Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Χωρίς περίοδο

Σελίδα : 1

Mousoufi2

# 1 στις 3/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Χωρίς περίοδο

Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα και θέλω να το μοιραστώ και να ακούσω γνώμες σας, είμαι πολύ αγχωμένη αυτή τη στιγμή. Έχω 1 εβδομάδα καθυστέρηση και που κ που με το σκούπισμα έχω καφέ ή υγρά με λίγο αίμα. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης το πρωί και βγήκε αρνητικό. Νιώθω συμπτώματα περιόδου, πρήξιμο στο στήθος, πόνους χαμηλά αλλά πουθενά η περίοδος. Όσο έκανα αναζήτηση στο internet όλο γράφει για εγκυμονούσες που είχαν ή περίμεναν περίοδο και τσουπ προέκυψε μωρό. Δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα με το σύντροφο μου, αλλά και ο κύκλος μου είναι σε γενικές γραμμές σταθερός στις 31 μέρες. Θα πάω να κάνω εξετάσεις β χοριακής την επόμενη εβδομάδα αλλά δεν μπορώ, κοντέυω να τρελαθώ. Είχε καμία κάτι σχετικό;

vassoulini

# 2 στις 3/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μήπως κρύωσες;; Συμβαινει καμιά φορά να έχεις αυτά τα συμπτώματα αν είσαι κρυωμένη...Αλλά αν συνεχίσουν, πηγαινε σε εναν γυναικολογο για να ξεαγχωθεις.

woman26

# 3 στις 3/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

μάλλον κρύωμα, αν οι καθυστερήσεις είναι συχνές δεν αποκλείεται να έχεις πολυκυστικές ωοθήκες αν και δε νομίζω...μια φορά δεν είναι τίποτα σε όλες έχει τύχει (π.χ. κρύωμα). σε μένα είχε τύχει να έχω καθυστέρηση. ροσπάθησε να μην αγχώνεσαι, αν καθυστερήσει κι άλλο επισκέψου γυναικολόγο... φιλια!

Paliatzidou

# 4 στις 3/5/2014
author
Γυναίκα / 50 / Σε σχέση
Ν. Ζακύνθου / Καταστάρι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 49
'Aρεσαν+: 0%

όταν ακούω κάτι μπορώ να το καταλάβω, ίσως

https://www.youtube.com/watch?v=JueMbRVYEb8

tzoulia59

# 5 στις 4/5/2014
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

δεσποινις μου ...

ενας κυκλος ακομα και 40 ημερων ειναι απολυτα δικιολογημενος ...
τα καφε υγρα ειναι προμηνυματα περιοδου ...
αλλα και εγκυημοσυνης ...
πολλα κοινα χαρακτηριστικα εχει η περιοδος και η εγκυημοσυνη ...
εγω μενω στο οτι το τεστ βγηκε αρνητικο ...
που σπανιως πεφτει εξω ...
μαλλον περι καθυστερησης προκειται και δειξε υπομονη ...

SunshineJn

# 6 στις 5/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

α. Δεν  συστήνουμε φάρμακα, φυτικά ή χημικά, 

είναι κάτι που δεν το κάνουν ούτε οι γιατροί, εξ αποστάσεως.

β. Τα βότανα δεν είναι απαραιτήτως και ασφαλή.

Η εκ της φύσης προέλευσή τους, δεν τα καθιστά γιατροσόφια για πάσα νόσο κλπ

Ειδικά όσα "ακούσαμε πως τα πήρε κάποιος, κάπου, κάποτε,".

Και ιδιαίτερα όσα ακούγονται πως θεραπεύουν γυναικολογικές παθήσεις, ορμονικές και άλλες,

πιθανώς να προκαλέσουν αποβολή σε περίπτωση εγκυμοσύνης.

Όταν κάποιος μπαίνει εδω, σε κατάσταση αγωνίας για ενα θέμα του,

μπορεί εύκολα να παρασυρθεί. 

Ε...μη του δίνουμε και μεις ιδέες...

Φιλικά  

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από whitenoise

Συγνώμη που επεμβαίνω σε θέμα που δεν με  άφορα αλλά είχε και κάποια γνωστή μου ένα τέτοιο πρόβλημα που πήρε ένα βότανο που λέγετε μάκα. Το οποίο της ρύθμισε της ορμόνες και η περίοδος της επανήλθε  στης σωστές ημερομηνίες.

Αν θέλεις περισσότερα να μάθεις δες εδώ :https://www.foreverliving.com/retail/shop/shopping.do?task=viewProductDetail&itemCode=215

melthisheart

# 7 στις 17/5/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ναι. Πριν καιρο ειχα καθυστερηση 2 μηνες. Πηγα γυναικολογο, και δεν ειχα απολυτως τιποτα. Απο στενοχωρια ηταν, επειδη εγινε κατι στη δουλεια και αναγκαστηκα να παραιτηθω. Μου δωσε κατι χαπακια και μετα απο λιγες μερες μου ηρθε η περιοδος. 

Paralia48

# 8 στις 21/5/2014
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Πάντως το άγχος, τα ταξίδια, οι στενοχώριες, οι αλλαγές στον τρόπο ζωής  προκαλούν καθυστερήσεις. Μην τρελλαίνεσαι. Δεν είμαστε ρομπότ εμείς οι γυναίκες. Και δε χρειάζεται στην πρώτη καθυστερηση να παίρνεις χάπια. Θα έρθει από μόνη της ξανά.

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost