Η ώρα του γάμου έφτασε!
Αγκυροβολημένη στην κρεβατοκάμαρα σαν καλογυαλισμένη φρεγάτα κοιτάζει τον καθρέπτη
της με περηφάνεια.Τα κατάφερε λοιπόν κι έτσι ο Λουδοβίκος θα υποταχθεί σύντομα
σαν άλλος "ιθαγενής" του Αμαζονίου.
Η "κόπωσή" της να τον συντροφεύει στην περίοδο χάριτος,απέδωσε καρπούς τελικά.
Ξεστόμισε αρκετά "ναι" και τώρα επιτέλους θα εισπράξει την αμοιβή της με τόκους.
Χειροκροτήματα χαιδεύουν τα αυτιά της και φανερά πια βρίσκεται στο πιο ψηλό κατάρτι.
Ο γάμος στα χρόνια του management λοιπόν,τρίβει τις παλάμες της σαν τον Δήμο Σταρένιο
κι αυτά βγάζουν σπίθες.Οι ερωτικές στιγμές,η ανεμελιά κι οι βόλτες του θα κοπούν
δια ροπάλου."Σου'κατσα κύριος"...ετοιμάσου να πληρώσεις αδρά και για όλη σου την ζωή.
Κι αυτός αν μπορεί ας κάνει κι αλλιώς.
Επιτέλους...αν κάνει και παιδί σύμφωνα με το σχέδιο,δεν θα ξαναδουλέψει.
Shopping και beaute το όνειρό της.
Κι εκείνος ο σερβιτόρος στην καφετέρια σίγουρα δεν έχει ως προσόν μόνο τα γαλάζια
μάτια.Τελευταία πολλές χειραφετημένες τον ρωτούν δήθεν για το πως βλέπει την εργασία
του.Έχει ήδη βρει και το πιο large μαιευτήριο,να δουν επιτέλους κι οι φιλενάδες της
ότι άδικα την κορόιδευαν που μοίραζε πρωκτικές ηδονές ολούθε.
Αυτές έμειναν στο ράφι ενώ αυτή πήρε τον καλύτερο (απ΄τους χειρότερους).
Εφεξής ο "ιθαγενής" υποχρεούται σύμφωνα με τις επιταγές των ηθών να την συντηρεί
κατά τον καλύτερο τρόπο.Όπως ακριβώς συντηρούνται κι οι παλαμίδες για πολύ καιρό
αρκεί να μην "κολυμπήσει" η λεγάμενη.Επιτέλους...βρήκε τον ξενιστή της και θα επιβιώσει.
Θα παρασιτίσει σθεναρά,οριστικά,αμετάκλητα.
Κι αυτός αν θέλει ας κάνει κι αλλιώς.
Εάν δεν τα καταφέρει ο "ιθαγενής",θα υπάρξει το δεδικασμένο περί αχρηστίας βάση
του οποίου η "κυρία" έχει το δικαίωμα να κατηγορήσει τον άτυχο (αλλά όχι άμοιρο ευθυνών)
μέλλων σύζυγο ως τεμπέλη,μηδενικό,σκουπίδι!Κοινώς...ας μην την έπαιρνε!
Όχι...αν μπορεί και θέλει ας κάνει κι αλλιώς.
Σε λίγο καιρό η σύμμαχος μάνα της γνωστή ως σατανική πεθερά θα ταχθεί στο πλευρό της
με το γνωστό combo τριπλό προοδευτικά αυξανόμενο χτύπημα που ποτέ δεν νικήθηκε
με πολιτισμένο τρόπο
"αν θέλετε να φέρω λίγο φαγητό,να βρε...μπήκα για να σφουγγαρίσω,εεε...μα κάνετε
πιο'κει να χωρέσω".
Λίγος καιρός έμεινε,η μάσκα έχει αρχίσει και ξεκολλά αλλά η γλίτσα δεν θα επιτρέψει
το "ξεβράκωμα".Πρέπει να αντέξει!
Ένας ήχος από sms χαστούκισε το τηλέφωνό της την ώρα του μανικιούρ.
Δεν το κοίταξε φυσικά,το "γαλλικό" δεν είχε στεγνώσει ακόμα ενώ το στριγκάκι
την ψιλοστένευε στα απότομα κουνήματα του γονδολιέρη κώλου της.
Λίγο μετά παίρνοντας μια φρυγανίτσα και ένα ποτήρι μεταλλικό νερό
(για να είναι και "εντός") διάβασε το sms.
"Τελικά μωράκι δεν θα γίνει ο γάμος,είμαι αλλού,καλά περάσαμε".
Της κόπηκαν τα πόδια...η ψυχή της βούλιαξε σαν τον Τιτανικό στο πιο βαθύ σκοτάδι.
"Αμάν...και τώρα τι κάνουμε;" ψέλισε...θα πάει να τον βρει και θα ζητήσει εξηγήσεις.
"Καλά περάσαμε;" νευρίασε...μα για ποια την πέρασε;
"Κι όλοι οι κόποι μου χαμένοι;" τρόμαξε...αλλά σε ποιους κόπους αναφέρεται;
"Δεν μπορεί κύριε να το λες από απόσταση" σκέφτηκε...οι δικοί της άγραφοι νόμοι!
"Να έρθει σαν άνδρας"...ναι αυτό είναι...αυτό την συμφέρει,λες και κάτι θ'αλλάξει όμως.
Να λοιπόν που έγινε αλλιώς!
Και μετα έχω άδικο που ακούω για γάμο και βγάζω σπυρακια?!???
avafte αυτο το ποσταρες απλα ετσι γιατι σου αρεσε ο τροπος γραφής του κειμένου??
γιατι τη θεωρω την πιο εξευτελιστικη και υποτιμητικη προσεγγιση του γυναικειου φυλου...
ισως να παιζει το σεναριο πραγματι...αλλα σιγουρα δεν καθρεπτιζει τα θηλυκα αυτου του πλανητη... ουτε ολα τα αντρικα μυαλα ειναι τοσο αρρωστημενα εκδικητικα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από karamelitsameliΚαι μετα έχω άδικο που ακούω για γάμο και βγάζω σπυρακια?!???
Για έναν περίεργο όμως λόγο τα σπυράκια βγαίνουν μόνο στις συζητήσεις.
Φαίνεται πως είναι επιλεκτικά σπυράκια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από eva_evaavafte αυτο το ποσταρες απλα ετσι γιατι σου αρεσε ο τροπος γραφής του κειμένου??
γιατι τη θεωρω την πιο εξευτελιστικη και υποτιμητικη προσεγγιση του γυναικειου φυλου...
ισως να παιζει το σεναριο πραγματι...αλλα σιγουρα δεν καθρεπτιζει τα θηλυκα αυτου του πλανητη... ουτε ολα τα αντρικα μυαλα ειναι τοσο αρρωστημενα εκδικητικα...
Εγώ το΄γραψα αλλά μην το παιρνεις και σοβαρά,είναι μια απλή παράμετρος.
Την εκδίκηση που την είδες;
αβαφτε αν οι γυναικες σου ειναι τσοκαρα τετοιες σου αξιζουν ...
γαλλικα μανικιουρ στριγκ ...και μποτε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από tzoulia59
εφριξα μεσημεριατικα ,...
δηλαδη εσυ Τζούλια δεν τα κανεις αυτά???
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από avaftos
Εγώ το΄γραψα αλλά μην το παιρνεις και σοβαρά,είναι μια απλή παράμετρος.
Την εκδίκηση που την είδες;
αυτη η έκφραση μου κάνει λίγο...εκδίκηση!!!
οκ ...ειναι μια παραμετρος...αλλα για να κανεις τον κοπο και να καλοστήσεις το σεναριο...καπου το γουσταρεις κατα βαθος...σιγουρα δεν ειναι υγιης προσεγγιση του θεματος ''σχεση''
προσπαθω να μην το παρω τοις μετρητοις...γιατι πολυ με χαλαει...
Παράθεση:
Συμβαίνουν (κι) αυτά.
Σχόλιο # 1 από avaftosΗ ώρα του γάμου έφτασε!
Να λοιπόν που έγινε αλλιώς!
σώθηκαν και οι δυό...
( τελικά εκείνο το cosmopolitan μεγάλωσε γενιές...)
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από eva_eva
αυτη η έκφραση μου κάνει λίγο...εκδίκηση!!!
οκ ...ειναι μια παραμετρος...αλλα για να κανεις τον κοπο και να καλοστήσεις το σεναριο...καπου το γουσταρεις κατα βαθος...σιγουρα δεν ειναι υγιης προσεγγιση του θεματος ''σχεση''
προσπαθω να μην το παρω τοις μετρητοις...γιατι πολυ με χαλαει...
Όχι απόλυτα,αυτή είναι η δική σου οπτική γωνία.
Εγώ απλώς "τιμωρώ" την γυναίκα που εποφθαλμιούσε να κατασπαράξει τον άνδρα δίπλα της
και να τον μετατρέψει σε κουφάρι.
Συμβαίνουν όμως (κι) αυτά,έτσι δεν είναι;
...νταξει...αυτη τη φορα τη...γλυτωσε...για τις επομενες ομως μην κοβεις και το κεφαλι σου!!!
eva ...οσο κι αν σου κανει εντυπωση οχι δεν τα κανω ...
κι ουτε νεαρη τα εκανα ...συγνωμη κυρια τζουλια αλλα ζουμε στο 2014...οχι στο 1950...
το στριγκ εχει καταργηθει πια...
οι περισσοτερες κυκλοφορουν ανευ εσωρουχου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από tzoulia59αβαφτε αν οι γυναικες σου ειναι τσοκαρα τετοιες σου αξιζουν ...
εφριξα μεσημεριατικα ,...
αφου ειχες εμπνευση λοιπον, κι εχεις και το χαρισμα του γραπτου λογου, γιατι δεν μας εξεθεσες το σεναριο από την αλλη πλευρα??
σ'εκείνη που πραγματικα υπαρχει αγαπη, ερωτας και αμοιβαια ομορφα και θετικα συναισθηματα?
και βεβαια συμβαινουν (κι) αυτα... αλλά και άλλα ποοολυ ομορφοτερα, που πλημυριζουν το ειναι μας με ευτυχια... μου κανει εντυπωση στην ηλικια σου να εκθετεις μια τοσο σκοτεινη πλευρα...
βεβαια σε αλλη περιπτωση θα κινδυνευες να σε χαρακτηρισουν σεναριογραφο για ''ΑΡΛΕΚΙΝ''...
τζουλια μου δεν ειμαστε ανεγκέφαλες οσες προσέχουμε την εμφάνισή μας!!!
α νουοβ ...το κοσμοπολιταν ουτε για το w c ...
διαβαζα μαρι κλερ πιανεται;
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από eva_evaαφου ειχες εμπνευση λοιπον, κι εχεις και το χαρισμα του γραπτου λογου, γιατι δεν μας εξεθεσες το σεναριο από την αλλη πλευρα??
σ'εκείνη που πραγματικα υπαρχει αγαπη, ερωτας και αμοιβαια ομορφα και θετικα συναισθηματα?
και βεβαια συμβαινουν (κι) αυτα...
Καλά...
"δεν απάντησε,πέταξε το κινητό στον τοίχο κι αυτό έσπασε σαν τις ελπίδες της.
Σκέφτηκε εκδικητικά και το βλέμμα της γέμισε μίσος και οργή.
Η μοχθηρία έλουσε την ατμόσφαιρα,έβλεπε ξαφνικά θολά τα πάντα γύρω της.
Ο πόνος την γέμισε αντιθέσεις.Η αναποφασιστικότητα κι η απορία ως γυναικείο χαρακτηριστικό
"ζυμώθηκαν" με τα συναισθήματά της και την οδήγησαν να τα παίξει όλα για όλα.
Να φερθεί για μια φορά στην ζωή της με ειλικρίνεια.
Εντελώς "γυμνή" και αδύναμη μπροστά σε μια πρόκληση,όπως τότε που πρωτοερωτεύτηκε.
Γιατί κάποτε είχε ερωτευτεί αλλά ήταν μικρή και άπειρη.
Φόρεσε ένα κολάν κι ένα φουτεράκι και βγήκε τρέχοντας στον δρόμο,δεν χτενίστηκε καν.
Το ταξί περνούσε πάντα απ'έξω όπως σε όλα τα σήριαλ στην τηλεόραση".
(να είδες;έχουν χαλάσει τα πάντα στην τι-βι)
βρακι εβαλε ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από avaftosΦόρεσε ένα κολάν κι ένα φουτεράκι και βγήκε τρέχοντας στον δρόμο,δεν χτενίστηκε καν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Georgebest69-βρακι εβαλε ???
Έχει κοπεί στην επιλογή σκηνών γιατί την έπιασαν στα γυρίσματα με έναν χονδρό να μπεκροπίνει.
Και έτσι περιορίστηκε γυμνή στο σπίτι αλλά με σωβρακοφανέλα στον άνδρα της προς τέρψην
αλλά κι αντίθεση θεάματος.Μην νιώσει άσχημα ο χονδρός.
τζωρτζ με προκαλεις και θ ανοιξω το στομα μου ...
κι εγω κυκλοφορω χωρις εσωρουχο ...Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media