το αγόρι μου έχει γενέθλια σε λίγες μέρες, τι δώρο να του κάνω; 3 χρόνια σχέση και έχω πάρει τα πάντα... για πείτε...!
Καντου κατι σεξουαλικο που δε το χεις ξανακανει.
Παρτου μια φριτεζα, να τον προετοιμασεις για αργοτερα...
Ποτε δεν ξερεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από sugarbaby42
Τα παντα ομως??? Γινε λιγο πιο σαφης!!!
τη φωτογραφια της δε τη βλεπεις;
σαφεστατη!!!
(σορρυ για το ακραιο πειραγμα αλλα δεν κρατιομουν)
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από pigassos71
τη φωτογραφια της δε τη βλεπεις;
σαφεστατη!!!
(σορρυ για το ακραιο πειραγμα αλλα δεν κρατιομουν)
Τι ακριβως εχει η φωτο της κοπελας;Για εξηγησε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από sugarbaby42
Τα παντα ομως??? Γινε λιγο πιο σαφης!!!
προφανως εννοει..αυτα τα δωρακια που παιρνουμε συνηθως στα αγορια μας..αρωματα,αφρολουτρα,πουκαμισα ,μπλουζες,ζωνες...καμια καλτσα και κανενα μποξερακι...αυτα τα κλασικα..Woman..αν καπνιζει παρτου εναν zippo...
Να τον στείλεις στην Βραζιλία το καλοκαίρι να δει το μουντιάλ και την εθνική. Βραζιλία και μπάλα, 2 όνειρα σε 1. Να είσαι σίγουρη θα το εκτιμήσει πάρα πολύ.
Εσύ βεβαίως δεν χρειάζεται να πας οι γυναίκες δεν βλέπουν μπάλα.
Βλέπουν όμως βραζιλιάνους
ΥΓ. Αν αυτή η μίνα είναι 37, σφύρα μου
Don't be so sure...!!!
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
οκ, αλλά zippo;
μποξεράκι;;;
Στην τελική σφύρα μου είπα,
δεν είπα κάτι πιο βαρύ
Ενω το αφρόλουτρο για δωρο γενεθλίων σου καθεται καλύτερα ε;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από PetrosGymΝα τον στείλεις στην Βραζιλία το καλοκαίρι να δει το μουντιάλ και την εθνική. Βραζιλία και μπάλα, 2 όνειρα σε 1. Να είσαι σίγουρη θα το εκτιμήσει πάρα πολύ.
Εσύ βεβαίως δεν χρειάζεται να πας οι γυναίκες δεν βλέπουν μπάλα.
Τι είπες τώρα ρε φίλε!! Όνειρο θερινής νυκτός...
Άντε να σου περισσέψουν φράγκα και να βρεις παρέα να πας...(το δεύτερο παίζει να είναι δυσκολότερο..)
Αν δεν σκεφτεσαι κάτι σεξουαλικου περιεχομενου-που ΠΑΝΤΑ το εκτιμουν...κ θες κατι σε υλικό...
Ενα πολύ ωραίο ρολόι...πάντα αποτελει ασφαλή επιλογή.
Απο εκει κ πέρα...σκέψου τα χόμπι του, τι του αρεσει κ τι γενικότερα συζητάει πως θέλει να αποκτήσει.
Μπορει΄να είναι κατι για το αμάξι του...
γιατί μωρέ τι έχει η φωτό μου; στη βραζιλία ίσως πάμε μαζί
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από freeman21
Τι είπες τώρα ρε φίλε!! Όνειρο θερινής νυκτός...
Άντε να σου περισσέψουν φράγκα και να βρεις παρέα να πας...(το δεύτερο παίζει να είναι δυσκολότερο..)
Έτσι ρε φιλε! Και τι όνειρο! Η δικη μας γενιά παίζει να μην ξανατύχει ποτε (ακόμα και για έναν πλούσιο) να πάει Βραζιλία, να δει μαζί μουντιάλ, να δει Εθνική Ελλάδος... και όχι μονο!!!
Εμπειρία ζωής.
Εγω παντως θα έλεγα να του κανεις δωρο το Διαρκειας της ομάδας που ειναι...
Αν στο επιτρέπει το budget βέβαια...!
Δεν θα σου συνιστούσα να του πάρεις ρολοι αν δεν είσαι σίγουρη πως θα του αρέσει. Συνήθως κάτι τέτοια είναι καλύτερα να βρίσκετε και αυτός μπροστά για να διαλέξει. Μια καλή επιλογή πάντως για να έχει και απόθεμα είναι η αγαπημένη του κολόνια.Επίσης φοβερή και η ιδέα του hondakias13.
λοιπον...
κοπελια...για να μην μακρυγορουμε...Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media