματακι παιζει ακομα, και δεν μενει μονο εκει, γιατι εγω ειμαι τοσο απασχολημενη με ολες τις αλλες υποχρεωσεις που εχω ξεχασει οτι εχω συζυγο...που τις τσαχπινιες του στο κρεβατι τις χαιρεται λοιπον αλλη ή αλλες που του δινουν ποτε ποτε αυτο που εγω εχω ξεχασει...

ευτυχως ομως γιατι το κερατο μολις το συνειδητοποιησεις οτι το φαγες, ή θα σε παει για διαζυγιο ή θα σου ανοιξει τα ματια και θα εχεις την καλυτερη σχεση που θα μπορουσες ποτε...θα ξανααποκτησεις την κορμαρα που ειχες, θα ξαναγινεις η πορνη στο κρεβατι που ησουν και θα συνεχισεις να εισαι αριστη μανούλα, προτρεποντας το γιοκα σου και κανοντας παρτι καθε φορα που θα κλεινεται στο δωματιο του με αλλο γκομενακι...
γιατι ετσι μεγαλωνουμε εμεις οι ελληνιδες τους γιους μας, κι ετσι εχουν μεγαλωσει και οι αντρες μας...

φανταζομαι λιγο να σου εδωσα να καταλαβεις τι παιζει...χωρις να εννοω πως γινεται σ οοολα τα σπιτια αυτο το σκηνικο...τουλαχιστον στα περισσοτερα ομως!!!

mina_thea

# 26 στις 2/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από sweetsin_

woman θα σου δωσω με πολυ ειλικρινεια την δικη μου εμπειρια και ζωη...

στα 18μου κουκλα, κορμαρα, ουτε κυταριτιδα ουτε κοιλιτσα, το στηθος τουμπανο, γυμναστηριο καθημερινα...γνωριζω τον καλο μου, παιδαρος, αθλητής, τρελος ερωτας κι απο τις 2 πλευρες...λιγο επαιζε το ματακι του αλλα σε μενα χαλι...

σε 5 χρονια γαμος, αρχιζουν οι βραδιες με φιλους, μπυριτσες, πιτσες,bbq... εγω να μη φαω??? κι εκει που δεν αφηνα το γυμναστηριο για κανεναν, τωρα λεω...θα παω αυριο μωρε...δεν εγινε τιποτα...

ερχεται σε 2 χρονακια κι ο μπεμπης μου... ο δικος μου πισινος εν τω μεταξυ εχει γινει ολιγον διπλος, οι  υποχρεωσεις ατελειωτες, παει πια η γκομεναρα με τον τελειο κωλο, κι αρχιζει να γινεται αψογη μητερα, αριστη νοικοκυρα, αλλα οχι πια γκομεναρα και π...να στο κρεβατι οπως ηταν καποτε...

ο αγαπημενος μου ομως καλα κρατει...και το ματακι παιζει ακομα, και δεν μενει μονο εκει, γιατι εγω ειμαι τοσο απασχολημενη με ολες τις αλλες υποχρεωσεις που εχω ξεχασει οτι εχω συζυγο...που τις τσαχπινιες του στο κρεβατι τις χαιρεται λοιπον αλλη ή αλλες που του δινουν ποτε ποτε αυτο που εγω εχω ξεχασει...

ευτυχως ομως γιατι το κερατο μολις το συνειδητοποιησεις οτι το φαγες, ή θα σε παει για διαζυγιο ή θα σου ανοιξει τα ματια και θα εχεις την καλυτερη σχεση που θα μπορουσες ποτε...θα ξανααποκτησεις την κορμαρα που ειχες, θα ξαναγινεις η πορνη στο κρεβατι που ησουν και θα συνεχισεις να εισαι αριστη μανούλα, προτρεποντας το γιοκα σου και κανοντας παρτι καθε φορα που θα κλεινεται στο δωματιο του με αλλο γκομενακι...
γιατι ετσι μεγαλωνουμε εμεις οι ελληνιδες τους γιους μας, κι ετσι εχουν μεγαλωσει και οι αντρες μας...

φανταζομαι λιγο να σου εδωσα να καταλαβεις τι παιζει...χωρις να εννοω πως γινεται σ οοολα τα σπιτια αυτο το σκηνικο...τουλαχιστον στα περισσοτερα ομως!!!

Συγνωμη sweet..αλλα αυτο που λες δεν το δεχομαι...δηλαδη μονο οι γυναικες κανουν κωλο και κοιλιτσα;;Στα 5 χρονια ο αντρας δεν αλλαζει;;;Δεν του πεφτουν τα μαλλια;;δεν παιρνει κιλα;;;εμεις οι γυναικες τι πρεπει να κανουμε;;να κανουμε τσαχπινιες σε αλλον αντρα;;;Και προτου φτασει το ζευγαρι σε αυτο το σημειο να τσαχπινιζει αλλου ,καλο ειναι να συζηταει μεταξυ του..και να βρισκουν κοινη λυση..καμια γυναικα δεν ξεχναει τον αντρα που αγαπαει κι εχει επιλεξει να ειναι μαζι του..απλα οι υποχρεωσεις αλλαζουν και η καθημερινοτητα δη με παιδια...εγω δεν εχω παιδι αλλα ακομα κι αν κανω .δεν θα σταματησω να περιποιουμε τον εαυτο μου και να διεκδικω τον αντρα μου..αλλα αν αυτουνου παιζει το ματι και θεα να εισαι ,παλι θα το φας το κερατο...οποτε καλα ειπε ο φιλος..παρ το αυγο και κουρεψτο..Μην σου τυχει..

sweetsin_

# 27 στις 2/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

koiτα η καθεμια αντιδρα διαφορετικα...

εμενα ετυχε ακομα και τωρα μετα απο 25 χρονια να ειναι κορμαρας και γοητευτικοτατος...χωρις κοιλιτσα και χωρις φαλακριτσα...

η ανοικτη συζητηση ομως εγινε μετα το συμβαν...
και να ξερεις πως ηταν πολυ διδακτικη και για τους 2...

τοτε συνειδητοποιησε κι ο ιδιος...τι παιζει γυρω του, κι οι αποφασεις μας απο κοινου πια ήταν σε αλλη βαση κι αλλες προτεραιοτητες...

ωστοσο αν το ματακι παιζει...και παπους να γινεις...θα παιζει...

mina_thea

# 28 στις 2/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Φιλεναδα,το δικο σου ματακι ,παιζει;;;Γιατι εμεις οι γυναικες πρεπει να ειμαστε ενταξει και να συγχωρουμε;;..Αλλα συμφωνω σε αυτο που λες..οτι με την συζητηση βλεπεις τα πραγματα απο αλλη σκοπια...αλλα οχι εκ των υστερων..παντως .προσωπικα εγω δεν το αποδεχομαι..

Captain_Jack_Sparrow

# 29 στις 2/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Είπαμε ο παντρεμένος/δεσμευμένος άντρας είναι πάντα πιο γοητευτικός. Και ας έχει και κοιλίτσα και φαλακρίτσα. Ο παντρεμένος/δεσμευμένος βγάζει μια αυτοπεποίθηση παραπάνω ρε παιδί μου, δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα δεν χρειάζεται να προσπαθήσει για κάτι. Η βέρα στο δάχτυλο ενός άντρα είναι κάτι σαν σφραγίδα ποιότητας, πως έχουν τα ντόπια κατσίκια το πάσχα το aproved ξέρω γω, ε κάτι τέτοιο Να ξέρεις τι ψωνίζεις. Ο καημένος ο single όμως ειδικά αν είναι καιρός έτσι, ούτε αυτοπεποίθηση βγάζει, ούτε σφραγίδα ποιότητας έχει. Αγοράζεις κρέας αν δεν ξέρεις από που είναι; Δεν αγοράζεις.

Έχω τύχει σε παρέα με παντρεμένους και ελεύθερους και μια χαρά το διαπίστωσα πόσο πιο εύκολα οι παντρεμένοι μαζεύουν και περισσότερα βλέμματα και έχουν τις εύκολες κατακτήσεις τους. Ε όπως είπε ο mike όταν σου την πέφτουν συνεχώς μερικοί λυγίζουν και την κάνουν την κουτσουκέλα τους. 

Να δεις που τελικά το αντίδοτο στην μπακουρίαση είναι ο γάμος. Κάνεις εκεί ένα εικονικό και απλά περιμένεις πότε θα αρχίσουν να σου την πέφτουν τα γκομενάκια ούτε ενοχές δεν θα έχεις ότι είσαι άπιστος στην τελική. Και αν δεν βρεις κάποια για εικονικό γάμο μπορείς απλά να βγαίνεις φορώντας βέρα στο δάχτυλο. Ε όλο και κάποια θα πέσει  

nuvola

# 30 στις 2/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Captain_Jack_Sparrow

... Και αν δεν βρεις κάποια για εικονικό γάμο μπορείς απλά να βγαίνεις φορώντας βέρα στο δάχτυλο. Ε όλο και κάποια θα πέσει  

αν και έχω  ενστάσεις για το αν η βέρα  βοηθάει την αποφυγή της μπακουρίασης...  

δε χάνεις τίποτε να το δοκιμάσεις...

και μόνο για την εναλλακτική πρόταση σου...αξίζεις μια βέρα στο δεξί  

Paralia48

# 31 στις 2/5/2014
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Ίσως να είμαι ...παλιά σακαράκα αλλά εμένα (και στις φίλες μου) δεν έκανε εντύπωση η βέρα. Το αντίθετο μάλιστα, έτυχε να μου κολλήσει άντρας με βέρα και τον θεώρησα πρόστυχο.
Όσο για την εμφάνιση, πράγματι κάποτε θα χαλάσει. Τι θα κάνουμε τότε; Θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιον ή κάποια πιο όμορφο (η) για να κερατώσουμε τον (τη) σύντροφο; Δηλαδή μόνο για την εμφάνιση τον κρατάμε (ή μας κρατάει); Δε λέω να παραμελήσουμε την εμφάνισή μας , μια φροντίδα δείχνει ότι έχουμε διάθεση για τη ζωή και για τον σύντροφό μας. Αλλά η φύση μας γερνάει όλους. Άλλον πιο νωρίς και άλλον πιο αργά.
Και το ματάκι να παίζει εγώ δεν το βρίσκω κακό. Μόνο το ματάκι!! Σημαίνει ότι ακόμη έχουμε ενδιαφέρον , μας αρέσει κάτι ελκυστικό. Εμείς με τον άντρα μου, τα σχολιάζουμε μαζί και κάνουμε και το καλαμπούρι μας για σέξυ αρσενικά και θυληκά γύρω μας.

achinos

# 32 στις 2/5/2014
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Αυτό με τους παντρεμένους-δεσμευμένους πούχουν δλδ τόση πέραση, είναι μάλλον γιατί όταν τους γυαλίσει το μάτι, όταν ψάχνονται δλδ, δεν κολώνουν πουθενά, δεν σκέφτονται ούτε την απόρριψη, ούτε τους πιάνουν τα ψυχολογικά τους, ορμάνε κ δεν τους σταματάει τπτ, ούτε μοντέλες θέλουν, η επιβεβαίωση δλδ που εισπράττει η άλλη, είναι άνευ όρων...κ ότι γίνει. Επιπλέον το πάνε κ το γράμμα κι αυτό είναι επικυρωμένο...δια νόμου...

Αρα...κ να τη βάλει τη βέρα στο δεξι ο τζακ, αν δεν αλλάξει νοοτροπία, αν δλδ συνεχίσει νάχει συμπεριφορά σίνγκλ...χλωμό να κάτσει κάτι...

Κ όσο για τις γυναίκες με τη βέρα, εκεί έχουμε μεγάλες επιτυχίες, γιατί η σχέση μαζί τους δεν περιλαμβάνει δεσμεύσεις, μόνο δίωρα ραντεβού, δυό φορές τη βδομάδα στην καλύτερη...επί του πρακτέου... κι ούτε γκρίνια, ούτε που ήσουν, ούτε διακοπές μαζί...παράδεισος δλδ...

Άλλο που καμιά φορά, οι ευτυχείς αυτές συγκυρίες στραβώνουν κι έχουμε δράματα.

Μετά από επίμονη παρατήρηση, αυτό νομίζω ότι ισχύει 

Αρέσει στα μέλη John_John_40, Paralia48

Captain_Jack_Sparrow

# 33 στις 2/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Νομίζω πως ήρθε  η ώρα να αλλάξει το...

"Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" 

σε...

"Και οι single έχουν ψυχή" 

tzoulia59

# 34 στις 2/5/2014
author

απο τις πιο βλακωδεις αποψεις που εχω ακουσει ποτε ειναι  ...

1) το ζευγαρι πρεπει καθε μερα να προσπαθει στο γαμο ...
2)  το οτι τον γαμο τον ισορροπει το κερατο ...
κατ αρχην αν μεσα στην καθημερινοτητα σου  προσπαθεις  να  κρατησεις  το γαμο ζωντανο ...
αυτον τον γαμο αργα η γρηγορα θα τον παρει ο διαολος και θα τον σηκωσει ...
στον  γαμο ο αλλος δεν πρεπει να νιωθει οτι ειναι σ ενα συνεχη αγωνα ...
ο γαμος  πρεπει να αποπνεει συναισθηματικη ασφαλεια ...δημιουργια ...ελευθερια ... ψυχικη ηρεμια και γαληνη ...
αμα την βγαζω ολη μερα στα γυμναστηρια ...τρεχω με την ψυχη στο στομα να καλυψω το παιδι ...τον συζυγο στο σεξ ...
την δουλεια μου ...το νοικοκυριο μου ...
φλερταρω καθε μερα με το διαζυγιο η με κανενα ψυχιατρο ...
υποχρεωση και των δυο μελων ειναι να φροντιζουν τον εαυτο τους και την εμφανιση τους για το λογο και μονο οτι το χρωστανε στον ιδιο τους τον εαυτο ...
εαν παραιτουνται και παιρνουν  κιλα ...παραμεληση καθαριοτητος ενδυσης κλπ ...
αυτο σημαινει οτι καπου καποιος εξαπατησε καποιον ...

παει αυτο ...
αν τωρα υπαρχει κερατωμα ...ο γαμος υποκειται τετοιο σοβαρο πληγμα κι οποιος πιστευει το αντιθετο ειναι επιεικως ηλιθιος ...
τιποτα δεν ειναι οπως πριν ...μπαινει βαση για συναισθηματικη ανασφαλεια ...
ο γαμος εχει λαβωθει βαρια και γινεται ευαλωτος και  επιρρεπης  ...
ασε που το κερατο παιζει να επαναληφθει ...
τον γαμο τον ισορροπουν οι αξιες ...η πιστη ...η αφοσιωση ...η κατανοηση ...και η υπομονη ...
οταν τα ζευγαρια εχουν τετοιου ειδους αποψεις ...
γιατι αναρωτιομαστε...
 γιατι τα μισα  χωριζουν; 
Αρέσει στα μέλη Defiant, julyp και σε ακόμα 2 μέλη.

somebody961

# 35 στις 2/5/2014
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Ομοίως  δηλώνω μια βλακώδη και πολύ ..φορουμίστικη άποψη που λέει ότι
όταν κάποιος σε θεωρεί δεδομένη/δεδομένο τότε πάει κατά δγιαόλου η σχέση..

Μεγαλύτερη παπαργιά δεν έχω ακούσει/διαβάσει. 

Κάνεις μια σχέση που -για μένα- έχει προοπτικές εξέλιξης μόνον όταν αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια, να είναι δεδομένη! και δεν νιώθεις ότι ανά πάσα στιγμή ο άλλος μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα επειδή έτσι του ..ταύλωσε, και θα πρέπει κάθε στιγμή να κάνεις τον καραγκιόζη "για να τον/την διεκδικήσεις ξανά"!

Μωρ' τι μας λες; Είμαστε 3-4-5 μήνες/χρόνια μαζί και αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Δεν σε έμαθε ακόμα; Πότε περιμένει;

Αναφέρομαι σε σχέσεις ώριμες προφανώς όπου ο κάθε ένας βελτιώνεται για τον άλλον, μέσα από τον άλλον, και όχι σχέσεις που έγιναν για λάθος λόγους, και προφανώς επ' ουδενί σε σχέσεις που ο κάθε ένας έχει "δέσει το γάιδαρο" του.. εξαπάτηση δλδ.. Για ανθρώπινες μιλάμε, όχι για γαϊδουρινές.

Αμα την σύντροφό μου ΔΕΝ την έχω δεδομένη στη ζωή μου, δεν "τολμάω" να προχωρήσω μαζί της ούτε καν σε σχέδια ενός Σ/Κ..

Αρέσει στα μέλη Titikaka38, tzoulia59
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

tzoulia59

# 36 στις 2/5/2014
author

καπτεν να σε στολισω κι εσενα με το συμπαθειο ...

μην παντρευτεις ...το καλο που σου θελω ...
γιατι ο γαμος καρτα επιστροφης δεν εχει ...
και εκεινες οι γκομενες που λεγαμε μαλλον θα τις δεις με το μακαρονι ...
οι γυναικες αποφευγουν τους παντρεμενους ...
το ιδιο και οι αντρες τις παντρεμενες ...λαθος αντιληψη εχεις για τα πραγματα ...
κι οσο για την βερα προσελκυει ...αυτες που ειναι δευτερας διαλογης ...
ε αυτες τις προσελκυεις και ελευθερος σιγα τωρα ...ειναι αναγκη να κανεις γαμο και να μην ξερεις πως να τον ξεφορτωθεις; 
Αρέσει στα μέλη julyp, Paralia48

inioxos52

# 37 στις 2/5/2014
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από woman26

είναι όλοι άπιστοι; κι αν ειναι γιατι παντρεύονται;

...για τα ματια του κοσμου...

...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

SunshineJn

# 38 στις 3/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...να συμπληρώσω:

και όσες/όσους  δεν ενδιαφέρονται για τον συγκεκριμένο (παντρεμένο-δεσμευμένο)

αλλά για να ταϊσουν τη ματαιοδοξία τους και την ανόητη ανταγωνιστική τους πείνα

τύπου: "ΕΓΩ τον/την "έφαγα" απο τον άλλο /άλλη".

πφ...καμμένες καταστάσεις

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από tzoulia59

ε αυτες τις προσελκυεις και ελευθερος σιγα τωρα ...ειναι αναγκη να κανεις γαμο και να μην ξερεις πως να τον ξεφορτωθεις; 

Captain_Jack_Sparrow

# 39 στις 3/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από tzoulia59

καπτεν να σε στολισω κι εσενα με το συμπαθειο ...

1) μην παντρευτεις ...το καλο που σου θελω ...
γιατι ο γαμος καρτα επιστροφης δεν εχει ...

2) και εκεινες οι γκομενες που λεγαμε μαλλον θα τις δεις με το μακαρονι ...
3) οι γυναικες αποφευγουν τους παντρεμενους ...

το ιδιο και οι αντρες τις παντρεμενες ...λαθος αντιληψη εχεις για τα πραγματα ...

1) Μην ανησυχείς δεν το έχω σκοπό, αν και ο γάμος μια χαρά έχεις κάρτα επιστροφής.  

2) Με το μακαρόνι??? σιγά μην τις δω και με την παρμεζάνα Πάντως πολύ πονηρό μου ακούστηκε αυτό δεν ξέρω  

3) Καθόλου δεν τους αποφεύγουν. Δεν είναι βέβαια κανόνας, πιθανόν να μην μιλάμε καν για πλειοψηφία αλλά ναι γίνεται και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Δεν ξέρω άτομο που να μην έχει να μου διηγηθεί ανάλογη ιστορία. Μια από αυτές την έχω δει με τα ματάκια μου. Και μην νομίζεις πως στέκομαι επικριτικά απέναντι σε κάτι τέτοιο, απλά το αναφέρω. Μεγάλες γυναίκες είναι ας κάνουν ότι θέλουν.  

Π.Σ. τώρα πρόσεξα πως αυτή η απάντηση σου Τζούλια, που έχω κάνει quote είναι η 666η. Ελπίζω να μην πέσει καμιά κατάρα πάνω μου

tzoulia59

# 40 στις 3/5/2014
author

προστυχο το μακαρονι; 

πονηρο μυαλο σε κοβω ...καπτεν τζακ ...
καταρες αυτο το μουτρακι ;

Αρέσει στο μέλος julyp
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.